- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #22.041
Gecmis olsun insallah gecer ben de bu gun yaptim ama sonuc persembe cikacakmis bakalim cok merak ediyorum senin sonucun ayni gun mu ciktiKızlar şeker yüklemesi yaptık bugün şekerim tavan yaptı resmen şeker diyeti uyguliycaz resmen yeme öl diyor hatunherşeyden vazgeç deselerdide pirinçten uzak dur demeselerdi iyiydi
Sonuçların güzel çıkar inşallah canım,hem teşekkürler,tahlil aynı gün içinde çıktı canım, ya bu işin güzel yanı ne biliyor musunuz ayağını denk almakGecmis olsun insallah gecer ben de bu gun yaptim ama sonuc persembe cikacakmis bakalim cok merak ediyorum senin sonucun ayni gun mu cikti
Evet gerekli bencede. İnşallah canm sağolasın.Bizim Dr illa yapılacak gebelikteki en önemli şey şeker yükselmesi sonra biz bişey yapamayız dedi geç kalınır bazı şeyler için dedi,seninki normal çıkar inşallah canım
Canim gecer benim oglumda da cikmisti sadece diyet vermisti dogumdan sonra gecti seninde gecerSonuçların güzel çıkar inşallah canım,hem teşekkürler,tahlil aynı gün içinde çıktı canım, ya bu işin güzel yanı ne biliyor musunuz ayağını denk almakgizli gizli peşimden gelmicek dikkat etmiş olcam şekersiz 3 aycık sonra herşey normal olcak inşallah çünkü bu gebeliğe özel bir şeker yükselmesi, diyetisyen hatunda böyle motive etti beni
Sende sağolasın canımEvet gerekli bencede. İnşallah canm sağolasın.
aynen ya acaba geçer mi doğumdan sonraAynı ben, sonra vicdan azabı çekiyorum ama elimde değil cidden sorun hormonlar
Benim ilk gebeliğimdede vardı ama bukadar yüksekmiydi hatırlamıyorum geçer heralde inşallah yaniCanim gecer benim oglumda da cikmisti sadece diyet vermisti dogumdan sonra gecti seninde gecer
Valla öyle umud ediyorumaynen ya acaba geçer mi doğumdan sonra
inşaAllah canımValla öyle umud ediyorumgeçer biz iyi annelerizzz çünkü
Aynen ben de diger gebeligimde kac cikmisti hatirlamiyorum neyse saglik allah beterinden korusunBenim ilk gebeliğimdede vardı ama bukadar yüksekmiydi hatırlamıyorum geçer heralde inşallah yani
Kaç grlık yükleme yaptırdın canım kaç çıktı sonuç?Kızlar şeker yüklemesi yaptık bugün şekerim tavan yaptı resmen şeker diyeti uyguliycaz resmen yeme öl diyor hatunherşeyden vazgeç deselerdide pirinçten uzak dur demeselerdi iyiydi
Hayirli olsun canm gule gule kullanin simdidenAnnemin evine park yatak almayı düşünüyordum ama bugün bir arkadaşım kullanmadıkları kanz marka park yatağı bana verdi çok mutlu oldum :) bir masraftan kurtulmuş olduk böylelikle. Biz de bu güzel haberin üzerine gidip daha önce beğendiğimiz oda takımına baktık ve ani bir kararla aldık :)
Eki Görüntüle 2185870 Eki Görüntüle 2185871 Eki Görüntüle 2185873 Eki Görüntüle 2185872
Canım ellerinde son kalan 2 takımmış ve hazırmış. Bu haftasonuna teslim edecekler ama benim de odam hazır değil. Biz o odayıı giyinme odası olarak kullanıyorduk anca ekim kasıma boşaltabileceğim. Sonra ben de bir duvara kağıt kaplatmayı düşünüyorum. Anca ondan sonra kurabileceğim odayı. Şimdilik demonte halde başka bir odaya koyacağız gelen takımı.Hayirli olsun canm gule gule kullanin simdidenne zaman teslim edilecek? Ben de odayi bosaltip duvarlara ne yapacagima karar vereyim diyorum. Duvar kagidi istiyorum ama bakalim
Zorlanmayacak şekilde ayarlamaya çalışıyoruz. Elimizde olan birşey değil sonuçta şimdilik normal gidiyor fakat ya doğum yaklaştığında ya da sonrasında sıkıntı çıkarsa Allah korusun tabi. O yüzden ne olur ne olmaz diye bizi sıkmayacak şekilde ayarlıyoruz.Sizi zorlamayacaksa tabi ki dinlenmek en güzeli kuzum, bizim sıkıntılı maddiyat o yüzden idare etmek zorundayım tabi ki durumum el verirse. ama doktorum izin vermezse farklı şeyler olursa yapacak bi şey yok ben de çalışamam.
