- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #23.741
aynen oyle yine bu iyi gunler kisin zor gecicek dogalgaz bi yandan bebek bezleri bi yandanBüyük ihtimalle ondan ısınmıyordur benim 9. Kat etrafım hep açık sabahtan akşama güneş. Allah yardımcımız olsun bu sene zamlardan da ne yaparız bilmiyorum
ben de bazen sıkıyorum belki gelir bi damla diye ama yokİlk hamileligimi ögrendim benimde hep şiş hassas agrılı hiç kalmadı şiş ama ne hassaslık ne agrı ne bişi bazen sıkıyorum süt gelir mi diye ☺
kendi kendine gecmisti yoktu bi kac aydir ama hafif var yine ben de doguma yakin lansinoh alip kullaniyim diyorum cnmBenim soyulma yok hiç bildigin çatlamış yani sende krem kullan istersen
inşallah normal ağrıdır geçer canım.Aksine 2 gündür de evdeyim hiç yorulmadm hatta oturmaktan yoruldm evde geziyorum bacaklarım agrıyo diye beni rahatsız edicek şekilde sancım oluyo geçiyo tekrar oluyo progestan iyi gelir inşallah işe yaramazsa doktoruma mesaj atıcam çagırırsa gidicem hemn yakın zaten ilgilendigin için çok sagol korktum ne yapıcagımı bilemedim
Oh maşallah kaç hafta gündesin ?938 gram canimboyunu sormayi unuttum ama
Ne kadar anlayışsız bir toplum olduk ya üzülüyorumKızlar veliler sırf hamileyim diye bi sürü yalan dilekçe yazmışlar, çocuklara sevgi vermiyormuşumdan tutun, ilgilenmiyormuşum, sonra hep yemek yiyorlarmış falan. Geçen hafta uyum haftasıydı ve acıktık diyorlardı o yüzden derslere denk geldi ayrıca okulun zilleri de çalmadı yani karışıklık oldu. Bu hafta düşünün daha bugün üçüncü günümüz çocuklarla. Moralim çok bozulduyani her şeyi anlıyorum ama insanlığıma karakterime iftira atıyorlar. Beni 3 sene önce bir dönem okuttuğum öğrencilerimden bile arayanlar var özledim diye. Ben anlamadım bu büyükşehir insanının nefretini.
Hepsi de çocuk doğurmuş anne olmuşlar güya. Ama benim hamileliğimde işime bir de stres ekletiyorlar. Bugün haram ettim hepsine insanlığımı. Çünkü yüzüme gülen iyi gibi olanların da dilekçe yazdığından eminim.
Benimde akıntım yoğunlaştı canım ama o su daha sıvı oluyormuş. Tabi haklısın benimde öyle olsa telaş ederdim insan riske atamıyor. Turnusolla nasıl kontrol ediliyormuş bişey dedi miDün çok korktum kızlar ben de çamaşırım baya ıslandı su mu geldi acaba dedim panik yaptım. Hemen dr a gittik. Önce ebeye gönderdi beni ebe de alttan muayene etmek istedi izin vermedim. Tekrar dr un yanına indim. Önce ultrasondan baktı sonra da alttan baktı. Çok şükür su değilmiş yoğun bir şekilde akıntım varmışturnusol kağıdı gibi bir kağıttan bahsetti dr şüphelendiğin zaman kontrol edebilirsin dedi. her çamaşırım ıslandığında panik oluyorum bu psikolojiyle nasıl olacak bilmiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Çok geçmiş olsun canım. Eczaneden amniyotik sızıntı test pedi alabilirsin.Dün çok korktum kızlar ben de çamaşırım baya ıslandı su mu geldi acaba dedim panik yaptım. Hemen dr a gittik. Önce ebeye gönderdi beni ebe de alttan muayene etmek istedi izin vermedim. Tekrar dr un yanına indim. Önce ultrasondan baktı sonra da alttan baktı. Çok şükür su değilmiş yoğun bir şekilde akıntım varmışturnusol kağıdı gibi bir kağıttan bahsetti dr şüphelendiğin zaman kontrol edebilirsin dedi. her çamaşırım ıslandığında panik oluyorum bu psikolojiyle nasıl olacak bilmiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Çok demoralize oldum. İçim kırıldı. Ki ben zaten 1 istemedim müdüre de belirttim ama müdürle kavga mı edeceğim karşı mı çıkacağım amirime. iki arada kaldım ama karnımdaki evladımın günahına giriyorlar, ne kadar üzüldüm ağladım stresli oldum bugünNe kadar anlayışsız bir toplum olduk ya üzülüyorumhamilesin diye anlatış gösterip destek olacaklarına hatta bu halinizle geliyorsunuz görevinizin başına diyeceklerine yaptıklarına bak. İnşallah biz böyle olmayız
Ayyyyy aynı ben balık gibi doyma hissimi kaybettim 10 kilo aldım bendeeeeArkadaşlar 8 kilo almışım kendimi hiç iyi hissetmiyorum aldığım kilolardan değil ama daha iç ay var ve ben ayı gibi yiyorum afedersin cidden ayı gibibünyem alışkında değil sanki doyma hissi ölmüş gibi sadece karnım patlıycak gibi olunca duruyorum yani bana ne olduda böyle oldum hiç fikrim yok, diyet verildi güya diyete uyum sağlıyorum yasakladıklarını yemiyorum ama yasaklanmayanlardan üçer beşer şuandada nefes alamıyorum çok yedim çünkü, nolcak böyle yaaa???
