- 26 Eylül 2010
- 17.558
- 32.867
- 798
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #20.821
epidural falan ekstra oluyor ama başka ne var bilmiyorumHimm ben Adana Medline hastahanesi ne 3000 TL fiyat aldım normal sezeryanla fark etmiyor sadece doğum ücreti dedi ama ekstra birşeyler istersen fiyat değişiyor dedi o ekstralar neler onları konuşamadık başka bölüme geçmem gerekiyormus onun için ddr ücreti dahil normal doğumda Dr um yaptırıyor
Zor durumda kalmazsam düşünmüyorum onuda başka birşey de yoktur galibaepidural falan ekstra oluyor ama başka ne var bilmiyorum
bu arada çatlaklar nasıl oluşuyor?
yani direk beyaz beyaz olmuyor galiba
kılcal damara benzeyen bir şeyler oluşmuş şimdi farkettim. bayram boyunca kullnmadım zaten göremediğim yerlerde oluşmuş şimdi aynada incelerken gördüm eğer çatlak öyle bir şeyseKırmızı mor gibi oluyor ilk etapta hamilelikten sonra beyaza dönüyor. Yağı sabah akşam sürüyor musun?
kılcal damara benzeyen bir şeyler oluşmuş şimdi farkettim. bayram boyunca kullnmadım zaten göremediğim yerlerde oluşmuş şimdi aynada incelerken gördüm eğer çatlak öyle bir şeyse
kırmızı kırmızırenk değişimi var damardan biraz daha kalın ağ gibi bir yapıda. göbekte değil de pubik bölgenin yukarısında olmuş tam, göbeğimden göremiyorum bile orayıDerinin yüzeyinde yarık gibi oluyor biraz, başlamış olabilir sabah akşam yağlan, benim de göbek deliğinin etrafi feci kaşınıyor. Benim karnım cok çıkmıyor gebeliklerimde buna ragmen çok çatlamıştım cilt yapısı ile alakali. Doğumdan sonra eski catlaklarim icin frei öl un bir ürünü daha var onu kullanmayı düşünüyorum.
canım yorgunluktan kaynaklanıyor korkma annenin yorgunluğundan etkileniyor bebeklerDün bayram gezmesindeydim çok uzanamadım ama yine de hareket etmişti, bugün evdeyim hiç hareket etmedi
biraz da fırsatçılık olmuş ya sanki bebeği dolarla yurt dışından çıkarıp getirecekler deDogum fiyatları baya artmış diyorlar. Bende bayramdan sonra tekrar gorusucem. Fiyat almıştım ama bakalım ne diyecekler.
maşallah biraz sanki kilosu önde benim 22+0da 440di böyle düşünürsek biraz tontiş gibi ama ultrason ölçümleri de çok kesin olmayabiliyor20.haftada 416 ölçülmüştü. Göbeğim de büyük olunca acaba şeker falan mı dedim. çünkü minyonum yani açıkçası biraz minyon bir bebek bekliyordum
ekstra epidural falan oluyorHimm ben Adana Medline hastahanesi ne 3000 TL fiyat aldım normal sezeryanla fark etmiyor sadece doğum ücreti dedi ama ekstra birşeyler istersen fiyat değişiyor dedi o ekstralar neler onları konuşamadık başka bölüme geçmem gerekiyormus onun için ddr ücreti dahil normal doğumda Dr um yaptırıyor
önce kırmızı mor gibi oluyor geçen gün hastanede benden önceki gebe doktora catlaklarini gösteriyordu yazık kadın fena çatlamış ordan gördüm.hatta göğüsleri yara gibi olmuştu çatlaktanbu arada çatlaklar nasıl oluşuyor?
yani direk beyaz beyaz olmuyor galiba
biraz da ciltle alakalı galiba ya ben ilk gebeligimde de lierac kullandım hiç catlagim olmadi bunda da kullanıyorum ama cevremde kullandığı halde çatlayanlar var. bir de bol su içmek önemli cildin elastikiyeti içinbenim de yanlarım catladi kirmizi kirmizi çizgiler olusmus.hergun lierac ve bebe yagi kullaniyorum ama..
