- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #21.661
cnm antibiyotiklerim hepsi c kategorisinde degil mi zaten ?röntgen kurşun yelekle çekebiliyorsun kadın doktor da dedi ama diş doktoru bana verdiği antibiyotik c kategorisinde o yüzden içmedim b kategorisinde olsaydı içerdim.
masallah cnm doktorun iyi dediyse iyidir bence de gayet iyi tam uyumluKızlar dr 680 gr dedi bebege haftasyla uyumlyms 24 artidayim sizce iyimi bebegn grmi
b kategorisinde de var antibiyotik. evet hafifledi ağrım sensodyne çok yönlü koruma diş macunu baya etkiliymiş onu kullanıyorum ama yinede başka bir diş doktordan randevu aldım daha 3 ayımız var zor yanicnm antibiyotiklerim hepsi c kategorisinde degil mi zaten ?
insallah kullanmana gerek kalmaz cnm ama nasil gecirceksin o agriyi dis agrisi zor oluyor.tez zmnda icini rahat ettircrk bi cozum bulursun insallah ama dis soz konusuysa antibiyotiksiz zor diye biliyorum cnm
ben hamileligin basindam beri kabizlikla ugrasiyorum basura tek çözümü zeytinyaginda buldum o bolgene zeytinyagi sur ve o sekilde tuvaletini yapmaya calis makattaki catlaga iyi geliyo kanamayi engelliyo.ya kızlar hafif basur başladı bende çok kötü yaaaa. sağlıcakla bi gelse kuzum boğaz kulak enfeksiyon diş ağrısı şimdi basur zaten iştahım hiç yok =(
dimi ya şu 3 ay nasil gecicek bilmiyorum gecse de artik bi rahatlasakb kategorisinde de var antibiyotik. evet hafifledi ağrım sensodyne çok yönlü koruma diş macunu baya etkiliymiş onu kullanıyorum ama yinede başka bir diş doktordan randevu aldım daha 3 ayımız var zor yani
sağol canım deneceğim ama ben kabız değilim ki her gün tuvalete çıkıyorum zorlanmadan çok garip :/ ama zeytinyağı deneceğim sanada Allah şifa versin canım zor bu hamilelik kızımda sadece kanamam vardı sürekli başka birşeyim yoktu bunda da maşaAllah birer birer çıkıyor birşeyler aman iyi olsun da ben çekeyim çoğu gitti azı kaldı 3 ayben hamileligin basindam beri kabizlikla ugrasiyorum basura tek çözümü zeytinyaginda buldum o bolgene zeytinyagi sur ve o sekilde tuvaletini yapmaya calis makattaki catlaga iyi geliyo kanamayi engelliyo.
doktor bana artik gaitan taşlasmis demisti ve kabizligim malesef kroniklesti ayarli gibi 3 4 gunde bir cikiyorum tuvalete ve ara ara zeytinyagi ic tatli kasigi
kabizligin siddetliyse sabah ac karnina sicaga yakin balli su birebir
bence dene canım ben aman bi diş macunu ne faydası olacak dedim öyle aldım ama sağolsun teyzemi dinledim ve artık ağrı kesici atmıyorum şükürdimi ya şu 3 ay nasil gecicek bilmiyorum gecse de artik bi rahatlasak
cok iyiymis benim de dislerim acayip hassaslasti son 1 2 aydir boyle onemsemek istemiyorum kafama takarim diye ama dedigin gibi 3 ay var daha ben de mi alsam o dis macununu dislerimi fircalayamiyorum resmen zaten hem bulandiriyor ondan hem de agritiyor resmen
garipmis cidden cnm hem zorlanmiyorsun hem basurluk var.hassas olabilir o bolgen demekki cnm sen zeytinyagini kesin dene yumusatir cildinisağol canım deneceğim ama ben kabız değilim ki her gün tuvalete çıkıyorum zorlanmadan çok garip :/ ama zeytinyağı deneceğim sanada Allah şifa versin canım zor bu hamilelik kızımda sadece kanamam vardı sürekli başka birşeyim yoktu bunda da maşaAllah birer birer çıkıyor birşeyler aman iyi olsun da ben çekeyim çoğu gitti azı kaldı 3 ay
cok iyiymis masallah cnm ben de aliyim o zmn da daha da ilerlemesin ön dislerim bile hassaslasmaya basladi tabi bi de ben ilik su icemiyorum bulandiriyo diye buzlu su iciyorum kesin onun yuzunden boyle oldu hic su icmeyince de olmuyor agzim zehir gibi bi de cok kuruyorbence dene canım ben aman bi diş macunu ne faydası olacak dedim öyle aldım ama sağolsun teyzemi dinledim ve artık ağrı kesici atmıyorum şükür
Eki Görüntüle 2184400
bundan canım
Ben de olmadım olmucam galiba şimdi aklım şeker yüklemesindeBen hala tetanoz aşısı olmadım bu arada, bugün gideyim bi sağlık ocaağına çok ihmal ettim.
