- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #20.161
Genelde kayıp vererek anlıyorlar ve teshıs koyuyorlar canım hatta bır kayıp yetmıyor bazen maalesef bu teshısı koymak ıcın doktorlar ıcın kolay tabı tekrarlayan gebelik kayıpları olunca ray lısın denılıyor çok şükür benımkı kızıma hamıleyken 24 haftalıkken ayrıntılı ultrasonda son anda 2.5 cm Doğum başlamış ve ben sadece basıt bır bel agrısı hıssedıyordum normal denılmıstı o sekılde farkedıldı ben cevremdekı bütün hamılelerı uyarıyorum doktorunuza sureklı rahım ağzının durumunu ve uzunluğu sorun dıye bazıları hoş karşılıyor bazılarıda herkes senın gıbı olacak degıl ya dıye terslıyor bana abartıyorsun dıyenlerden bır akrabam 20 haftalıkken raydan bebegıbı kaybettı Gönül iaterkı kımse yaşamasın ve akıntı da gerçekten önemsenecek bır durumPeki o şüphe nasıl anlaşılıyor? Çünkü genelde vajinal muayene yapılmıyor ya gebelik kontrollerinde, doktorlar nasil anlıyor merak ettim.
Al benden de o kadar biri bulanti hapini kullan dio biri artik biraksan daha iyi olur diyoBunlar doktorluğu okurken aynı kitabı okumuyorlar mı acaba yani bu tıp yoruma açık bişey mi biri başka diyor biri başka e içime kurt düşüyor hangisine inanıcam ki
Bana da herles abartıyorsun bu kadar kafana takma herşeyi diyor ama ben ısrarla rahim ağzımı ölçtürmesem bu durum ortaya çıkmayacaktı. Şimdilik 35 mm olduğu için serklaja gerek yok dediler ama sürekli takibini yaptırıyorum. 37.haftaya kadar da progestan kullanacağım. Progestan serklajla eşdeğermiş zaten.Genelde kayıp vererek anlıyorlar ve teshıs koyuyorlar canım hatta bır kayıp yetmıyor bazen maalesef bu teshısı koymak ıcın doktorlar ıcın kolay tabı tekrarlayan gebelik kayıpları olunca ray lısın denılıyor çok şükür benımkı kızıma hamıleyken 24 haftalıkken ayrıntılı ultrasonda son anda 2.5 cm Doğum başlamış ve ben sadece basıt bır bel agrısı hıssedıyordum normal denılmıstı o sekılde farkedıldı ben cevremdekı bütün hamılelerı uyarıyorum doktorunuza sureklı rahım ağzının durumunu ve uzunluğu sorun dıye bazıları hoş karşılıyor bazılarıda herkes senın gıbı olacak degıl ya dıye terslıyor bana abartıyorsun dıyenlerden bır akrabam 20 haftalıkken raydan bebegıbı kaybettı Gönül iaterkı kımse yaşamasın ve akıntı da gerçekten önemsenecek bır durum
Tabıkıde tedbırı Alman iyi canım milletin ne dediği önemli degıl şüphede belki progestan yeterlı olabılır ama gerçek raylı larda serklajla eşdeğer degıl canım bızde bebıslerı resmen dikiş tuttuğu zamanlar oluyor ve genelde hareketler kısıtlı ama acil serklajı ve önlem amaçlı serklajı yaşamış bırı olaraktan çok şükür şimdilik daha ıyı gıdıyoruzBana da herles abartıyorsun bu kadar kafana takma herşeyi diyor ama ben ısrarla rahim ağzımı ölçtürmesem bu durum ortaya çıkmayacaktı. Şimdilik 35 mm olduğu için serklaja gerek yok dediler ama sürekli takibini yaptırıyorum. 37.haftaya kadar da progestan kullanacağım. Progestan serklajla eşdeğermiş zaten.
benimki minik bir torba canım, el kadar sanırım ve üzerinde polar bir kılıfı var oyksa yakıyor, bir şeye sararak koymak gerekiyor. Göbeğe falan o kadar sıcak iyi değil ama ben arkadan bele ve sırta doğru koydum. Sanırım üşütmüşüm gece üzerimi açıyorum artık serinlemiş havalar. Dün onu koyunca iyi geldi.Sicak su torbasi guvenli mi canim benim de sag taraf belden sirtima dogru agriyor. Sicak su koymaya korktum havlu sardim. Nasil gecti senin?
