- 22 Nisan 2016
- 4.036
- 2.713
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #21.861
Evet gerçi şiddetli olmadığı sürece kabızlıktan iyidir canm.Valla canım benimde böyle bir sorunum varbanada aynı etkiyi yapıyoo zaten çok su tüketmek lazım katlanıyor su tüketimi nette kabız olmaktan iyidir diyodu uzmanlar ama bolll sıvı alınırsaaa
magnesium almıyor musun canım ? kalsiyum ben suda eriyeni aldım hepsi hap gına geldiDra diyorum bacaklarımda kasılma var krmp tarzı belki kalsiyum yazar die, aile hekimine aynı şekilde baya baya krap var diyorum tahlildir mahlildir istiyor yok yazmıyo, eşime git bana acilen gebelikte kullanılan kalsiyum al gel eczaneden drln keyfini bekliceksem sağlık die bişey kalmiycak öyle ki adım atmaya can kalmamıştı bacağımda şimdi bir hafta oldu bacak adam olacak gibi can çekişiyordu resmenelhamdülillah, kramp varsa kızlar kalsiyum eksikliği var demektir valla inanmayan bi denesin, buarada kramplar çok erken başladı erkek bebek anneyi dahamı çok somuruyo sank ne???
Hareketliydim ama yemek yiyip uzandim gene hissedemedim. Tek başıma gitmeye korkuyorum resmen o kdr cok ayni korkuyla acile gttim ki.Canim telas etme, sen hareketliyken bebek pek hareket etmezmis. Ben de bir gun disardaydim hic hissetmedim. Eve gelip uzandim oyle hissettim. Cok aklina takilirsa aile hekimine gidip kalp atisini dinleyebilirsin ama birsey yoktur Allah'in izniyle.
Umarim oyledir. Cok kuvvetli ve duzenli hissetmiyordum ztn ama pit pitlar başlamıştı. Cok moralim bozuk simdi isteyim ins aksam evde dinlenince hissederimO titreşim bebekten canım hıçkırınca öyle oluyormuş bu iyi bir belirti iyidir inşallah korkma uykucu bebekler günlerce aktif olmayabiliyomuş uykucudur belki senin minik
Magnezyum aliyorum onun yokluğu değil demmekki, kalsiyum daha çok gidiyordur kemik oluşumunda kalsiyumun görevi daha fazla, süt içiyorum ama bıktım artık şekersiz içiyorum,ilaçlardanda bıktım valla bir an önce hayırlısıyla şu 3 ay on gün gecsin die dua ediyorum,bu ilaçlarda suda eriyen cinsten canımmagnesium almıyor musun canım ? kalsiyum ben suda eriyeni aldım hepsi hap gına geldi
Allah kolaylık versin biz evde oturuyoruz canımızdan beziyoz calışanlara Allah yardım etsin, sen yorulunca oda yorulur buna kesin emin ol, dinlenirken ayağının altına yastık koy yorgunluk daha çabuk geçer hissedersin belkiUmarim oyledir. Cok kuvvetli ve duzenli hissetmiyordum ztn ama pit pitlar başlamıştı. Cok moralim bozuk simdi isteyim ins aksam evde dinlenince hissederim
Evet canım yemekten önce ve sonra çıkıyorum doktorumla konusucam c.tesi randevum varOo senin baya baya ishal. Günde 3 ten fazlası ishal oluyor zaten.
Evt erken basladi benimde o yuzden bizde sutle azaltamadik calsiyum basladik benim ilacta magnezyum d3 cinko takviyeli nbl osteo.insallah ise yarar bebeler cok aliyo bizden anlasilan.Dra diyorum bacaklarımda kasılma var krmp tarzı belki kalsiyum yazar die, aile hekimine aynı şekilde baya baya krap var diyorum tahlildir mahlildir istiyor yok yazmıyo, eşime git bana acilen gebelikte kullanılan kalsiyum al gel eczaneden drln keyfini bekliceksem sağlık die bişey kalmiycak öyle ki adım atmaya can kalmamıştı bacağımda şimdi bir hafta oldu bacak adam olacak gibi can çekişiyordu resmenelhamdülillah, kramp varsa kızlar kalsiyum eksikliği var demektir valla inanmayan bi denesin, buarada kramplar çok erken başladı erkek bebek anneyi dahamı çok somuruyo sank ne???
