2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
acaba bi progestan mi kullansam fitil olarak sancıyı da çözemedim gaz sancısı mi değil mi
Benn vajinal aldım uzanıyorum canım resmen adet sancısı çekiyorum
O yuzden doktorum progestan kullan dedi bana sende al uzan biraz iyi gelir inşallah rabbim hepimize şifa versin evlatlarımızı bize bagışlasın inşallah

kaynanam buzdolabı na koymuş ben banyoda dolaba bırakmıştım normalde, bi şey olmamıştır di mi ilaca

Gunaydin kizlar. Benim sag dizim hep sorunluydu bundan 2 sene once kosu yaptiktab sonra sismisti gunlerce rontgenler kremler vs derken ustune basamamistim. Meger diz kapagimda sivi birikmis. Dinlenmeyle ilaclarla gecmisti. Dunden beri ayni dizim agrimaya basladi oyle korkuyorum ki daha fazla kilo bile almadım simdiden böyle olursa napicam ben. Ay basinda ise de geri dönüyorum okullar açılıyor .rontgen desen cekilmez

Günaydın kızlar. Şimdi okudum bir çoğunuzun ağrıları varmış. Ben de aynı durumdayım, son günlerde karın ağrısı kasık ağrısı iyice arttı. Bir de hidronefroza bağlı böbrek ağrım 2-3 hafta önce geçmişti cuma günü tekrar başladı ölüyorum ağrıdan. Ayrıca hamile reflüsü başladı bende de galiba. yemek yediğim anda taş gibi oturuyor mideme. Yutkunurken bile zorlanıyorum. 2 yastıkla yatıyorum. Hamilelikte tüm ağrılar tavan yapıyormuş. Allah sonumuzu hayır etsin.

Kızlar benimde adet olcakmış gibi belim ağrıdı belimin ağrıdığı gün ev işi çok yapmıştım gün içinde istirahat edemedim galiba karnım baskı yaptı diye düşünüyorum bu ağrı iki gün sürdü iki gün boyunca sadece tuvalete kalktım çok korktum 3. Gün geçti istirahat etme şansınız varsa ağrılarınıza iyi gelir sonuçta ayağa kalkınca karnınız kasıklarınıza belinize sırtınıza baskı yapıyor

Amin cnm sendende inş. Bence psikolojik olarak kendini hiç kasma herkesin hamileliği bir değil, hatta kişinin bir gebeliğiyle diğer gebeliği bile bir olmayabilir kendini kimseyle kıyaslama milletin laflarınıda takma. zaten insan hassas oluo bulantı olunca hepten duygusallaşıyo ben bu bulantı yüzünden daha hamileliğimin 6.haftasindayken biriyle tartıştım hemde çok yakinimla ilk hamileliğimdede abarttiğimi söyledi doğumda sancı çekerkende gerçekten o derece sancı oluomu dedi haliyle buseferkinide abarttiğimi düşündü, kendimi çok saldığımı falan diyince bende kayışlar koptu tabi, bide eşimin gelmesini bekliyodum bulantı için doktora gitmek üzereyken yaşandı bu olay.doktorda ilk defa ogün kalp atışlarini dinletince bütün duygularım karman çorman oldu başladım salya sümük ağlamaya ama görücen ne ağlama zaten oğlum tüpbebekle olmuştu buda okadar tedaviye geçen zamana karşı mucize gibi kendiliğinden olunca daha tuhaf duygular içinde oluyosun, şükürler olsn Rabbimin merhameti bol bize bugünleride yaşattı.
Amin canım cümlemizden inş. Sen bulantilarini başkasıyla kıyaslayip kendini iyice strese sokma bence, herkesin yapısı farklı sonuçta senin etrafında yok ama ben mesela kendimi: hamilelikte kötü oluyorum çok bulantım oluo zannederdim ama burda site sakinlerinden bi öğretmen arkadaşla tanıştım oğlumla aynı yaş bi oğlu var biz 2.çocuk için tedavi olurken o oğlu küçükken tekrar hamile kalmış ve onun bulantıları 9ay sürüyomuş (doğum esnasında bile çıkarıp öyle dogurmuş) okadar kötü oluyorumki doktorlar bile şaşırıyo hiçbişey fayda etmiyo bayılıyorum dedi çok ağır geçince kürtaj yapmışlar.3-4hafta önce yinre hamile olduğunu duymuştum, duyduktan 2hafta snra karşılaşınca tebrik edeyim dedim fakat yine kürtaj yapmışlar.kürtaj lafını duyunca içimden çok kızdım yadırgadım ama snra büyük konuşma doktorların bi bildiği varki aldılar annede razı oldu kim durduk yere 2sefer bebeğini aldırır dedim. İnş seninde en kisa surede bulantilarin geçer cnm emin ol nekadar stres yaparsan okadar kötü oluo insan. buarada ben 3.5-4 haftadır ilaç almıyorum cnm baktım cikardiktan sonra idare edebiliyorum birakayim dedim, doktorda sen kendi durumuna bak onagöre ilacı kes demişti zaten. 3gundur biraz bulantım rahatsız ediodu beni ama şükür bu sabah dinç kalktım ama 2gündr mide yanmalarım çoğaldı yine o iğrenç renni yi kullanmaya mecburum gibi gözüküyo:/
Dünde çok samimi olduğum komsülarımdan bitanesi taşındı giderken ağla ağla çok üzüldüm o bile midemi etkiliyo, Allahtan yarinda eşimin memleketine gidicezde enazindan kapısını görmem.
Taş içinde kesinlikle bayramdan sonra ayriyeten git bakil inş yoktur ama bazen bellide olmayabilir, ultrasonda bakmamıza rağmen herşeyi net göremeyebiliyoruz diolar.