Kendiliginden gelmiyor ana sikinca geliyorKızlar göğsünden süt gelen varmı yada sarı su
Kızlar bu rahim agzı ölçümü falan konuşulmş benim adet sancım oluyo arada sırada bazen geçmiyo agrı sol kasıgıma belime vuruyodu doktorum ölçtü 4.5 çıktı galiba gayet iyi dedi ama bir anda kısalıyorsa korktm bende.şmdi hala adet snacısı sol kasık agrım var çokda hareketli bir hayatım var malesef korkuyorum bende ultrasonda doktorum baya baktı sıkıntı yok dedi ama progestana tekrar başlattı.
Bayramdan sonra ayrıntılı ultrasonum var karından ultrasonla ölçüm yapıla biliyormu doktorum alttan bakmştı bir öncekin de.
Off benimde içime kurt düştü zaten evhamlıyım
Peki o şüphe nasıl anlaşılıyor? Çünkü genelde vajinal muayene yapılmıyor ya gebelik kontrollerinde, doktorlar nasil anlıyor merak ettim.
oluyor canım normal bu ilerleyen haftalarda daha sık olacak ilk gebelikte de olurdu benim bunda da var. karın büyüdüğü için nefes darlığı yapıyorKızlar kalbiniz cok hızlı atıyor gb oluyor mu benim özellikke gece yatarken sıkışıyor gb oluyor
Progestani vajinal mi kullanıyorsunuzBana da herles abartıyorsun bu kadar kafana takma herşeyi diyor ama ben ısrarla rahim ağzımı ölçtürmesem bu durum ortaya çıkmayacaktı. Şimdilik 35 mm olduğu için serklaja gerek yok dediler ama sürekli takibini yaptırıyorum. 37.haftaya kadar da progestan kullanacağım. Progestan serklajla eşdeğermiş zaten.
Benim geliyor ucunda kurumuş olarak görüyorum ben doktoruma sordum bu iyi birşey dediKızlar göğsünden süt gelen varmı yada sarı su
Benim hep kalp atışım yüksek hiçbirşey yokken panik oluyorum heyecanlanıyrm kalbim yerinden çıkcak gibi oluyo her ölçtügümde 130 125 135 bile gördüm yani 100 altına hiç düşmüyor.Kızlar kalbiniz cok hızlı atıyor gb oluyor mu benim özellikke gece yatarken sıkışıyor gb oluyor
Heyyy maşallah canım:)kızlar benim gibi 13 kilo alan var miyandm ben
Kiz hic sorma moralim bozulduHeyyy maşallah canım:)
Bende bugun tartıldım 7 kilo almşm çok üzüldüm
Ne guzel canm senin adna cok sevindim artk daha guclu duyar hissedersin ins:)1 saat önce süt içtim az öncede yattım normal Doğum hikayelerini okuyordum soluma yattım aaaaa bide baktımki sağım da bir kıpırtı hemde ne güçlü maşallah çok şükür ya geç oldu ama dün doktora bebeğimin pozisyonunu sordum eliyle karnımdan gösterdi başı burda sırtı ayakları diye sağımda ayakları var hissettim ya ayyyyy
Hey mahsallah canım:))) dikkat et artık bence :)) insanın yedikçe yiyesi geliyo yaa seni de anlıyorumkızlar benim gibi 13 kilo alan var miyandm ben
Evet 1 sabah 1 akşam vajinal kullanıyorum. Servikal yetmezlik için mutlaka vajinal kullanmak gerekiyor.Progestani vajinal mi kullanıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?