- 12 Ocak 2015
- 1.388
- 3.057
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #20.221
Ben varım 10 kilokızlar benim gibi 13 kilo alan var miyandm ben
Baktı Yıldız Hoca da zaten gebelik haftası hesaplamada Özgür Beyden 3 gün fazla çıkarıyorlar. Sınır 14 mm imiş bizim 9 mm çıkmış beyin damar ölçümü. Onu görüşmek için epeydir doktor beyin ofisinde bekliyorum. Çok hasta var.anladım cnm hakkımızda hayırlısı.doçent prof gelip bakıyorlar baktı mı yıldız hoca falan.
onların ultrason cihazları daha küçük çıkarıyor bebekleri sıkma canını canım :) damarda genişlik olsa özgür bey görmez miydi acaba?inş sağlıkla dünyaya gelir bebişler canım
doktoruna sormadan spor yapma canım hafif yürüyüş yap en güzeli oArtk cnm spor yapcm dikkat etcm tatli yemicem kesin ondan aldm kilodan :)
inşaAllah öyle olur canım kızım erken geldi ya buda erken gelir diye endişeleniyorum hani süt de erken geldi o yüzden birde doktor da öyle diyince :/Canım benim ilk oğlumda hamile kaldım 2 3aylik falandi sut süzülüyordu gogusumden 40+2de doğdu bende doktoruna söylediğinde sütün bol olucak ozaman hic dert etme normal bunlar demişti
bence belirli sayıda hasta almalı, çok hastası varBaktı Yıldız Hoca da zaten gebelik haftası hesaplamada Özgür Beyden 3 gün fazla çıkarıyorlar. Sınır 14 mm imiş bizim 9 mm çıkmış beyin damar ölçümü. Onu görüşmek için epeydir doktor beyin ofisinde bekliyorum. Çok hasta var.
benimki de yarın inşallah güzel haberlerini bekliyoruzDetayli ultrason için geldim randevu sırasını bekliyorum. İnsallah herşey yolundadır. Çıkınca yazarim size.
Amin inş canım :))Çok şükür canım rabbim isteyen herkese bu güzel duyguları tattırsın inşallah
Canm yesil elma ye kabuklu o zayflatyr bende giyecm zayflayalm ilk defa bu kadar cok kilo aldmBen varım 10 kilo
Kiz ole zorlancak sekilde hafif ya harakefler internettede var mesaladoktoruna sormadan spor yapma canım hafif yürüyüş yap en güzeli o
Benim sana tavsiyem akşam 6 7 'den sonra kesinlikle bişey yeme. En az 3 lt su iç. Akşamları güneş gidince cik 1 saat yürü. 3 haftadır bende dikkat ediyorum bu şekilde yapıyorum almadım hiç kilo ama bebiş aliyo kilo çünkü sağlıklı şeyler yiyorum. Tatliyi kestim sabahları tahin pekmez yiyorum sadece o gün içinde tatlı ihtiyacimi karsiliyo kuzum. Inşallah çok devam etmez bu şekilde.Kiz ole zorlancak sekilde hafif ya harakefler internettede var mesala
Sagol cnm fikir versgn icin bende ole yapiym artk cnm ins kilo almam bebek kilo alr tek denicem senn gbi cnmBenim sana tavsiyem akşam 6 7 'den sonra kesinlikle bişey yeme. En az 3 lt su iç. Akşamları güneş gidince cik 1 saat yürü. 3 haftadır bende dikkat ediyorum bu şekilde yapıyorum almadım hiç kilo ama bebiş aliyo kilo çünkü sağlıklı şeyler yiyorum. Tatliyi kestim sabahları tahin pekmez yiyorum sadece o gün içinde tatlı ihtiyacimi karsiliyo kuzum. Inşallah çok devam etmez bu şekilde.
Canim gozunaydin masallah1 saat önce süt içtim az öncede yattım normal Doğum hikayelerini okuyordum soluma yattım aaaaa bide baktımki sağım da bir kıpırtı hemde ne güçlü maşallah çok şükür ya geç oldu ama dün doktora bebeğimin pozisyonunu sordum eliyle karnımdan gösterdi başı burda sırtı ayakları diye sağımda ayakları var hissettim ya ayyyyy
Benim aclik sekerim 70 cikti, sonrakinde 75 cikti. Ama mutlaka seker yukleme testi yapacagiz dedi doktorum. Aclik sekerinin dusuk olmasi yukleme sonucuyla baglantili degilmis sanirim. Gizli sekerin tespiti icinmis. Annemde de seker vardi insallah iyi cikar bakalim.Ozaman sana sorayım derdimi benim gittiğim doktorlar her kafadan bir ses açlık şekerim düşük diye şeker yüklemesine gerek yok mu? Şeker yüklemesi zaten gizli şekeri bulmak için şeker düşükse bu bellimi yani
Masallah canm bu senenin kizlari cok nazli cktı annelerine yuzlerini gostermiyorlarBen de detaylidan geldim cok sukur hersey yolundaorganlarin kalbin beynin yaninda, parmaklarini saydi, alt kol ust kol uzunluklarina kadar olctu. Goz merceklerinin olusumuna bile bakti ay neler var:)
Ama inatci kizim yuzunun fotosunu aldirmadi 1 saat bekleyip yine gittik ayniydi biz de yandan cektik mecburencd'ye kaydetti perinotolog fotolari. Sukur bunu da atlattik.
Cikista da h&m'ye baktik kisliklar cikmaya baslamis polar bir takim aldik
Saglikla gelsin giysin minnoslar
Çok şükür doktor bey güzel şeyler söyledi canım. Bi sorun yok. Akşam kontrol sonrası güzel haberler senden gelsin inşallah.bence belirli sayıda hasta almalı, çok hastası var
inş bir sorun yoktur canım.hayırlı haberlerle gel inş.
Evet canim ya nazlilar, yuzune dudaklarina, gozlerine baktiktan sonra foto alalim dedik donmedi minnosMasallah canm bu senenin kizlari cok nazli cktı annelerine yuzlerini gostermiyorlarbende bakim hm cktysa :)
oh ne güzel cnm aman sorun olmasın.Çok şükür doktor bey güzel şeyler söyledi canım. Bi sorun yok. Akşam kontrol sonrası güzel haberler senden gelsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?