Ben dün oldum, annemle konuştum biz bile oluyorduk yaptir ne olur ne olmaz kaza olur bir şey olur problem olmasın dedi. Seker yuklemesini de haftaya cumartesi falan yaptirabilirim.Ben de olmadım olmucam galiba şimdi aklım şeker yüklemesinde
amin inşaAllah canım aynen öylee sağlık çok önemli ama varya gün yaklaştıkça heyecan basıyor =) Rabbim olmayanlara nasip etsin inşaAllahgaripmis cidden cnm hem zorlanmiyorsun hem basurluk var.hassas olabilir o bolgen demekki cnm sen zeytinyagini kesin dene yumusatir cildini
ben nirmalde hic kabizlik yasamazdim her gun duzenli ciikardim ama bulantilar kusmalardan bisey yiyemedigim icin ilk 3 ay tuvalete de cikamadim bi de safra kesemdeki taş da kabizlik yapiyormus mecbur cekiyoruz cnm
inslalah son 3 ayimizi kazasiz belasiz atlatalim da bebeklerimizi sag salim kucagimiza alalim baska bisey istemiyorum gaziymis uykusuymus hic gozumde bile yok onlar bi sekilde hallolur da saglik gidince bi daha geri gelmiyor
cnm zaten dis fircalamak da midemi bulandiriyor yoksa mecbur fircaliyorum ama eskisi gibi her gun degil malesef.hele diş ipi falan asla kullanamamKızlar eşimin tanıdığı bir diş hekimi hamilelikte kusanlarda diş problemlerinin daha çok olduğunu söylemiş.
Diş fircalamak ve diş ipi veya ara yüz fırçası kullanmak gerektiğini söylemiş. Kustuktan sonra da gargara yapmak iyi geliyormuş.
amin cnm Rabbim cok isteyipte olmayanlara rahat bi hamilelik nasip etsin insallah diyorum artik benamin inşaAllah canım aynen öylee sağlık çok önemli ama varya gün yaklaştıkça heyecan basıyor =) Rabbim olmayanlara nasip etsin inşaAllah
ben her öğünden sonra fırçalıyorum canım ama günde iki kere yeterli. diş etlerin hassas ise yumuşak fırça al ben anca öyle fırçalayabiliyorum yoksa diş etlerime çok zarar verdi orta sertliği fırça. inşaAllah sende faydasını görürsün canım birde kalsiyum takviyesini sor kadın doktoruna istersen ben başlayacam süt ürünlerini pek tüketemiyorum da et felan da yani beslenmem sıfır aslında :/amin cnm Rabbim cok isteyipte olmayanlara rahat bi hamilelik nasip etsin insallah diyorum artik ben
bh kadar zorlancam aklima gelmezdi herkes ilk 3 aydan sonra bitiyor diyordu nerdeeebi 3 ayi daha devirdik ustune 3 ay kaldi bari son aylarimi rahat gecirsem
ama artik sanmiyorum malesef
cnm dia macununu gunde kac kez kullaniyosun agrini almasi icin
Canim chicco trio lovedan da bayagi sikayet var. Tekerlekler ve on bar kirilmasiyla ilgili, garanti süreci de kötü sanırım. Ben de ikinci el planliyordum ama biraz fikrim değişti.kizlar ben chicco litewayle ilgili yorumlari okudum bi cok kisi on tekerleginden muzdarip.
yeni versiyonu cikmis liteway 3 diye tekerleklerini tekrardan duzenlemisler ve ön tentesini uzatmislar ama fiyat da 900 yaziyo nette ama pusetsiz fiyati.
ben de kararsiz kaldim pusetsiz chicco liteway 3 alip 900 tl para verip yenisini mi aliyim
yoksa ana kucagi, puseti ( oto koltugu da olabiliyor 18 kg a kadar) olan chicco trio love a 1100 verip 2.el mi aliyim
you tube da izledim bayagi bi kullanisli biseye benziyo portbebesini evin icinde de kullanabilirim bi yere gidince icinde uyur falan cikarken uyandirmadan arabaya takabilirim.katlanmasi da guzel sifiri 3000 tl
chicco liteway in pusetsiz 900 olmasi hosuma gitmedi o kadar paraya deger mi bilmiyorum pusetiyle olsa alirim ama pahaki geldi bana onun yerine daha kaliteli fonksiyonu cok olan bi arbayi 2.el almak daha mantikli geliyor.2.el derken oyle yioranmis yirtigi olan bi araba degil letgoda buldum bayagi guzel yeni gibi tabi gormek lazim
sizin fikriniz de benim icin cok onemli tecrubelerinize guveniyorum chicco trio love hakkinda ne dusunuyosunuz kizlar
aynen sorucam cnm sagolasin benim de beslenmem sıfir aslinda cok istahli biriydim ben ama bulantilar reflü yuzunden boyle oldum.süt iciyorum ama nesquikle milkshake falan.et yiyemiyorum tiksinti oldu bende.et de bebege kilo aldiriyormus yiyebilirsen sen yemeye calis cnm ben yapamiyorum.ben her öğünden sonra fırçalıyorum canım ama günde iki kere yeterli. diş etlerin hassas ise yumuşak fırça al ben anca öyle fırçalayabiliyorum yoksa diş etlerime çok zarar verdi orta sertliği fırça. inşaAllah sende faydasını görürsün canım birde kalsiyum takviyesini sor kadın doktoruna istersen ben başlayacam süt ürünlerini pek tüketemiyorum da et felan da yani beslenmem sıfır aslında :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?