2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Benimde agzimdaki o tuhaf tat tam geçti baya rahatladım derken 3-4 gündür tekrar başladı, dikkat etmeyince mide yanmasıda eklenio:/

cnm korkma gecen bi ablayla sohbet ettik o da 6.ayinda yeni yeni hissetmeye basladigini soylemisti
ve sonucta doktorun herhangi bi sorun olsaydi kesinlikle soylerdi sen icini rahat tut cnm

Sen de az almissin bakinca, baslangic kilona gore 3.5 kilo gayet iyi. Ben hamile oldugumu ogrenince diyete baslamistim,evlenirken 43 kiloydum 10 kilo aldim resmen. Maalesef devam edemeden hamile oldugumu ogrendim
Başlangıç kilosundan hesaplarsan öyle ama malesef üstüne 2kg daha eklenio. Ayrıca evlenirkenki ilk kilo konusuna girme ben senin o aldığın 10 kiloyu kaça katlarım bilemiyorum artık oğlumu emzirme döneminde çok kilo almıştım 68.5 kiloya inene kadar 17.5 kilo verdim canım çıktı bende hamile kalmadan 1ay önce tekrar diyetime kaldığım yerden devam edeyim diyip başlamıştım 3kilo vermiştimki süpriz bişekilde hamile olduğumu öğrendim.çünkü artık olmuyo gözüyle bakıp o ay herşeyden vazgeçip kendimi zayıflamaya odaklamiştim ki şükürlwr olsn benim paşa çıkageldi :)) buarada bizimki şuan içerde horon tepiyo galiba alt üst heryer oynuyo resmen huylandım

24+3 de boyu 30 cm. Kilosu 705 gr. Normal seviyedeymis ben col kilolu bi bebis beklemiyorum ama bakalim :))

röntgen kurşun yelekle çekebiliyorsun kadın doktor da dedi ama diş doktoru bana verdiği antibiyotik c kategorisinde o yüzden içmedim b kategorisinde olsaydı içerdim.

Kızlar sürekli birşeyler yemek istiyorum dolabı açıp duruyorum herşeyş yemek istiyorum ne yapıcam ben şimdi nasıl durdurucam kendimi yemedim de ama tutuyorum kendimi
canım bi tarçın yemeye çalışsana veya tarçınlı su da kesiyor tatlıyı diyorlar. tarçın gebelikte zararlı mı bilmiyorum ama

ya kızlar hafif basur başladı bende çok kötü yaaaa. sağlıcakla bi gelse kuzum boğaz kulak enfeksiyon diş ağrısı şimdi basur zaten iştahım hiç yok =(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…