2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
O zamam gule gule kullanin canim=) almayi dusunenlere fikir olsun en azindan
Kendini iyi hissedince gezip bakarsin bebek arabalarina da, icine sinen olsun insallah

Canım bizde kırtasiyeci olduğumuz için aynı durumdayız bu ay yüzde 65 zam geldi nasıl Satıcaz anlamadım önceki sattığım fiyata toptancı bana bile vermiyor mecbur zam yaptık çok üzgünüz
aliexpreste bebeğe kameralı telsiz bakmıştım geçen ay 220'ydi bu ay 360 olmuş. Çok üzüldüm keşke alsaydım dedim valla hem satıcı hem alıcı için zor kuzum, sonumuz hayır olsun.

kizlar bebegimin ay ay gelisimini gormek icin aylik zibinlar varya onlardan almak istiyorum uygun fiyatli bildiginiz bebis giysileri siteleri varmi instegramda

O zaman ikinci el düşün canım,500 e falan rahat alırsın orta halli bir arabayı. Bastonlarda doğumdan itibaren kullanılabilenler var istersen bi bak ama bana o tam yatış şekli falan çok güvensiz geldi.
Bir de beklentine göre araba bak yoksa sınır çok. Bugün iki arkadaşın aynı araba hakkında yorumlarını dinledim, nunanın bir modeli. Biri çok beğenirken biri hiç beğenmiyordu, beklentiye göre değişiyor yani alacağın araba.

O titreşimler bebek hareketi bende de oluyor. 2 gün hep kasiklarda hareket etti kızım hep o titresimleri hissettim bazen canim bile yandı. Kahverengi akıntı olayını doktora sor bence. Cinsel ilişki sonrasi mi geldi?

Ben de bu aralar akıntı olayına takmış durumdayım, amniyotik sızıntı mi oluyor diye korkuyorum. Ama her gittiğimde bebeğin suyunu soruyorum normal çıkıyor haftaya kontrolde soracağım yine bu akıntı olayını. Bebek kasıkta hareket edince idrara da sık çıkıyorum ve idrar kaçağı oluyor. Idrar testi yaptırdım temiz cıktı. Demek benim kiz idrar kesesine baski yapıyor.

Kramplar icin doktor magnezyum veriyor. Birde badem ve maden suyu tüketin en zengin magnezyum kaynağı bunlar. Ben her gün 5-10 tane badem bir şişe de maden suyu tüketiyorum. Maden suyunu yarım gündüz yarım akşam iciyorum tansiyonu etkilemesin diye. Kramp sorunu çok yaşamıyorum.

Malesef artık indirim beklemek hayal gibi kızlar. Neredeyse bütün bebek çocuk ürünleri ithal. Yerli olanlarinda parçaları malzemelei ithal geliyor herseye zam geldi bu ay. İlerleyen aylardada bu durum değişmeyecek. Anca ellerinde az kalan stokları bitirmek isteyen satıcılar indirime girer. O yüzden özellikle büyük parçalarda görürseniz uygun birşey kaçırmayın derim.

Bayram öncesi bebek arabalarında çok güzel indirimler vardı, daha indirime girer diyerek almadık şimdi stoklar bitmiş.
Bundan sonra ancak kış indirimi olur diyor her yer ama o da bizlere geç olur gibi.

Canım bizde kırtasiyeci olduğumuz için aynı durumdayız bu ay yüzde 65 zam geldi nasıl Satıcaz anlamadım önceki sattığım fiyata toptancı bana bile vermiyor mecbur zam yaptık çok üzgünüz

Az önce kirtasiyede 250 TL gömdüm. Bir kac parca kiyafet, canta ve kalem kutu aldım. Kirtasiyeci dolar zammı yapmadık dedi ama gecen seneye oranla her şeyin fiyati artmıştı tabi daha da artacakmış. Bebişler tam krize denk geldi. Kış sezonu açılsın bebek kiyafetleri ve gereçleri zamlanir. Bütçesi olan şimdiden alsın bence.

Cibinlik şart mı ya. Yani bana anlamsız geliyorda. Olmasa ne oluyorki Gereksiz bir parça gibi. Biri beni aydınlatsın:)

800 e iyi bir araba alırsın. Araba yoksa travel sistem almana gerek yok. Tam yatarli güzel bir baston puset al bence daha ucuza bile bulursun.

beyaz sirke mi cnm
ya o da tek sirkeyle silince kokmuyor mu ben de sirkeyle siliyorum ama tek degil yuzey temizleyiciyle siliyorum
acaba arap sabunu falan da atsam olmazmi cnm ya
kokmuyor canım ben uzay sirkeli yüzey temizleyici ve HighGenic sirkelim kullanıyorum. foto yüklenmiyor yoksa atardım canım

beyaz sirkeyi ben çamaşır makinasına koyuyorum yumuşatıcı niyetinde ve beyazları biraz beyazlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…