- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #20.301
radyolog da hic bisey demedi cnm şu kalbi şu beyni falan filan sadecesıkıntı olsaydı söylerlerdi canım içine kurt düşürme ferah git kendini. radyolog da anlıyor sıkıntı olmadığı için bir şey dememisler
benimkine kadin dogumcu bakmadi cnm ya ayrintilidan ciktiktan sonra ultrason resinleriyle kadin dogumcuma gitmistim gostermeye ultrason resimlerim de kapkara cikmksti dogru durust bebek gozukmuyodu doktor da ayrintilidaki ultrasonografi de boyle karanlik cikariyo ama bi sorun yoksa onemli olan o dedi.ben de ayrintiliya bakan kisi hic aksi bisey demedigi icin sorun yok cok sukur demistim kadin dogumcum bakamadi yani usg goruntulerine onum da bakabilmesi gerekmiyormuyduYoo normal gittiğimiz kadın doğumcularda bakıyor. Sıkıntı yoktur merak etme.
Yok yani normal muayanelerde kadın doğumcu da bakiyor genelde Rahim ağzı uzunluğuna. Bi problem görmediyse dile getirmemiştir.benimkine kadin dogumcu bakmadi cnm ya ayrintilidan ciktiktan sonra ultrason resinleriyle kadin dogumcuma gitmistim gostermeye ultrason resimlerim de kapkara cikmksti dogru durust bebek gozukmuyodu doktor da ayrintilidaki ultrasonografi de boyle karanlik cikariyo ama bi sorun yoksa onemli olan o dedi.ben de ayrintiliya bakan kisi hic aksi bisey demedigi icin sorun yok cok sukur demistim kadin dogumcum bakamadi yani usg goruntulerine onum da bakabilmesi gerekmiyormuydu
Bebek nekadar olmuş kilolu derken daha ufaklar yaHayir isin ilginci benim bebegimede kilolu diyor oda besleniyor yani beraber kilo aliyoruz
1 saat önce süt içtim az öncede yattım normal Doğum hikayelerini okuyordum soluma yattım aaaaa bide baktımki sağım da bir kıpırtı hemde ne güçlü maşallah çok şükür ya geç oldu ama dün doktora bebeğimin pozisyonunu sordum eliyle karnımdan gösterdi başı burda sırtı ayakları diye sağımda ayakları var hissettim ya ayyyyy
Benimde 3.5 banada gayet iyi dedi ama kızlar 2.5 altı diyor kısa grubuna girmiyoruZ sanırımDoktorum gayet güzel dedi ama yorumları okuyunca da kafam karıştı.inşallah sorunsuz atlatırız canım.
bu bebişler iyi hoş da annelerine yol su elektrik olarak geri dönüyorlar işte inşallah bundan sonrası fazla olmaz..bir de vermesi var sonra..emzirme döneminde çok iştahlı olmayız inşallah9 kilo aldım imdattttt
Bende canım hep kahvaltı meyve yerdim benimde iştahım 2-3 haftadır açıldı şimdiye kadar 2 kg almıştım 1.5 haftada 4 kilo almışım şok oldum bende seninde anca açılır belkikızlar hala yemeklere karşı istahim yok kahvaltı ve meyveyi severek yiyorum ama yemek türlerini hiç yiyesim gelmiyor..sizler ne alemdesiniz benim gibi olan var mi...
hatta geçen rüyama girmiş bebek doğmuş ama çok az emiyor günde 3 kere anca ben de diyorum bu nasıl bebek benim hamileyken iştahım yoktu kesin ondan oldu diyorum öyle de saçma bir rüya
ay birden hızlı bir artış olmuş misafirliğe mi gittin ya da misafirin mi vardı 1.5 haftada ağır besinler yeriy sen ondan olmuştur..ben kilo almayı zaten istemiyorum da iştahsızlık da kötü bir şeymiş onu anladım insanın iştahının olması yemekleri severek yemesi ne büyük nimetmisBende canım hep kahvaltı meyve yerdim benimde iştahım 2-3 haftadır açıldı şimdiye kadar 2 kg almıştım 1.5 haftada 4 kilo almışım şok oldum bende seninde anca açılır belki
Serklaj yapıldı mı canım? Kaç mm’ydi serviksin?Bende vardı 21 haftada r.a.y. tanısı konuldu
35 buçuk haftalık doğum yaptım neredeyse hergun hastanedeyim
tesekkur ederim cnmYok yani normal muayanelerde kadın doğumcu da bakiyor genelde Rahim ağzı uzunluğuna. Bi problem görmediyse dile getirmemiştir.
Canım benim de aynı günde aynı kiloydu detaylı ya gittiğim gündü :) doktor haftasına göre normal iyi demişti. Az değil bencekizlar benim 20+4 ken bebisimin kilosu 355 gr di doktor normal dedi ama sizce de biraz dusuk degil mi
hadi yaCanım benim de aynı günde aynı kiloydu detaylı ya gittiğim gündü :) doktor haftasına göre normal iyi demişti. Az değil bence
Benimde 3.5 banada gayet iyi dedi ama kızlar 2.5 altı diyor kısa grubuna girmiyoruZ sanırım
600 gr bugün ayrintiliya bakanda şimdiden kilolu dedi gözum korktuBebek nekadar olmuş kilolu derken daha ufaklar ya
kizlar benim 20+4 ken bebisimin kilosu 355 gr di doktor normal dedi ama sizce de biraz dusuk degil mi
maşallah cnm sagliklari sihhatleri yerinde olsun da minnoşlarimizin çok sukur.Canim 20+0 da bebis 328 gr. 22+1 de 474 gr di. Doktor normal haftasina uygun diyor. bana da kilosu az gelmisti ama son zamanlarda daha cok alabilirlermis. Cok sukur ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?