- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #21.901
yerleri neyle siliyorsun cnm pekiÇocuğum olduktan sonra kokulu herşeyi çıkardım evden sadece hijyen olsun diye suya ace ultra jel döküyorum
O zamam gule gule kullanin canim=) almayi dusunenlere fikir olsun en azindanbebekonfor tmm bakiyim cnm yalniz besigi aldik bile :)
kenar korumalik yaptiriyorum siparis verdik onu bekliyorum cnm 400 tl de cok uygunmus aslinda ben besigi yatagi ve cibinligiyle 275 e aldim kenar korumalik 80 tl zaten 400 e yakjn bi meblag ediyormus ama disarda bi kac yere sordum da hep 600 deyince 1 sene kullancaz zaten deyip 2mel aliverelim dedik. onceden bilseydim bakardim cnm bebekonfora :)
pusete de bazilari al bazilari sakin alma diyor valla kafam karisti cnm iyice ben gorupnkarar veriyim bari cnm butcemi asarsa alamayabilirim baston araba dusunuyorum cunku bastonlarda da puset olmuyo galiba liteway de oluyo sanirim bi o da cok pahali ya
aliexpreste bebeğe kameralı telsiz bakmıştım geçen ay 220'ydi bu ay 360 olmuş. Çok üzüldüm keşke alsaydım dedimCanım bizde kırtasiyeci olduğumuz için aynı durumdayız bu ay yüzde 65 zam geldi nasıl Satıcaz anlamadım önceki sattığım fiyata toptancı bana bile vermiyor mecbur zam yaptık çok üzgünüz
amin insallah hepimizin icine sinen olsun cnmO zamam gule gule kullanin canim=) almayi dusunenlere fikir olsun en azindan
Kendini iyi hissedince gezip bakarsin bebek arabalarina da, icine sinen olsun insallah
Kızım 4 yaşında kışın bile yorgan kullanmadım bundada kesinlikle düşünmüyorumBende yorgandan vazgectim artk sizden aldigim cwplarla
O zaman ikinci el düşün canım,500 e falan rahat alırsın orta halli bir arabayı. Bastonlarda doğumdan itibaren kullanılabilenler var istersen bi bak ama bana o tam yatış şekli falan çok güvensiz geldi.cnm annemler 500 gondericek.biz de hadi 300 eklesek 800 e kadar alabilirim.taksite de giremeyiz zatem cok sıkışık bi zamandayiz borclarimiz da var.
aslinda ben cocuk icin tedavi oluyordum bunalip birakmistim bi de sogan suyunu deneyim belki tutar dedim hic beklemiyodum esimle de hic bebegi dusunerek harcama yapmadik cunku ben artik heralde hic olmicak dusuncesine girmistim 2 catlatma 3 asilamadan sonra
o yuzdem borclari bitirmemiz lazim cnm oncelikle
Hmm hala hissetmiyor musun? Ben de duzenli ve sik hissetmiyorum ama arada cok net vuruşlarını hissettigim oluyordu. 2 gundur hic yok. Sadece vajinama dogru tiresim oluyo neyin nesi bilmiyorum. Bi de cok az kahverengi lekem geldi zaten surekli geliyo diye paniklememeye calisiyorum ama fayda etmiyor yani.
ben annemin evine park yatak alıcam. Hangi marka aldın canım?Kızlar park yatak alacaklar e bebekten aldım ben fiyatıda inanılmaz uygun ve çok kaliteli eğer alacaksanız acele edin
Canım bizde kırtasiyeci olduğumuz için aynı durumdayız bu ay yüzde 65 zam geldi nasıl Satıcaz anlamadım önceki sattığım fiyata toptancı bana bile vermiyor mecbur zam yaptık çok üzgünüz
Cibinlik şart mı ya. Yani bana anlamsız geliyorda. Olmasa ne oluyorki Gereksiz bir parça gibi. Biri beni aydınlatsın:)bebekonfor tmm bakiyim cnm yalniz besigi aldik bile :)
kenar korumalik yaptiriyorum siparis verdik onu bekliyorum cnm 400 tl de cok uygunmus aslinda ben besigi yatagi ve cibinligiyle 275 e aldim kenar korumalik 80 tl zaten 400 e yakjn bi meblag ediyormus ama disarda bi kac yere sordum da hep 600 deyince 1 sene kullancaz zaten deyip 2mel aliverelim dedik. onceden bilseydim bakardim cnm bebekonfora :)
pusete de bazilari al bazilari sakin alma diyor valla kafam karisti cnm iyice ben gorupnkarar veriyim bari cnm butcemi asarsa alamayabilirim baston araba dusunuyorum cunku bastonlarda da puset olmuyo galiba liteway de oluyo sanirim bi o da cok pahali ya
cnm annemler 500 gondericek.biz de hadi 300 eklesek 800 e kadar alabilirim.taksite de giremeyiz zatem cok sıkışık bi zamandayiz borclarimiz da var.
aslinda ben cocuk icin tedavi oluyordum bunalip birakmistim bi de sogan suyunu deneyim belki tutar dedim hic beklemiyodum esimle de hic bebegi dusunerek harcama yapmadik cunku ben artik heralde hic olmicak dusuncesine girmistim 2 catlatma 3 asilamadan sonra
o yuzdem borclari bitirmemiz lazim cnm oncelikle
kokmuyor canım ben uzay sirkeli yüzey temizleyici ve HighGenic sirkelim kullanıyorum. foto yüklenmiyor yoksa atardım canımbeyaz sirke mi cnm
ya o da tek sirkeyle silince kokmuyor mu ben de sirkeyle siliyorum ama tek degil yuzey temizleyiciyle siliyorum
acaba arap sabunu falan da atsam olmazmi cnm ya
Ben de telsiz bakiyorum simdi, sen hangi marka begendin? Goruntulu istiyorum ama secemedim bir turlu.aliexpreste bebeğe kameralı telsiz bakmıştım geçen ay 220'ydi bu ay 360 olmuş. Çok üzüldüm keşke alsaydım dedimvalla hem satıcı hem alıcı için zor kuzum, sonumuz hayır olsun.
Canım arkadaşım bunu almıştı çok memnun. Ama geçen ay 220’ydi şuan baya artmış.Ben de telsiz bakiyorum simdi, sen hangi marka begendin? Goruntulu istiyorum ama secemedim bir turlu.
Saol canm bakayim. Malesef zamlar heryerde:/Canım arkadaşım bunu almıştı çok memnun. Ama geçen ay 220’ydi şuan baya artmış.
http://s.aliexpress.com/qumm67fY?fromSns=WhatsApp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?