- 21 Nisan 2018
- 2.201
- 1.729
- 63
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #21.681
ilk çocuk ise bence sağlam birşey al derim evet chicco trio love daha sağlam duruyor. dün chicco liteway baktım e bebekten pek sağlam gelmedi ve sıfıra gerek yok bencede. tutumluanne.com da baktım trio love 950 9 ay kullanılmış herşeyi içinde bak istersen. yani birde kendin bakıp sürmen gerekir.kizlar ben chicco litewayle ilgili yorumlari okudum bi cok kisi on tekerleginden muzdarip.
yeni versiyonu cikmis liteway 3 diye tekerleklerini tekrardan duzenlemisler ve ön tentesini uzatmislar ama fiyat da 900 yaziyo nette ama pusetsiz fiyati.
ben de kararsiz kaldim pusetsiz chicco liteway 3 alip 900 tl para verip yenisini mi aliyim
yoksa ana kucagi, puseti ( oto koltugu da olabiliyor 18 kg a kadar) olan chicco trio love a 1100 verip 2.el mi aliyim
you tube da izledim bayagi bi kullanisli biseye benziyo portbebesini evin icinde de kullanabilirim bi yere gidince icinde uyur falan cikarken uyandirmadan arabaya takabilirim.katlanmasi da guzel sifiri 3000 tl
chicco liteway in pusetsiz 900 olmasi hosuma gitmedi o kadar paraya deger mi bilmiyorum pusetiyle olsa alirim ama pahaki geldi bana onun yerine daha kaliteli fonksiyonu cok olan bi arbayi 2.el almak daha mantikli geliyor.2.el derken oyle yioranmis yirtigi olan bi araba degil letgoda buldum bayagi guzel yeni gibi tabi gormek lazim
sizin fikriniz de benim icin cok onemli tecrubelerinize guveniyorum chicco trio love hakkinda ne dusunuyosunuz kizlar
garanti sureci beni baglamicak cnm 2.el alirsam.you tube dan izleyincr bayagi fonksiyonlu geldiCanim chicco trio lovedan da bayagi sikayet var. Tekerlekler ve on bar kirilmasiyla ilgili, garanti süreci de kötü sanırım. Ben de ikinci el planliyordum ama biraz fikrim değişti.
aslinda benim icin ana kucagi sart degil ama mesela soyle dusundum.kaynanama ya da bi yere giderken ana kucaginda uyuyakalan bebgi uyandirmaya gerek kalmadan tek tusla arabadan cikarip uykusunu bolmemis olcam.video da da bu anlatilmis zatem ve arabaya da koyabiliyorsun o sekilde emniyet kemerini takabiliyosun ana kucagina.tinyrose bir de litewayin ana kucagi 1 yila kadar kullaniliyor sanirim butun ana kucaklari o sekilde. Ben de 0-5 yas oto koltugu alip ana kucaksiz bir araba alayim diyorum en azindan uzun sure kullanilir.
Iste oyle tekerlek sorunu falan varsa yaptiramazsin, garantide bile aylarca bekleyenler olmuş.garanti sureci beni baglamicak cnm 2.el alirsam.you tube dan izleyincr bayagi fonksiyonlu geldi
litewayin de cidden on tekerlekleri saglam gibi durmuyo resimde tabi
puseti falan da yok ben puset istiyorum ama pusetli 1500 u bulur onu alcama trio love mu alsam diyorum.
bu bebek arabasi isi de galiba beyaz esya gibi şans işi sanirim
ben once bi litewayi goruyum bakiyim nasil icime sinmezse trio love o zmn cok da arastirmak istemiyorum
litewayin de hafif olnasi cok cezbediyo beni.ama trio love da hafifse ki hantal gibi duruyor resimde ama hafif se trio alirim heralde
garanti sureci beni baglamicak cnm 2.el alirsam.you tube dan izleyincr bayagi fonksiyonlu geldi
litewayin de cidden on tekerlekleri saglam gibi durmuyo resimde tabi
puseti falan da yok ben puset istiyorum ama pusetli 1500 u bulur onu alcama trio love mu alsam diyorum.
