2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
kızlar bu zamları napıcaz yaa. Geçen ay baktığım mobilya takımına bu ay 500 TL zam gelmiş. İkeadakilere de aynı şekilde yatak gardrop şifonyere 100-150şer zam gelmiş. Bir yandan hemen almazsak iyice mi zamlanır diyorum bi yandan odam henüz boş değil ekime anca boşaltacağım onu bekleyeyim diyorum. Çok kararsız kaldım, ne zor bir dönemde doğuyor bebeklerimiz. Allah hepimizi güç versin valla.

Canim bence bir an once almaya bakin, bize de elimizde olan ya da dolar artisindan once verdigimiz siparisleri bitiriyoruz dediler hep. Elimizdekiler bittikten sonra hepsine zam gelecek mecburen dediler:/ teslimatini ekimde istersin en olmadi. Bize teslimati 1 ay dediler zaten.

evet yaa öyle yapalım olmazsa. Şimdi alıp teslimatı sonra isteyelim. Yoksa baya bir zamdan etkilenicez.

Ben gidip bakmaya korkuyorum valla ama ancak Ekim gibi bakabilecegim maddiyattan dolayı ama senin imkanın varsa alabilirsin ekime gelir bazı firmalar bir ay sonra anca getiriyorlar çünkü herşeyin fiyatı inanılmaz yükseliyor ne olacak böyle bilmiyorum

valla Allah yardımcımız olsun canm herşey ateş pahası. Biz de taksitle falan alırız zaten.

Ben hic oyle bisey duymadim.milyonlarca kisi alip kullaniyo neden uretilsin ki. Kac kisi kambur olmus ben inanmiyorum. Sende tabiki aklina yatani al canim nasil icin rahat edecekse.
kk da okudum cnm bi kac kisiden o yuzden
benim de zaten butcemi asiyo puset de eklenince bakalim cnm gezip gormeden karar vermicem

valla Allah yardımcımız olsun canm herşey ateş pahası. Biz de taksitle falan alırız zaten.
Aminn canım ben şöyle alacagim babam arabasını sattı bir süre araba almayaca ondan mobilya için gerekli olanı alacavim doğum parasını babama vereceğim sonra aldigim kadarını aksilik olursa da borçla alacağım artik sürekli aklımı kurcalıyor Biran önce alıp rahatlamak lazım aslında

cnm aslinda bende boyle dusunuyorum zatem.benim de kullanan bi arkadasim var cok memnun bebek etrafi da gorebiliyor boylece sıkılmiyor .ben zaten cok istiyordum puseti
dedifin gibi altina battaniye vs serince zaten yatar pozisyonda da olabilir ama bj de butcemi de asiyor pusetli arabalar genelde iyi bi araba almak istiyorum ilk bebegim cunku Allah nasip ederse 2. cocuk olursa ona da kullanabiliyim iyk arabalarjnda puawtleri de eklenjnce bayagi pahali oluyo
ama gidip gormeyince karar vermicem simdilik benim icin ilk sirada hafiflik onemli cnm arabamiz da yok cunku otobuse dolmusa binebiliyim istiyorum.hi indirim vs.olursa o sekilde puseti de extra alabilirim belki cidden kafma karisiyor bazilari alma bazilari al deyince bende puaet meselesini sona biraktim cnm
bakalim havalar istanbulda serinlemeye baslicak sanki bu haftam hastanelerde gecicek belki haftaya bebek arbasi inceleme firsati bulurum pusetlere de daha yakindan bakarim cnm

Kızlar bugün a101 de prima pampers yenidoğan aldım 2 paket indirimliydi 36 ya geldi. Prima düşünen varsa alabilir.

Canım bütçen nedir?
Pusetiyle 1000 lira civarına var güzel arabalar bunlar indirime giriyor bazen

ben gecmiste genital bolgeden enfeksiyon gecirdim ilaclarinlullansim duzeldi derken tekrar yinelenmisti ve cok kasinti yapiyordu iskenceydi yaz ayiydi birde nette okudum megerse yumusatici yuzundenmis basta yumusaticisiz giysilerimi hic sevmedim cunku kokmuyordu.kokmayinca da sanki temizlenmemis hissi veriyordu.ama kullanmadigimdan beri enfeksiyon gecirmedim.o gunden beri kullanmam bende cnm
simdide de yuzey temizleyicimden nasil vazgecicem bilmiyorum
mis givi kokunca yerler cok hoauma gidiyordu ama bebek olunca emeklicek falan neyle siliyosun cnm yerleri

bebekonfor tmm bakiyim cnm yalniz besigi aldik bile :)
kenar korumalik yaptiriyorum siparis verdik onu bekliyorum cnm 400 tl de cok uygunmus aslinda ben besigi yatagi ve cibinligiyle 275 e aldim kenar korumalik 80 tl zaten 400 e yakjn bi meblag ediyormus ama disarda bi kac yere sordum da hep 600 deyince 1 sene kullancaz zaten deyip 2mel aliverelim dedik. onceden bilseydim bakardim cnm bebekonfora :)
pusete de bazilari al bazilari sakin alma diyor valla kafam karisti cnm iyice ben gorupnkarar veriyim bari cnm butcemi asarsa alamayabilirim baston araba dusunuyorum cunku bastonlarda da puset olmuyo galiba liteway de oluyo sanirim bi o da cok pahali ya

Beneto markalar uygun fiyatliydi bugun tokerde gordum aklinda bulunsun cnm
besik bakarken benetoyu inceleme firsatim olmustu cnm bana dayaniksiz geldi kumasini da ozellikle hic begenmedim ve bana agir geldi ben sanirim baston alicam arabamiz yok otobuse minibuse binmem gerekicek travele hic bulasmicam cnm.bastonlaeinda zaten ouaetinolmuyor galiba ama litewayde oluyor sanirim o da cok pahali ya bakalim belki indirime girer bi kac aya acele etmicem araba icin cnm ama kafama yatan olursa alirim.
daha hic beneto haricinde araba bakamadim bulantilarim bitseydi rahatca giderdim de artik bi kac yere bakicam cok oyalanmadan cnm

ben yerleri hep sirke ile siliyorum canım her yeri sirke ile siliyorum lavabo vs.

Çocuğum olduktan sonra kokulu herşeyi çıkardım evden sadece hijyen olsun diye suya ace ultra jel döküyorum

Canım bizde kırtasiyeci olduğumuz için aynı durumdayız bu ay yüzde 65 zam geldi nasıl Satıcaz anlamadım önceki sattığım fiyata toptancı bana bile vermiyor mecbur zam yaptık çok üzgünüz

Canım bütçen nedir?
Pusetiyle 1000 lira civarına var güzel arabalar bunlar indirime giriyor bazen
cnm annemler 500 gondericek.biz de hadi 300 eklesek 800 e kadar alabilirim.taksite de giremeyiz zatem cok sıkışık bi zamandayiz borclarimiz da var.
aslinda ben cocuk icin tedavi oluyordum bunalip birakmistim bi de sogan suyunu deneyim belki tutar dedim hic beklemiyodum esimle de hic bebegi dusunerek harcama yapmadik cunku ben artik heralde hic olmicak dusuncesine girmistim 2 catlatma 3 asilamadan sonra
o yuzdem borclari bitirmemiz lazim cnm oncelikle

ben yerleri hep sirke ile siliyorum canım her yeri sirke ile siliyorum lavabo vs.
beyaz sirke mi cnm
ya o da tek sirkeyle silince kokmuyor mu ben de sirkeyle siliyorum ama tek degil yuzey temizleyiciyle siliyorum
acaba arap sabunu falan da atsam olmazmi cnm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…