Aynen öyle ya. Heyet-i de kim versin bana. Özeldeki iki haftalık veririm dedi. İki haftada başka yerden mi alsam ya da hiç zorlamasam da gitsem mi. Branş matematik. Yeni tayin oldum bir de öğrenciler tan alışacak derken hop bırakmak zorunda kalçam. Dönem ortası olduğu için yerime bulamayacaklar bir de :/1 ay anca heyet raporu alabilirsin onu da biraz zor verirler yine de özele gidiyorsan gittiğin hastanedeki doktorla konuş derim..branş sınıf öğretmenliği mi ki
Adet tarihine göre. Ultrasonda da aynı çıkıyor zaten. Başa baş gidiyoruz şimdilik İnşaAllah aynı devam ederUltrasona göre mi adet tarihine göre mi 26+3
Bize de elimizde hazir var dediler ama besigi farkli aldigim icin onun gelmesi 1 ayi bulurmus o yuzden hepsi beraber gelsin dedik:) ben de bir duvari kagit kaplatirim diyorum. Olsun iyi yaptiniz almakla buyuk bir is bitmis oldu:)Canım ellerinde son kalan 2 takımmış ve hazırmış. Bu haftasonuna teslim edecekler ama benim de odam hazır değil. Biz o odayıı giyinme odası olarak kullanıyorduk anca ekim kasıma boşaltabileceğim. Sonra ben de bir duvara kağıt kaplatmayı düşünüyorum. Anca ondan sonra kurabileceğim odayı. Şimdilik demonte halde başka bir odaya koyacağız gelen takımı.
evet ben de öyleyim hatta hamileliğin başında daha beterdi şimdi çok şükür biraz azaldı ama yine de çabuk sinirleniyorum tahammülum yokkızlar şu aralar çok gerginim ve mutsuzum kızıma kızıyorum sürekli sıcaklardan mı hormonlardan mı nedir bilmiyorum. ikinci üçüncü gebelikte olanlar benim gibi olanınız var mı? kendimi çok kötü hissediyorum bu durumda =(
aslında çok da çok değil ama bünye yatkın demekki inşallah diyetle düzene girer geçmiş olsun233, kilomda normal yani heralde6 ayda 7 kilocuk çokmu zor aldım ben bu kiloları
ne marka acaba kremBenim de cumartesi kontrolüm var, doktor aç gelme belki şeker yüklemesi hiç yapmam dedi.
Park yatak ve bebek arabası bu ara gündemimiz, hafta sonu mağazada görüp inceleyip artık markasına falan karar veririz artık elimize para geçince de alırız.
Bugün arkadaşım kendi kullandığı göğüs ucu kremini verdi, doğuma 1 ay kala kullanmış yarısına bile gelmemiş ve göğüsleri hiç çatlamamış ama ilk zamanlar acımış sadece. Onu da göğüs kalkanıyla halletmiş ilk zamanlar.
o zaman maaş karşılığı kadar ders alın çok ders almayın zorlamazsınız çünkü o izinler doğumdan sonra daha çok lazım olacakZorlanmayacak şekilde ayarlamaya çalışıyoruz. Elimizde olan birşey değil sonuçta şimdilik normal gidiyor fakat ya doğum yaklaştığında ya da sonrasında sıkıntı çıkarsa Allah korusun tabi. O yüzden ne olur ne olmaz diye bizi sıkmayacak şekilde ayarlıyoruz.
Aynen öyle ya. Heyet-i de kim versin bana. Özeldeki iki haftalık veririm dedi. İki haftada başka yerden mi alsam ya da hiç zorlamasam da gitsem mi. Branş matematik. Yeni tayin oldum bir de öğrenciler tan alışacak derken hop bırakmak zorunda kalçam. Dönem ortası olduğu için yerime bulamayacaklar bir de :/
Adet tarihine göre. Ultrasonda da aynı çıkıyor zaten. Başa baş gidiyoruz şimdilik İnşaAllah aynı devam eder
evet ben de öyleyim hatta hamileliğin başında daha beterdi şimdi çok şükür biraz azaldı ama yine de çabuk sinirleniyorum tahammülum yok
aslında çok da çok değil ama bünye yatkın demekki inşallah diyetle düzene girer geçmiş olsun
ne marka acaba krem
o zaman maaş karşılığı kadar ders alın çok ders almayın zorlamazsınız çünkü o izinler doğumdan sonra daha çok lazım olacak
Aynen kuzum aradan çıkmış oldu. Hepimiz sağlıklı günlerde kullanalım inşallah.Bize de elimizde hazir var dediler ama besigi farkli aldigim icin onun gelmesi 1 ayi bulurmus o yuzden hepsi beraber gelsin dedik:) ben de bir duvari kagit kaplatirim diyorum. Olsun iyi yaptiniz almakla buyuk bir is bitmis oldu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?