2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Hayırlı akşamlar kızlar. bugün eltimi ankaradaki arastirmaya sevkedip acil doğuma almışlar, bebişimiz 32 haftalik 1.5 kg mış kuveze almışlar şükür durumu iyiymiş, anneninde hâlâ tansiyonu düşmediğinden yoğun bakıma almışlar ama sabaha kendi odasına alırlar herhalde diolar. Düşüncesi bile korkutuyo insanı, Rabbim hepimize kuzularımızı zamanında sağlıkla hayirla kucaklarımıza almayı nasip etsin inş.

Sağ salim kavuşurlar inşallah bebişiyle. O tansiyon zaten hemen düşmüyormuş. Bir ay falan sürüyor diyorlar normale dönmesi.

oyy minik kuzu insallah en kisa zamanda annesjnin kucaginda olur annesi de en kisa zamanda ayaklanir insallah

Benimde akıntım yoğunlaştı canım ama o su daha sıvı oluyormuş. Tabi haklısın benimde öyle olsa telaş ederdim insan riske atamıyor. Turnusolla nasıl kontrol ediliyormuş bişey dedi mi

Çok geçmiş olsun canım. Eczaneden amniyotik sızıntı test pedi alabilirsin.

İnsallah sağ sağlım evlerine dönerler anne Bebek beraber. Bebeğin kilosu iyi sağlık sorunu yoksa eğer genelde 2 kilo olunca hemen çıkarıyorlar kuvözden. Annenin tansiyonu düşüp kendine gelirse bebek daha çabuk toparlanır ins.

Evet izmirde yaşıyorum. Buca da tinaztepeye gidiyorum memnunum doktorumdan sormadan herşeyi anlatıyor. Belli olunca yaz ben öneride bulunurum olduğun yere göre. :)
Canm izmirde ev bulmak ne kadr cok zorms ya kiralk daireler cok pahali ya:) esim orda cnm isi nedeyle ayarlasn benide alck onu beklyrm :)

Normal sirt cantasi bende bakcm ole cantalsr kazik cnm 100 den asagi yok ya normal alrm icerigi genis olan yeter bana:) canm sen benim durumu bilsen nasl yapcksn dersn esim isi nedenyle izmire gitti bir ay snra ben gitcm dogums tekrr izmire doncm snra burda anca 2 hafta kalr tekrr izmire doncem cock odasi yapamcm morlm ona bozk biraz ole anlcn karmask benim durumlar kiz vrsyde sorcm illa bebek mevludu yaplmasina gerek var mi izmirde kmsem yok yapamcm o yuzden

Çok ayıp etmişler doğum yakın çocukların öğretmeni değişecek diye düşündüler mi diyicem ama yinede iftira atarak daha ilk haftadan daha nasıl anlamışlar yani ne kolay hemen insan yaftalamak iki canınla biraz daha anlayışlı olacaklarına insanlık gerçekten bitmiş eğitim önce ailede başlar bu zihniyettekilerin yetiştirdiği çocukları eğitmeye öğretmeye çalışıyorsunuz allah kolaylık versin gerçekten

Ayy yavrum ya 1.5 kilo minnacıktır rabbim acil şifalar versin anneside tez zamanda çıksın yoğun bakımdan sütü gelsin faydalı olsun yarasın inşallah bebişe çok geçmiş olsun

A
canim bos versene herkes istedigini yazsin cizsin. Seni de alsinlar bi zahmet 1. Siniftan yazik sana ya ne vicdansizlar .jic uxulme belki böyle daha iyi olmustur uc ay başka sınıf verirler sana

Sağol kuzum ve düşün ki daha bugün 3. günümüzdü çocuklarla. Ya ayaküstü sohbet ederken bi velim nasılsınız dedi, iyiyim çok şükür dedim ama bebek sesten etkilendi galiba dedim ama gülümseyerek konuştuk normal. bunu bile dilekçeye yazmışlar düşünsene, ben bundan şikayet ediyormuşum. Dediğim ses de teneffüste koridordaki sesti yani.

A
canim bos versene herkes istedigini yazsin cizsin. Seni de alsinlar bi zahmet 1. Siniftan yazik sana ya ne vicdansizlar .jic uxulme belki böyle daha iyi olmustur uc ay başka sınıf verirler sana
Almıyorlar canım maalesef. inan ki biraz olsun maddi olarak rahat olsam alırım raporu mis gibi yatarım. daha doğum parasını koyamadık kenara, büyük alınacaklar da duruyor. En azından 32 ye kadar çalışmak istiyorum. Ki şu anda çocukların geri kalma durumu da yok. ilk 2 hafta çizgi çalışmaları yapılıyor sadece.

Canimcim bence hic takma velileri memnun edebilmek ne mumkun hepsinin cocuklari evde kulkedisi okula gelince prenses prens oluyor. Bence kendini de cok yorma ilk dönem gecerler okumaya. Gecemezlerse de sevgili müdürün ve veliler düşünsün.

Kapasite ve algı olarak çoğu çok rahat geçecek inanıyorum canım, birkaç öğrenci dışında yazmaları da güzel olacak çalışmalardan gördüğüm. Bakalım daha neler göreceğim. Tek temennim biraz olsun stresten uzak olmak. Yoksa işimin beni yorması mühim değil. Kafam rahat olsun istiyorm daha çok.

Rabbim her ikisine de sifa versin. Guvezde hayata tutunur insallah bebisimiz de.Allah buyuk canim.

Canm izmirde ev bulmak ne kadr cok zorms ya kiralk daireler cok pahali ya:) esim orda cnm isi nedeyle ayarlasn benide alck onu beklyrm :)
Yerine göre değişiyor kira durumları zor olan yerlerde var malesef :) fiyat yüksek gerçekten umarım en kısa zamanda bulursunuz :)

Kızlar günaydın. Süt pompası almayı düşünenler Joker’de tekli Lansinoh 202 TL’ye düşmüş. Ben almıştım aylar önce almayan varsa bakabilir çok iyi fiyat.

Amiiin.Hepinizden Allah razı olsun kızlar çok sağolun.bugün bebişlerini görebilirler inş.bende çok merak ediyorum resim çekerlerse atmalarını istiyicem.en kısa zamandada hastaneden çıkarlar inş ama biraz sabır gerekio, yeterki Rabbim daha büyük mani keder vermesin.

Günaydın kızlar, magnezyum kullanan vardı birkaç kisi diye hatirliyorum. Hafta başından beri sol kalça kemigimde ani batma şeklinde agrilar oluyor. Doktora yazdim magnezyum al dedi. Mg diasporal yazmış. Bunu sgk karşılıyor mu? 65tl falan sanırım fiyatı. Karsiliyorsa gidip devlete yazdiririm o kadar para vermiyim bosuna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…