- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #21.981
Yaa benimde öyle neden acaba? Ben tüm gün oturarak çalışıyorum ona bağladım ama bilemiyorum yani 2-3 gündür böyleKızlar vajinal ağrı yaşayan var mı? 3-4 gündür vajinadaki kemiklerde acayip bir ağrı hissediyorum. Yatarken bişey yok ama kalkarken yada yürürken çok zorlanıyorum. İnşallah bebek büyüdüğü için olan bir ağrıdır, başka bişey düşünmek istemiyorum.
İnsallah canım bakalım haftaya kontrolum var .Canim belki bebegin ters duruyodu kanala inmistir. Benimde dun muaynem vardi ters duruyomus mideye baski yapar dedi. Bence duzeldi bebis ondandir kesin.
aynen ben de bütün gün oturarak çalışıyorum canım. Arada tuvalete kalkarken çok zorlanıyorum ağrım oluyor bir müddet yürüyemiyorum falan.Yaa benimde öyle neden acaba? Ben tüm gün oturarak çalışıyorum ona bağladım ama bilemiyorum yani 2-3 gündür böyle
ooyyy maşallah tosuncuk :) benim geçen hafta 23+0'da 540 gramdı.Bugün doktor kontrolüne gittim. Doktor 1.200 gr dedi. 26. Haftada bana fazla geldi. Doktor normal dedi. Sizinkiler kaç gr
Bugün doktor kontrolüne gittim. Doktor 1.200 gr dedi. 26. Haftada bana fazla geldi. Doktor normal dedi. Sizinkiler kaç gr
Bence onla alakalı kemiklere yük biniyor. Yine de ilk fırsatta doktora sormak lazım tabi...aynen ben de bütün gün oturarak çalışıyorum canım. Arada tuvalete kalkarken çok zorlanıyorum ağrım oluyor bir müddet yürüyemiyorum falan.
Aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum bugün doktora gittiğimde sorucamKızlar vajinal ağrı yaşayan var mı? 3-4 gündür vajinadaki kemiklerde acayip bir ağrı hissediyorum. Yatarken bişey yok ama kalkarken yada yürürken çok zorlanıyorum. İnşallah bebek büyüdüğü için olan bir ağrıdır, başka bişey düşünmek istemiyorum.
Kızlar sabaha kadar dönüşümlü sağa ve sola dönerek uyuyordum ama bugün sağımda sabahlamışım çok yorgundum çünkü bişey olmamıştır deme ya
valla ben sağ sol sırtüstü her türlü yatıyorum. Doktoruma sormuştum nasıl rahat ediyorsan öyle yat dedi :)Kızlar sabaha kadar dönüşümlü sağa ve sola dönerek uyuyordum ama bugün sağımda sabahlamışım çok yorgundum çünkü bişey olmamıştır deme ya
evet canım doktoruma mesaj attım o da bebek büyüdüğü için ağrı yapar normal dedi.Bence onla alakalı kemiklere yük biniyor. Yine de ilk fırsatta doktora sormak lazım tabi...
benim kontrolüm 20 eylülde o yüzden az önce mesaj atıp sordum. bebek büyüdüğü için bu tür ağrılar normal dedi.Aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum bugün doktora gittiğimde sorucam
26+1 im adet tarihime göre doktor 27 haftalık dedi. Bugun kan aldılar. Şekerine bakalım saat 3 de gel dedi. 100-200 gr fark olabilir ama. 1200 de normal dedi. İnternettte araştırmıştım 26 haftalıklar 900 gr flan oluyor galiba ortalamamerhaba aynı haftadayız maşallah bana da bebeğinizin kilosu normalden fazla geldi şeker yükleme testi yaptırmış mıydınız
Eltim 28+4 de dogum yaptu bebegi 920 gr. Dogdu26+1 im adet tarihime göre doktor 27 haftalık dedi. Bugun kan aldılar. Şekerine bakalım saat 3 de gel dedi. 100-200 gr fark olabilir ama. 1200 de normal dedi. İnternettte araştırmıştım 26 haftalıklar 900 gr flan oluyor galiba ortalama
Eltim 28+4 de dogum yaptu bebegi 920 gr. Dogdu
Bugün doktor kontrolüne gittim. Doktor 1.200 gr dedi. 26. Haftada bana fazla geldi. Doktor normal dedi. Sizinkiler kaç gr
26+1 im adet tarihime göre doktor 27 haftalık dedi. Bugun kan aldılar. Şekerine bakalım saat 3 de gel dedi. 100-200 gr fark olabilir ama. 1200 de normal dedi. İnternettte araştırmıştım 26 haftalıklar 900 gr flan oluyor galiba ortalama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?