2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
benim kontrolüm 20 eylülde o yüzden az önce hmesaj atıp sordum. bebek büyüdüğü için bu tür ağrılar normal dedi.
benim kontrolüm 20 eylülde o yüzden az önce mesaj atıp sordum. bebek büyüdüğü için bu tür ağrılar normal dedi.
Bende gittim doktora sordum sen hareket halindeyken oluyorsa normal. Onun dışında ani bir şancı gibiyse sıkıntı dedi

20 haftalıkken 470 di. 26 haftalıkken 1200 dedi. Şekerimde normal çıktı bugun test yapıldı.

Her 2 muaneyide aynı doktor mu yaptı canım ultrason cihazlarıda farklı ölçebılıyor kiloyu cunku ben araştırdım da 26 haftalık bebek icin 1200 gr cokta değil bebekten bebeğe fark olabılıyo endişenlemene gerek yok hem tombul bebekler her zaman daha iyidir boşver :) doktorunda normal dmiş hiç takma kafana

Aynı cihazda aynı doktor baktı. Aynen doktora biraz toplu yani dedim. Yooo normal dedi. :) takmaya gerek yok

Beb
Benimde 27 haftalik 1100 gr doktorun birsey demediyse sikinti yoktur ozmaan canim

Kızlar şeker yüklemesi yaptık bugün şekerim tavan yaptı resmen şeker diyeti uyguliycaz resmen yeme öl diyor hatun herşeyden vazgeç deselerdide pirinçten uzak dur demeselerdi iyiydi

Kızlar şeker yüklemesi yaptık bugün şekerim tavan yaptı resmen şeker diyeti uyguliycaz resmen yeme öl diyor hatun herşeyden vazgeç deselerdide pirinçten uzak dur demeselerdi iyiydi
hadi ya kaç çıktı ki şekerin..bir de kilo alimim nasıldı hızlı kilo aldın mi

kızlar şu aralar çok gerginim ve mutsuzum kızıma kızıyorum sürekli sıcaklardan mı hormonlardan mı nedir bilmiyorum. ikinci üçüncü gebelikte olanlar benim gibi olanınız var mı? kendimi çok kötü hissediyorum bu durumda =(

Benim de cumartesi kontrolüm var, doktor aç gelme belki şeker yüklemesi hiç yapmam dedi.
Park yatak ve bebek arabası bu ara gündemimiz, hafta sonu mağazada görüp inceleyip artık markasına falan karar veririz artık elimize para geçince de alırız.
Bugün arkadaşım kendi kullandığı göğüs ucu kremini verdi, doğuma 1 ay kala kullanmış yarısına bile gelmemiş ve göğüsleri hiç çatlamamış ama ilk zamanlar acımış sadece. Onu da göğüs kalkanıyla halletmiş ilk zamanlar.

Allah Allah niye o kadar çıktı acaba. Ailede falan var miydi öyle şekeri olan. Bi de diyetten ziyade insülin vermesi gerek miyor muydu acaba.
Valla canım şimdi devlet özele yönlendirdi devlet verse bu kararı tereddüt ederimde özel olunca var bir bildikleri diyorumbirde ailede şeker yok, evde iki gün makinayla test yapcam sonra sonucu dra vercem öyle yacakmışım,açlık tokluk ölçümü, ona göre insilünmi der normal şekerden uzak dur devammı et der bakcaz hayırlısı

Anladım canm. Gerek kalmaz inşallah iğneye falan. Benimde pazartesi yapilacak galiba. Randevum pazartesi. Bakalim ben nolcam.

Aynı ben, sonra vicdan azabı çekiyorum ama elimde değil cidden sorun hormonlar

Anladım canm. Gerek kalmaz inşallah iğneye falan. Benimde pazartesi yapilacak galiba. Randevum pazartesi. Bakalim ben nolcam.
Bizim Dr illa yapılacak gebelikteki en önemli şey şeker yükselmesi sonra biz bişey yapamayız dedi geç kalınır bazı şeyler için dedi,seninki normal çıkar inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…