2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
sıkıntı olsaydı söylerlerdi canım içine kurt düşürme ferah git kendini. radyolog da anlıyor sıkıntı olmadığı için bir şey dememisler
radyolog da hic bisey demedi cnm şu kalbi şu beyni falan filan sadece
sagolasin cnm tabi aksi bisey olsa soylerdi de ne biliyim icime sinmiyo

Yoo normal gittiğimiz kadın doğumcularda bakıyor. Sıkıntı yoktur merak etme.
benimkine kadin dogumcu bakmadi cnm ya ayrintilidan ciktiktan sonra ultrason resinleriyle kadin dogumcuma gitmistim gostermeye ultrason resimlerim de kapkara cikmksti dogru durust bebek gozukmuyodu doktor da ayrintilidaki ultrasonografi de boyle karanlik cikariyo ama bi sorun yoksa onemli olan o dedi.ben de ayrintiliya bakan kisi hic aksi bisey demedigi icin sorun yok cok sukur demistim kadin dogumcum bakamadi yani usg goruntulerine onum da bakabilmesi gerekmiyormuydu

Yok yani normal muayanelerde kadın doğumcu da bakiyor genelde Rahim ağzı uzunluğuna. Bi problem görmediyse dile getirmemiştir.

Istee bu habere cok sevindimm gozunaydin canim :))

Bende canım hep kahvaltı meyve yerdim benimde iştahım 2-3 haftadır açıldı şimdiye kadar 2 kg almıştım 1.5 haftada 4 kilo almışım şok oldum bende seninde anca açılır belki

Bende canım hep kahvaltı meyve yerdim benimde iştahım 2-3 haftadır açıldı şimdiye kadar 2 kg almıştım 1.5 haftada 4 kilo almışım şok oldum bende seninde anca açılır belki
ay birden hızlı bir artış olmuş misafirliğe mi gittin ya da misafirin mi vardı 1.5 haftada ağır besinler yeriy sen ondan olmuştur..ben kilo almayı zaten istemiyorum da iştahsızlık da kötü bir şeymiş onu anladım insanın iştahının olması yemekleri severek yemesi ne büyük nimetmis

Yok yani normal muayanelerde kadın doğumcu da bakiyor genelde Rahim ağzı uzunluğuna. Bi problem görmediyse dile getirmemiştir.
tesekkur ederim cnm
normal usg kontrollerinde de belli oluyo mu rahim agzi uznlugu
sadece ayrintilida mi belli oluyo cnm yani

Canım benim de aynı günde aynı kiloydu detaylı ya gittiğim gündü :) doktor haftasına göre normal iyi demişti. Az değil bence
hadi ya
sevindim cnm
kiyaslamam cok yanlis biliyorum ama kk da bazi annelerin bebisleri daha kilolu gibi geliyodu bana bu haftalarda
bi de ben iyi beslenemiyorum acaba zayif mi diye dusundum
herseyden once saglikli olsun zaten hap kullandigim icin cok korkuyorum zayifligi umrumda drgil saglikli olmasi tek temennim ama 3 3.5kilo arasi olsa ele avuca gelir bakmasi da biraz daha kolaylasir diye dusunuyorum

kizlar bu arada aranizda milkshake nesquik falan icen var mi
ben sütü sade icemiyorum bulanti yuzunden oyle balla falan da icemiyorum bari boyle iciyim diyorum ama sizce sagliksiz mi ya ?
safra kesemde de taş var yumurta falan yasak acaba boyle bari agzima süt girse
bu ara milkshake taktim hazir paketlerini alip yapiyorum

Canim 20+0 da bebis 328 gr. 22+1 de 474 gr di. Doktor normal haftasina uygun diyor. bana da kilosu az gelmisti ama son zamanlarda daha cok alabilirlermis. Cok sukur ❤
maşallah cnm sagliklari sihhatleri yerinde olsun da minnoşlarimizin çok sukur.
son aylarda daha cok alabilmelerine sevindim.cunku bana yavas kilo aliyor gibi geliyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…