2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ayy hadi hayırlı olsun canm çok sevindim. Darısı başıma :)

Kızlar taze incir çıktı 10 güne biter semt paZarlarınıza gidin alın 3 gündür yiyorum karnım rahatladı ilkten sancı yaptı tuvalete çıktım birdaha yapmadı bebek için çok faydalı günde 8 tane yiyorum öğlen akşam yemeklerden sonra aç yemeyin

bayadir var canim incir bende yiyorum ama en fazla 2 tane meyvelerin de sekeri yuksek oldugu icin dikkat etmeliyiz. Ben ac karnina da yiyorum sabah yemek daha iyi galiba.

kızlar benim gibi 13 kilo alan var mi yandm ben
Kaç haftalıksın cnm bi de hamile kalmadan cok mu zayıftın? birazcık frenle istersen ben de baktım olmuyor tatlı hamurişini kestim çünkü ben de 21. Haftam tam bugun 7 kiloda ben almışım 54 ke basladm 61 i gördüm ben de gecen hafta 60 dım haftada bir artıyor

incir sindirim için evet çok iyi ama bundan sonra yediklerimizi dikkat etmemiz gerekir hem şeker yükselir hemde erken dopuma davet eder dikkatli ol canım. incir hurma gibi meyvelerden uzak duruyorum süt de yapıyor erken doğumdan korkuyorum çünkü :/

benim iki aydır geliyor canım atletim sütyenim hep benek benek :/ bence çok erken ve erken doğuma işaret hayırlısı
Erken Doğuma işaret diye sana kim dedi canım çok yanlış bilgi benim ilk hamileliğimde de bu haftalarda sütüm geldi erken falanda doğurmadım ayrıca doktorum bulunduğum ilin en iyi doktoruydu profesör dü bunun çok normal olduğunu söylemişti şimdiki doktorumda aynısını söylüyor

Kızlar ben oyun parkına karar vermiştim aslında ama dün ikea yi gezince yine kafam karıştı.
Yatak yanına konulacak beşikler var bir yani sökülebiliyor hoşuma da gitti. Ablamlar hep oyun parkı kullandı ama ilk zamanlarda emzirirken yanlarında yatırdılar, daha sonra oyun parkına koymuşlardı. bir de.oyun parkını salona falan getirip kullanma imkanı var ama öyle beşik alsam sadece yatak odasında kalabilir.
bir de iki kapılı dolap mı yoksa 4 çekmeceli şifoniyer mi alsam kararsız kaldım. Oda yapmayacağım ama kıyafetlerinin yeri belli olsun.

Hurmanın son ayda yenilip doğumu kolaylaştırdığını biliyorum canım ama kuru incirin öyle bir etkisi Yok doktorlar şekeriniz yoksa bol bol kuru incir kuru kayısı yiyin diyor bebeğin anne karnındaki gelişimi için çok faydalıymış

kızlar 6aylık oldum ama görenler karnın çıkmamış diyor.sizinkiler ne durumda.
Canım kimisinin içi geniş oluyormuş belki senin öyledir.bebegin sağlık durumu nasıl kilosu falan iyi ise hiç sıkıntı yapma canım benim ilk aylarda hemen pırtladı doğuma kadar nolcaz bakalım ;-)

Eklentiler

• IMG_20180815_102629.webp
    14 KB · Görüntüleme: 103
  • IMG_20180815_102606.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 81
Senin kız 21 haftayı doldurmadan hissettirmedi baya nazli çıktı hanımefendi ama bak kuzunu er yada geç şükür hissettin, gözün aydın canım

canım bol bol yiyin demiyorlar aslında. kuru incir ve kayısı çok faydalı evet ama günde birer tane dedi bana beslenme uzmanı. fazlası hipoglisemi yapıyor. Ayrıca zaten meyveler şeker içerdiği için kilo artışını da sağlıyor. Günde sadece 1 porsiyon meyve yiyebiliriz. O da ortalama 2 tam meyveye falan tekabül ediyor. 8 tane yeme yani :)
Ayrıca incirin hurma gibi bir etkisi yok. Hurma rahim kaslarını gevşettiği için düşük yada erken doğuma sebep olabiliyor. Sadece son ay yiyebiliriz doğumu kolaylaştırsın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…