2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
İlk üç ay olmadan ailelere dahi söylemeye niyetimiz yok. Çok kişi duydum haber verip düşük yapan zaten ilk üç ay düşük tehlikesi çok yüksek. Var deyip sonra Allah korusun düşük olursa herkes soracak kendi açımızdan da psikolojik travma olacak. Eşim ilk zamanlar zor dayandı söylememek için ama şimdi duruma alıştı biraz daha tutabiliyor kendisini :)

Haklsn cnm geçen ay hemen söledm yalancı gebelk oldu herkes öğrendi bu sefer demicem bende ne kadr geç o kadr iyi:) ama karnını nasl saklıcan şimdiden karnm var benm napcm bilmyrm:)

Hanımlar hcg m 539 olmuş çok Şükür , ben yüz küsür bekliyordum oysaki, nasıl böyle olmuş Perşembe’den bu yana anlamadım walla , o kadar uykusuz stresli günler geçiriyorum inş tutunur yavrum bana ,

14unde olan ilişkinin spermleri 5 gün kadar yaşayabilir yani sen 19unda yumurtladim bile hamile kalırsın o ilişkiyle. Kafanı hesaplara takma , vücudumuzun içinde neler döndüğünü bilemeyiz. Birdaha kontrolüne daha büyümüş olursa hiçbir sorun yoktur

Haklsn cnm geçen ay hemen söledm yalancı gebelk oldu herkes öğrendi bu sefer demicem bende ne kadr geç o kadr iyi:) ama karnını nasl saklıcan şimdiden karnm var benm napcm bilmyrm:)
Şu an ki şişlikler gaz dan oluyor ben de de sık sık oluyor. Hatta az önce üç bardak su içtim davul gibi oldu biz aileden uzaktayız o avantajımız var. Bir de göbek zaten beşinci ayda başlıyor büyümeye o zamana kadar tehlike bitiyor zaten inş

Rabbim sağ salim kucağımıza aldığımız günleride göstersin inşallah bu ne kadar güzel bir mutluluk ya Çalışan arkadaşlar Allah sizlere kolaylık versin arada giren kasık ağrılarımda ev dar geliyor bana sizi çok iyi anlayabiliyorum...

Ben de çalışmaya başlayacaktım fakat bebek sahibi olamadığımızı farkettğim zamandan sonra iş güç herşey geri planda kaldı ve bu yönde eğildim şuan evdeyim ve uzun bir süreç çalışmayacağım...(19 ay sonra gebe kaldım buarada)

Sizlerde lütfen iş yerinde olup biten hiçbir şey için minnoşlarınızı üzmeyin...

O kişide dengesizlik yapmış kendi karısı bu haberi verdiğinde eyvah demezdi bence çıkar dünyası işte amaaan sanki özel şirket hergün sırtına vuruyorlar gibi bir tribe girmiş ilginç doğrusu bende özelde çalışmıştım hadi orayı anlayabılıyorsunda bu değişikmiş takmaya bile gerek yok canım
Anın tadını çıkarıyorum yediğim içtiğim herşeye dikkat ediyorum hanimiş minnoşuma c vitamini
Şuan için ne kadar az kişi bilirse o kadar kafa ve ruh rahatlığı diyorum ve doğru karar verdiğime seviniyorum sizlerden de duyunca

Meslektaş çoğunluğu iyi oldu kurumla ilgili sıkıntılarımızı da paylaşırız. Ben şimdiden izni düşünüyorum. Aralık başı görünüyor bende aksilik olmazsa öncesini sonraya aktarsam yarıyıl tatiline denk gelecek. Herhalde vaktinde kullanırım

Geçen ay sölemiştim yalancı gebelk oldu bu sefer eşimle 2 ay olmadancsölemeyiz galiba:)
Rabbim inşallah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin canım
Buarada yalancı gebelik ne kadar sürede anlaşılıyor Mesela keseyi gördüğünde bunu anlayabilirmiydi doktor ? Kanda anlaşılmadıgını ve normal gebelikteki gibi artışın seyrettiğini okumuştum

Yok kız arkadşm cktı gönişi bence 2 aydan snra ckyor sen sanşlsn ben değilim ne yazkki:)

Kimyasaldı cnm benm pozitif gösterdi idrarda kan da ama değer düşüktü 9 ckmştı snra adet oldum işte cok zor sölüysn brde açklama yapıysn ya o daha zor

Kimyasaldı cnm benm pozitif gösterdi idrarda kan da ama değer düşüktü 9 ckmştı snra adet oldum işte cok zor sölüysn brde açklama yapıysn ya o daha zor
Bende ocak ayında kimyasal düşük yaşadım. Adet gecikmesi oldu üçüncü gün lekelenme oldu adet oldum sandım devamı gelmedi. Lekeler bir azaldı bir çoğaldı. Beşinci günü 65 çıktı değer düşüktü tabi. Doktora gittik kimyasal düşük olacak dedi iki gün sonra da pıhtı geldi peşine adet.. söylememiştim o zamanda bir tek eltim biliyordu ama düşük olacak diye de söylemiştim. O şuan kimyasal düşük deyince yok öyle bişey sadece adetin gecikti diyor

Canim canını sıkma geç yerleşmiştir. Belki kızdır kızlara oyle minik oluyor diyenleri duymuştum. Ellerini çok çok iyi yikayarak itebildigin kadar içeri çok kiprasmadan atıyorsun tatlim

Canm bende söledim knse duymamış bizim burdada var ama insanı resmen kandryr ya ama şükür hemdn diğer aya kaldm hamile:) aaknda eşimn ailesne sölemek istyrm ama onlar herkese sölerşer nazar değer dye korkyrm :)

Canim biz ne kadar kafa yorsakta vücut düzenini çözemiyoruz bu nedenle tam çözemediğimiz bu konuda terslik arama.döllenme o zaman olsada tutunması zaman almıştır.bekleyelim beraber

Ben de aynen böyle düşündüm canm cünkü ne olur ne olmaz biraz riskli zamanlar sağlıklı olsunlarda inşallah daha sonra veririz müjdeli haberi

Cevap veren herkese teşekkür ederim eşim de bu konuda sizler gibi düşünüyor annem de .. evham yapmadan nol dua ile bebeğinin gelişmesini bekleyeceğim hayırlısı rabbimden. Varolun ..
Allah esirgesin kendini hiç üzme, inşallah sağ salim kavuşursun yavruna canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…