2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar şeker yüklemesi yaptık bugün şekerim tavan yaptı resmen şeker diyeti uyguliycaz resmen yeme öl diyor hatun herşeyden vazgeç deselerdide pirinçten uzak dur demeselerdi iyiydi
Gecmis olsun insallah gecer ben de bu gun yaptim ama sonuc persembe cikacakmis bakalim cok merak ediyorum senin sonucun ayni gun mu cikti

Gecmis olsun insallah gecer ben de bu gun yaptim ama sonuc persembe cikacakmis bakalim cok merak ediyorum senin sonucun ayni gun mu cikti
Sonuçların güzel çıkar inşallah canım,hem teşekkürler,tahlil aynı gün içinde çıktı canım, ya bu işin güzel yanı ne biliyor musunuz ayağını denk almakgizli gizli peşimden gelmicek dikkat etmiş olcam şekersiz 3 aycık sonra herşey normal olcak inşallah çünkü bu gebeliğe özel bir şeker yükselmesi, diyetisyen hatunda böyle motive etti beni

Canim gecer benim oglumda da cikmisti sadece diyet vermisti dogumdan sonra gecti seninde gecer

Annemin evine park yatak almayı düşünüyordum ama bugün bir arkadaşım kullanmadıkları kanz marka park yatağı bana verdi çok mutlu oldum :) bir masraftan kurtulmuş olduk böylelikle. Biz de bu güzel haberin üzerine gidip daha önce beğendiğimiz oda takımına baktık ve ani bir kararla aldık :)

Hayirli olsun canm gule gule kullanin simdiden ne zaman teslim edilecek? Ben de odayi bosaltip duvarlara ne yapacagima karar vereyim diyorum. Duvar kagidi istiyorum ama bakalim

Hayirli olsun canm gule gule kullanin simdiden ne zaman teslim edilecek? Ben de odayi bosaltip duvarlara ne yapacagima karar vereyim diyorum. Duvar kagidi istiyorum ama bakalim
Canım ellerinde son kalan 2 takımmış ve hazırmış. Bu haftasonuna teslim edecekler ama benim de odam hazır değil. Biz o odayıı giyinme odası olarak kullanıyorduk anca ekim kasıma boşaltabileceğim. Sonra ben de bir duvara kağıt kaplatmayı düşünüyorum. Anca ondan sonra kurabileceğim odayı. Şimdilik demonte halde başka bir odaya koyacağız gelen takımı.

Zorlanmayacak şekilde ayarlamaya çalışıyoruz. Elimizde olan birşey değil sonuçta şimdilik normal gidiyor fakat ya doğum yaklaştığında ya da sonrasında sıkıntı çıkarsa Allah korusun tabi. O yüzden ne olur ne olmaz diye bizi sıkmayacak şekilde ayarlıyoruz.

1 ay anca heyet raporu alabilirsin onu da biraz zor verirler yine de özele gidiyorsan gittiğin hastanedeki doktorla konuş derim..branş sınıf öğretmenliği mi ki
Aynen öyle ya. Heyet-i de kim versin bana. Özeldeki iki haftalık veririm dedi. İki haftada başka yerden mi alsam ya da hiç zorlamasam da gitsem mi. Branş matematik. Yeni tayin oldum bir de öğrenciler tan alışacak derken hop bırakmak zorunda kalçam. Dönem ortası olduğu için yerime bulamayacaklar bir de :/

Ultrasona göre mi adet tarihine göre mi 26+3
Adet tarihine göre. Ultrasonda da aynı çıkıyor zaten. Başa baş gidiyoruz şimdilik İnşaAllah aynı devam eder

Bize de elimizde hazir var dediler ama besigi farkli aldigim icin onun gelmesi 1 ayi bulurmus o yuzden hepsi beraber gelsin dedik:) ben de bir duvari kagit kaplatirim diyorum. Olsun iyi yaptiniz almakla buyuk bir is bitmis oldu:)

evet ben de öyleyim hatta hamileliğin başında daha beterdi şimdi çok şükür biraz azaldı ama yine de çabuk sinirleniyorum tahammülum yok
233, kilomda normal yani heralde 6 ayda 7 kilocuk çokmu zor aldım ben bu kiloları
aslında çok da çok değil ama bünye yatkın demekki inşallah diyetle düzene girer geçmiş olsun
ne marka acaba krem
o zaman maaş karşılığı kadar ders alın çok ders almayın zorlamazsınız çünkü o izinler doğumdan sonra daha çok lazım olacak

Ben de maaş karşılığı sadece verin o zaman dedim çoğunu diğer hocaya verin dedim. Burası büyükşehir olduğu için Mem 15+6 zorunlu verip kalan derslere görevlendirme yapıyor dedi. Her türlü sıkıntı ya bakalım hayırlısı olsun İnşaAllah

Bize de elimizde hazir var dediler ama besigi farkli aldigim icin onun gelmesi 1 ayi bulurmus o yuzden hepsi beraber gelsin dedik:) ben de bir duvari kagit kaplatirim diyorum. Olsun iyi yaptiniz almakla buyuk bir is bitmis oldu:)
Aynen kuzum aradan çıkmış oldu. Hepimiz sağlıklı günlerde kullanalım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…