2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Valla canım benimde böyle bir sorunum var banada aynı etkiyi yapıyoo zaten çok su tüketmek lazım katlanıyor su tüketimi nette kabız olmaktan iyidir diyodu uzmanlar ama bolll sıvı alınırsaaa
Evet gerçi şiddetli olmadığı sürece kabızlıktan iyidir canm.

Dra diyorum bacaklarımda kasılma var krmp tarzı belki kalsiyum yazar die, aile hekimine aynı şekilde baya baya krap var diyorum tahlildir mahlildir istiyor yok yazmıyo, eşime git bana acilen gebelikte kullanılan kalsiyum al gel eczaneden drln keyfini bekliceksem sağlık die bişey kalmiycak öyle ki adım atmaya can kalmamıştı bacağımda şimdi bir hafta oldu bacak adam olacak gibi can çekişiyordu resmen elhamdülillah, kramp varsa kızlar kalsiyum eksikliği var demektir valla inanmayan bi denesin, buarada kramplar çok erken başladı erkek bebek anneyi dahamı çok somuruyo sank ne???

Eklentiler

• IMG_20180903_105604107.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 36
magnesium almıyor musun canım ? kalsiyum ben suda eriyeni aldım hepsi hap gına geldi

Canim telas etme, sen hareketliyken bebek pek hareket etmezmis. Ben de bir gun disardaydim hic hissetmedim. Eve gelip uzandim oyle hissettim. Cok aklina takilirsa aile hekimine gidip kalp atisini dinleyebilirsin ama birsey yoktur Allah'in izniyle.
Hareketliydim ama yemek yiyip uzandim gene hissedemedim. Tek başıma gitmeye korkuyorum resmen o kdr cok ayni korkuyla acile gttim ki.

O titreşim bebekten canım hıçkırınca öyle oluyormuş bu iyi bir belirti iyidir inşallah korkma uykucu bebekler günlerce aktif olmayabiliyomuş uykucudur belki senin minik
Umarim oyledir. Cok kuvvetli ve duzenli hissetmiyordum ztn ama pit pitlar başlamıştı. Cok moralim bozuk simdi isteyim ins aksam evde dinlenince hissederim

magnesium almıyor musun canım ? kalsiyum ben suda eriyeni aldım hepsi hap gına geldi
Magnezyum aliyorum onun yokluğu değil demmekki, kalsiyum daha çok gidiyordur kemik oluşumunda kalsiyumun görevi daha fazla, süt içiyorum ama bıktım artık şekersiz içiyorum,ilaçlardanda bıktım valla bir an önce hayırlısıyla şu 3 ay on gün gecsin die dua ediyorum,bu ilaçlarda suda eriyen cinsten canım

Umarim oyledir. Cok kuvvetli ve duzenli hissetmiyordum ztn ama pit pitlar başlamıştı. Cok moralim bozuk simdi isteyim ins aksam evde dinlenince hissederim
Allah kolaylık versin biz evde oturuyoruz canımızdan beziyoz calışanlara Allah yardım etsin, sen yorulunca oda yorulur buna kesin emin ol, dinlenirken ayağının altına yastık koy yorgunluk daha çabuk geçer hissedersin belki

Evt erken basladi benimde o yuzden bizde sutle azaltamadik calsiyum basladik benim ilacta magnezyum d3 cinko takviyeli nbl osteo.insallah ise yarar bebeler cok aliyo bizden anlasilan.

ya ben hergün hareket hissedecem diye yatmaktan yoruldum ama Yok yani

Kızlar, joie, babay2go, chicco, beneto bu 4 markanın da bebek arabası kullananların yorumlarına baktım illa ki şikayet olmuş hep. şikayetvar da. Sanırım biraz da şans işi olacak.
Ablamlar 4 sene önce markası bilinmeyen bi bebek arabası almıştı, çok özellikli değil tabi. İki çocuğuna da kullandı ve hala sağlam.

ya ben hergün hareket hissedecem diye yatmaktan yoruldum ama Yok yani
Hmm hala hissetmiyor musun? Ben de duzenli ve sik hissetmiyorum ama arada cok net vuruşlarını hissettigim oluyordu. 2 gundur hic yok. Sadece vajinama dogru tiresim oluyo neyin nesi bilmiyorum. Bi de cok az kahverengi lekem geldi zaten surekli geliyo diye paniklememeye calisiyorum ama fayda etmiyor yani.

Bende de kramplar vardı ama bana kalsiyum değil magnezyum verdi. Ve gerçekten geçti o ilacı kullanmaya başladıktan sonra.

Bende de kramplar vardı ama bana kalsiyum değil magnezyum verdi. Ve gerçekten geçti o ilacı kullanmaya başladıktan sonra.
banada verdi bu benimki iki aydır kullanıyorum krampları azaltmadı gece lavaboya gitmek için yataktan incemya bacak ağrısı sızısı ani krampı yüzünden kabus olmuştu, valla klsymla herşey yolunda en azından kramlarım

Canım hissettiğim oluyor ama 3 günde 1 falan ayaklarının olduğu yerde ama böyle sık sık devamlı hareketli değil oğlumda böyleydi doğunca çok yaramazdı ama inşallah kızım gazsız olur uykuları düzenli mutlu bir bebek olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…