- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #21.161
benim de var sürekli akıntım. Ve bu haftalarla ilgili gebelik yazılarında akıntının çok normal olduğu yazıyor. Günlük ped kullanıyorum ben.Ya kizlar surekli akintisi gelen var mi? Idrar tahlili idrar kulturu yaptirdim enfeksiyon vs yok. Amniyon sivisi testi dahi yaptirdim kacak vs yok bin sukur. Ama ped koymasam su gibi islatiyor nrdeyse camasirimi. Su gibi kivamli bazen de beyazimsi. Kac haftadır var alistim.onemsemiyorum artik ama nette yazinca ic acici seyler demiyor normal.mi degil mi.anlamiyorum cidden
Hayırlı haberlerini bekliyoruz arkadaşım.. streste etkili diye biliyorum şekerde rahat ol inşallah bir sıkıntı çıkmayacaktır.Kızlar 9 da randevum var ultrason ve şeker testi çok korkuyorum bilmeyen Yok burda galiba birinci hamileliğimde şekerim çıktı aylarca ünsülin iğne oldum çok zor günlerdi oyüzden okadar büyük bir korku ile gidiyorum ki gece uyuyamadım lütfen dua edin çıkmasın büyük ihtimalle çıkıyormuş birincide olunca ikincide %60 çıkıyormuş siz yinede dua edin hamilelerin duası kabul olur
Bende de surekli akinti var, evde tamam da ise baslayinca nasil olacak acaba. Gunluk ped pisik, alerji ve mantar yapti gecirene kadar bayagi ugrastim. Bir yere gidince de kullanmak gerekiyor ama. Acaba su bebe temizleme pamuklarini mi kullansam pamuk en azindanTek olmadigima sevindim. Hamilelikte artan hormonlar yuzunden oldugunu tahmin ediyorum.ama surekli olup hic kuru kalmadigi icin endise etmedim degil. Ben kotex in ince parfümsüz gunluk pedini kullaniyorum alerji vs yapmadi daha. Ama senin yontem daha dogalmis tabii.
Hic canini sıkma canım benim oğlumda r0 haftalıkken 35haftada kalmış gelişimi 2.500 anca doğar kuveze alırız demişlerdi turp gibi 3.380gr doğdu ne kuveze ne birşey gerek kalmadı çok şükürmerhaba herkese dün kontrolüm vardı gene canım sıkıldı geçen kontrolümde iki gün geri olan bebeğim bu seferde 1 hafta geri çıktı kilosu 854gr doktorum normal 2 haftadan snra sıkıntı diyor sağlıklı dedi ama içime korku düştü başına böyle bişey gelen varmı ?
her gittiğimde biraz daha geri gidio o bni korkutuyor inşallah kapatır arayıbenim de önceden 2-3 gün geride çıkıyordu canım. Doktorum 1 haftaya kadar normal demişti. Şimdi kapattı farkı. Endişe etme seninki de kapatacaktır. Kapatmasa bile doğum ona göre bir tarihte olur zaten.
çok şükür inşallah bnim kızımda büyür toparlar kendini ne yapmam lazım bilmiorumHic canini sıkma canım benim oğlumda r0 haftalıkken 35haftada kalmış gelişimi 2.500 anca doğar kuveze alırız demişlerdi turp gibi 3.380gr doğdu ne kuveze ne birşey gerek kalmadı çok şükür
Ben de pisik oldum zaten surekli terliyorum sıcaklardan bezdim valla yaaBende de surekli akinti var, evde tamam da ise baslayinca nasil olacak acaba. Gunluk ped pisik, alerji ve mantar yapti gecirene kadar bayagi ugrastim. Bir yere gidince de kullanmak gerekiyor ama. Acaba su bebe temizleme pamuklarini mi kullansam pamuk en azindan
Ben de artık netten bakmıyorum hiçbir şeye. Zaten kendim pimpirikliyim daha fazla strese giriyor insan.normal canım hamilelikte artan hormonlardan kaynaklanıyor ..nette bakmıyorum artık ben hicbir şeye çünkü hep karamsar normal bir şeyi bile kötü bir durum gibi anlatıyor
Canım beslenmende ceviz badem kaşar peyniri et, günde 2 veya 2 bardak süt var mi? Bunlar bebişe kilo yapar yazıyordu.çok şükür inşallah bnim kızımda büyür toparlar kendini ne yapmam lazım bilmiorum
Bebeğin kilo almasi için muz ceviz tahin,pekmez kaşar yiyebilirsin baya yarıyor birde biliyorsan yapmayı kuymak oda kilo kaldırıyor bebeğeçok şükür inşallah bnim kızımda büyür toparlar kendini ne yapmam lazım bilmiorum
Saol cnm şükür ikinciyi nasip etti elimize almayı da nasip etsin inşbasin sagolsun cnm cok uzuldum Rabbim cok sukur ki 2.yi de nasip etti sana insallah sag salim kavusursun bebisine
ben 3 ay annemde kaldim esim pek o kotu gunlerimi gormedi ondan sanirim bi kac kussam uzuluyo canı sıkıliyo hele ki o ilk 3 ayimi gorse ne derdiben konusamiyodum bile bulantidan cok zor gecti
ayme cnm hamd olsun Rabbime beterinden korusun insallah bazen duygularim cok inisli cikisli oluyo hamileliktem ve saglik sorunlarimdan dolayi.
