- 6 Kasım 2016
- 4.339
- 6.131
- 158
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #2.001
Bizde ailelerimize ve cok yakin dostumuza söyledik.Kızlar peki hamilelik haberinizi direk ilan ettiniz mi? Ben aileler ve bir kaç dost dışında henüz söylenmesini uygun bulmuyorum çok küçük olduğu için ?
Sizler nasıl yol çiziyorsunuz bu konuda?
Ki bunda nazara olan inancım da söz konusu ayrıca...
Allah korusun canım benim, güzel şeyler düşünmeye çalışacağım artık, bebeğimize öncelik verirsek daha iyi olacağız inşallah. Rabbim tüm anne adaylarını ve yavrularını esirgesin inşallah...Hangi birini anlatsam valla malesef mesleğimizin düşürüldüğü hal ortada çok isteyerek başladığım öğretmenlik hayatımda bazen ayaklarım geri geri gidiyor Allah sonumuzu hayır etsin bu durumda sakin olmaya çalışıyorum ama olmuyor oooof ben de ikinciye hamile kalmayı çok istedim iki yıl önce bi bebeğimi kaybettim inşallah bu üzüntülerle aynı şeyi yaşamam çok korkuyorum
Aminnn canım benim Rabbim korusun bebeklerimiziIsyerimdeki bayanlar ve bikac akrabam biliyor ama nazara ben de inanıyorum inşallah nazar değmez Allah korusun tüm melekleri
ilkini annem ve ablamlar biliyordu, annem köydeki dayımlara teyzemlere anlatmış sağolsun 4 gün sonra düştü, kimyasal gebelik. Bu kez anneme demedim:)) ablamlar biliyor, eşim de dün annesine ve kardeşine demiş ben doktordan sonra söyleriz demiştim ama dayanamamış, kaynanam inşallah annem gibi yapmaz:)))Kızlar peki hamilelik haberinizi direk ilan ettiniz mi? Ben aileler ve bir kaç dost dışında henüz söylenmesini uygun bulmuyorum çok küçük olduğu için ?
Kızlar peki hamilelik haberinizi direk ilan ettiniz mi? Ben aileler ve bir kaç dost dışında henüz söylenmesini uygun bulmuyorum çok küçük olduğu için ?
Bence çok isabetli bir karar vermişsiniz canımBizde ailelerimize ve cok yakin dostumuza söyledik.
3 ay dolana kadar soylemeyi düşünmüyorum. Insallah dayaniriz.
Ama saklamak cok zor oluyor gercekten. Bir de benim tup bebek oldu. Evdeydim hep kimseyle görüşemedim.Hastayim diye yalan soylemek zorunda kaldim.
Canım hiç üzülme ağlama belli ki geç döllenme olmuş bu kotu bir durum değil ki. Gebelik haftası 28 günlük adet döngüsüne göre hesaplanıyor ama herkes 14. Gün yumurtlar diye birşey yok. Ultrason hesabıdır doğru olan. Ona geriden geliyor denmez , döllenme daha geç olmuş denir benim ilk bebeğim de öyleydi bu da öyle çünkü benim adetlerim 35 günü bulurduBugün doktora gittim son adet tarihim 28 şubat normalde 5+6 olmanız gerek ama bebeğim ultrasonda 4+3 gözüküyor 10 gün geriden geliyor yavrum ağlaya ağlaya bi hal oldum.. 2 hafta sonraya randevu verdi doktor tekrar bakacak bir de progestan verdi vajinal alacakmışım nasıl alındığı ile ilgili bilgisi olan var mı canlar ?
Maalesef ama çalışmak zorundayız, bu da bizim kaderimiz, kendimizi yıpratmamaya dikkat etmeliyiz canım. Her gün dua ederek giriyorum sınıfa. Bi türlü anlatamadim parmak kaldırarak konuşmayı ve sessiz olmayı. Bağıra bağıra konuşuyor çocuklar maalesefMerhaba ben de öğretmenim bugün de nobetciydim şu an kasik ağrısindan duramıyorum sürekli bagirmak zorunda kaldım ne laftan ne sozden anlamıyorlar sinir krizine sokuyorlar halbuki bizim bu dönemi huzurlu geçirmeniz gerekir
Ben küçük bir ofiste çalışıyorum 5 kişi ve çok yakınız. Yaşları benden büyük ve hepsinin çocuğu var, ilk onlarla paylaştım danışmak için. Bir de iki yakın kız arkadaşımla.
Ailelerimizden başka bir şehirde yaşıyoruz ve yüzyüze söylemekti hep hayalim. Hamile olduğumu öğrenmeden önce onları ziyaret için plan yapıp biletlerimizi almıştık, çok güzel denk geldi yani :) Bu haftasonu benim aileme, haftaya da eşimin ailesine veriyoruz müjdeyi :)
Bir de geçen sene anneler günü reklamlarından biri vardı, çok özenmiştim. Kayıt alarak söylüyorlar, ben de yapmak istiyorum Allah nasip ederse demiştim. Fotoğraf çekilme bahanesiyle video açıp bombayı patlatıcam zira iki taraf da torun diye ölüp bittiğinden baya şamata bir hatıra olacak bize
Çok güzel düşünmüşsünüzBen küçük bir ofiste çalışıyorum 5 kişi ve çok yakınız. Yaşları benden büyük ve hepsinin çocuğu var, ilk onlarla paylaştım danışmak için. Bir de iki yakın kız arkadaşımla.
