- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #21.881
Canim bence bir an once almaya bakin, bize de elimizde olan ya da dolar artisindan once verdigimiz siparisleri bitiriyoruz dediler hep. Elimizdekiler bittikten sonra hepsine zam gelecek mecburen dediler:/ teslimatini ekimde istersin en olmadi. Bize teslimati 1 ay dediler zaten.kızlar bu zamları napıcaz yaa. Geçen ay baktığım mobilya takımına bu ay 500 TL zam gelmiş. İkeadakilere de aynı şekilde yatak gardrop şifonyere 100-150şer zam gelmiş. Bir yandan hemen almazsak iyice mi zamlanır diyorum bi yandan odam henüz boş değil ekime anca boşaltacağım onu bekleyeyim diyorum. Çok kararsız kaldım, ne zor bir dönemde doğuyor bebeklerimiz. Allah hepimizi güç versin valla.
evet yaa öyle yapalım olmazsa. Şimdi alıp teslimatı sonra isteyelim. Yoksa baya bir zamdan etkilenicez.Canim bence bir an once almaya bakin, bize de elimizde olan ya da dolar artisindan once verdigimiz siparisleri bitiriyoruz dediler hep. Ellerindekiler bittikten sonra hepsine zam gelecek mecburen dediler:/ teslimatini ekimde istersin en olmadi. Bize teslimati 1 ay dediler zaten.
Ben gidip bakmaya korkuyorum valla ama ancak Ekim gibi bakabilecegim maddiyattan dolayı ama senin imkanın varsa alabilirsin ekime gelir bazı firmalar bir ay sonra anca getiriyorlar çünkü herşeyin fiyatı inanılmaz yükseliyor ne olacak böyle bilmiyorumkızlar bu zamları napıcaz yaa. Geçen ay baktığım mobilya takımına bu ay 500 TL zam gelmiş. İkeadakilere de aynı şekilde yatak gardrop şifonyere 100-150şer zam gelmiş. Bir yandan hemen almazsak iyice mi zamlanır diyorum bi yandan odam henüz boş değil ekime anca boşaltacağım onu bekleyeyim diyorum. Çok kararsız kaldım, ne zor bir dönemde doğuyor bebeklerimiz. Allah hepimizi güç versin valla.
valla Allah yardımcımız olsun canm herşey ateş pahası. Biz de taksitle falan alırız zaten.Ben gidip bakmaya korkuyorum valla ama ancak Ekim gibi bakabilecegim maddiyattan dolayı ama senin imkanın varsa alabilirsin ekime gelir bazı firmalar bir ay sonra anca getiriyorlar çünkü herşeyin fiyatı inanılmaz yükseliyor ne olacak böyle bilmiyorum
kk da okudum cnm bi kac kisiden o yuzdenBen hic oyle bisey duymadim.milyonlarca kisi alip kullaniyo neden uretilsin ki. Kac kisi kambur olmus ben inanmiyorum. Sende tabiki aklina yatani al canim nasil icin rahat edecekse.
Aminn canım ben şöyle alacagim babam arabasını sattı bir süre araba almayaca ondan mobilya için gerekli olanı alacavim doğum parasını babama vereceğim sonra aldigim kadarını aksilik olursa da borçla alacağım artik sürekli aklımı kurcalıyor Biran önce alıp rahatlamak lazım aslındavalla Allah yardımcımız olsun canm herşey ateş pahası. Biz de taksitle falan alırız zaten.
cnm aslinda bende boyle dusunuyorum zatem.benim de kullanan bi arkadasim var cok memnun bebek etrafi da gorebiliyor boylece sıkılmiyor .ben zaten cok istiyordum pusetiaslında pusette oturur pozisyonda değiller canım. Zaten altına battaniye yada kendi süngerli koruyucularıyla yatak gibi yapıyorsun, gerekirse bel kısmına minik bir yastık koyarsın ama ona bile gerek kalmıyor. Bebeği hiç rahatsız etmiyor. Benim bütün arkadaşlarım gündüzleri evde bile pusette yatırıyorlar bebeği. Dışarıya da onunla çıkarıyorlar. Bi yere gidildiği zaman ayrıca yatıracak yer derdine düşmüyorsun pusetin içinden hiç çıkarmıyorsun bile. Bence özellikle ilk 1 yıl bebek arabasından bile daha gerekli şey puset.
Beneto markalar uygun fiyatliydi bugun tokerde gordum aklinda bulunsun cnmkk da okudum cnm bi kac kisiden o yuzden
benim de zaten butcemi asiyo puset de eklenince bakalim cnm gezip gormeden karar vermicem
Canım bütçen nedir?cnm aslinda bende boyle dusunuyorum zatem.benim de kullanan bi arkadasim var cok memnun bebek etrafi da gorebiliyor boylece sıkılmiyor .ben zaten cok istiyordum puseti
dedifin gibi altina battaniye vs serince zaten yatar pozisyonda da olabilir ama bj de butcemi de asiyor pusetli arabalar genelde iyi bi araba almak istiyorum ilk bebegim cunku Allah nasip ederse 2. cocuk olursa ona da kullanabiliyim iyk arabalarjnda puawtleri de eklenjnce bayagi pahali oluyo
ama gidip gormeyince karar vermicem simdilik benim icin ilk sirada hafiflik onemli cnm arabamiz da yok cunku otobuse dolmusa binebiliyim istiyorum.hi indirim vs.olursa o sekilde puseti de extra alabilirim belki cidden kafma karisiyor bazilari alma bazilari al deyince bende puaet meselesini sona biraktim cnm
bakalim havalar istanbulda serinlemeye baslicak sanki bu haftam hastanelerde gecicek belki haftaya bebek arbasi inceleme firsati bulurum pusetlere de daha yakindan bakarim cnm
ben gecmiste genital bolgeden enfeksiyon gecirdim ilaclarinlullansim duzeldi derken tekrar yinelenmisti ve cok kasinti yapiyordu iskenceydi yaz ayiydi birde nette okudum megerse yumusatici yuzundenmis basta yumusaticisiz giysilerimi hic sevmedim cunku kokmuyordu.kokmayinca da sanki temizlenmemis hissi veriyordu.ama kullanmadigimdan beri enfeksiyon gecirmedim.o gunden beri kullanmam bende cnmyumuşatıcıyı kullanırdım eskiden çoçuğum olunca doktorlardan asla kullanmamam gerektiğini öğrendim çok zararlıymış yılllardır kullanmıyorum oyüzden oğlumda sıvı sabun almıştım bebek kıyafetleri için dalin marka çok kalıcı ve güzel kokuyor zamanla çocuklarda bukadar keskin kokununda zararlı olduğunu öğrendim tecrübe ederek hacışakir denedim Harika ağır kokmuyor kalıcı değil kokusu ve kalıntı yok bu bebeğimi bununla büyütücem İnşallah
bebekonfor tmm bakiyim cnm yalniz besigi aldik bile :)Canim bebekonfor besige baktin mi hic? Sifir besik icindeki uyku seti, cibinlik, kargo dahil 400 tl civari var. Ben de ordan begendigim baska bir modeli aldim.
