- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #22.021
27 haftalık dedi doktor26 haftalıkken 990 gr dı canım bebegin gelisimi öndedir belki ultrasonda kaç hafta cıktı
benim kontrolüm 20 eylülde o yüzden az önce hmesaj atıp sordum. bebek büyüdüğü için bu tür ağrılar normal dedi.
Bende gittim doktora sordum sen hareket halindeyken oluyorsa normal. Onun dışında ani bir şancı gibiyse sıkıntı dedibenim kontrolüm 20 eylülde o yüzden az önce mesaj atıp sordum. bebek büyüdüğü için bu tür ağrılar normal dedi.
20 haftalıkken 470 di. 26 haftalıkken 1200 dedi. Şekerimde normal çıktı bugun test yapıldı.
Aynı cihazda aynı doktor baktı. Aynen doktora biraz toplu yani dedim. Yooo normal dedi. :) takmaya gerek yokHer 2 muaneyide aynı doktor mu yaptı canım ultrason cihazlarıda farklı ölçebılıyor kiloyu cunku ben araştırdım da 26 haftalık bebek icin 1200 gr cokta değil bebekten bebeğe fark olabılıyo endişenlemene gerek yok hem tombul bebekler her zaman daha iyidir boşver :) doktorunda normal dmiş hiç takma kafana
Benimde 27 haftalik 1100 gr doktorun birsey demediyse sikinti yoktur ozmaan canim26+1 im adet tarihime göre doktor 27 haftalık dedi. Bugun kan aldılar. Şekerine bakalım saat 3 de gel dedi. 100-200 gr fark olabilir ama. 1200 de normal dedi. İnternettte araştırmıştım 26 haftalıklar 900 gr flan oluyor galiba ortalama
Benim hareket halindeyken ağrıyor canım. Otururken ve yatarken ağrımıyor. Senin nasıl?Bende gittim doktora sordum sen hareket halindeyken oluyorsa normal. Onun dışında ani bir şancı gibiyse sıkıntı dedi
Benimde öyle yürürken oluyor daha çok ya da yataktan kalkarken falan doktora da öyle dedim normal dediiBenim hareket halindeyken ağrıyor canım. Otururken ve yatarken ağrımıyor. Senin nasıl?
Kaç çıktı kiKızlar şeker yüklemesi yaptık bugün şekerim tavan yaptı resmen şeker diyeti uyguliycaz resmen yeme öl diyor hatunherşeyden vazgeç deselerdide pirinçten uzak dur demeselerdi iyiydi
hadi ya kaç çıktı ki şekerin..bir de kilo alimim nasıldı hızlı kilo aldın miKızlar şeker yüklemesi yaptık bugün şekerim tavan yaptı resmen şeker diyeti uyguliycaz resmen yeme öl diyor hatunherşeyden vazgeç deselerdide pirinçten uzak dur demeselerdi iyiydi
233 yani keşke şeker çikolata düşkünlüğüm olsaKaç çıktı ki
Allah Allah niye o kadar çıktı acaba. Ailede falan var miydi öyle şekeri olan. Bi de diyetten ziyade insülin vermesi gerek miyor muydu acaba.233 yani keşke şeker çikolata düşkünlüğüm olsa
233, kilomda normal yani heraldehadi ya kaç çıktı ki şekerin..bir de kilo alimim nasıldı hızlı kilo aldın mi
Valla canım şimdi devlet özele yönlendirdi devlet verse bu kararı tereddüt ederimde özel olunca var bir bildikleri diyorumAllah Allah niye o kadar çıktı acaba. Ailede falan var miydi öyle şekeri olan. Bi de diyetten ziyade insülin vermesi gerek miyor muydu acaba.
Anladım canm. Gerek kalmaz inşallah iğneye falan. Benimde pazartesi yapilacak galiba. Randevum pazartesi. Bakalim ben nolcam.Valla canım şimdi devlet özele yönlendirdi devlet verse bu kararı tereddüt ederimde özel olunca var bir bildikleri diyorumbirde ailede şeker yok, evde iki gün makinayla test yapcam sonra sonucu dra vercem öyle yacakmışım,açlık tokluk ölçümü, ona göre insilünmi der normal şekerden uzak dur devammı et der bakcaz hayırlısı
Aynı ben, sonra vicdan azabı çekiyorum ama elimde değil cidden sorun hormonlarkızlar şu aralar çok gerginim ve mutsuzum kızıma kızıyorum sürekli sıcaklardan mı hormonlardan mı nedir bilmiyorum. ikinci üçüncü gebelikte olanlar benim gibi olanınız var mı? kendimi çok kötü hissediyorum bu durumda =(
Bizim Dr illa yapılacak gebelikteki en önemli şey şeker yükselmesi sonra biz bişey yapamayız dedi geç kalınır bazı şeyler için dedi,seninki normal çıkar inşallah canımAnladım canm. Gerek kalmaz inşallah iğneye falan. Benimde pazartesi yapilacak galiba. Randevum pazartesi. Bakalim ben nolcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?