- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #21.201
cibinligi de veriyormus satan kisi almama gerek kalmadi guzelce yikarim kullanirim cnm ama kenar korumalik yaptircam kendim onu verse de kullanmam baskasininkinio cibinlikler çok tatlı duruyor bizim de vardı beşikte çok hoş oluyor diye taktım ama sonra attım çünkü hep toz oluyor bir de gece bebeği alırken falan elime dolaşıyor gibi gelmişti hiç sevmemiştim ben..yani toplasan 2 ay anca kullanmışımdır
cnm cidden birden geliyor kusma agizda tukuruk birikiuor ve tutamiyorum bazen acaba psikolojik mi diyorum ama yok sanmiyorum eskiden gunde 1 tane tam aliyordum ben 12.haftada basladim zofere.son 1 aydir yarim iciyorum rahatlatiyo cidden.bi gun almayim sabah kusuyorum aksam kusuyorum.kusmak mesele degil bulantidan yemek yiyemiyorum ve elim kolum klakmiyo kustuktan sonra cok halsizlesiyorum ben tansiyonum dusuyo gibi oluyo.Saol cnm şükür ikinciyi nasip etti elimize almayı da nasip etsin inşben kusmadan lekeler de görüyordum bir de onunla uğraştım her leke geldiğin de tamam bu da gitti diyorudum şimdi de yeşil akıntıyla uğraşıyorum fitil kullanmadım geçmedi bakalımm bu hafta kontrol var başka birşey verecek mi ...zofer gibi diğer bulantı ilaçları da pek masum değil ama şöyle bir durum var kullanan milyonlarca insan sağlıklı bebekler doğurdu demekki çokta etkili değil kar Zarar olayı bu kafana takma hiç düşünme bile bana hepsi iyi gelmediği için bitkisel olanını kullanmaya devam ettim bunu vermiş olmadaydı İnan bırakırdım ilaç kullanmayı çünkü işe yaramıyordu ben de yine kusuyorudum hem de çok kötü günde 15 kere neyseki o günler geri de kaldı sen hiç kendini şartlama bugün ilaç almazsam kusarım gibi psikolojikmen de beyni etkilersin kusmayacağın varsa da kusarsın ben uzun zamandır kusmaktan bahsetmiyorum daha iyi olduğumu farkettim az kaldı hadi bakalım biraz daha sıkalım dişimizi:)
Benim aralığın ikinci haftası 40cı haftası sen benden çok öncesi doğurursun kassımın son haftası olur diye düşünüyorum seninkiinşallah canım benim bu şekilde geri olunca baştan beridir aralık annesş olacağımı düşünüyorum nedense öylede istiorum açıkcası allahım saglık versın hepımızın ewlatlarına
Aminnnn inş öyle de olacak sağlıklı doğacaklar inşcnm cidden birden geliyor kusma agizda tukuruk birikiuor ve tutamiyorum bazen acaba psikolojik mi diyorum ama yok sanmiyorum eskiden gunde 1 tane tam aliyordum ben 12.haftada basladim zofere.son 1 aydir yarim iciyorum rahatlatiyo cidden.bi gun almayim sabah kusuyorum aksam kusuyorum.kusmak mesele degil bulantidan yemek yiyemiyorum ve elim kolum klakmiyo kustuktan sonra cok halsizlesiyorum ben tansiyonum dusuyo gibi oluyo.
off Allah a emanet bebegimvalla cok uzuluyorum uzuntu de bulanti yapabilir ama napiyim hap icmeme gerek kalmasa keske hemen birakirim
son gittigim doktor zofer en etkili ilac biraksan iyi olur dedi 3 gun biraktim mahvoldum yedigim cikti.kustuktan sonra da midem bulaniyo yiyemiyorum halsiz dusuyorum.ben de yarim iciyim bari dedim.o gunden beri icim hic rahat degil.eski doktorum kullan diyordu o vermisti zaten zoferi.ama bu boyle deyince baska doktora gozukcem.
zoferi 9 ay kullnip saglikli bebekleri olanlari da okudum ama icim yine de rahat etmiyo bi turlu
vok sukur ayrintilida bi sorunumuz yok bundan sonra da olur mu acaba degisir mi haptan dolayi ?
