- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #20.781
Baston pusetler 1 yaşından önce kullanılmaz gibime geliyor, bebek oturamaz ona sanki ama benim de ilk bebeğim olacak bilemiyorum. Ben travel sistem kullanacağım. 2 yıl sonra falan anca bastona geçeriz artık.Kızlar merhaba travel sistem arabalara baktım ama gerçekten çok büyükler hiç karar veremedim zaten kış bebeği olacağı için taksisiz bir yere çıkmam acaba baston tarzı bebek arabası ve pusetini ayrı alsam dedim travelden vazgeçip nasıl olur acaba o baston tipliler hafifliği çok hoşuma diğerini yardımsız kullanmak zor sanki tecrübesiz olmak ne zormuş
Canım benimki chicco liteway oğlumda kullandım şimdi kızıma kullanıcam Allah izin verirse baston araba ama sırtı üç kademeli ayarlanıyor dümdüz yatabiliyor ayrıca yanında Harika kışlık tulum veriyorlar yağmurluk veriyorlar tulumu arabaya geçiriyorsun bebeğini içine yatırıp yağmurluğu kapatıp istediğin gibi Kar kış gez yani tek elle kapanıyor açılıyor arabanın arkasında yer kaplamıyor hatta biz çok eşyamız varsa bebek arabasını arka kolutukların önüne ayağımızın altına alıp gidiyoruz ayakkabılarımızı çıkarıp ona basıyoruz bagajı valizle dolduruyoruz ben çok memnunum oğlumda eskimedi eskiseydi yine bunu alırdımKızlar merhaba travel sistem arabalara baktım ama gerçekten çok büyükler hiç karar veremedim zaten kış bebeği olacağı için taksisiz bir yere çıkmam acaba baston tarzı bebek arabası ve pusetini ayrı alsam dedim travelden vazgeçip nasıl olur acaba o baston tipliler hafifliği çok hoşuma diğerini yardımsız kullanmak zor sanki tecrübesiz olmak ne zormuş
benimki bu işte canım hem baston hem kullanışlı pazarda bastona sebze meyve takarım iyi oluyor izle bu videouyu istersenKızlar merhaba travel sistem arabalara baktım ama gerçekten çok büyükler hiç karar veremedim zaten kış bebeği olacağı için taksisiz bir yere çıkmam acaba baston tarzı bebek arabası ve pusetini ayrı alsam dedim travelden vazgeçip nasıl olur acaba o baston tipliler hafifliği çok hoşuma diğerini yardımsız kullanmak zor sanki tecrübesiz olmak ne zormuş
travel sistemler ağır oluyor ama bastonu ilk başta kullanamazsın baston tiplerin tam yatar modelleri var onlara bak derim ..chicco'nun lite way modeli güzel bu anlamda ..eğer aranan yoksa travel sistemi kullanamazsın ben de kızımda bu sebepten travel sistem almadım çünkü benden 1 yıl önce doğum yapan arkadaşım kullanmadı tek başına ben de kolay katlanan tam yatan hafif ne ek arabalarına bakmıştım baby 2go nün bir modelini almıştımKızlar merhaba travel sistem arabalara baktım ama gerçekten çok büyükler hiç karar veremedim zaten kış bebeği olacağı için taksisiz bir yere çıkmam acaba baston tarzı bebek arabası ve pusetini ayrı alsam dedim travelden vazgeçip nasıl olur acaba o baston tipliler hafifliği çok hoşuma diğerini yardımsız kullanmak zor sanki tecrübesiz olmak ne zormuş
Anladım canımBaston pusetler 1 yaşından önce kullanılmaz gibime geliyor, bebek oturamaz ona sanki ama benim de ilk bebeğim olacak bilemiyorum. Ben travel sistem kullanacağım. 2 yıl sonra falan anca bastona geçeriz artık.
