- 21 Nisan 2018
- 2.201
- 1.729
- 63
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #20.201
benim 3. ayda başladı canım çok erken yani normalde 5-6. ayda başlar kızımda 6. aydan sonra başlamıştı bunda erken başladı doktorda erken doğum olabilir demiştiErken Doğuma işaret diye sana kim dedi canım çok yanlış bilgi benim ilk hamileliğimde de bu haftalarda sütüm geldi erken falanda doğurmadım ayrıca doktorum bulunduğum ilin en iyi doktoruydu profesör dü bunun çok normal olduğunu söylemişti şimdiki doktorumda aynısını söylüyor
Ozaman sana sorayım derdimi benim gittiğim doktorlar her kafadan bir ses açlık şekerim düşük diye şeker yüklemesine gerek yok mu? Şeker yüklemesi zaten gizli şekeri bulmak için şeker düşükse bu bellimi yaniEşimin çalıştığı yere ne zaman gitsem önce bir vajinal bakıyor sonra karından devam ediyor. Geçen hafta gittiğimde hatta kızdı 12. haftadan sonra daha gitmedim diye. Rahim ağzında açılma varsa erken müdahale etmezsek 20li haftalar çok geç oluyor neden gelmedin, inşallah bir şey yoktur dedi ama problem çıkmadı.
Diğer gittiğim doktorlar maalesef kaşıntı, yanma gibi şikayetlerime rağmen hiç vajinal muayene etmediler. Sanırım doğumumu da çok uzak olmasına rağmen eşimin patronuna yaptıracağım çok bilgili ve çok ayrıntılı anlatıyor, bakıyor. Benim soracak bir şeyim kalmıyor yani o derece.
Merak ettım canım nasıl oldun gectımı agrın gıdebıldınmı doktoraEvet haklısın. Ağrı epey bi azaldı ama yine de yatınca sağ tarafta hissediyorum. Nöbetci doktor filan vardır heralde eşim gelince hastaneye gideyim. Rahim ağzıma bakarlar belki nstye bağlarlar. Buarada ben rahim ağzını alttan olcturmuyorum. Senin alttan mı bakmışlardı. Bir sakıncası var mı? Kesin teklif edecekler bana alttan bakmak icin
Maşşallah karnın ne kadar büyümüş benim hala hiç karnım yok. Bugün kontrolün var sanırım güzel geçsin inşallah. Biraz sonra ayrıntılı usg sonucumu görüşmek için ben de gideceğim Özgür Beye.Canım kimisinin içi geniş oluyormuş belki senin öyledir.bebegin sağlık durumu nasıl kilosu falan iyi ise hiç sıkıntı yapma canım benim ilk aylarda hemen pırtladıdoğuma kadar nolcaz bakalım ;-)
Maşallah benimde otururken hemen hemen böyle.ayaktayken çok belirgin değil
Canım kimisinin içi geniş oluyormuş belki senin öyledir.bebegin sağlık durumu nasıl kilosu falan iyi ise hiç sıkıntı yapma canım benim ilk aylarda hemen pırtladıdoğuma kadar nolcaz bakalım ;-)
Seninki baya çıkmış maşallahCanım kimisinin içi geniş oluyormuş belki senin öyledir.bebegin sağlık durumu nasıl kilosu falan iyi ise hiç sıkıntı yapma canım benim ilk aylarda hemen pırtladıdoğuma kadar nolcaz bakalım ;-)
benim de öyle karnım çıktı ama küçük dışarıdakiler anlamıyor ne kararlık olduğunu söyleyince şaşırıyorlar..ilk gebelikte de öyleydi günüm geçmişti doğum yapacağım artık görenler daha en az 1 ay var sanırdı doğuma .daha iyi böyle çatlamazsın fazla kızım da hiç ufak tefek değildi maşallah 3700 kilosu 52 cm boyu vardıkızlar 6aylık oldum ama görenler karnın çıkmamış diyor.sizinkiler ne durumda.