kahve falan da yasak bana ama iciyorum ben gunde 1 kere ya da 2 gunde 1.cunku bulantimi tutuyo cok iyi geliyo.
ben de peynir yiyorum krem peyniri oneririm cnm bogazdan gecmesi daha rahat oluyo beyaz oeynir daha agir oluyo ama krem peynir hafif.zeytin yiyemiyorum.bal yiyorum az bisey o da mideyi rahatlatiyo
süt de yeni yeni icmeye basladim eger icebilirsen hazir satilan milkshakeler var minik pakette soguk soguk iyi oluyo.ya da nesquikle de deneyebilirsin.
ama iste insanin midesi bulanmaya gorsun bi kere bi daha da o seyi gormek istemiyo ama istersen bi dene cnm
valla ben yarinda yarim zofer icicem galiba bagisiklik mi kazaniyorum napiyorum bugun icmeme ragmen bulantim vardi bayagi kusmadim ama azicik yedim yemek korkumdan.
esimin isi dolayisiyla haftaya gidicem insallah doktora cnm aslinda gider alirim da eczaneden tirsiyorum bi de safra kesesindeki taşa yan etki yaparsa diye
iceriginde sadece zemcefil ve b6 vitamini mi var cnm
ben bi de demir ilaci kullaniyorum doktor verdi pembe renkli gyno-tardyferon adi.ve reflu icin lansor kullaniyorum yan etki falan yaparsa diye tirsmasam yarin gider alirim valla.napiyim ilactan bin kat iyidir hatta yarin ben esime bi sorduruyum eczaciya bakim ne dicek ona gore maasta alabiliriz ancak zaten
bana da iyi gelirse her gun duacin olurum cnmsaka bi yana cidden heo dua ediyorum tum isteyenlere hamilelere.Allah herkese rahat hamilelik nasip etsin diyorum.tamam sonunda mutlu olmak var ama 8 ay da az bi zaman degil 8 ay boyunca her gun durmadan mide bulantisi cekmek de iskence gibi.
Allah bebislerimizi bize sag salim bagislasin insallah
cnm peki doktor sana zofer hakkinda bebege kotu etki birakir falan demismiydi ya da etrafinda sordugun danistigin doktorlar ne dedi zofer hakkinda saglikciyim deyince cnm sen bizden cok daha iyi bilirsin cunku Allah korusun da beynimi kemiriyo bu dusunce
Benim daha alınacak bir sürü şeyim var, bir tek kıyafet aldım ve çok gözümde büyüdü her şey nedense
Herkes daha var, dur alan olur dedikçe kaldım. Daha büyükleri almadık zaten de bakım ürünü, bez, mendil, battaniye, havlu, lohusalıkla ilgili şeyler, nevresim falan da yok. Eşim bekliyor ki biri alacak, deli mi neTavsiyem biran once almaya baslaman. Neredeyse bütün büyük eşyaları aldım. Sadece bakim ürünleri ve çantası kaldi. O bile gözümde büyüyor suanda. Daha bunların yıkanması utulenmesi var. Giderek ağırlaşicaz ve sen öğretmensin okulun başlıyacak. Fazla bekleme yank.
ceviz badem var kaşar peyniri yemiorum süt içmiorum ama yogurdum kefirim yeterı kadar yiyorumCanım beslenmende ceviz badem kaşar peyniri et, günde 2 veya 2 bardak süt var mi? Bunlar bebişe kilo yapar yazıyordu.
tahin pekmez yemiodum tatlı die ama yerim mutlaka kaşar da yemiorum geriiasni hergün tüketiorumBebeğin kilo almasi için muz ceviz tahin,pekmez kaşar yiyebilirsin baya yarıyor birde biliyorsan yapmayı kuymak oda kilo kaldırıyor bebeğe
Kızlar bu 4moms gibi elektrikli anakucaklarından almayı düşünen var mı?
Benim ilk 15-20 gün harici kimse olmayacak o yüzden hayatımı kolaylaştırır mı işe yarar mı diye düşünüyorum.
İşime yarayacaksa ikinci el böyle kendi kendine sallanan bir şeyler alabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?