- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #23.721
Canım ben göbegime falan birey kullanmıyorum gögüs ucum için alıcam hindistancevizi yagını gögüs ucumda kahverengi alan çatlamş agrıda oluyo onun için sürücem işe yarar inşallah
Kızımda çok şükür sütüm vardı inşallah hepimizin sütü bol bol olurda bebişlerimizi emziririz.Ya ben çatlak deyince göbüş için sandım☺ gögüsler neden öyle oldı ki bende korkuyorum süt gelmicek diye hassaslık falan pek yok
Benimde Cumartesi sabahı randevum çok merak ediyorum938 gram canimboyunu sormayi unuttum ama
Guzel haberlerle gel insallah canimBenimde Cumartesi sabahı randevum çok merak ediyorum
Maşallah kocaman olmuş bebisin tüm bebisleri alalg esirgesin benimde yarın kontrolum var çok merak ediyrimene kadar olmuş en son 612 gramdi938 gram canimboyunu sormayi unuttum ama
masallah cnm ya biz 180 odememize ragmen oyle isinamiyoruz bahce katinda oturuyoruz ondan.zaten seneye tasinmak istiyoruz bakalim cnm insallahYok dogalgaz yönünden çok şanslıyız geçen kış 400 le çıktık :) bu sene 600 700 olsın olmaz ama yatak odam daha sıcak oluyor eşim üstümü örtmese yorgansız yatarım bizim eve gelen sıcaktan uyuyamıyor
Sağol canım inşallahGuzel haberlerle gel insallah canim
Kızımda çok şükür sütüm vardı inşallah hepimizin sütü bol bol olurda bebişlerimizi emziririz.
Bilmiyorum şimdiden niye çatladı bende şaşırıdm daha çok da var doguma nolcak bilmiyorum o yagı alıp kullanıcam inşallah işe yarar
Kızımda çok şükür sütüm vardı inşallah hepimizin sütü bol bol olurda bebişlerimizi emziririz.
Bilmiyorum şimdiden niye çatladı bende şaşırıdm daha çok da var doguma nolcak bilmiyorum o yagı alıp kullanıcam inşallah işe yarar
benik de gogsumde ccatlak yoksa soyulma var o niyekiKızımda çok şükür sütüm vardı inşallah hepimizin sütü bol bol olurda bebişlerimizi emziririz.
masallah cnm ya biz 180 odememize ragmen oyle isinamiyoruz bahce katinda oturuyoruz ondan.zaten seneye tasinmak istiyoruz bakalim cnm insallah
benim gogsum bazen sisiyo ici dolu gibi bazen iniyo niyeki kizlar
adet zamani siserdi ondan mi acaba ama oyle agri falan olmuyo .adet zamani goguslerim hem cok agrirdi hem siserdi ama agri yok
Benim soyulma yok hiç bildigin çatlamış yani sende krem kullan istersenbenik de gogsumde ccatlak yoksa soyulma var o niyeki
bi de bazen sisiyo bazen inik.
hafif kararmalar basladi
gobek altimdan da ince bi cizgi belirmis yukariya da cikmaya baslamis
hele hamileligimin ilk 2 3 ayinda gogus uclarimin derisi acayip soyulurdu simdi oyle degil cok az soyulma var
O bende çok oluyor kuzum alta vuruyor hatta direk, başı da aşağıdaydı benimkinin.Kızlar bebek hareket ettikce vajinamda baskı oluyo çıkcak gibi hissediyorum korkuyorum bugunda baya hareketli normal mi bu tuvaletten çıkamadm birtürlü ama vajinama çok baskı oluyo baya hissediyorum yani
Dün geceden beri belim çok agryo bugunde adet sancısı gibi sancım var vajinada baskı olunca korktum progestan aldm uzanıyorum şimdi korktum baya ama inşallah geçer allah korusun bacagı kolu çıkcak gibi oluyo baya hissediyorum yaniO bende çok oluyor kuzum alta vuruyor hatta direk, başı da aşağıdaydı benimkinin.
Benim de pazartesi günü öyle olmuştu hatta acıdan ilk kez ağlamıştım, ben de progestan kullanıyorum kuzum. Yordun mu acaba kendini, bir de bebişler kilo aldıkça daha çok baskı yapıyorlar. Çok aşırı gibiyse bi acile ya da doktoruna kontrole git kuzum.Dün geceden beri belim çok agryo bugunde adet sancısı gibi sancım var vajinada baskı olunca korktum progestan aldm uzanıyorum şimdi korktum baya ama inşallah geçer allah korusun bacagı kolu çıkcak gibi oluyo baya hissediyorum yani
Aksine 2 gündür de evdeyim hiç yorulmadm hatta oturmaktan yoruldm evde geziyorum bacaklarım agrıyo diye beni rahatsız edicek şekilde sancım oluyo geçiyo tekrar oluyo progestan iyi gelir inşallah işe yaramazsa doktoruma mesaj atıcam çagırırsa gidicem hemn yakın zaten ilgilendigin için çok sagol korktum ne yapıcagımı bilemedimBenim de pazartesi günü öyle olmuştu hatta acıdan ilk kez ağlamıştım, ben de progestan kullanıyorum kuzum. Yordun mu acaba kendini, bir de bebişler kilo aldıkça daha çok baskı yapıyorlar. Çok aşırı gibiyse bi acile ya da doktoruna kontrole git kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?