2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Selam kızlar özel bir soru olacak ama nereye sorsam bilemedim. Aramızda öğretmen hamileler var. Tabi dogum sonrasnı da düşünmek lazım. Ders saati az olan branş öğretmenlerin süt izniyle ilgili bilgisi olan var mı? Benim 16 saat dersim var 4 gün 4 saat calışsam süt izni kullanabiliyor muyum? Yoksa tam zamanlı çalışma şartı var mı?İlk 6 ay günde 3 saat sonraki 6 ay 1,5 saat diyor. Bize göre 1,5 saat nasıl oluyor??? Bilgisi olan cevaplarsa coook sevinirim

Kizlar bebeginize neler aldiniz ates olcer burun aspiratori bebek arabasi hangi marka.
Bi de besik park mi mobilya mi sizce

Bugun doktora gittim bir sorun yok cok sukur. Kahverengi lekenin nerden geldigine dair bir sey soyleyemiyor kanama alani da gormedi. Ayakta cok kaldıysan yoruldiuysan olabilir dedi ki oyle olmustu o gun. Ilişki zaten uzun zamandır yok. Alttan da muayene etti rahim agzinda acilma kisalma vs yok. Ama vajinal titreşimler devam ediyor. Bebek hareketleri icin de 28.haftadan once bebek hareketleri anlamlı degil bi gun hissedip bi gun hissetmemek cok normal dedi.

Canım zaten günde 4 ders ise vermezler sana. Bugün seminerde bi öğretmen arkadaşla konuştum, sınıfçıyız biz, haftada 30 saat. Tüm gün eğitimle 3 te bitiyor dersimiz ona müdürü vermemiş sadece branş derslerinde gidebilirsin demiş, ama görevlendirme çalıştığım bir okulda vermişlerdi onu da şöyle verdiler, 12 de öğle arasına girerken gidiyordu yani sabah 4 saat derse giriyor, öğleden sonraki ilk derse girmiyor ve 2. derse geliyordu. Yani günde 5 saat derse gidiyordu.
Öğle arası 50 dk 40 dk ders, 90 dakika izin vermişlerdi. Tabi bu benim bildiğim sen müdürüne bilenlere de sor yine.

Cok sacma degil mi ogle arasi zaten tatil yemek yemem dinlenmem gereken zamani nasil izinden sayabilirler. Okulda olma zorunlulugumuz yok ki oglearasi.

lillypot bizde sinifcilara vermiyorlar izin, sadece bos dersleri son saate falan denk getirip cikmak istersen ek dersin kesilerek cikabiliyorsun. Biz normal memur gibi 8 saat calismadigimiz icin galiba süt izni kullanılamıyor, biraz da idarecilerin insiyatifinde.

Yasal hak degil mi esas sinifcilarin kullanmasi gerekiyor. Buyuk ihtimalle calismak zorunda kalacagim ben. Sirf ders saatim az diye tayin istemedim gidecektim okuldan. O bile cok fazla geliyor oglene kadar 2 bucuk aylik bebegimi nasil birakabilirim. Tam zamanli calisanlara izin verilmezse sikayet etsinler kesinlikle

Kimi okullarda kullaniyorlar kimilerinde kullanamiyorlar. Uygulamada bir sıkıntı var sanırım

Canım yüzey temizleyici olarak highgenic sirkelim hem içerik olarak temiz hemde güzel kokuyor ben hep onunla temizliyorum çok güzel kokuyo

Cok sacma degil mi ogle arasi zaten tatil yemek yemem dinlenmem gereken zamani nasil izinden sayabilirler. Okulda olma zorunlulugumuz yok ki oglearasi.
Evet saçma ama bu bile lüks verilmiş işte. Ben bi süre alabilirsem rapor düşünüyorum. sonra da ücretsiz izin 2 veya 3 ay daha. inşallah aksilik olmazsa.

Kizlar bebeginize neler aldiniz ates olcer burun aspiratori bebek arabasi hangi marka.
Bi de besik park mi mobilya mi sizce
Burun aspiratörü otribebe aldım canım ben oğlumda da kullandım çok memnunum arabam kraft rlx travel sistem arabanız şuan fiyatları epey uçuk ama ben 3sene önce 1000tl te almıştım ateş ölçer medisana marka düşünüyorum simdilik ben Hamak kullanicam inşallah ilerleyen zamanda yağarsa oğlumun park yatağında yatmazsa mobilya alicam direk

Evet saçma ama bu bile lüks verilmiş işte. Ben bi süre alabilirsem rapor düşünüyorum. sonra da ücretsiz izin 2 veya 3 ay daha. inşallah aksilik olmazsa.
Rapor olsa iyi olurdu aynen ama rapor almak da ayrı bir sıkıntı. Ucretsiz izin alacak durumda degilim malesef calismak durumundayim

aslinda 2.el dusunuyordum ama ilk bebegim besigi zaten 2.el aldim kisa sureli kullancak diye ama Allah nasip ederde 2.cocuk olursa ona da kullanmak isterim arabayi ben 800 u goze aldim cnm daha fazlasini goze alamam ilk liteway ve babay2go cool stroller a bakicam.litewayi begenirsem pusetsiz alirim begenmezsem ikisini baska bi araba illaki alicam
baby2go pinnna delux de guzel 600 kusur civari ona da bakabilirim.
tam yatis pozisyonlarina ben de pek guvenmiyorum cnm ama zaten kis bebegiya altina battaniye serip dengeleyebilirim icime sinmezse.zaten bildigim kadariyla arabaya takilan anakucaklari da tam yatista degil kafasi hafif yukarda diye biliyorum.degilse bile dedigim gibi battaniye serer dengelerim heralde.puseti de almayiveririm.
bi tanidik beneto almisti begenmisti mesela ama bana agir gelmisti ve kumasini hic begenmemistim bu isler kisiye bagli oluyor aynen cnm.

kokmuyor canım ben uzay sirkeli yüzey temizleyici ve HighGenic sirkelim kullanıyorum. foto yüklenmiyor yoksa atardım canım
highgenic sirkelim bende de var cnm ama simdi hamilelikten tiksiniyorum onu kullanamiyorum :)
uzay sirkeli yuzey temizleyicini ilk kez duyuyorum cnm bakicam ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…