2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kimyasaldı cnm benm pozitif gösterdi idrarda kan da ama değer düşüktü 9 ckmştı snra adet oldum işte cok zor sölüysn brde açklama yapıysn ya o daha zor
Çok geçmiş olsun canım
O yüzden söylemek için aceleci davranmamak gerekiyor ve ben mesela herhangi bir olay yaşadığımda çevremle paylaşarak rahatlayan bir insan değilim
Odama kapanırım mümkünse bana olayla alakalı eş dost arkadas hiç kimse soru sormasın imâ dahi edilmesin
o zaman daha hızlı ve cabuk toparlanıyorum.
Bazı arkadaslarım mesela herseylerını herkese anlatırlar ve rahatladıklarını söylerler herkes farklı işte..

Ben de aynen böyle düşündüm canm cünkü ne olur ne olmaz biraz riskli zamanlar sağlıklı olsunlarda inşallah daha sonra veririz müjdeli haberi
Aminnnn inşallaah canım yaaa aynen öyle riskli zamanlardayız ... Er ya da geç duyulacak zaten
Ve bu benim hür kararım hiç kimse aaaaa niye söylemedin bugüne kadar diyebilecek yüzdeyse
“Canım söylemek istemedi” diyebilecek hormonlara sahip olarak şok etkisi yapabilirim

Aynen herşeyini herkesede anlatmak iyi değil cnm göryrz olanları sağol canm ama şükür tekrr oldu bu sefer temkinliyiz biraz yarn sabahtan kan vercem hemen çok heyecanlıyım bakalm kaç cıkcak çok merk edyrm şimdi elimn ailesne sölesm tutsalar demesler kmseye dicemde güvenmyrm sölerler dye:)

Amin canim hepimiz saglikla kucagimiza alalim yavrularimizi.
Bazıları göbegi belli olana kadar sakliyor. Onlari tebrik etmek lazim.
Benim bir tanidigim da 7. haftadan itibaten sosyal medyada hamileyim diye yayin yapmaya başlamisti. Onlarin yaptigi da gorgusuzluk oluyor.
Ben de hergun dua ediyorum. Ayrica bebegimle konusuyorum

İlk gebeligimde de bunda da herkese söyledim. Öyle ki eşimle elimizden gelse megafonla ilan edecegiz:) nazara inanırım ama gebelik her daim risk. Bir de ben söyleyip rahatlayanlardanım. Becerebilsem biraz saklamak iyi bence.

Ay buna ben de şaşırıyorum, karınlarını açıp her haftadan fotoğraf atanları bile var, hani güzel bi duygu ama benim hoşuma çok gitmiyor herkese nispet yapar gibi. Sırf instagrama takipçi kazanmak için bile yaptıklarını düşünüyorum bazen. Elbette beni ilgilendirmez ama çok garibime gidiyor yaa

Söylemek de söylememek de bence aynı. Kişinin kararı sonuçta. İstediğini yapabilir. Ben ilk haftadan instagramda yayınlamam ama yayınlayanı da yargılamam. Nispet olarak da, görgüsüzlük olarak da görmüyorum... Sevmek zorunda değiliz ama bize saygı duymak düşüyor bence. Belki de çok hevesleri vardır

Söyleyince de sevinç katlanıyor değil mi. Sağlıcakla alın kucağınıza insallah

Ben de öğretmenim. Dertleşme topici kursak yeridir. İlkokulda calısıyorum suan ve hakikaten sabır isi cocuklar... Okulun bitisini iple cekiyorum havalar ısındıkca hareketlenir cocuklar. İdare edecegiz artık napalım. Güzelce bitiririz inşallah dönemi

Evet canım, kayınvalidemlere henüz söylemedik mesela. Can atıyorum söylemeye... Eşimin tarafından ilk torun olacak, o yüzden kalbi duymadan onlara söylemeyelim dedik. Allah korusun kötü bir şey olursa çok üzülürler diye... Hemen kalbini duyalım da söyleyelim istiyorum

Evet canım, kayınvalidemlere henüz söylemedik mesela. Can atıyorum söylemeye... Eşimin tarafından ilk torun olacak, o yüzden kalbi duymadan onlara söylemeyelim dedik. Allah korusun kötü bir şey olursa çok üzülürler diye... Hemen kalbini duyalım da söyleyelim istiyorum

Belki ben kendi adıma sıkıntılar yaşadığım için böyle düşünüyorum. Benim gibi olan varsa içinden üzülsün istemezdim şahsen. Çünkü insan seviniyor ama bi yerde içi cız ediyor kendisi hamile kalamadığı için. Yani çoğu arkadaşımın 2. çocuğu oldu ben 8 ay oldu deneyeli, illa ki fotoğraf paylaştılar hepsi ama her haftasını, yok cinsiyet tahminlerini alayımlı, yok yeni yıl ağacı kenarında karın tutup poz vermeli şeyler yapmadılar. Bunları yapana saygım elbette var zaten öyle birisini de takip etmem ama keşfet kısmına düşüyor maalesef. Ünlülerden de yapan var onlar da hoşuma gitmiyor benim. Paylaşırsın, bildirirsin ama insanların gözünün içine sokacak derecede olunca hoşuma gitmiyor:)

Aynen havalar ısındıkça kaynıyor kanları, çeneleri, yerlerinde duramıyorlar((

Yok canım söyleyemedik onlara henüz... İlk torun olacağı için kötü bir şey olursa çok üzülürler diye. Ama kalbi duyunca hemen söylemek istiyorum, inşallah
Bende öle düşündm kalbi duyduktan snra eşimin ailesine sölicem kaynanam çok istyr aynn benmde ilk torun olcak ama tutamyrm sölemek istyrm işte sabredyrm:)

Bende öle düşündm kalbi duyduktan snra eşimin ailesine sölicem kaynanam çok istyr aynn benmde ilk torun olcak ama tutamyrm sölemek istyrm işte sabredyrm:)
Benim kaynanamın da ilk torunu olacak inşallah:) Rabbim torunlarına kavuşmayı nasip etsin inşallah:) Çok istiyordu kaynanam da, eşim de dün galiba hamile demiş, nasıl sevinmiş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…