chicco liteway plusa baktın mı? şimdilik kararım ondan yana. bizim için tek eksisi isofixli olmamasıKızlar merhaba travel sistem arabalara baktım ama gerçekten çok büyükler hiç karar veremedim zaten kış bebeği olacağı için taksisiz bir yere çıkmam acaba baston tarzı bebek arabası ve pusetini ayrı alsam dedim travelden vazgeçip nasıl olur acaba o baston tipliler hafifliği çok hoşuma diğerini yardımsız kullanmak zor sanki tecrübesiz olmak ne zormuş
Dışında şeffaf fermuarlı gibi oluyor tulum o mu oluyor canımCanım benimki chicco liteway oğlumda kullandım şimdi kızıma kullanıcam Allah izin verirse baston araba ama sırtı üç kademeli ayarlanıyor dümdüz yatabiliyor ayrıca yanında Harika kışlık tulum veriyorlar yağmurluk veriyorlar tulumu arabaya geçiriyorsun bebeğini içine yatırıp yağmurluğu kapatıp istediğin gibi Kar kış gez yani tek elle kapanıyor açılıyor arabanın arkasında yer kaplamıyor hatta biz çok eşyamız varsa bebek arabasını arka kolutukların önüne ayağımızın altına alıp gidiyoruz ayakkabılarımızı çıkarıp ona basıyoruz bagajı valizle dolduruyoruz ben çok memnunum oğlumda eskimedi eskiseydi yine bunu alırdım
Tamam canım sağolasın dün eşimle baya denedik ben tek başıma kullanamam gibi geldi o travelleritravel sistemler ağır oluyor ama bastonu ilk başta kullanamazsın baston tiplerin tam yatar modelleri var onlara bak derim ..chicco'nun lite way modeli güzel bu anlamda ..eğer aranan yoksa travel sistemi kullanamazsın ben de kızımda bu sebepten travel sistem almadım çünkü benden 1 yıl önce doğum yapan arkadaşım kullanmadı tek başına ben de kolay katlanan tam yatan hafif ne ek arabalarına bakmıştım baby 2go nün bir modelini almıştım
O marka yoktu gittiğimiz mağazada ben tek mağazadan alıcam herşeyimizi taksit yaptırıcaz travel modeller ve baston modeller var isofix nedir hiçbişey bilmiyorum yaaaa :))))chicco liteway plusa baktın mı? şimdilik kararım ondan yana. bizim için tek eksisi isofixli olmaması
Tamam canım hemen bakayım sağolasınEki Görüntüle 2181999 benimki bu işte canım hem baston hem kullanışlı pazarda bastona sebze meyve takarım iyi oluyor izle bu videouyu istersen
isofix oto koltuğunu arabalara direk bağlayan bir sistem, arabda isofix özelliği varsa daha güvenliymiş, eşim takmış bunaO marka yoktu gittiğimiz mağazada ben tek mağazadan alıcam herşeyimizi taksit yaptırıcaz travel modeller ve baston modeller var isofix nedir hiçbişey bilmiyorum yaaaa :))))
Anladım canım teşekkür ederimisofix oto koltuğunu arabalara direk bağlayan bir sistem, arabda isofix özelliği varsa daha güvenliymiş, eşim takmış buna
liteway plus baston gibi, hem kolay katlanıyor hem katlanınca kamp sandalyeleri gibi oluyor, hafif de. sadece üzerinde ağırlık varken sürüşü nasıldır denemedik fiyatı da 900e düşmüştü baktığımızda. indirimde alınabilir.
Canim isofix anakucaginda olmazki oto koltugunda olur. Travel sistemlerin ana kucaklari araba koltugu degildir.isofix oto koltuğunu arabalara direk bağlayan bir sistem, arabda isofix özelliği varsa daha güvenliymiş, eşim takmış buna
liteway plus baston gibi, hem kolay katlanıyor hem katlanınca kamp sandalyeleri gibi oluyor, hafif de. sadece üzerinde ağırlık varken sürüşü nasıldır denemedik fiyatı da 900e düşmüştü baktığımızda. indirimde alınabilir.
ana kucağı için ayrı baza satıyorlar o şekild arabaya sabitliyorsun diye biliyorumCanim isofix anakucaginda olmazki oto koltugunda olur. Travel sistemlerin ana kucaklari araba koltugu degildir.
Hic denk gelmedim canim belkide vardir ama zaten ana kucagini anca 6 ay 9 aya kadar kullanirsin oto koltugu mecbur alincak koltuk alirken isofix daha iyi.ana kucağı için ayrı baza satıyorlar o şekild arabaya sabitliyorsun diye biliyorum
Kızlar merhaba travel sistem arabalara baktım ama gerçekten çok büyükler hiç karar veremedim zaten kış bebeği olacağı için taksisiz bir yere çıkmam acaba baston tarzı bebek arabası ve pusetini ayrı alsam dedim travelden vazgeçip nasıl olur acaba o baston tipliler hafifliği çok hoşuma diğerini yardımsız kullanmak zor sanki tecrübesiz olmak ne zormuş
işte bizimki diyor ki ilk aylar için 0-13 isofixli anakucağı da alalım. her yer ana kucağı olacak o şekilde mantıksız oluyor ama bakalımHic denk gelmedim canim belkide vardir ama zaten ana kucagini anca 6 ay 9 aya kadar kullanirsin oto koltugu mecbur alincak koltuk alirken isofix daha iyi.
Sanırım çoğunluk traveli tercih etmiyor benim dün beğendiğimde dokusu falan güzeldi diğer bastonlara göre farklıydı tam özelliklerini öğrenemedim yetkili yoktu bugün tekrar bakıcaz chicco marka yok fiyatı 650-700 arası bişeydi ama satıcı adam ısrarla travel satmak istedi çok satılmış o 1500 dü sanırım adam primle çalışıyor :))pusetlerde 150-200 arası değişiyordu okadar hafifki bir elinle çocuğu bir elinle arabayı tutabilirsin o cazip geldi banada travel benden ağırdı çeviremedim bile sanırım onu yardımsız başedemem gibi geldiChicco liteway plus travel alıcam bende. Mağazada denedim en kullanislisi bu oldu bana göre. Hem açılıp kapanması kolay. Hem az yer kaplıyor. Ana kucağını ilk yıl kullanıp sonra baston olarak kullanılıyor. Bugün yarın alırım ben. Annemle babam alacakmış cok ısrar ettiler bende tamam dedim buarada almayı düşünenlere bir bilgi. Liteway plus ve liteway plus 2 diye iki farklı model var. Plus2 olanların tentesi biraz daha uzun. Altta açılan ekstra siyah bölüm var. Daha kullanışlı. Bir bilgi daha travel almayıp sadece baston olarak liteway almak isteyen varsa liteway 3 çıkmış. Çok daha yeni model. Tente ve ayak bölümü daha güzel. Ama onun travel olanini bulamadım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?