2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
benim de var sürekli akıntım. Ve bu haftalarla ilgili gebelik yazılarında akıntının çok normal olduğu yazıyor. Günlük ped kullanıyorum ben.

Hayırlı haberlerini bekliyoruz arkadaşım.. streste etkili diye biliyorum şekerde rahat ol inşallah bir sıkıntı çıkmayacaktır.

Bende de surekli akinti var, evde tamam da ise baslayinca nasil olacak acaba. Gunluk ped pisik, alerji ve mantar yapti gecirene kadar bayagi ugrastim. Bir yere gidince de kullanmak gerekiyor ama. Acaba su bebe temizleme pamuklarini mi kullansam pamuk en azindan

Hic canini sıkma canım benim oğlumda r0 haftalıkken 35haftada kalmış gelişimi 2.500 anca doğar kuveze alırız demişlerdi turp gibi 3.380gr doğdu ne kuveze ne birşey gerek kalmadı çok şükür

benim de önceden 2-3 gün geride çıkıyordu canım. Doktorum 1 haftaya kadar normal demişti. Şimdi kapattı farkı. Endişe etme seninki de kapatacaktır. Kapatmasa bile doğum ona göre bir tarihte olur zaten.
her gittiğimde biraz daha geri gidio o bni korkutuyor inşallah kapatır arayı

Hic canini sıkma canım benim oğlumda r0 haftalıkken 35haftada kalmış gelişimi 2.500 anca doğar kuveze alırız demişlerdi turp gibi 3.380gr doğdu ne kuveze ne birşey gerek kalmadı çok şükür
çok şükür inşallah bnim kızımda büyür toparlar kendini ne yapmam lazım bilmiorum

Kan aldılar önce sonra 75 gr gilkoz içirdiler elma aromalı gazozdu çok güzeldi midem bulanmadan içtim yorulma yürüme otur bunu iç bir saat sonra gel yine kan alıcaz dediler bir saat sonra birdaha alıcaz yani toplamda 3 kan vericem iki saat buradasın otur hep yorulma dediler öğleden sonra alıcam sonucu çok heyecanlıyım korkuyorum inşallah rabbim yüzümü güldürür

Ben de pisik oldum zaten surekli terliyorum sıcaklardan bezdim valla yaa iyi fikirmis bak o da bir deneyeyim ))

kızlar hidronefroz olan var mıydı aranızda? Benim 2-3 hafta önce kesilen böbrek ağrılarım yeniden başladı. Ölüyorum

Saol cnm şükür ikinciyi nasip etti elimize almayı da nasip etsin inş ben kusmadan lekeler de görüyordum bir de onunla uğraştım her leke geldiğin de tamam bu da gitti diyorudum şimdi de yeşil akıntıyla uğraşıyorum fitil kullanmadım geçmedi bakalımm bu hafta kontrol var başka birşey verecek mi ...zofer gibi diğer bulantı ilaçları da pek masum değil ama şöyle bir durum var kullanan milyonlarca insan sağlıklı bebekler doğurdu demekki çokta etkili değil kar Zarar olayı bu kafana takma hiç düşünme bile bana hepsi iyi gelmediği için bitkisel olanını kullanmaya devam ettim bunu vermiş olmadaydı İnan bırakırdım ilaç kullanmayı çünkü işe yaramıyordu ben de yine kusuyorudum hem de çok kötü günde 15 kere neyseki o günler geri de kaldı sen hiç kendini şartlama bugün ilaç almazsam kusarım gibi psikolojikmen de beyni etkilersin kusmayacağın varsa da kusarsın ben uzun zamandır kusmaktan bahsetmiyorum daha iyi olduğumu farkettim az kaldı hadi bakalım biraz daha sıkalım dişimizi:)

Benim daha alınacak bir sürü şeyim var, bir tek kıyafet aldım ve çok gözümde büyüdü her şey nedense

Tavsiyem biran once almaya baslaman. Neredeyse bütün büyük eşyaları aldım. Sadece bakim ürünleri ve çantası kaldi. O bile gözümde büyüyor suanda. Daha bunların yıkanması utulenmesi var. Giderek ağırlaşicaz ve sen öğretmensin okulun başlıyacak. Fazla bekleme yank.

Herkes daha var, dur alan olur dedikçe kaldım. Daha büyükleri almadık zaten de bakım ürünü, bez, mendil, battaniye, havlu, lohusalıkla ilgili şeyler, nevresim falan da yok. Eşim bekliyor ki biri alacak, deli mi ne

Kızlar bu 4moms gibi elektrikli anakucaklarından almayı düşünen var mı?
Benim ilk 15-20 gün harici kimse olmayacak o yüzden hayatımı kolaylaştırır mı işe yarar mı diye düşünüyorum.
İşime yarayacaksa ikinci el böyle kendi kendine sallanan bir şeyler alabilirim.

Canım ben anakucagi aldim ebebekten ama daha uygun birsey tabi eklerim aşağıya. 4moms cok pahalı bir marka ve genelde herkes cok az kullanmis satıyor 2.el olarak. O kadar paraya değmez gibi geldi bana. Benim aldığım 330tl gibi birşeydi. Kurdum geçenlerde çok tatlı birşey. Kumandası falan var otomatik sallanıyor.
https://www.e-bebek.com/baby-plus-comfort-otomatik-salincak-p-byp4001

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…