2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Yaa benimde öyle neden acaba? Ben tüm gün oturarak çalışıyorum ona bağladım ama bilemiyorum yani 2-3 gündür böyle

Yaa benimde öyle neden acaba? Ben tüm gün oturarak çalışıyorum ona bağladım ama bilemiyorum yani 2-3 gündür böyle
aynen ben de bütün gün oturarak çalışıyorum canım. Arada tuvalete kalkarken çok zorlanıyorum ağrım oluyor bir müddet yürüyemiyorum falan.

Kızlar sabaha kadar dönüşümlü sağa ve sola dönerek uyuyordum ama bugün sağımda sabahlamışım çok yorgundum çünkü bişey olmamıştır deme ya

Aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum bugün doktora gittiğimde sorucam

Kızlar sabaha kadar dönüşümlü sağa ve sola dönerek uyuyordum ama bugün sağımda sabahlamışım çok yorgundum çünkü bişey olmamıştır deme ya
valla ben sağ sol sırtüstü her türlü yatıyorum. Doktoruma sormuştum nasıl rahat ediyorsan öyle yat dedi :)

kızlar baktım herşey hızla pahalanıyor internetten bebek bezi ve ıslak mendilimizi de aldım. Baya araştırıp en uygun olanları almaya çalıştım.
prima premium care 126'lı paket 68,90 TL
unibaby yenidoğan 12 paket 40lı ıslak mendil 79,90 TL

merhaba aynı haftadayız maşallah bana da bebeğinizin kilosu normalden fazla geldi şeker yükleme testi yaptırmış mıydınız
26+1 im adet tarihime göre doktor 27 haftalık dedi. Bugun kan aldılar. Şekerine bakalım saat 3 de gel dedi. 100-200 gr fark olabilir ama. 1200 de normal dedi. İnternettte araştırmıştım 26 haftalıklar 900 gr flan oluyor galiba ortalama

Eltim 28+4 de dogum yaptu bebegi 920 gr. Dogdu

kızlar kızlar
daha hicbirşey almadım bebegime. cok şükür ayrıntılıda geçti. ufaktan böle hastane cıkıslarına baktım
20 aralık gibi dogum olur sanırım benim, sezeryan çünkü.
isimli hastane cıkısları penye gibi, hastaneler sıcak ama üşümez değil mi?
siz hastane cıkısları icin nasıl bşey düşünüyorsunuz?

ben 25+1 haftadayım tahmini doğum tarihimiz aynı tarih o yüzden aynı haftadayız diye söyledim.
inşallah şeker sonucunuz da normal çıkar. zaten her bebek farklı yapıda ve kiloda doğuyor önemli olan sağlıkla gelsin inşallah yavrunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…