- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #21.941
sagolasin cnm dusuncen icin ben 2.el almaktan vazgectim.artik 800 e kadar falan bi araba alicam 1.el cnmtinyrose
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/chicco-i-move-travel-sistem-satiyorum.1038436/
burda da satan arkadaşlar var canım bakmak istersen
cnm o bende de var da hamilelikten com tiksiniyorum su an :)Canım yüzey temizleyici olarak highgenic sirkelim hem içerik olarak temiz hemde güzel kokuyor ben hep onunla temizliyorum çok güzel kokuyo
Doğumdan sonra geçiyor canım merak etmecnm o bende de var da hamilelikten com tiksiniyorum su an :)
tum dengelerim alt ust oldu neyi seversem tiksindim neyi sevmiyosam sevdim :)
eh artik bari o zmn gecsin cnmDoğumdan sonra geçiyor canım merak etme
Benimki de biraz sıkıntılı aslında ama içim hiç elvermiyor minicik yavrumu bırakmaya maalesefRapor olsa iyi olurdu aynen ama rapor almak da ayrı bir sıkıntı. Ucretsiz izin alacak durumda degilim malesef calismak durumundayim
cnm bende kasiklarimda hissediyorum normal merak etmeKızlar benım göbiş sanki son 3-5 gundur bayaa aşağı indi midemin orası bosluk daha 27 haftaya girmeden neden olur bugun esim bile dedi göbegin neden böyle oldu diye Allah korusun erken doğumla falan ilgisi yoktur dimi bebeğide kasıklarımda hissediyorum en cok aşağılarda bi nevi titreşim gibi korkulcak bisey değildir insallah :/
Canım çok belirgin bi şey ise bi doktoruna mesaj atsan en azından için daha rahat olur. Şahsen hiç bilgim yok ama aklına kötüyü de getirme öyle ilk başta.Kızlar benım göbiş sanki son 3-5 gundur bayaa aşağı indi midemin orası bosluk daha 27 haftaya girmeden neden olur bugun esim bile dedi göbegin neden böyle oldu diye Allah korusun erken doğumla falan ilgisi yoktur dimi bebeğide kasıklarımda hissediyorum en cok aşağılarda bi nevi titreşim gibi korkulcak bisey değildir insallah :/
cnm bende kasiklarimda hissediyorum normal merak etme
ben de yatarken belimde hissediyorum bazen
son 2 3 gundur de bebisin hareketleri azaldi sanki bizim de
Canım çok belirgin bi şey ise bi doktoruna mesaj atsan en azından için daha rahat olur. Şahsen hiç bilgim yok ama aklına kötüyü de getirme öyle ilk başta.
Benimde göbeğimin altında kasıklarda hissediyorum genelde çok nadir yukarlara çıkıyor. Gece çok ağrım oldu kasık karın anlamadım semsert oldu karnım iki üç saat kıvrandım. Sabaha biraz yumuşadı. Gittim bugün doktora herşey normal haftasıyla da uyumlu dedi. Gece ki ağrımı anlattım bide tayin işlerimizden il değişikliği yaptık yordum kendimi çok. Vajinal bakalım erken Doğum riski var mı diye dedi. Baktı çok şükür onda da sıkıntı yok. Gaz a benziyor anlattığın kadarıyla dedi.Ya kasıklarda hissetmekten ziyada göbeğimin aşağı inmesi mide tarafımın boşalması beni korkutuyo :/
İnşallah canımeh artik bari o zmn gecsin cnmreflum de gecer insalah ya
O senin dediğin gaz canım hergün yaşıyorum hamileliğimin başından bu yana gazlıyım karnım sert ve acılı çıkınca rahatlıyorum sonra yine oluyorBenimde göbeğimin altında kasıklarda hissediyorum genelde çok nadir yukarlara çıkıyor. Gece çok ağrım oldu kasık karın anlamadım semsert oldu karnım iki üç saat kıvrandım. Sabaha biraz yumuşadı. Gittim bugün doktora herşey normal haftasıyla da uyumlu dedi. Gece ki ağrımı anlattım bide tayin işlerimizden il değişikliği yaptık yordum kendimi çok. Vajinal bakalım erken Doğum riski var mı diye dedi. Baktı çok şükür onda da sıkıntı yok. Gaz a benziyor anlattığın kadarıyla dedi.
Benim ikinci kez oldu ağır olarak. Kımıldama kımıldayamadım çok ağrım oldu yatamadım kalkamadım felakettim. Ballı ılık şerbet yaptı eşim o biraz rahatlattı. O sıra harekette hissetmedim uzun süre çok korktum yaO senin dediğin gaz canım hergün yaşıyorum hamileliğimin başından bu yana gazlıyım karnım sert ve acılı çıkınca rahatlıyorum sonra yine oluyor
belki sana oyle gekiyordur cnm yaYa kasıklarda hissetmekten ziyada göbeğimin aşağı inmesi mide tarafımın boşalması beni korkutuyo :/
Canım bugun beni gören herkez niye göbegin aşagıda dediler evet göbegim çok aşagıda mide tarafım bomboş komik bir göbegim var :) kontrolümde de herşey gayet yolundaydı rahim agzımda ölçülmüştü bir problem yok şükür oglum yan yatıyo o yuzden olabilir diye düşündüm kızımda da göbegim böyleydi doguma gittigimde bile gögsümün altı boştu göbegim aşagıdaydı bir sıkıntı da olmadım canım ama aklına takıldıysa saglık ocagında ki hemşirene de sorabilirsinKızlar benım göbiş sanki son 3-5 gundur bayaa aşağı indi midemin orası bosluk daha 27 haftaya girmeden neden olur bugun esim bile dedi göbegin neden böyle oldu diye Allah korusun erken doğumla falan ilgisi yoktur dimi bebeğide kasıklarımda hissediyorum en cok aşağılarda bi nevi titreşim gibi korkulcak bisey değildir insallah :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?