2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canım benim 2. Hamileliğim ve ilkinde beni normal Doğum korkusu çok sarmıştı habire hikaye okuyordum bu yüzden heryerin kızardı ve çok dazla kaşıntım oldu serumla falan ancak geçiyordu ama ısrarla da normal olsun dedim en son ana kadar normaldi ama çok fazla açılmam olmadığı için doktorum sezeryan yaptı çok şükür sorunda yaşamadım ama boşuna korkmuşum şimdiki aklım olsa normal diye zorlamam kurdeşen döktüm resmen tabi senin biraz daha farklı ama düşünmemeye çalış her şey olacağına varıyor inş senin de hakkında hayırlısı olur

Evet kilosunu bilemediğimiz için bez şimdilik 1 paket yeter galiba. Islak mendil de kurur mu diye tereddüt ettim açıkcası.
İlk çocuğumda da stoklu gitmiştim hiç kurumadı rastlamadım açmadikça pek birşey olmuyor kilodan ziyade bezde bebeğe pişik yapıp yapmaması önemli olan

kızlar bebek bezi ve ıslak mendili şimdiden alsak bir bozulma olur mu acaba? Islak mendil kurur mu mesela? indirime denk geldikçe almak istiyorum da
Hiç bir şey olmuyor canım benim 2. Hamileliğim ilkinde alıp koymuştum ama bebek bezini her boyundan alarak koy çünkü çabuk büyüyorlar boşuna elinde kalmasın Bir de bez çok koyma bence her bezi her çocuk kullanamıyor pişik falan yapabiliyor

Ben İkra koyacağım inşallah Sare de çok güzel

Demir hapını günde kaç kez kullaniyosunuz kızlar
günde bir kez aç karnına eğer reflu yaparsa yemekle birlikte ya da tok
karnına alabilirsin dedi eczacı
inşallah sorun çıkmaz canım en ufak bir şüphe bile nasıl içimizi yiyip bitiriyor.. güzel haberlerini bekliyoruz
düşünüyoruz ama iki isim arasında gidip geliyoruz bakalım kim galip gelecek..sare güzel hifa da çok güzel ve anlamlı
Evet kilosunu bilemediğimiz için bez şimdilik 1 paket yeter galiba. Islak mendil de kurur mu diye tereddüt ettim açıkcası.
canım kilosun dan ziyade her bez her bebeğe iyi gelmiyor pişik yapabiliyor mesela kızımdayken annem en iyisi diye prima almış kızıma ama o hiç iyi gelmesi çok kötü pişik yapmıştı molfixe geçmiştik..sen bir paket al baktın bebeğe iyi geliyor ona göre devam edersin

Son düzenleme:
canım doğum eğitimleri var onlara katılabilirsin gerçekten ise yarayanları gördüm..facede ve instegramda denizli doğal doğum var onu takip edebilirsin.eğer yakında katılabilirsin..destek alırsan başarabilirsin diye düşünüyorum..

Zaten cnm fiyatlari yuksek zaten 300 400 civari vericem parayı napim bilmiyordum randevulu oldugunu en iyisi randevu alym biran once arastrym sen hangi hastaneye gittim istanbul mu

Aynen cnm cok yuksek birde muayene ucretide var dmee cok pahali hersey sigortam yok ben 150 tl muayene ucrefi odedim dr benim cevremde en iyisi oldgu icin gidyrm yani anlcn baya para gidiye

Ben ıslak mendil ve bezi doğuma yakın 1'er paket almayı düşünüyorum. Belki yaramaz, pişik olur diye stok yapmayacağım. Zaten ilk zamanlar temizleme pamuğu kullanacağım mecbur annem kızdı ıslak mendile

çok sevindim canım..dün de ben öyle bir şok yaşadım bana da kalbinde parlama var diye çocuk kardiyolojisine git dedi gittim şimdilik kötü bir şey değil düzelebilir dedi takipte kalacağız

kızlar ben kızım da da ıslak mendili dışarda olmadigim sürece kullanmadım hep yıkadım zaten küçücük totişleri var iki dakikada yıkanıyor.doktorlar ıslak mendili tavsiye etmiyor özellikle kız çocuklarda idrar yolu enfeksiyonuna sebep oluyormuş. kızım küçükken arada enfeksiyon olurdu her doktor sakın kullanma kullanma derdi

Gecmis olsun canim insallah bebis beslenmeye devam eder de zayif falan kalmaz merak etme Allah hepimizin yardimcisi olsun.

kızlar bebek bezi ve ıslak mendili şimdiden alsak bir bozulma olur mu acaba? Islak mendil kurur mu mesela? indirime denk geldikçe almak istiyorum da
Ben ıslam mendil kullanmadım hiç. E bebekten alt temizleme mendillerinden aldım kışın yazın uygun sıcaklıkta su ile ıslayıp temizledim çok memnum kaldım. Oğlum hiç pişik olmadı.Oğlum 25aylık oldu hala kullanıyorum o mendilleri. Malesef tuvalet eğitimi verebilecek gücü bulamadım kendimde

Ya bu 5 li hastane çıkışı ile 10 lu arasındaki fark nedir? 10 lu da ekstradan neler varki? Sizler hangisinden kaç tane aldınız kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…