2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
epidural falan ekstra oluyor ama başka ne var bilmiyorum

Kırmızı mor gibi oluyor ilk etapta hamilelikten sonra beyaza dönüyor. Yağı sabah akşam sürüyor musun?
kılcal damara benzeyen bir şeyler oluşmuş şimdi farkettim. bayram boyunca kullnmadım zaten göremediğim yerlerde oluşmuş şimdi aynada incelerken gördüm eğer çatlak öyle bir şeyse

kılcal damara benzeyen bir şeyler oluşmuş şimdi farkettim. bayram boyunca kullnmadım zaten göremediğim yerlerde oluşmuş şimdi aynada incelerken gördüm eğer çatlak öyle bir şeyse

Derinin yüzeyinde yarık gibi oluyor biraz, başlamış olabilir sabah akşam yağlan, benim de göbek deliğinin etrafi feci kaşınıyor. Benim karnım cok çıkmıyor gebeliklerimde buna ragmen çok çatlamıştım cilt yapısı ile alakali. Doğumdan sonra eski catlaklarim icin frei öl un bir ürünü daha var onu kullanmayı düşünüyorum.

kırmızı kırmızırenk değişimi var damardan biraz daha kalın ağ gibi bir yapıda. göbekte değil de pubik bölgenin yukarısında olmuş tam, göbeğimden göremiyorum bile orayı
evet gördüm o ürünü de ambalajı beyazdı galiba. sen bir şişe ürünü bitirdin mi? acaba az mı kullandım

Dün bayram gezmesindeydim çok uzanamadım ama yine de hareket etmişti, bugün evdeyim hiç hareket etmedi
canım yorgunluktan kaynaklanıyor korkma annenin yorgunluğundan etkileniyor bebekler
Dogum fiyatları baya artmış diyorlar. Bende bayramdan sonra tekrar gorusucem. Fiyat almıştım ama bakalım ne diyecekler.
biraz da fırsatçılık olmuş ya sanki bebeği dolarla yurt dışından çıkarıp getirecekler de tamam yurt dışından gelen ilaçlar var da arkadaş bir doğumda ne kadar kullanılıyor sanki bir ağrı kesici bir de anestezi o kadar yani
20.haftada 416 ölçülmüştü. Göbeğim de büyük olunca acaba şeker falan mı dedim. çünkü minyonum yani açıkçası biraz minyon bir bebek bekliyordum
maşallah biraz sanki kilosu önde benim 22+0da 440di böyle düşünürsek biraz tontiş gibi ama ultrason ölçümleri de çok kesin olmayabiliyor
ekstra epidural falan oluyor
bu arada çatlaklar nasıl oluşuyor?
yani direk beyaz beyaz olmuyor galiba
önce kırmızı mor gibi oluyor geçen gün hastanede benden önceki gebe doktora catlaklarini gösteriyordu yazık kadın fena çatlamış ordan gördüm.hatta göğüsleri yara gibi olmuştu çatlaktan

benim de yanlarım catladi kirmizi kirmizi çizgiler olusmus.hergun lierac ve bebe yagi kullaniyorum ama..
biraz da ciltle alakalı galiba ya ben ilk gebeligimde de lierac kullandım hiç catlagim olmadi bunda da kullanıyorum ama cevremde kullandığı halde çatlayanlar var. bir de bol su içmek önemli cildin elastikiyeti için

Detayli ultrasonu yapan perinatolog 4 degil 14 kilo almisim.gibi moralimi bozdu sag olsun. Max 3 kilo alarak hamileligi tamamla dedi saka yapıyor olmalısınız dedim

kızlar 3-4 gündür TLC kanalında yayınlanan ağır yaşamlar programına kafayı takmış durumdayım obezite ile yatağa bağımlı insanların hayatını konu alıyor mücadelelerini gösteriyor ..ne zor şartlar Allah korusun bir yandan da istahimi kesiyor tam da bu saatlerde akşam yemeğimi vaktinde iyi oluyor

Detayli ultrasonu yapan perinatolog 4 degil 14 kilo almisim.gibi moralimi bozdu sag olsun. Max 3 kilo alarak hamileligi tamamla dedi saka yapıyor olmalısınız dedim
yok artık ben 53 ile başladım şimdi 55im ama 50ye düşmüştüm, bana kilo alımın gayet iyi ne eksk ne fazla dedi doktor, ne yapıyorsan devam et dedi seninki tuhafmış

Evet bi 10 gün flan da ilerde çıkıyor, gerçi doktorlar normal dedi ama ben şekeri ölçtürmek istiyorum belki ondan biraz iridir.
benim de sanırım çatlak, az bir şey ama başlamış demek ki üzüldüm ya

çatlak değildir belki hamilelikte kılcal damarlar daha belirgin olabiliyor sen kremlerini sürmeye devam et

Ben 92 yle hamile kaldim 90a dustum simdi 94um. Boyum kisa degil ama dehsete dusmeyin :))
yok canım boyun uzun olabilir dehşete düşmedim bazen kemikler ağır çekebiliyor..kuzenim de en zayıf olduğu dönem 85 kilodur ama görsen hiç 85ya da 90 demezsin uzun boylu bir kadın ve tartıda ağır çekiyor

Benim de kilomu duyan sok oluyor-pek bilen yok zaten :) kendimi bildigim en zayif halim 75 kiloydu universitedeyken onda da kemiklerim sayilacak derecede zayıftim.ama tum degerlerim normal cok sukur ne tansiyon var ne kolestrol ne basla bisey.. tabi doktorlar pek bu kiloyla hamile kalinmasina aliskin olmadiklari icin max 8 kilo alarak fln tamamlamami oneriyorlar. Ama cok zor :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…