Detayli ultrasonu yapan perinatolog 4 degil 14 kilo almisim.gibi moralimi bozdu sag olsun. Max 3 kilo alarak hamileligi tamamla dedi saka yapıyor olmalısınız dedim4 kilo gayet iyi bence, bundan sonra daha çok alınıyormuş dikkat edersek toplamda 10 ile tamamlayabilirizben 8 ile tamamlasam diyordum ama hayal oldu.
Ben bebekte şekerle ilgili bir sorun çıkarsa diye endişelendim ve yaptıracağım.
Benim 3-4 gün hiç hissetmediğim oldu daha erken bence. Hatta hiçhissetmesem de olur sürekli memnuniyetsiz benimki çünküsağa yatıyorum onu beğenmiyor, sola yatıyorum onu beğenmiyor, yüksek sesli müzik dinliyorum güm güm vuruyor, açsam sürekli dönüyor, yemekten sonra hareket ediyor. içimde kurt var gibi hep
evet ben de duymuştum bir soralım bakalım ne alemde
gerçekten şaka mi yapıyor bu mümkün değil diyebiliriz kaç kiloyla hamile kaldın kiDetayli ultrasonu yapan perinatolog 4 degil 14 kilo almisim.gibi moralimi bozdu sag olsun. Max 3 kilo alarak hamileligi tamamla dedi saka yapıyor olmalısınız dedim
yok artıkDetayli ultrasonu yapan perinatolog 4 degil 14 kilo almisim.gibi moralimi bozdu sag olsun. Max 3 kilo alarak hamileligi tamamla dedi saka yapıyor olmalısınız dedim
Evet bi 10 gün flan da ilerde çıkıyor, gerçi doktorlar normal dedi ama ben şekeri ölçtürmek istiyorum belki ondan biraz iridir.maşallah biraz sanki kilosu önde benim 22+0da 440di böyle düşünürsek biraz tontiş gibi ama ultrason ölçümleri de çok kesin olmayabiliyor
önce kırmızı mor gibi oluyor geçen gün hastanede benden önceki gebe doktora catlaklarini gösteriyordu yazık kadın fena çatlamış ordan gördüm.hatta göğüsleri yara gibi olmuştu çatlaktan
Ben 92 yle hamile kaldim 90a dustum simdi 94um. Boyum kisa degil ama dehsete dusmeyin :))gerçekten şaka mi yapıyor bu mümkün değil diyebiliriz kaç kiloyla hamile kaldın ki
çatlak değildir belki hamilelikte kılcal damarlar daha belirgin olabiliyor sen kremlerini sürmeye devam etEvet bi 10 gün flan da ilerde çıkıyor, gerçi doktorlar normal dedi ama ben şekeri ölçtürmek istiyorum belki ondan biraz iridir.
benim de sanırım çatlak, az bir şey ama başlamış demek ki üzüldüm ya
yok canım boyun uzun olabilir dehşete düşmedim bazen kemikler ağır çekebiliyor..kuzenim de en zayıf olduğu dönem 85 kilodur ama görsen hiç 85ya da 90 demezsin uzun boylu bir kadın ve tartıda ağır çekiyorBen 92 yle hamile kaldim 90a dustum simdi 94um. Boyum kisa degil ama dehsete dusmeyin :))
Kilom fazla oldugu icin oyle dedi ama az almak zor vallahi. Onumuz kis cok odem.olusmaz diye umuyorumyok artıkben 53 ile başladım şimdi 55im ama 50ye düşmüştüm, bana kilo alımın gayet iyi ne eksk ne fazla dedi doktor, ne yapıyorsan devam et dedi seninki tuhafmış
Benim de kilomu duyan sok oluyor-pek bilen yok zaten :) kendimi bildigim en zayif halim 75 kiloydu universitedeyken onda da kemiklerim sayilacak derecede zayıftim.ama tum degerlerim normal cok sukur ne tansiyon var ne kolestrol ne basla bisey.. tabi doktorlar pek bu kiloyla hamile kalinmasina aliskin olmadiklari icin max 8 kilo alarak fln tamamlamami oneriyorlar. Ama cok zor :/yok canım boyun uzun olabilir dehşete düşmedim bazen kemikler ağır çekebiliyor..kuzenim de en zayıf olduğu dönem 85 kilodur ama görsen hiç 85ya da 90 demezsin uzun boylu bir kadın ve tartıda ağır çekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?