- 16 Aralık 2016
- 3.335
- 3.422
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #20.621
Benn vajinal aldım uzanıyorum canım resmen adet sancısı çekiyorumacaba bi progestan mi kullansam fitil olaraksancıyı da çözemedim gaz sancısı mi değil mi
kaynanam buzdolabı na koymuş ben banyoda dolaba bırakmıştım normalde, bi şey olmamıştır di mi ilacaBenn vajinal aldım uzanıyorum canım resmen adet sancısı çekiyorum
O yuzden doktorum progestan kullan dedi bana sende al uzan biraz iyi gelir inşallah rabbim hepimize şifa versin evlatlarımızı bize bagışlasın inşallah
Bence olmamıştır ama istersen yarım saat kadar beklet oda sıcaklıgında sonra vajinal alkaynanam buzdolabı na koymuş ben banyoda dolaba bırakmıştım normalde, bi şey olmamıştır di mi ilaca
Dayanamadım koydum bakalım Rabbim esirgesin yavrularımızı inşallah. Keşke pimpirikli biri olmasaydımBence olmamıştır ama istersen yarım saat kadar beklet oda sıcaklıgında sonra vajinal al
Malesef bende çok pimpirikliyim bebegm hareket etmedi diye sabsh 5 bucuga kadar elim karnımda oturdugumu bilirimDayanamadım koydum bakalım Rabbim esirgesin yavrularımızı inşallah. Keşke pimpirikli biri olmasaydım
Amin cnm sendende inş. Bence psikolojik olarak kendini hiç kasma herkesin hamileliği bir değil, hatta kişinin bir gebeliğiyle diğer gebeliği bile bir olmayabilir kendini kimseyle kıyaslama milletin laflarınıda takma. zaten insan hassas oluo bulantı olunca hepten duygusallaşıyo ben bu bulantı yüzünden daha hamileliğimin 6.haftasindayken biriyle tartıştım hemde çok yakinimla ilk hamileliğimdede abarttiğimi söyledi doğumda sancı çekerkende gerçekten o derece sancı oluomu dedi haliyle buseferkinide abarttiğimi düşündü, kendimi çok saldığımı falan diyince bende kayışlar koptu tabi, bide eşimin gelmesini bekliyodum bulantı için doktora gitmek üzereyken yaşandı bu olay.doktorda ilk defa ogün kalp atışlarini dinletince bütün duygularım karman çorman oldu başladım salya sümük ağlamaya ama görücen ne ağlama zaten oğlum tüpbebekle olmuştu buda okadar tedaviye geçen zamana karşı mucize gibi kendiliğinden olunca daha tuhaf duygular içinde oluyosun, şükürler olsn Rabbimin merhameti bol bize bugünleride yaşattı.ay cnm Allah razj olsun senden yemin ederim oyle rahatlattin ki beni icim icimi yiyo valla 5 ay olmus hala bulanti hapi kullaniyorum cok zoruma gidiyo millet hamileligin tadini cikariyo ben disari adim atmaya korkuyorum
benim gibi olan birini gorunce de icim rahatladi valla.etrafimda kimsede boyle cok zor geciren gormedim.5 aydir kabizlik reflu bulanti mahvetti beni
ilk 3 ay ben de serumlarla falan idare ettim 2 kere hastanede yattim
ben de kendimi tutttum anca 3 gun idare edebildim baktim olmuyo tekrar basladim zofere o olmasa ben napardim bilmiyorum..
cok sukur benim de amniyon sivisina doktor iyi dedi ama dedigin gibi belki simdilik iyi.ilerde azalirsa buyudukce falan Allah korusun bebeklerimizi
ben de baktim olacak gibi degil bi yarim iciyim bari dedim fayda etti sonra ertesi gun de belki etki eder dedim sadece sabah kusuyorum o da tükürük kusuyorum safrayla beraber.o da olsun o kadar dedim bi gün iciyorum bi gün icmiyorum yarim iciyorum artik.valla ceviz yiyorum cnm beyni icin beynine insallah zofer etki etmez
zaten cnm zoferi kemotetapi sirasinda kanser hastalari bi iciste 6 tanr aliyo biz gibi yarim almiyo onlarin bulantilari kemoterapiden sonra daha da agir oluyo engellemesi icin kemoterapiye girmeden aliyolar 5 6 tane o yuzden devlet onlara bedava karsiliyo bize karsilamiyo cnm
Allah onlarin bin kat yardimcisi olsun bize yine yarim yetiyo cnm
zaten bazi doktorlar bulanti haplarina karsi bazilari degil o yuzden kararsiz kaliyorum ama elimden de bisey gelmiyo
insallah tekrarlamaz cnm sabah bulantilari normal cnm merak etme o herkeste var genelde.olmadi sen de bi danis doktoruna
ben bayramdan sonra sorucam doktor tatile cikmis cnm ogrenir ogrenmez yazarim sana ne diyo hap hakkinda falan
ben bugun ayrintilida safra kesemde tas varmis bi bakabikirmisiniz dedim sagolsun bakti doktor tas gozukmuyo su an ama toksan ondan da gozukmeyebilir dedi ben de cerraha gitcem bayramdan sonra boyle bisey olabilir mi ??
simdi bulantin ne alemde cnm ?
