2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bende elde dikme örmeye yatkinim onlara yatkın olan genellikle dikimede oluyor ben 350tl te almıştım annem 370tl te aldı 2ay once
350 de cokmus cnm ya ben bi de yapamazsam oyle kenarda bekler.daha uygun bulursam alirim singermiydi aenin aldigin.cok kaliteli bisey istemiyorum ben ne olur ne olmaz

cnm ben dikis bilmiyorum makinada elde dikmeyi biliyorum
minik el dikis makinasi alsam kendim dikebilirmiyim istedigim seyleri.egitimini almadan
Elde çok sağlam olmayabiliyor ve çok uğraştırıyor diye düşünüyorum. Ama sabrın ve becerin varsa neden olmasın. Çok da takdir ettim seni canim. a101 yada bim e gelen makinelerden al, elde dikime bile yatkınsan makinede neler yaparsın neler....
Hem çok daha eğlenceli olur. Taksit de yapılıyor geçen sene 140 yada 180 tl idi . Singer marka. Masa üstü taşınabilir.

Doktorum cok sey sayiyor da en cok da muz ye dedi bebege kilo oluyormus canim.

Kızlar kasık agrım ve akıntım var diye bende devlet hastanesine randevu aldım sabah 9 da çok heyecanlıyım kan idrar tahlili yaparlar inşallah

N Nehirim33 oyle deme cnm insallah aralik annesi olucaksin tabi ki rabbim sag salim sama bagislasin evladini zamaninda.
Allah senin karsina dogru doktoru cikartmis neyse ki cnm oyle dusun rahatlamaya calis.bebisin de sen de sagliklisinizya insallah dogum tarihini ilerletcekler merak etme sen
hem rahim kisaligi yasayan tek sen degilsin cnm bi de oyle dusun kim bilir kac kisi var
insallah goz yaslarina degicek cnm uzulme sen

el aliskanligim yok cmm hep elde diktigim icin oyle kucuk seyleri yapabilirmiyim ki
kaca almistin cnm ben de gelirse bakicam bi dahakine
ben de bebek icin kendim icin yastik kiliflari dikmek istiyorum cnm oyle giysi falan dikemem heralde
Yaparsın yaparsın. Insan yeter ki istesin ve hevesli olsun. Küçük şeylerle başlayıp seri üretime bile geçersin. Hatta bu s3kilde sipariş alıp para bile kazanan bir sürü insan var.

Kızlar özellikle tecrübeli annişler şu suyun gelmesi nasıl oluyor sızıntı gibi mi yoksa filmlerdeki gibi birden mi boşalıyor rengi kokusu varmı yoksa su gibi mi benim akıntım arttı sanki beyazımsı ıslaklık haricinde bir sorun yaratmıyor ama bu ara bebeğim sadece kasıklarımı tekmeliyor karnımın her yerini gezen şuan sanki oturmuş seri tekmeleri kasıklara saydırıyor hatta canımı bile acıttığı oluyor inanılmaz tuvaletimi getiriyor sanki o bacakları ayakları çıkarıvericek kasıklardan açıkcası endişelendim

Canım bende senin gibiyim çıkıcak gibi tekmeliyo endişeleniyorum korkutuyo beni arada benmde akıntım oluyo ama progestan aldıgım için oluyo sıvı şekilde de katı şekilde de oluyo akıntı yapışkan gibi o progestanın akıntısı canım bence ama sol kasıgımda geçmeyen agrı olunca da tedirgin oldum devlet hastanesine randevu aldım sabh gidicem inşallah rahim agzını ölçtürmek istiyorum çünkü daha önce böyle agrıyla gittigmde doktorum rahim agzını hemen ölçelim demişti yarın devlette ölçer inşallah allahım hepimize şifa versin evlatlarımızı bize bagışlasın inşallah

Amin inşallah ben ilaçta kullanmıyorum ama sanki tam vajinamın üzerini tekmeliyor ısrarla olmazsa bende gideyim bari yarın doktor çıkışı banada sonucu yaz canım çok rahatsızım bu durumdan normalse kafama bari takmayayım

Tamam canım yarın haber veririm mutlaka bnmde çok alttan tekmeliyo bazen tuvalete gitmeye korkuyorum çıkıcak gibi hisssettigim için

Cok tesekkur ederim kizlar. Bu donem insan moral ve destek ariyor sanirim iste acikcasi iki doktorun tepkileri korkuttu beni. Ilki hemen acile yolladi digeri direk stis yapalim gozlem altina dedi. Ben de cok korktum erken dogum olur da kaybederim kizimi diye 27+2 deyim ins tutunur bana. Cok tesekkurler msjiniz icin. Dua edin lutfen

Canım cok gecmis olsun . Cok şükür ki farkedilmiş Allah korusun doktorun göz ardı edip ölçmediği kayıplar olabılıyor . Yatışın yapılmıs gözlem altındasın içini ferah tut insallah zamanında doğum yapıcaksın cok örnek var takip edilip zamanında dogum yapan . Bol bol dua et bebegın müddetini hayırla tamamlasın insallah

Geçmiş olsun. Üzülmeyin enazından erken farketmişsiniz. Ve önlem olarak serklaj yaptırma şansınız olmuş. Serklajla zamanında sağlıklı doğum yapan çok kişi var. Ben de gebeliğimin başından beri çok önemsiyorum rahim ağzı yetmezliğini. Ayda 1 defa ölçtürüyorum mutlaka. Benim 32 mm. Serklaja gerek yok şimdilik ama günde 1 tane progestan fitil kullanıyorum.

Ruhum_mavi
Yok iste beni de tedirgin eden sey su: buradaki unideki prof dedi serklaj yapamam bu saatten sonra dikis daha riskli olur dedi. Diger beni sevk eden doktoru ariyorum o da diyor ama yapmasa da cok riskli. Kafam allak bullak. Ama nette de serklaj 15 16.haftalarda yapilmasi dogru yaziir. Ilerde yapilmasi sorun cikariyormus. Yani yapmicakmis sonuc itibariyle. Sag olsun beni sevk eden doktor fark etti de ilac tedavisi filan baslandi. erken dogum riakine karsi bebegin cigerlerini guclendirici igneler yapildi. iste ama suan bu 2 doktor da benm ilk defa gordgum doktorlar. Insan bir garip oluyor. Eski doktorumun oldgu hastanede yeni dogan unitesi vatdi simdikinde yok. Erken dogum olursa da bana en cok o lazim. Iste napacam onu bile bilmiyorum. Beni sevk eden doktorla mi devam edeyim yoksa eski hastanemdeki herhangi bir doktora mi gdeyim hala karar veremedim. 25.haftada ortada kalmis gbi.

N Nehirim33 cok gecmis olsun, cok okuduk bu durumu yasayip takiple vaktinde kucagina alan. Bir sey olmaz insallah farkedilmesi cok iyi olmus ama anlamadigim bu daha erken haftalarda anlasilmiyor mu? Acaba doktor mu dikkatsizmis yoksa yeni olusan bir durum mu?

Kizlar bugun sabah arkadasimin yatisi yapildi 40+3te su an, sancisi gelmedi suni sanciyla dogum deneyecek cok korkuyor. Okul cikisi kizini da alip gidecegim bakalim insallah korktugu gibi bir dogum olmaz. Ilki cok zor gecmis son kontrole beraber gittik bayagi agladi, muayenede cani yandi. Uzuldum adina cok tedirgindi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…