Yani belki belirli değer aralıklarında olanlar gizli şeker açısından daha risklidir ama şeker yüklemesi yapılmadan gizli şeker anlaşılmıyor maalesef yapılması lazım.Ozaman sana sorayım derdimi benim gittiğim doktorlar her kafadan bir ses açlık şekerim düşük diye şeker yüklemesine gerek yok mu? Şeker yüklemesi zaten gizli şekeri bulmak için şeker düşükse bu bellimi yani
evet canım karnım çok büyüdüMaşşallah karnın ne kadar büyümüş benim hala hiç karnım yok. Bugün kontrolün var sanırım güzel geçsin inşallah. Biraz sonra ayrıntılı usg sonucumu görüşmek için ben de gideceğim Özgür Beye.
öncelikle gözün aydın canım bebisi hissetmişsin..incir en sevdigim meyve ama kalorisi ve şeker oranı yüksek günlük 8 incir biraz fazla gibi sankiKızlar taze incir çıktı 10 güne biter semt paZarlarınıza gidin alın 3 gündür yiyorum karnım rahatladı ilkten sancı yaptı tuvalete çıktım birdaha yapmadı bebek için çok faydalı günde 8 tane yiyorum öğlen akşam yemeklerden sonra aç yemeyin
Maşallah benimde bebek 1hafta önde gidiyor sağlıklı doğsunda gerisi önemli değilbenim de öyle karnım çıktı ama küçük dışarıdakiler anlamıyor ne kararlık olduğunu söyleyince şaşırıyorlar..ilk gebelikte de öyleydi günüm geçmişti doğum yapacağım artık görenler daha en az 1 ay var sanırdı doğuma .daha iyi böyle çatlamazsın fazla kızım da hiç ufak tefek değildi maşallah 3700 kilosu 52 cm boyu vardı
gerçekten fazla canım bundan sonra dikkat etmelisin asıl kilo alacağımız dönemlere geldik çünkü bir diyetisyen desteği alabilirsinkızlar benim gibi 13 kilo alan var miyandm ben
Canım benim ilk oğlumda hamile kaldım 2 3aylik falandi sut süzülüyordu gogusumden 40+2de doğdu bende doktoruna söylediğinde sütün bol olucak ozaman hic dert etme normal bunlar demiştibenim 3. ayda başladı canım çok erken yani normalde 5-6. ayda başlar kızımda 6. aydan sonra başlamıştı bunda erken başladı doktorda erken doğum olabilir demişti
Yok arrk spor yapicam her dkka yemicem ders oldu bana ya ilk defa bu kadar kilo alyrm yaHey mahsallah canım:))) dikkat et artık bence :)) insanın yedikçe yiyesi geliyo yaa seni de anlıyorum((
Tatli yiyorum ondan aldm herlde cnm ya yok artk spor dikkat etcem olmuyor bole 23. Haftadym aldgm kiloya bak
Kaç haftalıksın cnm bi de hamile kalmadan cok mu zayıftın? birazcık frenle istersen ben de baktım olmuyor tatlı hamurişini kestim çünkü ben de 21. Haftam tam bugun 7 kiloda ben almışım 54 ke basladm 61 i gördüm ben de gecen hafta 60 dım haftada bir artıyor
Artk cnm spor yapcm dikkat etcm tatli yemicem kesin ondan aldm kilodan :)gerçekten fazla canım bundan sonra dikkat etmelisin asıl kilo alacağımız dönemlere geldik çünkü bir diyetisyen desteği alabilirsin
Esas sonucu ekodan sonra verecekler aslında, 2 hafta geride çıkardılar ayrıntılıda ve bi damarda genişlik var dediler ben de fotoğraf çekip doktor beye göstereceğim. Biraz canım sıkıldı orası her şeyi abartıyor biliyorum ama yine de can sıkıcı. Rabbim sağlıkla kavuştursun bebişlerimize inşallah.evet canım karnım çok büyüdübugün kontrolümüz var 18,30 da inşallah iyidir kızımız :)senin ayrıntılı ne zaman yapıldı ki hemen sonucunu aldın cnm ? ben alınca özgür beye göstermedim, bugün göstercem nasipse.
anladım cnm hakkımızda hayırlısı.doçent prof gelip bakıyorlar baktı mı yıldız hoca falan.Esas sonucu ekodan sonra verecekler aslında, 2 hafta geride çıkardılar ayrıntılıda ve bi damarda genişlik var dediler ben de fotoğraf çekip doktor beye göstereceğim. Biraz canım sıkıldı orası her şeyi abartıyor biliyorum ama yine de can sıkıcı. Rabbim sağlıkla kavuştursun bebişlerimize inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?