- 6 Kasım 2016
- 4.339
- 6.131
- 158
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #1.941
Bende bilmiyorum kiSen nye olmuyorsun. Canm :) ben istermde bilemedm tablo nasl oluşturuluyor ondan bilen varsa uapsn bence :)
Bende öle bianda his oluyor snra geçyr cnm ben hissetmde öğrendm inandm eşim bile dedi gerçektn hissetmşssn diye:)Aynen canım.Hamile olduğumdan öyle şüphelenip de test yaptım,ama sürekli bulantı olmuyor Allah tan,arada bulanıp geçiyor .
Canim gecmis olsun. İzin alma imkanin var mi? Evdeysen hicbir sey yapma bugun. Ayaklarini uzatip dinlenmeye calis.Çok yorgunum kızlar bugün okulda sınıfta çocukların önünde ağladım. Çok kötü hissediyorum. Dayanamıyorum bazen. Bayılacak gibi oldum bi ara. Kendimi bile unuttum maalesef bulantı hiç hissetmiyorum, sadece kasıklarımda ağrı devam ediyor ve göğüslerim hassas, gaz problemi de var maalesef
Bende bilmiyorum bilen biri varsa sormak lazimTablo nasıl oluyor bilmiyorum ama
Olmadı ben olayım bulamazsan olurum evdeym zaten:)Bende bilmiyorum ki
Gönüllü cikmazsa olurum yapariz biseyler artik oldugu kadariyla.Bende bilmiyorum bilen biri varsa sormak lazim
Canm gazlı ne mesala yemiyim bana söle cnm bilggn varsa:)Canim gaz yapan yiyecekleri az tüketmek gerekiyor sanirsamm
Yarına randevu aldım canım gideceğim. Az önce kalktım tekrar test yaptım son 1 tane kalan. Çok şükür çift çizgi yineBi doktora gitsene kontrole
Tamamdir ol o zaman canimOlmadı ben olayım bulamazsan olurum evdeym zaten:)
Tamm cnm :)birinemi sölyruz:)Tamamdir ol o zaman canim
24 nisanda alacağım diye şimdi hiç düşünmedim, aslında. olmazsa rapor isterim doktordan. Çok çaresiz kaliyorum bazen. Çocukları önemsemesem kolay işim, ama inan ki içim el vermiyor. yine de son ana kadar bi şey öğrensinler istiyorumGecmia olsun canım izin alsan bi ara iyi gelir diye dusunuyorum
yarım saat oldu eve geleli, sabah 7buçukta uyanıyorum 3 e kadar ayaktayim nerdeyse, kızlar hepimiz çocuk sahibi olacağız inşallah ama onları doğru yetiştirmek çok önemli. Maalesef o kadar yanlış yetiştirilmiş çocuklar var ki anlatamam size, Şırnak ta silah seslerini yaşarken bile bu kadar yorulup üzülmedim diyorum. her ne olursa olsun saygıyı bilen çocuklar yetiştirmek lazim...Canim gecmis olsun. İzin alma imkanin var mi? Evdeysen hicbir sey yapma bugun. Ayaklarini uzatip dinlenmeye calis.
Karından gördük canım, elhamdulillahGözün aydın canım:) darısı tüm bekleyenlere inşallah. Canım alttan muayene mi göründü kese, yoksa karından ultrasonla mi?