Demesi kolay ama vesvese yapmamaya calis canm hersey yolunda insallah.Hareketliydim ama yemek yiyip uzandim gene hissedemedim. Tek başıma gitmeye korkuyorum resmen o kdr cok ayni korkuyla acile gttim ki.
ya ben hergün hareket hissedecem diye yatmaktan yoruldum ama Yok yaniDemiyim demiyim gene takacak bir sey bulmayayim diyorum ama 2 gundur biraz yoruldum ve bebek hareketlerini hissetmiyorum gibi bir sey ;( sadece arada vajinama dogru titresim.hissediyorum onu eskiden beri hissediyordum artik idrar torbasina mi vuruyor ne. Ama gobek deligi altında oynamalar yok. Bebegim asagi mi indi noldu uyku uyuyamadim dusunmekten tum gece ;(
iyi birşey canım artık yeri daralıyor bende de aynı gün geçtikçe daha çok hareketli =)26 haftalık olduk. 2 gündür bebeğim çok hareketli. Sürekli kıpırdıyor içimde. İyi birşey mi kötü birşey mi?
İyi bir şey canım :) ama böyle hareketli olup sonra durgunlaşınca tedirgin oluyor insan bazen :)26 haftalık olduk. 2 gündür bebeğim çok hareketli. Sürekli kıpırdıyor içimde. İyi birşey mi kötü birşey mi?
Hmm hala hissetmiyor musun? Ben de duzenli ve sik hissetmiyorum ama arada cok net vuruşlarını hissettigim oluyordu. 2 gundur hic yok. Sadece vajinama dogru tiresim oluyo neyin nesi bilmiyorum. Bi de cok az kahverengi lekem geldi zaten surekli geliyo diye paniklememeye calisiyorum ama fayda etmiyor yani.ya ben hergün hareket hissedecem diye yatmaktan yoruldum ama Yok yani
Bende de kramplar vardı ama bana kalsiyum değil magnezyum verdi. Ve gerçekten geçti o ilacı kullanmaya başladıktan sonra.Dra diyorum bacaklarımda kasılma var krmp tarzı belki kalsiyum yazar die, aile hekimine aynı şekilde baya baya krap var diyorum tahlildir mahlildir istiyor yok yazmıyo, eşime git bana acilen gebelikte kullanılan kalsiyum al gel eczaneden drln keyfini bekliceksem sağlık die bişey kalmiycak öyle ki adım atmaya can kalmamıştı bacağımda şimdi bir hafta oldu bacak adam olacak gibi can çekişiyordu resmenelhamdülillah, kramp varsa kızlar kalsiyum eksikliği var demektir valla inanmayan bi denesin, buarada kramplar çok erken başladı erkek bebek anneyi dahamı çok somuruyo sank ne???
Bende de kramplar vardı ama bana kalsiyum değil magnezyum verdi. Ve gerçekten geçti o ilacı kullanmaya başladıktan sonra.
Canım hissettiğim oluyor ama 3 günde 1 falan ayaklarının olduğu yerde ama böyle sık sık devamlı hareketli değil oğlumda böyleydi doğunca çok yaramazdı ama inşallah kızım gazsız olur uykuları düzenli mutlu bir bebek olurHmm hala hissetmiyor musun? Ben de duzenli ve sik hissetmiyorum ama arada cok net vuruşlarını hissettigim oluyordu. 2 gundur hic yok. Sadece vajinama dogru tiresim oluyo neyin nesi bilmiyorum. Bi de cok az kahverengi lekem geldi zaten surekli geliyo diye paniklememeye calisiyorum ama fayda etmiyor yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?