Tesekkur ederim canm ben de gorunce vuruldumsaglikla kullanalim insallah.
Canim artik cogu hastane pusetsiz bebegi cikarmiyor deniliyor ne kadar dogru bilemem ama yurtdisinda oyle, puset yoksa arabaya bile bindirmiyorlar bebegi. Cok kullanisli aslinda kolaylik oluyor gittigin heryere kolayca goturuyorsun yer aramiyorsun. Cok icine sinmezse sevibebede bel destek minderi var ama ona bile gerek yok yatis pozisyonunda oluyor cunku bebek. Siz bilirsiniz tabi yine icine sinen olsun
besik bakarken benetoyu inceleme firsatim olmustu cnm bana dayaniksiz geldi kumasini da ozellikle hic begenmedim ve bana agir geldi ben sanirim baston alicam arabamiz yok otobuse minibuse binmem gerekicek travele hic bulasmicam cnm.bastonlaeinda zaten ouaetinolmuyor galiba ama litewayde oluyor sanirim o da cok pahali ya bakalim belki indirime girer bi kac aya acele etmicem araba icin cnm ama kafama yatan olursa alirim.Beneto markalar uygun fiyatliydi bugun tokerde gordum aklinda bulunsun cnm
ben yerleri hep sirke ile siliyorum canım her yeri sirke ile siliyorum lavabo vs.ben gecmiste genital bolgeden enfeksiyon gecirdim ilaclarinlullansim duzeldi derken tekrar yinelenmisti ve cok kasinti yapiyordu iskenceydi yaz ayiydi birde nette okudum megerse yumusatici yuzundenmis basta yumusaticisiz giysilerimi hic sevmedim cunku kokmuyordu.kokmayinca da sanki temizlenmemis hissi veriyordu.ama kullanmadigimdan beri enfeksiyon gecirmedim.o gunden beri kullanmam bende cnm
simdide de yuzey temizleyicimden nasil vazgecicem bilmiyorum
mis givi kokunca yerler cok hoauma gidiyordu ama bebek olunca emeklicek falan neyle siliyosun cnm yerleri
Çocuğum olduktan sonra kokulu herşeyi çıkardım evden sadece hijyen olsun diye suya ace ultra jel döküyorumben gecmiste genital bolgeden enfeksiyon gecirdim ilaclarinlullansim duzeldi derken tekrar yinelenmisti ve cok kasinti yapiyordu iskenceydi yaz ayiydi birde nette okudum megerse yumusatici yuzundenmis basta yumusaticisiz giysilerimi hic sevmedim cunku kokmuyordu.kokmayinca da sanki temizlenmemis hissi veriyordu.ama kullanmadigimdan beri enfeksiyon gecirmedim.o gunden beri kullanmam bende cnm
simdide de yuzey temizleyicimden nasil vazgecicem bilmiyorum
mis givi kokunca yerler cok hoauma gidiyordu ama bebek olunca emeklicek falan neyle siliyosun cnm yerleri
Canım bizde kırtasiyeci olduğumuz için aynı durumdayız bu ay yüzde 65 zam geldi nasıl Satıcaz anlamadım önceki sattığım fiyata toptancı bana bile vermiyor mecbur zam yaptık çok üzgünüzkızlar bu zamları napıcaz yaa. Geçen ay baktığım mobilya takımına bu ay 500 TL zam gelmiş. İkeadakilere de aynı şekilde yatak gardrop şifonyere 100-150şer zam gelmiş. Bir yandan hemen almazsak iyice mi zamlanır diyorum bi yandan odam henüz boş değil ekime anca boşaltacağım onu bekleyeyim diyorum. Çok kararsız kaldım, ne zor bir dönemde doğuyor bebeklerimiz. Allah hepimizi güç versin valla.
Kızımda artık 2 yaşında sleppy alıyım dedim tövbe ettim çişi emmiyo bileKızlar Ağustos annelerinde okudum sleppy bez sızma yapmış hep
cnm annemler 500 gondericek.biz de hadi 300 eklesek 800 e kadar alabilirim.taksite de giremeyiz zatem cok sıkışık bi zamandayiz borclarimiz da var.Canım bütçen nedir?
Pusetiyle 1000 lira civarına var güzel arabalar bunlar indirime giriyor bazen
beyaz sirke mi cnmben yerleri hep sirke ile siliyorum canım her yeri sirke ile siliyorum lavabo vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?