Allah yardimcin olsun cnm ben de kabizliktan dokayi kesin bu sefer dustu diye diye yasadim ilk 4 ay dusuk tehlikem yoktu ama fena kabizlik cektim.iki kere lavman yapildi 1 saat lavaboda cebellestim agridan sanki dogum yaptim ve kesin gitti dedim. cok sukur tutundu.yeter ki Rabbim istesin.
insallah su 13 14 hafta da sag salim gecsin de elimize alalim sag salim bebisleri
amin amin insallah verilen antibiyotik bebegine zarar vermez cnmAminnnn inş öyle de olacak sağlıklı doğacaklar inşhiç endişe etme zofer için bak benim kasığımda kocaman apse çıktı tamda tatile gitmiştik biraz hava alayım demiştim burnumdan geldi apseyi acilde boşalttık geçmedi üstüne grıp oldum dr apse için antibiyotik verdi almadım bu sefer apse yayıldı yumurta kadar oldu antibiyotik almamak için ne acılar çektim ateş yaptı geceleri uyuyamuyordum annem en son bi hamur var koca karı işi ama gerçekten işe yaradı yaptım üstüne koydum gece boşaldı ve hala irin geliyor tamamen iyi olmadı ama buna da şükür diyorum yeşil akıntı da bir Aydan fazladır var Emin’im doktor bu sefer antibiyotik verecek ve ben mecburen alacam çünkü bebeğe zarar vermektense kar zararı düşünmem gerek İnan bana beterin beteri var hiç takma kafana ben bir dünya sağlık sorunu yaşıyorum yaşadım İnan bulantı kusma şuan umrumda bile değil yeterki bebeğe zarar verecek bir hastalık olmasın diyorum hep ve biliyorsun ki enfeksiyon çok zararlı o nedenle içini rahat tut rabbim beterinden korusun de geç dediğin gibi Allah’ın izniyle şu 14 15 haftada geçsin tamamdır:) hep güzel düşün hamile kalamayan milyonlarca insan var ve bana hamile kalsaydık varsın 9 ay kussaydık diyen bile oldu ben bütün bunların nazardan olduğuna inanıyorum etrafımda bir sürü çocuk sahibi olmak isteyip olamayan ve fesatlık düşünen insanlar var allahım bizi ve yavruslarımızı bütün kötü enerjili insanların gözünden korusun sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin dua et bol bol
cnm bu arada zofer B kategorisinde bi ilac dimi ?Aminnnn inş öyle de olacak sağlıklı doğacaklar inşhiç endişe etme zofer için bak benim kasığımda kocaman apse çıktı tamda tatile gitmiştik biraz hava alayım demiştim burnumdan geldi apseyi acilde boşalttık geçmedi üstüne grıp oldum dr apse için antibiyotik verdi almadım bu sefer apse yayıldı yumurta kadar oldu antibiyotik almamak için ne acılar çektim ateş yaptı geceleri uyuyamuyordum annem en son bi hamur var koca karı işi ama gerçekten işe yaradı yaptım üstüne koydum gece boşaldı ve hala irin geliyor tamamen iyi olmadı ama buna da şükür diyorum yeşil akıntı da bir Aydan fazladır var Emin’im doktor bu sefer antibiyotik verecek ve ben mecburen alacam çünkü bebeğe zarar vermektense kar zararı düşünmem gerek İnan bana beterin beteri var hiç takma kafana ben bir dünya sağlık sorunu yaşıyorum yaşadım İnan bulantı kusma şuan umrumda bile değil yeterki bebeğe zarar verecek bir hastalık olmasın diyorum hep ve biliyorsun ki enfeksiyon çok zararlı o nedenle içini rahat tut rabbim beterinden korusun de geç dediğin gibi Allah’ın izniyle şu 14 15 haftada geçsin tamamdır:) hep güzel düşün hamile kalamayan milyonlarca insan var ve bana hamile kalsaydık varsın 9 ay kussaydık diyen bile oldu ben bütün bunların nazardan olduğuna inanıyorum etrafımda bir sürü çocuk sahibi olmak isteyip olamayan ve fesatlık düşünen insanlar var allahım bizi ve yavruslarımızı bütün kötü enerjili insanların gözünden korusun sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin dua et bol bol
İdrar yolu enfeksiyonu şuan için yok daha bir kaç gün önce baktırdım ama vajinal enfeksiyon olabilir inş değildir dua ediyorum ben de ...aynen nankörüz ben ilkini kaybettim ona rağmen isyan ettiğim günler oldu hep ağlıyordum asla geçmez bu günler diyordum şuan keşke demeseydim diyorum hayırlısı en sağlıklısı olsun hakkımız da tek isteğim buamin amin insallah verilen antibiyotik bebegine zarar vermez cnm
cok kisi duysum dia agrisindan dolayi antibiyotik alan cok sukur sag salim bebisleri
aynen cnm beterin beteri var ah biz insanoglu cok nankoruz ben de hep hayal ederdim hamileligimi 3.5 yil olmadi bizim 2 catlatma ignesi 3 asilama basarisiz oldu sogan suyu ictim de nasip etti Rabbim ve bh kadar sorunlu hamilelik yasicami hic tahmin etmiyordum bebek icin can atan ben Allah im su gunler bitsin de kavusuyum diye fua ediyorum halbuki sozde hamileligimin tadini cikaricaktim ama nerdeeee.