Ben ev işi yapıyorum Pazar'a gidiyorum oğlumada bakıyorum ama maalesef her işin arasında yarım saat yatıyorum yoksa ağrı olayı oluyor ya ev süpür yat kalk toz al yat yemek yap yat iki saatte yapacağımı akşama kadar zor yapıyorum çok şükür kızlar yarıyı geçtik maşallah rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin çocuklarımızı

Merak etme cnm benim gittiğim doktorda öyleydi:/ zaten başta Sekreterine uyuz olduk, daha odaya girer girmez doktorumuz hassas çocuk sessiz olmazsa söylediklerini net duyamayabilirim oyüzden eşime çıkın siz gibisinden davrandı, hayır durur ben çocuğumu biliyorum ha durmazsqda çıkarlar dedim ve kuzumun gıkı bile çıkmadı. Doktorda bakarken dediğim gibi hep tıpla ilgili terimler kullandı arada çok az cümlelerle hızlı hızlı bak yüzü anca bukadar gosterio falan dedi okadar bide sonunda raporu hazırlarken sağlıklı bi bebek gözükuo sıkıntı göremedim dedi okadar.sanki 350 lirayı başkasına vermişizde onlarda bize hayrina bakıyolar gibi davranıyolar

Gece özel bi hastanenin aciline gittik , adam ultrasonla baktı her şey normaldi, alttan da bakalım serviks uzunluğuna dedi o da normal çıktı, bi parol içtirdi su niyetine sade serum takti aslında serum a gerek yoktu ama neyse serum bitti gideceğiz, adam dedi yatış yapmayacak misin? Neden dedim, sancılar devam ederse takip edilmen gerekir dedi. Parol etkili oldu sanırım ve saat 6 ydi döndük uyuya kalmışım. az evvel uyandım ağrım yoktu. şimdi hafif var gibi ama geceki kadar değil.

Sıkıntı yokmus niye yatırmak istediler ki, rahim ağzı yetmezligi gibi bir durumun yoktu di mi senin?

Sıkıntı yokmus niye yatırmak istediler ki, rahim ağzı yetmezligi gibi bir durumun yoktu di mi senin?
Yoktu canım ya bence doktor tuhaftı, 2 hafta önce alttan o uzunluğa bakmıştı prof raporda da yazıyordu hiç alip incelemedi .
Bazen diyorum rahat ol, ama ya önemli bi şey ise diye tedirginlik oluyor. eşime de yansıtınca adam da panik oluyor ya bir şey varsa diye. Sağ salim kavuşsaydık inşallah şu kalan zamanlar hayırlısı ile geçsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…