2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
ilk çocuk ise bence sağlam birşey al derim evet chicco trio love daha sağlam duruyor. dün chicco liteway baktım e bebekten pek sağlam gelmedi ve sıfıra gerek yok bencede. tutumluanne.com da baktım trio love 950 9 ay kullanılmış herşeyi içinde bak istersen. yani birde kendin bakıp sürmen gerekir.
https://tutumluanne.com/Urunler/Detay/505710/chiccotriolove9aylikaraba?kategoriSlug=tasimaaraclari

Canim chicco trio lovedan da bayagi sikayet var. Tekerlekler ve on bar kirilmasiyla ilgili, garanti süreci de kötü sanırım. Ben de ikinci el planliyordum ama biraz fikrim değişti.
garanti sureci beni baglamicak cnm 2.el alirsam.you tube dan izleyincr bayagi fonksiyonlu geldi
litewayin de cidden on tekerlekleri saglam gibi durmuyo resimde tabi
puseti falan da yok ben puset istiyorum ama pusetli 1500 u bulur onu alcama trio love mu alsam diyorum.
bu bebek arabasi isi de galiba beyaz esya gibi şans işi sanirim
ben once bi litewayi goruyum bakiyim nasil icime sinmezse trio love o zmn cok da arastirmak istemiyorum
litewayin de hafif olnasi cok cezbediyo beni.ama trio love da hafifse ki hantal gibi duruyor resimde ama hafif se trio alirim heralde

kızlar şeker yüklemesi yaptırmayan varmı veya yaptıtmak istemeyen? dün doktor sordu ben gerek yok dedim yapmadım.

tinyrose bir de litewayin ana kucagi 1 yila kadar kullaniliyor sanirim butun ana kucaklari o sekilde. Ben de 0-5 yas oto koltugu alip ana kucaksiz bir araba alayim diyorum en azindan uzun sure kullanilir.
aslinda benim icin ana kucagi sart degil ama mesela soyle dusundum.kaynanama ya da bi yere giderken ana kucaginda uyuyakalan bebgi uyandirmaya gerek kalmadan tek tusla arabadan cikarip uykusunu bolmemis olcam.video da da bu anlatilmis zatem ve arabaya da koyabiliyorsun o sekilde emniyet kemerini takabiliyosun ana kucagina.
puset de ayrica oto kkltugu da olabiliyor ekstra oto koltuguna para vermicem yani.cunku bikdigim kadariyla her puset oto koltugu olmuyor.18 kg a kadar tasiyor diyor urun tanitiminda
sadece kafami kurcalayan hantal mi acaba onu merak ediyorum ve 2.el alcam icim gormem gerek belki kirigi cikigi var ne malum.
liteway in de dedigim gibi beni cezbeden hafif olmasi.ama onunda tekerlek konusunda cok sikayetlerini okudum.chicco da zaten bu sikayetleri degerlendirip 3.sunu cikartmis cok guzel iyi hos da pusetiyle 1500 dan fazla eder ve degmez gibime geliyo.ayrica alt sepeti cok dar gibi geldi bana ve bi yandan da hafif olmasi ya kirilirsa dedirtiyo
en iyisi yakindan gormek
ama ebebek de liteway yokmus artik chicco nun kendi magazasina da ben gidemem bulantilarim yuzunden uzakta kaliyo.

Iste oyle tekerlek sorunu falan varsa yaptiramazsin, garantide bile aylarca bekleyenler olmuş.
Liteway pek kaliteli durmuyor ben ona bakmistim. Ana kucagi ile 900du ben baktigimda, ekonomik ve kolay tasinabilir olmasi sebebiyle tercih sebebi ama o ana kucagi yoksa zaten 900 etmez inceleyince sen de anlayacaksin. Trio love a bakmadim ama travel sistemler daha kaliteli ve agir oluyorlar, mutlaka magazada incele bence.

Trio love yanlis hatirlamiyorsan 12-13 kilo ağırlığında bende bakmistim ona bana ağır geldi. Dedigin gibi sanırım şans işi. Ben liteway2 plus aldim. İnşallah sorunsuz kullanmak nasip olur.

ilk bebegim nasipse ve aynen senin gibi dusunuyorum tmm liteway hafif cok guzel hafif olmasi tek elle bebegimi tasiyip diger elle arabayi tasiyabilirim otobuse dolmusa binebikirim.ama fazla hafif geliyo bana sanki kirilcak gibi
trio love da hantalsa da istemiyorum cok hantal bi araba katlanmasi videoda izledigime gore guzel ama gormek lazim
cnm letgoda baktim ama simdilik alici degilim cunku arabada annemler bize yardimci olcak biz de artik ustune ekler oyle aliriz

cnm trio love magazada inceleme firsati bulursam incelerim ama zaten 2.el dusundugum icin trio love a sahibinden bakarim iyice incelerim.
liteway aynen sanki kirilcak gibi duruyo resimde bile.chicconun da magazasi uzak nasil olcak bilmiyorum.civilde varsa civile bakicam.
aklima simdilik trio love yatiyo.ama 2.el olcagi icin eksigi gedigi olursa o baska almam o zmn.
netten baktim bayagi temiz arabalar var ama benim icin tekerlegi onemli dedigin gibi tekerlekte sıkıntı olursa ne olursa olsun o zmn hic isime yaramaz.

Smyy89 cnm linkini verdigin bayan letgodan da ilan vermis bende onu begenmistim bayagi temiz
bir de siyahi var onu da begendim
ama tabi gormeden incelemeden olmaz
zaten simdilik alici degilim arastirma icindeyim cnm

Trio love yanlis hatirlamiyorsan 12-13 kilo ağırlığında bende bakmistim ona bana ağır geldi. Dedigin gibi sanırım şans işi. Ben liteway2 plus aldim. İnşallah sorunsuz kullanmak nasip olur.
nasil cnm peki tekerlegi suruşü
ve hafifligi kac kilo ?
hafif istiyorum ama bi yandan da elimde kalivercekmis gibi geliyor nedense
pusetiyle mi aldin cnm ? simdi de 3 u cikti tekerlegiyle alakali duzenleme yapmislar deniyor
trio love un katlanisiyla litewayinki ayni gibi geldi bana bariz kilo farki varmi ikisinde de
gule gule kullan cnm insallah

tinyrose canım joie bebek arabalarına da bak istersen onlarda güzel bence. benim britax römer b-aigle var sürünüşü süper ve 9 kilo. ama ikinci bebek araba olarak almıştım ilk aldığım baby Max travel sistem idi ama çok hantal ve ağır. bence tek markada takılı kalma derim sürünüşlerine bak birde canım

trio love da 10 kg mis cnm
aslinda liteway dusunuyordum nette denk geldi trio love da hosuma gitti daha farkli markalara bakmadim cnm bakiyim joie ye hantal agir araba hic istemiyorum ben cnm

kızlar şeker yüklemesi yaptırmayan varmı veya yaptıtmak istemeyen? dün doktor sordu ben gerek yok dedim yapmadım.
Ben daha yaptirmadim canım yaptırmayı da düşünmüyorum oğlumda yaptırdım çıkmadı ve o aç karnına içip beklemek beni öldürmüştü

Ben daha yaptirmadim canım yaptırmayı da düşünmüyorum oğlumda yaptırdım çıkmadı ve o aç karnına içip beklemek beni öldürmüştü
aynen kızımda yaptırmıştım çıkmadı birde şuan kızım 32 aylık o üç saat beklemez zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…