45 günde çağırıyor eylül 14te gittim ekim sonu gel dediKizlar doktor kontrolleriniz kac haftada bir oluyor sizin
Çok fazla değil mi ama 45 gün yaa, ben ayda 1 keze dayanamıyorum, hatta haftaya başka hastane ve doktordan randevu aldım bile.45 günde çağırıyor eylül 14te gittim ekim sonu gel dedi
Canım aynısı pazar günü bende oldu ödüm koptu suyum geliyo diye. ılık ılık su akmaya başladı bacaklarımdan tuvalete bir gittim bembeyaz akıntı hemen doktoru aradım ama su değildir akıntıdır dedi.Dün çok korktum kızlar ben de çamaşırım baya ıslandı su mu geldi acaba dedim panik yaptım. Hemen dr a gittik. Önce ebeye gönderdi beni ebe de alttan muayene etmek istedi izin vermedim. Tekrar dr un yanına indim. Önce ultrasondan baktı sonra da alttan baktı. Çok şükür su değilmiş yoğun bir şekilde akıntım varmışturnusol kağıdı gibi bir kağıttan bahsetti dr şüphelendiğin zaman kontrol edebilirsin dedi. her çamaşırım ıslandığında panik oluyorum bu psikolojiyle nasıl olacak bilmiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
45 gün fazla bir süre değil mi? O arada bebeğin kilosuna, gelişimine, amniyon suyunun miktarına falan bakılması gerekmez mi?45 günde çağırıyor eylül 14te gittim ekim sonu gel dedi
o bende de var canım hatta bazen öyle bir baskı yapıyor hareket ediyor ki cikiverecek sanıyorum çok tuhaf oluyor ..ama korkma o bebeğin hareketinden kaynaklıKızlar bebek hareket ettikce vajinamda baskı oluyo çıkcak gibi hissediyorum korkuyorum bugunda baya hareketli normal mi bu tuvaletten çıkamadm birtürlü ama vajinama çok baskı oluyo baya hissediyorum yani
Saol canm amin Allah hepsini korusun. Guzel haberlerle gel insallah sen de.Maşallah kocaman olmuş bebisin tüm bebisleri alalg esirgesin benimde yarın kontrolum var çok merak ediyrimene kadar olmuş en son 612 gramdi
26+2 bugun, tesekkur ederiz=)Oh maşallah kaç hafta gündesin ?
Ay bayagi uzunmus ben dayanamazdim sanirim45 günde çağırıyor eylül 14te gittim ekim sonu gel dedi
Cok uzucu gercekten, emeklerinin karsiligi bu olmamali. Hem daha dun 1 bugun 2 bismillah hemen ne dilekcesi.. ama canini sikmamaya calis. Allah bebegine saglik versin de gerisi hallolur.Çok demoralize oldum. İçim kırıldı. Ki ben zaten 1 istemedim müdüre de belirttim ama müdürle kavga mı edeceğim karşı mı çıkacağım amirime. iki arada kaldım ama karnımdaki evladımın günahına giriyorlar, ne kadar üzüldüm ağladım stresli oldum bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?