Ailelerimizden başka bir şehirde yaşıyoruz ve yüzyüze söylemekti hep hayalim. Hamile olduğumu öğrenmeden önce onları ziyaret için plan yapıp biletlerimizi almıştık, çok güzel denk geldi yani :) Bu haftasonu benim aileme, haftaya da eşimin ailesine veriyoruz müjdeyi :)
Bir de geçen sene anneler günü reklamlarından biri vardı, çok özenmiştim. Kayıt alarak söylüyorlar, ben de yapmak istiyorum Allah nasip ederse demiştim. Fotoğraf çekilme bahanesiyle video açıp bombayı patlatıcam zira iki taraf da torun diye ölüp bittiğinden baya şamata bir hatıra olacak bize
Belki duyarsn canm belli olmaz bende görmek istyrm ama ckmaz kese felan şimdi ondan gitmyrm inş duyarsn miniğini:)
Valla kac haftalik bilmiyorum b son 7martta adet olmustum 5 nisanda rahatsizdim diye doktora gittim supruz bir sekilde karindan bakarak keseyi gordu kan tahlilinde de sonuc 2100 cikti doktor 10 gun icinde gelirsin dedi ben yarina randevu aldim daha fazla dayanamiyacagim insallah kalp atisini duyayim takvimi yaparim
yarın ıkımız ıcınde guzel bır gun olur ıns cnm bızımde yarın kontrol var
Ay hadi insallah bakarsin pit pitlarda duyulur :)
Hadi hayirlisi kuzum. Insallah guzel haberlerini alacagiz yarin.
Bizim ilk cocugum olacak Allah nasip ederse. Çok acemiyiz. 2. de olur insallah.
Yaa benim gözlerim doldu çok güzel reklammış, önce hiç denk gelmemişim ama, demek kısmet burda izlemek varmışbir kus
Canım bende ilk annem ve ablamlara söyledim. Eşimde dayanamadı oda annesi ve kardeşine söyledi:) devlet kurumunda kimyagerim bende.sonra işyerinde 3 samimi arkadaşım var onlara söyledim. Bide yarın doktora gitmek için izin almaya gittiğim de kurum başkanına söyledim. Bilsinler ki bundan sonra bana fazla yüklenmesinler.:) zaten 2 arkadaşın tayini çıkmıştı.bide sorumluma söylediğim de adam ilk bi şaşırdı “ eyvah” dedi :) şok oldum. Hatta üzüldüm sonra nasıl toplayacağını bilemedi hemen hayırlı olsuna çevirdi. Taktım biraz niye öyle dedi diye. Sonuçta iş bu bi şekilde yürüyor devletin işi. Neyse yarın 11 de randevum bakalım keseyi görebilcekmiyiz.Kızlar peki hamilelik haberinizi direk ilan ettiniz mi? Ben aileler ve bir kaç dost dışında henüz söylenmesini uygun bulmuyorum çok küçük olduğu için ?
Ama bizim tam ayın 11 i ve 14 unde ilişki oldu ve o aralar yumurtlama oldu sonrasında ilişki olmadı buna rağmen geç döllenme olabilir mi ki? Yani ben bu ay erken yumurtladım normalde 16. Gün yumurtlarım geç yumurtlasaydim geç döllenme olabilirdi ama o tarihten sonra birliktelik olmadı bir de benim test te pozitifim 29 mart 'ta oldu yani beklenen adet tarihimden 2 gün sonra oldu bile düşününce de bir terslik var gibi oluyor 29 mart 'ta hcg 514 sonraki iki günde bir düzenli iki katı artış olduCanım hiç üzülme ağlama belli ki geç döllenme olmuş bu kotu bir durum değil ki. Gebelik haftası 28 günlük adet döngüsüne göre hesaplanıyor ama herkes 14. Gün yumurtlar diye birşey yok. Ultrason hesabıdır doğru olan. Ona geriden geliyor denmez , döllenme daha geç olmuş denir benim ilk bebeğim de öyleydi bu da öyle çünkü benim adetlerim 35 günü bulurdu
Geçen ay sölemiştim yalancı gebelk oldu bu sefer eşimle 2 ay olmadancsölemeyiz galiba:)Kızlar peki hamilelik haberinizi direk ilan ettiniz mi? Ben aileler ve bir kaç dost dışında henüz söylenmesini uygun bulmuyorum çok küçük olduğu için ?
Çabuk toparlıyorlar. Benim oğlumdayken haftalar bazen geriden geliyordu benim hafta hesabıma göre. Bizim hesaplara uymuyor bazı haftalar.Ultrason cihazına göre doktorun tecrübesine göre bile oynuyor rakamlar. Gönlünü ferah tut Allahın izniyle 3-4 hafta sonra daha bergin şekilde gelişicekler. Sakın bunun için ağlama üzülme rahat ol. Strese sokma kendini.Ama bizim tam ayın 11 i ve 14 unde ilişki oldu ve o aralar yumurtlama oldu sonrasında ilişki olmadı buna rağmen geç döllenme olabilir mi ki? Yani ben bu ay erken yumurtladım normalde 16. Gün yumurtlarım geç yumurtlasaydim geç döllenme olabilirdi ama o tarihten sonra birliktelik olmadı bir de benim test te pozitifim 29 mart 'ta oldu yani beklenen adet tarihimden 2 gün sonra oldu bile düşününce de bir terslik var gibi oluyor 29 mart 'ta hcg 514 sonraki iki günde bir düzenli iki katı artış oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?