2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Açıkçası tam ayirt edemiyorum en fazla 1 2 hafta olmustur hissedeli. Ama o en basta hissettiklerim gaz miydi bagirsak hareketi miydi karistiriyorum. Ama son 1 haftadir gunde 2 3 kez cok net hissettim bazen gobek deligi hizamda bazen biraz asagisindam ama genelde kasiga dogru hissediyorum

E bebegi gezdik bugun esimle, bir kac parca ciciler aldim ogluma :) park yataklari ve anne yani yataklari inceledik. Chicco nun anne yani beşiğini almayi dusunuyordum ama baby&plus in daha uygun fiyatli be sallanabilen bir urunu varmis o da cazip geldi. Bu iki urun hakkinda ne dusunuyorsumuz?
Bir de park yatak konusunda ne düşünüyorsunuz? Cok pratik gibi duruyorlar ama kumas olusu vs bilemedim yani. Sanki bebek rahat etmez cok gibi geldi ama bilemedim daha once kullananlar varsa yorum almak isterim.

Gayet rahat oluyor, oğlum gündüz oturma odasinda park yatakta yatti, gece de karyolasinda bizim odada, ileride hareketlendiginde oyun parki olarak da çok işe yarıyor. Tatile gittiğimizde de yanımızda götürüyorduk.

Bende bugün emzik aldım aventin belki emer diye ama biberon almadım kızımda hiç gerek olmadı.. eğer gerek duyarsam ozaman alırım artık.. e bebeğe gittim indirimli hiçbişey kalmamış çok geç kaldım..

Kızımda sepet beşik almıştım başka bebek düşünmediğim için başkasına vermiştik şimdi park yatak alıcam sanırım çok kararsızım.. sepet beşiği bida asla almam 6 ay zor yattı 6 ay için tekrat okadar para vermem

Bende cam düşünüyorum ama ağır gibi de ya kararsız kaldım. Plastik gibi olanlarda zamanla sararıyor aslında.
Bebeğin biberonu kendisi tutacağı zamanlar gelene kadar cam kullanmayı düşünüyorum canım. Özellikle ilk zamanlar hem daha sağlıklı hem temizlemesi kolay.

Bende cam düşünüyorum ama ağır gibi de ya kararsız kaldım. Plastik gibi olanlarda zamanla sararıyor aslında.
cam daha sağlıklı ama hemen kırılıyor kaç kere kırıldı benim 6-7 aylık olunca tutmaya başlıyor zaten bebek ativeriyordu kaç kez kırılınca artık en sonunda plastik almıştım sonuçta onlarda gıdaya uygun üretiliyor bebeğe uygun bilindik markalardan bahsediyorum tabi

işte çok pahalı diye almayacağım ben de avent alacağım

1 haftadır sol bilegimde bas parmağından aşağı gelen şiddetli bir ağrı var. Geceleri en az 2 defa ağrı nedeniyle uyaniyorum. 2 gündür sağ bilegimdede başladı. Bazi geceler omzumunda agridigini hatta kolumun komple uyustugunu hissederek uyanıyorum. Netten baktım karpal tünel sendromu diye birseymis. Hamilelerde gorulebilirmis. Bir nevi sinir sıkışması sanırım. Var mi benzer belirtileri yaşayan? Ağrısı geçen? Telefonda şunu yazmak bile bazen zor geliyor.

Benim hamileligin 2.ayindan beri iki bilegimdede mevcut ancak buz uygulamasi biraz yatistiriyor.

Eklentiler

• 20180820_084202.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…