bu bebek arabasi isi de galiba beyaz esya gibi şans işi sanirim
ben once bi litewayi goruyum bakiyim nasil icime sinmezse trio love o zmn cok da arastirmak istemiyorum
litewayin de hafif olnasi cok cezbediyo beni.ama trio love da hafifse ki hantal gibi duruyor resimde ama hafif se trio alirim heralde
ilk bebegim nasipse ve aynen senin gibi dusunuyorum tmm liteway hafif cok guzel hafif olmasi tek elle bebegimi tasiyip diger elle arabayi tasiyabilirim otobuse dolmusa binebikirim.ama fazla hafif geliyo bana sanki kirilcak gibiilk çocuk ise bence sağlam birşey al derim evet chicco trio love daha sağlam duruyor. dün chicco liteway baktım e bebekten pek sağlam gelmedi ve sıfıra gerek yok bencede. tutumluanne.com da baktım trio love 950 9 ay kullanılmış herşeyi içinde bak istersen. yani birde kendin bakıp sürmen gerekir.
https://tutumluanne.com/Urunler/Detay/505710/chiccotriolove9aylikaraba?kategoriSlug=tasimaaraclari
cnm trio love magazada inceleme firsati bulursam incelerim ama zaten 2.el dusundugum icin trio love a sahibinden bakarim iyice incelerim.Iste oyle tekerlek sorunu falan varsa yaptiramazsin, garantide bile aylarca bekleyenler olmuş.
Liteway pek kaliteli durmuyor ben ona bakmistim. Ana kucagi ile 900du ben baktigimda, ekonomik ve kolay tasinabilir olmasi sebebiyle tercih sebebi ama o ana kucagi yoksa zaten 900 etmez inceleyince sen de anlayacaksin. Trio love a bakmadim ama travel sistemler daha kaliteli ve agir oluyorlar, mutlaka magazada incele bence.
cnm ben denemelik alcam ilkten sirf Türk mali diyeKızlar Ağustos annelerinde okudum sleppy bez sızma yapmış hep
Benim kullanan arkadaslar memnundu canım, 1er paket almak lazim bezleri pisik mi yapar sizma mi yapar bilemiyoruz stok yapmicam o yüzden.Kızlar Ağustos annelerinde okudum sleppy bez sızma yapmış hep
nasil cnm peki tekerlegi suruşüTrio love yanlis hatirlamiyorsan 12-13 kilo ağırlığında bende bakmistim ona bana ağır geldi. Dedigin gibi sanırım şans işi. Ben liteway2 plus aldim. İnşallah sorunsuz kullanmak nasip olur.
Herkeste sıkıntı olacak diye birşey Yok tabiki canım sadece okurken gördüm buraya yazıyım dedimBenim kullanan arkadaslar memnundu canım, 1er paket almak lazim bezleri pisik mi yapar sizma mi yapar bilemiyoruz stok yapmicam o yüzden.
trio love da 10 kg mis cnmtinyrose canım joie bebek arabalarına da bak istersen onlarda güzel bence. benim britax römer b-aigle var sürünüşü süper ve 9 kilo. ama ikinci bebek araba olarak almıştım ilk aldığım baby Max travel sistem idi ama çok hantal ve ağır. bence tek markada takılı kalma derim sürünüşlerine bak birde canım
Aynen canım, hangi bebeğe ne yarayacak belli değil. Bir de başta iyi gelen sonradan yaramayabiliyormus da, herkes stok yapmayın diyor.Herkeste sıkıntı olacak diye birşey Yok tabiki canım sadece okurken gördüm buraya yazıyım dedim
Ben daha yaptirmadim canım yaptırmayı da düşünmüyorum oğlumda yaptırdım çıkmadı ve o aç karnına içip beklemek beni öldürmüştükızlar şeker yüklemesi yaptırmayan varmı veya yaptıtmak istemeyen? dün doktor sordu ben gerek yok dedim yapmadım.
aynen kızımda yaptırmıştım çıkmadı birde şuan kızım 32 aylık o üç saat beklemez zatenBen daha yaptirmadim canım yaptırmayı da düşünmüyorum oğlumda yaptırdım çıkmadı ve o aç karnına içip beklemek beni öldürmüştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?