Benim çok bulantım var canım, zaten ilk belirtim yemekten tiksintiydi. Akşam yemeği yiyemedim bir gün, ertesi gün de akşam yemeği yedim ama gece saat 2de uyanıp istifra ettim. Tedavi gördüğüm için 2yıldır, hiç böyle olmamıştı. Anladım bir şeyler olduğunu :)Kızlar mide bulantınız var mı başladmı ne zaman başlıyor bende yokta merk ettim bende mi sıkıntı var
3775 çıktı canım. Benim sata göre baksam 5+4olmam gerekiyordu ama çatlatma iğnesi oldum bu ay, yumurtam geç gelişti. O yüzden biliyordum sata göre küçük olacağını :) bakalım senin tam mı çıkacak canım, inşallah keseyi görürsün sen deCanım beta değerin kaç ben de perşembe gidicem doktora şuan sat a göre ben de 4+5 im
Canım bildigim kadariyla cok ve hizli yemek yemek. Lahana, fasulye, yesil sogan gazli içecekler..Canm gazlı ne mesala yemiyim bana söle cnm bilggn varsa:)
Haklisin tabi ki ama Senin de bu surecte kendi sagligin icin dinlenmen lazim . buarada takvim neden yapmiyorsun24 nisanda alacağım diye şimdi hiç düşünmedim, aslında. olmazsa rapor isterim doktordan. Çok çaresiz kaliyorum bazen. Çocukları önemsemesem kolay işim, ama inan ki içim el vermiyor. yine de son ana kadar bi şey öğrensinler istiyorum
Çok sağol canım Rabbim korusun meleklerimizi, benim de sat a göre 4+3 olacak yarın keseyi görebiliriz inşallah karindan, alttan muayene istemiyorum çünküKarından gördük canım, elhamdulillah
Benim çok bulantım var canım, zaten ilk belirtim yemekten tiksintiydi. Akşam yemeği yiyemedim bir gün, ertesi gün de akşam yemeği yedim ama gece saat 2de uyanıp istifra ettim. Tedavi gördüğüm için 2yıldır, hiç böyle olmamıştı. Anladım bir şeyler olduğunu :)
3775 çıktı canım. Benim sata göre baksam 5+4olmam gerekiyordu ama çatlatma iğnesi oldum bu ay, yumurtam geç gelişti. O yüzden biliyordum sata göre küçük olacağını :) bakalım senin tam mı çıkacak canım, inşallah keseyi görürsün sen de
Canm kalp atısıyla ilgili bişey dedimi peki doktorunKarından gördük canım, elhamdulillah
Benim çok bulantım var canım, zaten ilk belirtim yemekten tiksintiydi. Akşam yemeği yiyemedim bir gün, ertesi gün de akşam yemeği yedim ama gece saat 2de uyanıp istifra ettim. Tedavi gördüğüm için 2yıldır, hiç böyle olmamıştı. Anladım bir şeyler olduğunu :)
3775 çıktı canım. Benim sata göre baksam 5+4olmam gerekiyordu ama çatlatma iğnesi oldum bu ay, yumurtam geç gelişti. O yüzden biliyordum sata göre küçük olacağını :) bakalım senin tam mı çıkacak canım, inşallah keseyi görürsün sen de
Bende öle bianda his oluyor snra geçyr cnm ben hissetmde öğrendm inandm eşim bile dedi gerçektn hissetmşssn diye:)
Seni düşüncenden ve emeginden dolayi tebrik ediyorum canim. Çok kutsal bir meslek. Maalesef günümüzde hayat sartlari ve kalabalik sıniflar yuzunden ogretmenler ogrencileriyle yeterince ilgilenemiyorlar. Sen boyle hassas bir doneminde bile onceliginden vazgecmiyorsun. Saygiyla egiliyorumyarım saat oldu eve geleli, sabah 7buçukta uyanıyorum 3 e kadar ayaktayim nerdeyse, kızlar hepimiz çocuk sahibi olacağız inşallah ama onları doğru yetiştirmek çok önemli. Maalesef o kadar yanlış yetiştirilmiş çocuklar var ki anlatamam size, Şırnak ta silah seslerini yaşarken bile bu kadar yorulup üzülmedim diyorum. her ne olursa olsun saygıyı bilen çocuklar yetiştirmek lazim...
Ben de öğretmenim canm o kadar iyi anlıyorumki seni bazen benimde ağlayasım geliyo hatta onlara göstermeden ağlıyorumda Allah yardımcımız olsun inşallah ama kendine dikkat etmen gerekiyoyarım saat oldu eve geleli, sabah 7buçukta uyanıyorum 3 e kadar ayaktayim nerdeyse, kızlar hepimiz çocuk sahibi olacağız inşallah ama onları doğru yetiştirmek çok önemli. Maalesef o kadar yanlış yetiştirilmiş çocuklar var ki anlatamam size, Şırnak ta silah seslerini yaşarken bile bu kadar yorulup üzülmedim diyorum. her ne olursa olsun saygıyı bilen çocuklar yetiştirmek lazim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?