2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
bence riske girme illa normal olcak diye
Allah korusun aksi bisey olursa kendini suclayip durursun sirf bunun icin bile israr etme derim.ben de 3 kere asilama yasamis biriyim cok sukur olmadi olmadi dogal yolla oldu ama olmasaydi tup bebek denicektik artik ve tup bebek asamalarini da biliyorum cok stresli ve zor bi surec.Allah sana bebis nasip etmisken hic ama hic riske girme derim.

Canım yeter ki sağlıkla gelsin bebeklerimiz. Bence hiçbir fark ve önemi yok. Ben de şahsen bebeğin en risksiz doğumu sezaryen diye aklımdan geçiyor ama yine de şu olsun demiyorum çünkü büyük konuşmuş olmak istemiyorum.

ben de sepet besik alicam cnm sallanmasi hosuma gitti de kenar korumalik yaptircam bildigin bi site var mi uyguna yapan bugun baktim da 110 130 falan diyolar fazla geldi bana

Robottan soğanı su gibi geçirince acısı çıkar derler.öyle olmuyor mu?

Ben söyledim normal şansım var öı diye istersen zorlarız dedi. Ama çevremde çok tüp bebek yaptıran var hepside seseryanla dogum yapmış normali de var ama insan korkuyor işte bir risk var denilince

Emseyden bende fiyat alacaktım daha aramama gerek yok sayende öğrendim cnm Sağol ama fiyatlar uçmuş yaa. ben ilk doğumumu 2013 kasımda orda yaptım, normal diye başlayıp gece zorunlu sezeryana alındım
Zorunlu sezeryan : 1300
Epidural : 500 toplam:1800 ödemiştik
( Ama bidaha epidurali tercih etmem )

ben de sepet besik alicam cnm sallanmasi hosuma gitti de kenar korumalik yaptircam bildigin bi site var mi uyguna yapan bugun baktim da 110 130 falan diyolar fazla geldi bana
Ben sepet beşiği eltimden aldım canım. O da oğluna 5-6 ay kullanmıştı. 6 aydan sonra yatıramayız zaten.

Cidden çok zor günler geçirdik maddi manevi yıprandık riskw atmak kesinlikle istemiyorum. Doktorıma da güveniyorum bugüne kadar herşeyi ona bıraktım yüzümüzü de güldürdü o ne derse o olsun artık

Ben söyledim normal şansım var öı diye istersen zorlarız dedi. Ama çevremde çok tüp bebek yaptıran var hepside seseryanla dogum yapmış normali de var ama insan korkuyor işte bir risk var denilince
sen bilirsin canım iyi düşün taşın bebek ve senin için en iyisi hangisi olacaksa en sağlıklı hangisi olacaksa o olsun

2 kat artmış resmen. Bu civardaki en pahalı hastane emsey sanırım, hiç gidip görmedim memnun kalmış miydin o zaman?

Robottan soğanı su gibi geçirince acısı çıkar derler.öyle olmuyor mu?
yok cnm olmuyo ben hep yapiyodum aliyorum bi kilo sogan robottan gecirip pisiriyorum 10 dk falan az yagda soguynca kaplara koyuyorum bisey olmuyo zaten pisirmeden koymamak gerekiyomus kansorejen madde icerirmis cig konulunca ben de bi bayanda girmustum nette sogan dogramayi hic sevmem gozlerim mahvolur bana bayagi kolaylik sagliyodu tavsiye ederim ozellikle calisanlar icin cok iyi ama iste hamilelikte yapamiyorum

Ben de bir ara kalan soganlari bozulmasinlar diye dograyip atmistim ama cok kotu kokmustu tum buzluk pisirince kokusu geciyor mu acaba? Oyle yapip atabilirim o zaman

Ben sepet beşiği eltimden aldım canım. O da oğluna 5-6 ay kullanmıştı. 6 aydan sonra yatıramayız zaten.
cnm ben de 2.el aliyorum zaten yatagiyla beraber tertemiz.bebek sonucta kirip dokcek degil bende sifir almaya gerek duymadim.kullanirim ben de satarim .sifirini sordum 600 dedi mubarek 1 yasina kadar kullanir demisti bana cnm satan adam.
nette cibinlik sordum 110 dedi kenarliga 130 dedi fiyatlar cok ucuk degil mi ya ben zatem besigi 275 e aliyorum

aynen oyle cnm zaten insan hamileyken kendindem cok bebegini dusunuyor herseye onlar icin katlaniyoruz napalim Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin sag salim kucagimiza alalim da agrilar sizilar gecer nasilsa

Ben de bir ara kalan soganlari bozulmasinlar diye dograyip atmistim ama cok kotu kokmustu tum buzluk pisirince kokusu geciyor mu acaba? Oyle yapip atabilirim o zaman
ben hic koku sorunu yasamadim cnm sanirim pisirdigim icin oyle.hatta koku sıfirlaniyo.
pisirirken pembelesmesine gerek yok hafif sararsin yeter.bi iki yemek kasigi yag at pisir goz karari cok yag atmana da gerek yok
ben kucuk plastik kutular almistim onlara koyuyorum

Benimde ilk gebeliğim tüpbebekle oldu aynı senin durumunu bende yaşadım canım. hatta 4.ayimda başladığım doktora engel değil dimi sorduğumda, bebeğinin durumuna ve senin 37.haftada çatı muayenen müsait olrsa neden yapamiyasın dedi ve 37.hafta gelip çatınca baktım kadın hiç benimle konuşmadan bir sonraki haftaya sezeryan günü ayarlamış. Hani çatı muayenesine göre karar vericektik dediğimdede bozuldu zoraki 2-3sanileğine anca muayene etti ve hoş olmayan bi uslupla normal yapamıyacağımı söyledi ve ogun o doktoru sırf davranışı yüzünden oracıkta bıraktım. herşey bir kenera belki gerçekten işinin ehli ama hiçbi sorun ve sıkıntı yokken neden 38.haftada bebeği almaya kalkıyo 39 u beklemiyo anlamış değilim.ki son 10günümde emseyde hiç tanımadığım doktorlar bile öyle dedi, ozaman sağolsunlar beni ikna edebilmek için 2-3 doktorda muayene etti, doğum nasip işi denenir duruma göre hareket ederiz demişti.öylede yaptık 9saat suni sancı çektim ama ilerlemedi zorunlu sezeryan oldum ama tüp bebek olupta normal denedigimi öğrendiklerinde ameliyat ekibi beni alkışlarla doğuma aldılar o anın hazzinı yaşamayı çok isterdim ama sancıdan ve uykudan gözüm bişey görmüyodu ama yinede pişman değilim çünkü ne cekersen çek Rabbim unutturuyo. Sende gerçekten ne hissediyosan ve doktoruna güveniyosan onagörw hareket edersin cnm, Rabbim herkesin gönlüne göre versin gönlündekinide hakkında hayırlı eylesin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…