2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canım ben göbegime falan birey kullanmıyorum gögüs ucum için alıcam hindistancevizi yagını gögüs ucumda kahverengi alan çatlamş agrıda oluyo onun için sürücem işe yarar inşallah

Ya ben çatlak deyince göbüş için sandım☺ gögüsler neden öyle oldı ki bende korkuyorum süt gelmicek diye hassaslık falan pek yok

Ya ben çatlak deyince göbüş için sandım☺ gögüsler neden öyle oldı ki bende korkuyorum süt gelmicek diye hassaslık falan pek yok
Kızımda çok şükür sütüm vardı inşallah hepimizin sütü bol bol olurda bebişlerimizi emziririz.
Bilmiyorum şimdiden niye çatladı bende şaşırıdm daha çok da var doguma nolcak bilmiyorum o yagı alıp kullanıcam inşallah işe yarar

T tugba_89 çok geçmiş olsun canım ayrı ayrı annene acil şifalar diliyorum eltinde bebisinde sağlıklı şekilde kavuşmuşlardır inşallah allah esirgesin korusun

masallah cnm ya biz 180 odememize ragmen oyle isinamiyoruz bahce katinda oturuyoruz ondan.zaten seneye tasinmak istiyoruz bakalim cnm insallah

benim gogsum bazen sisiyo ici dolu gibi bazen iniyo niyeki kizlar
adet zamani siserdi ondan mi acaba ama oyle agri falan olmuyo .adet zamani goguslerim hem cok agrirdi hem siserdi ama agri yok

Ay inşallah emzirmeyi çok istiyorum anne ve bebek arasındaki en güzel bag o olsa gerek Allahım hepimizib yardımcısı olsun

benik de gogsumde ccatlak yoksa soyulma var o niyeki
bi de bazen sisiyo bazen inik.
hafif kararmalar basladi
gobek altimdan da ince bi cizgi belirmis yukariya da cikmaya baslamis
hele hamileligimin ilk 2 3 ayinda gogus uclarimin derisi acayip soyulurdu simdi oyle degil cok az soyulma var

masallah cnm ya biz 180 odememize ragmen oyle isinamiyoruz bahce katinda oturuyoruz ondan.zaten seneye tasinmak istiyoruz bakalim cnm insallah

Büyük ihtimalle ondan ısınmıyordur benim 9. Kat etrafım hep açık sabahtan akşama güneş. Allah yardımcımız olsun bu sene zamlardan da ne yaparız bilmiyorum

benim gogsum bazen sisiyo ici dolu gibi bazen iniyo niyeki kizlar
adet zamani siserdi ondan mi acaba ama oyle agri falan olmuyo .adet zamani goguslerim hem cok agrirdi hem siserdi ama agri yok

İlk hamileligimi ögrendim benimde hep şiş hassas agrılı hiç kalmadı şiş ama ne hassaslık ne agrı ne bişi bazen sıkıyorum süt gelir mi diye ☺

Benim soyulma yok hiç bildigin çatlamış yani sende krem kullan istersen

Kızlar bebek hareket ettikce vajinamda baskı oluyo çıkcak gibi hissediyorum korkuyorum bugunda baya hareketli normal mi bu tuvaletten çıkamadm birtürlü ama vajinama çok baskı oluyo baya hissediyorum yani

Kızlar veliler sırf hamileyim diye bi sürü yalan dilekçe yazmışlar, çocuklara sevgi vermiyormuşumdan tutun, ilgilenmiyormuşum, sonra hep yemek yiyorlarmış falan. Geçen hafta uyum haftasıydı ve acıktık diyorlardı o yüzden derslere denk geldi ayrıca okulun zilleri de çalmadı yani karışıklık oldu. Bu hafta düşünün daha bugün üçüncü günümüz çocuklarla. Moralim çok bozuldu yani her şeyi anlıyorum ama insanlığıma karakterime iftira atıyorlar. Beni 3 sene önce bir dönem okuttuğum öğrencilerimden bile arayanlar var özledim diye. Ben anlamadım bu büyükşehir insanının nefretini.
Hepsi de çocuk doğurmuş anne olmuşlar güya. Ama benim hamileliğimde işime bir de stres ekletiyorlar. Bugün haram ettim hepsine insanlığımı. Çünkü yüzüme gülen iyi gibi olanların da dilekçe yazdığından eminim.

Kızlar bebek hareket ettikce vajinamda baskı oluyo çıkcak gibi hissediyorum korkuyorum bugunda baya hareketli normal mi bu tuvaletten çıkamadm birtürlü ama vajinama çok baskı oluyo baya hissediyorum yani
O bende çok oluyor kuzum alta vuruyor hatta direk, başı da aşağıdaydı benimkinin.

O bende çok oluyor kuzum alta vuruyor hatta direk, başı da aşağıdaydı benimkinin.
Dün geceden beri belim çok agryo bugunde adet sancısı gibi sancım var vajinada baskı olunca korktum progestan aldm uzanıyorum şimdi korktum baya ama inşallah geçer allah korusun bacagı kolu çıkcak gibi oluyo baya hissediyorum yani

Benim de pazartesi günü öyle olmuştu hatta acıdan ilk kez ağlamıştım, ben de progestan kullanıyorum kuzum. Yordun mu acaba kendini, bir de bebişler kilo aldıkça daha çok baskı yapıyorlar. Çok aşırı gibiyse bi acile ya da doktoruna kontrole git kuzum.

Aksine 2 gündür de evdeyim hiç yorulmadm hatta oturmaktan yoruldm evde geziyorum bacaklarım agrıyo diye beni rahatsız edicek şekilde sancım oluyo geçiyo tekrar oluyo progestan iyi gelir inşallah işe yaramazsa doktoruma mesaj atıcam çagırırsa gidicem hemn yakın zaten ilgilendigin için çok sagol korktum ne yapıcagımı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…