- 16 Aralık 2016
- 3.417
- 3.547
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #22.001
63 gün küvezde kaldı küvezdeyken bagırsakları delindi ameliyat oldu 2200 gr eve çıkardılar 63 gün sonra 1 bucuk yaşındayken hayalarında su fıtıgı çıktı ameliyat oldu şimdi bir ameliyatı daha var kalbinde delikte vardı kendiliginden kapandı şükür şimdi çok iyi maşallahı var çok şey atlattı ama hayata tutundu çok tatlı çok yaramaz kendi çocugum gibi severim onu bu dünyada yiyecek ekmegi varmşEltinizin bebeğini merak ettim kuvözde kaldi mi acaba?
Benim 26+3 tü dün. 870 gr normal dedi doktorumBugün doktor kontrolüne gittim. Doktor 1.200 gr dedi. 26. Haftada bana fazla geldi. Doktor normal dedi. Sizinkiler kaç gr
Benim 24+2 de 612 gramdi Dr normaldedi 30 haftaya kadar aldığı kilonun iki katını alırmış kalan aylarda da öyle dediBugün doktor kontrolüne gittim. Doktor 1.200 gr dedi. 26. Haftada bana fazla geldi. Doktor normal dedi. Sizinkiler kaç gr
Oyy maşallah subhanallah, ne güzel olsun kilolar, ben de merak ediyorum acaba kaç kilo oldu :)Bugün doktor kontrolüne gittim. Doktor 1.200 gr dedi. 26. Haftada bana fazla geldi. Doktor normal dedi. Sizinkiler kaç gr
Canım evet öyle bi sıkıntı var çocuklar mağdur olacak ama böyle bi kriz zamanında da bizim maaşa ihtiyacımız var maalesef. Ben şahsen eğer sağlığım izin verirse 37 ye kadar çalışmayı planlıyorum. 5 hafta ekletmeye çalışacağım.Hamile öğretmen anne adayları. Doğum 7 aralık görünüyor. 32. Hafta ekimin ikinci haftası oluyor. Üçüncü hafta itibariyle izin başlıyor. Öğrenciyle 1 ay çalışıp izne ayrılıyoruz ama hem idare hem öğrenciler mağdur oluyor. İçim hiç rahat değil. Bir aylık rapor mu alsam diyorum. Öyle olursa baştan bulurum öğretmen diyor idare de. Bir ay da kim verir ki raporu. Napsam bilemedim. Siz ne durumdasınız
Ben küçük olanı 40 TL'ye almıştım canım. Bence gayet iyiymiş fiyat.Kızlar ikili cam biberon sizce nasıl fiyatı cam istiyorum oğlumdada cam kullandım sıcak suyu kaynatıp rahatça biberonu cezvenin içine bırakıyordum hiç alışveriş yapmadım daha fiyatlardan haberiniz var mı
Benim gidiş geliş sıkıntı oluyor bünyem de zayıf olduğu için fazla çalışmayı düşünmüyorum. Ev alıyoruz biz de ihtiyaç var ama sağlık daha önemliCanım evet öyle bi sıkıntı var çocuklar mağdur olacak ama böyle bi kriz zamanında da bizim maaşa ihtiyacımız var maalesef. Ben şahsen eğer sağlığım izin verirse 37 ye kadar çalışmayı planlıyorum. 5 hafta ekletmeye çalışacağım.
Sizi zorlamayacaksa tabi ki dinlenmek en güzeli kuzum, bizim sıkıntılı maddiyat o yüzden idare etmek zorundayım tabi ki durumum el verirse. ama doktorum izin vermezse farklı şeyler olursa yapacak bi şey yok ben de çalışamam.Benim gidiş geliş sıkıntı oluyor bünyem de zayıf olduğu için fazla çalışmayı düşünmüyorum. Ev alıyoruz biz de ihtiyaç var ama sağlık daha önemli
Ben de bakıyorum cam almayı düşünüyorum ikili olarak fiyatı iyiKızlar ikili cam biberon sizce nasıl fiyatı cam istiyorum oğlumdada cam kullandım sıcak suyu kaynatıp rahatça biberonu cezvenin içine bırakıyordum hiç alışveriş yapmadım daha fiyatlardan haberiniz var mı
yok cnm daha neler bişeycik olmaz :)Hamileyken balık temizlenir demi:) bununla ilgili bişey duymadım da hiç
1 ay anca heyet raporu alabilirsin onu da biraz zor verirler yine de özele gidiyorsan gittiğin hastanedeki doktorla konuş derim..branş sınıf öğretmenliği mi kiHamile öğretmen anne adayları. Doğum 7 aralık görünüyor. 32. Hafta ekimin ikinci haftası oluyor. Üçüncü hafta itibariyle izin başlıyor. Öğrenciyle 1 ay çalışıp izne ayrılıyoruz ama hem idare hem öğrenciler mağdur oluyor. İçim hiç rahat değil. Bir aylık rapor mu alsam diyorum. Öyle olursa baştan bulurum öğretmen diyor idare de. Bir ay da kim verir ki raporu. Napsam bilemedim. Siz ne durumdasınız
ben de 37 ye kadar çalışmak istiyorum, bakalım çalışabilecek miyim?37 olmazsa bile ekim çıkana kadar çalışayım diyorum hakkımızda hayırlısı.Canım evet öyle bi sıkıntı var çocuklar mağdur olacak ama böyle bi kriz zamanında da bizim maaşa ihtiyacımız var maalesef. Ben şahsen eğer sağlığım izin verirse 37 ye kadar çalışmayı planlıyorum. 5 hafta ekletmeye çalışacağım.
cnm ben küçük olanı aldım, 33 tl ye büyüğün fiyatını bilmiyorum.Kızlar ikili cam biberon sizce nasıl fiyatı cam istiyorum oğlumdada cam kullandım sıcak suyu kaynatıp rahatça biberonu cezvenin içine bırakıyordum hiç alışveriş yapmadım daha fiyatlardan haberiniz var mı
20 haftalıkken 470 di. 26 haftalıkken 1200 dedi. Şekerimde normal çıktı bugun test yapıldı.Benim 24+2 de 612 gramdi Dr normaldedi 30 haftaya kadar aldığı kilonun iki katını alırmış kalan aylarda da öyle dedi
Ultrasona göre mi adet tarihine göre mi 26+3Benim 26+3 tü dün. 870 gr normal dedi doktorum
Çok şükür şekerim normal çıktı. Amin...ben 25+1 haftadayım tahmini doğum tarihimiz aynı tarih o yüzden aynı haftadayız diye söyledim.
inşallah şeker sonucunuz da normal çıkar. zaten her bebek farklı yapıda ve kiloda doğuyor önemli olan sağlıkla gelsin inşallah yavrunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?