2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Büyük ihtimalle ondan ısınmıyordur benim 9. Kat etrafım hep açık sabahtan akşama güneş. Allah yardımcımız olsun bu sene zamlardan da ne yaparız bilmiyorum
aynen oyle yine bu iyi gunler kisin zor gecicek dogalgaz bi yandan bebek bezleri bi yandan

İlk hamileligimi ögrendim benimde hep şiş hassas agrılı hiç kalmadı şiş ama ne hassaslık ne agrı ne bişi bazen sıkıyorum süt gelir mi diye ☺
ben de bazen sıkıyorum belki gelir bi damla diye ama yok
Allah in hikmeti iste bazen inanamiyorum nasil sut gelicek falan diye.dogumdan sonra hemem gelir insallah hepimizin

inşallah normal ağrıdır geçer canım.

Ne kadar anlayışsız bir toplum olduk ya üzülüyorum hamilesin diye anlatış gösterip destek olacaklarına hatta bu halinizle geliyorsunuz görevinizin başına diyeceklerine yaptıklarına bak. İnşallah biz böyle olmayız

Dün çok korktum kızlar ben de çamaşırım baya ıslandı su mu geldi acaba dedim panik yaptım. Hemen dr a gittik. Önce ebeye gönderdi beni ebe de alttan muayene etmek istedi izin vermedim. Tekrar dr un yanına indim. Önce ultrasondan baktı sonra da alttan baktı. Çok şükür su değilmiş yoğun bir şekilde akıntım varmış turnusol kağıdı gibi bir kağıttan bahsetti dr şüphelendiğin zaman kontrol edebilirsin dedi. her çamaşırım ıslandığında panik oluyorum bu psikolojiyle nasıl olacak bilmiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Benimde akıntım yoğunlaştı canım ama o su daha sıvı oluyormuş. Tabi haklısın benimde öyle olsa telaş ederdim insan riske atamıyor. Turnusolla nasıl kontrol ediliyormuş bişey dedi mi

Çok geçmiş olsun canım. Eczaneden amniyotik sızıntı test pedi alabilirsin.

Ben bu amniyon sızıntısını doktoruma sordum. Hamileliğimin başindan beri yoğun akıntı durumum var benimde. Geçen ay kafayi yiyordum bu duruma takmaktan internette de hic iyi seyler yazmıyor. Doktor sızıntı durumunun sürekli olacağını söyledi. İnce bir şekilde su gibi akar dedi. Kıvamı akıntı gibi olmazmış. Hastalarım hep bu konuda endişe ediyor dedi. Sızıntı varsa kontrollerde amniyon sıvısı az çıkarmış. Rahim ağzını ve amniyon sıvısını sürekli ölçtüklerini söyledi. Ben açıkçası artık bu duruma takmıyorum. Zaten kontrolde hep soruyorum su durumunu ve rahim ağzını. Bir de yanılmıyorsam bu haftalarda akıntı durumu daha yoğunlaşıyor.

Çok demoralize oldum. İçim kırıldı. Ki ben zaten 1 istemedim müdüre de belirttim ama müdürle kavga mı edeceğim karşı mı çıkacağım amirime. iki arada kaldım ama karnımdaki evladımın günahına giriyorlar, ne kadar üzüldüm ağladım stresli oldum bugün

Ayyyyy aynı ben balık gibi doyma hissimi kaybettim 10 kilo aldım bendeeee

Canım aynısı pazar günü bende oldu ödüm koptu suyum geliyo diye. ılık ılık su akmaya başladı bacaklarımdan tuvalete bir gittim bembeyaz akıntı hemen doktoru aradım ama su değildir akıntıdır dedi.

Kızlar bebek hareket ettikce vajinamda baskı oluyo çıkcak gibi hissediyorum korkuyorum bugunda baya hareketli normal mi bu tuvaletten çıkamadm birtürlü ama vajinama çok baskı oluyo baya hissediyorum yani
o bende de var canım hatta bazen öyle bir baskı yapıyor hareket ediyor ki cikiverecek sanıyorum çok tuhaf oluyor ..ama korkma o bebeğin hareketinden kaynaklı

Maşallah kocaman olmuş bebisin tüm bebisleri alalg esirgesin benimde yarın kontrolum var çok merak ediyrimene kadar olmuş en son 612 gramdi
Saol canm amin Allah hepsini korusun. Guzel haberlerle gel insallah sen de.
Oh maşallah kaç hafta gündesin ?
26+2 bugun, tesekkur ederiz=)
45 günde çağırıyor eylül 14te gittim ekim sonu gel dedi
Ay bayagi uzunmus ben dayanamazdim sanirim

Cok uzucu gercekten, emeklerinin karsiligi bu olmamali. Hem daha dun 1 bugun 2 bismillah hemen ne dilekcesi.. ama canini sikmamaya calis. Allah bebegine saglik versin de gerisi hallolur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…