artik daha fazla saglik sorunu yasamadan bebislerimize kavusalim bebekler de sag salim olsun da baska bisey istemiyorum
akinti icin de hic korkma cnm yesil akknti oluyo bazi hamilelerde idrarini yaparken yanman varsa idrar yolu enfeksiyonu olabilir onu da bol su icerek halledersin cnm.ben mesela hala sudan tiksiniorum buzlu su iciyorum dislerim iyice hassaslasti ama su icmem lazim su icmezsem reflu daha da artiyo.suyu sicak cikolata salep süt icerek de gidermeye calisiyorum
Allah yardimcimiz olsun insallah
ne saglik sorunlari var hamd olsun Rabbime belki de ben cok kafama takiyorumdur insallah korkulacak seyler yasamam ve yasamayiz
zatem ben bilerek tarama testlerimi olmadim sadece ayrintili ultrasona girdim cnm daha fazla stres sıkintı istemedim
Sanırım öyle olmalı ama emin değilim bi sormak lazım doktora sen kafana takma bebeğin sağlıklı korkmacnm bu arada zofer B kategorisinde bi ilac dimi ?
inşallah canım bnm doğum gunum aralık 20 annemın 12 aralık kız aralıga kalmadan gelır bncede :)Benim aralığın ikinci haftası 40cı haftası sen benden çok öncesi doğurursun kassımın son haftası olur diye düşünüyorum seninkiHayırlısı olsun bakalım ilksin işte her halükarda
Ayy ne güzel benim 54 dü 60 olmuşum dün kontrole gitmiştim biraz dikkat etmelisin dedi doktorum ama iştahım açık maalesefAlmadım hiç :) 58’le başladım şuan da 58’im. ama bebek bugün 540 gram’dı
amin Rabbim tum bebekleri korusun bize bagislasim sag salim cnmSanırım öyle olmalı ama emin değilim bi sormak lazım doktora sen kafana takma bebeğin sağlıklı korkma
Rapor almak için gebelik haftası önemli mi acaba bilginiz var mı ?Öğretmen arkadaşlar, nöbetten düşmek için rapor alıyormuşuz kontrolünüzde söylemeyi unutmayın. Ben haftaya alırım inşallah
Bende meslek lisesi öğretmeni olarak o tip öğrencileri düşündüğümde rica da bulunma şansın olduğunu düşünüyorum :)arkadaşlar sizlere bir soru özellikle öğretmen arkadaşlar sizler ne düşünüyorsunuz.şimdi 2 yıldır dersine girdiğim bir sınıf var 2 yıldır bana kök söktürdüler 20 kişilik sınıfta hiç abartmıyorum sadece 1 kişi ders dinliyor diğerleri terbiyesizlik peşinde hiç dersle alakaları yok.hamileliğimin o bulantıları dönemlerinde bunlar beni iyice deli etti şahsi saygisizliklari oldu ..bu yıl bu sınıfı hiç çekemem valla gereksiz stres olacak su halimle çünkü inanılmaz saygısızlar. şimdi sorun su bu sınıfı istemiyorum desem idareye acaba nasıl olur etik olmaz gibi ama inanın hiç çekemeyeceğim.rüyalarıma giriyor abartmıyorum.meslek lisesinde branş öğretmeniyim bu arada
Maalesef yüksek çıktı canım şeker ölçme cihazı yazdılar bir hafta boyunca her yemekten önce açlık ölçcem ve her yemekten 1 saat sonra tokluk ölçcem sonuçları yazıp salı günü götürcem ünsüline başlayıp başlamayacağım ozaman belirlenecek ama bebekte sıkıntı Yok maşallah haftasıyla uyumlu bebek etkilenmemiş doktor zaten bu haftalardan sonra etkilenmeye başlıyor daha erken dedi dikkatli beslenip ölçme yapıcam işte hayırlısı napalım canım çok sağol merak ettiğin için çok üzüldüm bugün ağladım sabahtan beri hastanedeyim çok bitkinim şimdi duş alıp yattımMinik bebis naptın çıktı mı sonuçların?
Evet 24ten itibaren tutulmuyor, ondan sonra istedigimiz zaman alabiliyoruzRapor almak için gebelik haftası önemli mi acaba bilginiz var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?