Amin canım cümlemizden inş. Sen bulantilarini başkasıyla kıyaslayip kendini iyice strese sokma bence, herkesin yapısı farklı sonuçtaay cnm Allah razj olsun senden yemin ederim oyle rahatlattin ki beni icim icimi yiyo valla 5 ay olmus hala bulanti hapi kullaniyorum cok zoruma gidiyo millet hamileligin tadini cikariyo ben disari adim atmaya korkuyorum
benim gibi olan birini gorunce de icim rahatladi valla.etrafimda kimsede boyle cok zor geciren gormedim.5 aydir kabizlik reflu bulanti mahvetti beni
ilk 3 ay ben de serumlarla falan idare ettim 2 kere hastanede yattim
ben de kendimi tutttum anca 3 gun idare edebildim baktim olmuyo tekrar basladim zofere o olmasa ben napardim bilmiyorum..
cok sukur benim de amniyon sivisina doktor iyi dedi ama dedigin gibi belki simdilik iyi.ilerde azalirsa buyudukce falan Allah korusun bebeklerimizi
ben de baktim olacak gibi degil bi yarim iciyim bari dedim fayda etti sonra ertesi gun de belki etki eder dedim sadece sabah kusuyorum o da tükürük kusuyorum safrayla beraber.o da olsun o kadar dedim bi gün iciyorum bi gün icmiyorum yarim iciyorum artik.valla ceviz yiyorum cnm beyni icin beynine insallah zofer etki etmez
zaten cnm zoferi kemotetapi sirasinda kanser hastalari bi iciste 6 tanr aliyo biz gibi yarim almiyo onlarin bulantilari kemoterapiden sonra daha da agir oluyo engellemesi icin kemoterapiye girmeden aliyolar 5 6 tane o yuzden devlet onlara bedava karsiliyo bize karsilamiyo cnm
Allah onlarin bin kat yardimcisi olsun bize yine yarim yetiyo cnm
zaten bazi doktorlar bulanti haplarina karsi bazilari degil o yuzden kararsiz kaliyorum ama elimden de bisey gelmiyo
insallah tekrarlamaz cnm sabah bulantilari normal cnm merak etme o herkeste var genelde.olmadi sen de bi danis doktoruna
ben bayramdan sonra sorucam doktor tatile cikmis cnm ogrenir ogrenmez yazarim sana ne diyo hap hakkinda falan
ben bugun ayrintilida safra kesemde tas varmis bi bakabikirmisiniz dedim sagolsun bakti doktor tas gozukmuyo su an ama toksan ondan da gozukmeyebilir dedi ben de cerraha gitcem bayramdan sonra boyle bisey olabilir mi ??
simdi bulantin ne alemde cnm ?
Merak etme cnm benim gittiğim doktorda öyleydi:/ zaten başta Sekreterine uyuz olduk, daha odaya girer girmez doktorumuz hassas çocuk sessiz olmazsa söylediklerini net duyamayabilirim oyüzden eşime çıkın siz gibisinden davrandı, hayır durur ben çocuğumu biliyorum ha durmazsqda çıkarlar dedim ve kuzumun gıkı bile çıkmadı. Doktorda bakarken dediğim gibi hep tıpla ilgili terimler kullandı arada çok az cümlelerle hızlı hızlı bak yüzü anca bukadar gosterio falan dedi okadar bide sonunda raporu hazırlarken sağlıklı bi bebek gözükuo sıkıntı göremedim dedi okadar.sanki 350 lirayı başkasına vermişizde onlarda bize hayrina bakıyolar gibi davranıyolarAyyy ne zamandır yazmıyorum dilim şişmiş resmenbende ayrıntılı ultrasona girdim ama lüzümsüz bi doktora denk geldim hiçbi açıklama yapmadı ordan çıkınca kızım diyokı doktor ingilizcemi konuştu diyo sadece bilimsel terimlerle konuşup sekreterine rapor yazdırdı ağzından türkçe hiçbişey duymadık
Ben varım canım :) yani daha doğrusu hissedip hissetmediğimi bilmiyorum. Arada bir hareket oluyor ama bence bağırsak hareketleri. Ayırt edemiyorum.Gunaydin kizlar bnm gibi hala bebek hareketini hissetmeyen varmi
Cnm valla endiseleniyorum artik dr 10 gune hissetmen lazim dedi dün ilkte gec hissediliyor gercideBen varım canım :) yani daha doğrusu hissedip hissetmediğimi bilmiyorum. Arada bir hareket oluyor ama bence bağırsak hareketleri. Ayırt edemiyorum.
Gece özel bi hastanenin aciline gittik , adam ultrasonla baktı her şey normaldi, alttan da bakalım serviks uzunluğuna dedi o da normal çıktı, bi parol içtirdi su niyetine sade serum takti aslında serum a gerek yoktu ama neyse serum bitti gideceğiz, adam dedi yatış yapmayacak misin? Neden dedim, sancılar devam ederse takip edilmen gerekir dedi. Parol etkili oldu sanırım ve saat 6 ydi döndük uyuya kalmışım. az evvel uyandım ağrım yoktu. şimdi hafif var gibi ama geceki kadar değil.
Yoktu canım ya bence doktor tuhaftı, 2 hafta önce alttan o uzunluğa bakmıştı prof raporda da yazıyordu hiç alip incelemedi .Sıkıntı yokmus niye yatırmak istediler ki, rahim ağzı yetmezligi gibi bir durumun yoktu di mi senin?
Ben de ne hissettiğimden emin olamıyorum, hareket mi değil mi bilmiyorum ve gerçekten bu durum sıkıcı bir hal olmaya başladı...Cnm valla endiseleniyorum artik dr 10 gune hissetmen lazim dedi dün ilkte gec hissediliyor gercide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?