2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Baktı Yıldız Hoca da zaten gebelik haftası hesaplamada Özgür Beyden 3 gün fazla çıkarıyorlar. Sınır 14 mm imiş bizim 9 mm çıkmış beyin damar ölçümü. Onu görüşmek için epeydir doktor beyin ofisinde bekliyorum. Çok hasta var.

Canım benim ilk oğlumda hamile kaldım 2 3aylik falandi sut süzülüyordu gogusumden 40+2de doğdu bende doktoruna söylediğinde sütün bol olucak ozaman hic dert etme normal bunlar demişti
inşaAllah öyle olur canım kızım erken geldi ya buda erken gelir diye endişeleniyorum hani süt de erken geldi o yüzden birde doktor da öyle diyince :/

bence belirli sayıda hasta almalı, çok hastası var
inş bir sorun yoktur canım.hayırlı haberlerle gel inş.

Herkese hayırlı günler kızlar. şükür bugün oğluşum 21.haftasini doldurdu teyzeleri:)) yarın saat 17.00 tede ayrintilimiz var inş onuda sorunsuz bişekilde atlatırz. Buarada kilo durumumda max.4kilo almış gözüküyorum ama 1haftadr gözüm dönmüş durumda hemen acıkıyorum, ilk başlarda cikolatadan nefret eden ben dün baya abarttim kendimede çok kızdım
Buarada göbüşlerden bahsetmişsiniz. 1hafta önce komşularla oturuyoduk, bayanlar arası die eşofman tşört vardı üstümde ona rağmen karnımı pek farketmediler (ki normalde göbeğim yağlıydı)dünde aşağıda kamelyada oturuyoruz gel dediler geniş uzun tunik altına pantolon giyindim o genişliğe rağmende, kıız göbeğin çıkmış senin yoksa hamilemisin die takıldılar bir haftada bile farketmiş demekki ama şuanki göbeğim normal gelio bana. Buarada bugün bir vücut temizliği yapayım dedim kuzum sıkışınca küstü zaar çünkü gobekten dolayı zorlandım karnım taş kesildi snrada çok vurdu ondan beridirde resmen diplerde gibi ufaktan vuruyo yani.doğumdan sonraya kadar çıkmasa keşke negüzel olurdu valla://

Kiz ole zorlancak sekilde hafif ya harakefler internettede var mesala
Benim sana tavsiyem akşam 6 7 'den sonra kesinlikle bişey yeme. En az 3 lt su iç. Akşamları güneş gidince cik 1 saat yürü. 3 haftadır bende dikkat ediyorum bu şekilde yapıyorum almadım hiç kilo ama bebiş aliyo kilo çünkü sağlıklı şeyler yiyorum. Tatliyi kestim sabahları tahin pekmez yiyorum sadece o gün içinde tatlı ihtiyacimi karsiliyo kuzum. Inşallah çok devam etmez bu şekilde.

Sagol cnm fikir versgn icin bende ole yapiym artk cnm ins kilo almam bebek kilo alr tek denicem senn gbi cnm

Canim gozunaydin masallah
Benim aclik sekerim 70 cikti, sonrakinde 75 cikti. Ama mutlaka seker yukleme testi yapacagiz dedi doktorum. Aclik sekerinin dusuk olmasi yukleme sonucuyla baglantili degilmis sanirim. Gizli sekerin tespiti icinmis. Annemde de seker vardi insallah iyi cikar bakalim.

Ben de detaylidan geldim cok sukur hersey yolunda organlarin kalbin beynin yaninda, parmaklarini saydi, alt kol ust kol uzunluklarina kadar olctu. Goz merceklerinin olusumuna bile bakti ay neler var:)

Ama inatci kizim yuzunun fotosunu aldirmadi 1 saat bekleyip yine gittik ayniydi biz de yandan cektik mecburen cd'ye kaydetti perinotolog fotolari. Sukur bunu da atlattik.

Cikista da h&m'ye baktik kisliklar cikmaya baslamis polar bir takim aldik
Saglikla gelsin giysin minnoslar

Masallah canm bu senenin kizlari cok nazli cktı annelerine yuzlerini gostermiyorlar bende bakim hm cktysa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…