- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #23.921
350 de cokmus cnm ya ben bi de yapamazsam oyle kenarda bekler.daha uygun bulursam alirim singermiydi aenin aldigin.cok kaliteli bisey istemiyorum ben ne olur ne olmazBende elde dikme örmeye yatkinim onlara yatkın olan genellikle dikimede oluyor ben 350tl te almıştım annem 370tl te aldı 2ay once
Elde çok sağlam olmayabiliyor ve çok uğraştırıyor diye düşünüyorum. Ama sabrın ve becerin varsa neden olmasın. Çok da takdir ettim seni canim. a101 yada bim e gelen makinelerden al, elde dikime bile yatkınsan makinede neler yaparsın neler....cnm ben dikis bilmiyorum makinada elde dikmeyi biliyorum
minik el dikis makinasi alsam kendim dikebilirmiyim istedigim seyleri.egitimini almadan
kızlar şimdi kontrolden geldim. Doktor herşey çok normal haftasıyla uyumlu dedi ama 771 gram çıktı. Çok canım sıkıldı. Doktor normal diyor bu kiloya. Kafa, karın ve bacak boyu haftasıyla birebir uyumlu hatta bacak boyu 1 hafta önde gidiyor. İnce uzun bir kızın olacak dedi. Suyuna baktı normalde 50 ml yeterliymiş benim suyum şuan 160 ml. Ama kilo olayına çok kafamı taktım. Sen de zayıf ve minyonsun senin gibi birinden 4 kilo bebek doğmasını bekleme dedi doktor. Ben ne yiyim ne içeyim de bu bebeğe kilo aldırayım
Yaparsın yaparsın. Insan yeter ki istesin ve hevesli olsun. Küçük şeylerle başlayıp seri üretime bile geçersin. Hatta bu s3kilde sipariş alıp para bile kazanan bir sürü insan var.el aliskanligim yok cmm hep elde diktigim icin oyle kucuk seyleri yapabilirmiyim ki
kaca almistin cnm ben de gelirse bakicam bi dahakine
ben de bebek icin kendim icin yastik kiliflari dikmek istiyorum cnm oyle giysi falan dikemem heralde
Buaralar duru ve damla isimleri çok hoşuma gidiyor :))kızlar bana kız isim tavsiye edermisiniz lütfen
Canım bende senin gibiyim çıkıcak gibi tekmeliyo endişeleniyorum korkutuyo beni arada benmde akıntım oluyo ama progestan aldıgım için oluyo sıvı şekilde de katı şekilde de oluyo akıntı yapışkan gibi o progestanın akıntısı canım bence ama sol kasıgımda geçmeyen agrı olunca da tedirgin oldum devlet hastanesine randevu aldım sabh gidicem inşallah rahim agzını ölçtürmek istiyorum çünkü daha önce böyle agrıyla gittigmde doktorum rahim agzını hemen ölçelim demişti yarın devlette ölçer inşallah allahım hepimize şifa versin evlatlarımızı bize bagışlasın inşallahKızlar özellikle tecrübeli annişler şu suyun gelmesi nasıl oluyor sızıntı gibi mi yoksa filmlerdeki gibi birden mi boşalıyor rengi kokusu varmı yoksa su gibi mi benim akıntım arttı sanki beyazımsı ıslaklık haricinde bir sorun yaratmıyor ama bu ara bebeğim sadece kasıklarımı tekmeliyor karnımın her yerini gezen şuan sanki oturmuş seri tekmeleri kasıklara saydırıyor hatta canımı bile acıttığı oluyor inanılmaz tuvaletimi getiriyor sanki o bacakları ayakları çıkarıvericek kasıklardan açıkcası endişelendim
Amin inşallah ben ilaçta kullanmıyorum ama sanki tam vajinamın üzerini tekmeliyor ısrarla olmazsa bende gideyim bari yarın doktor çıkışı banada sonucu yaz canım çok rahatsızım bu durumdan normalse kafama bari takmayayımCanım bende senin gibiyim çıkıcak gibi tekmeliyo endişeleniyorum korkutuyo beni arada benmde akıntım oluyo ama progestan aldıgım için oluyo sıvı şekilde de katı şekilde de oluyo akıntı yapışkan gibi o progestanın akıntısı canım bence ama sol kasıgımda geçmeyen agrı olunca da tedirgin oldum devlet hastanesine randevu aldım sabh gidicem inşallah rahim agzını ölçtürmek istiyorum çünkü daha önce böyle agrıyla gittigmde doktorum rahim agzını hemen ölçelim demişti yarın devlette ölçer inşallah allahım hepimize şifa versin evlatlarımızı bize bagışlasın inşallah
Tamam canım yarın haber veririm mutlaka bnmde çok alttan tekmeliyo bazen tuvalete gitmeye korkuyorum çıkıcak gibi hisssettigim içinAmin inşallah ben ilaçta kullanmıyorum ama sanki tam vajinamın üzerini tekmeliyor ısrarla olmazsa bende gideyim bari yarın doktor çıkışı banada sonucu yaz canım çok rahatsızım bu durumdan normalse kafama bari takmayayım
Güzel haberlerle gel canım inşallahTamam canım yarın haber veririm mutlaka bnmde çok alttan tekmeliyo bazen tuvalete gitmeye korkuyorum çıkıcak gibi hisssettigim için
Cok tesekkur ederim kizlar. Bu donem insan moral ve destek ariyor sanirimiste acikcasi iki doktorun tepkileri korkuttu beni. Ilki hemen acile yolladi digeri direk stis yapalim gozlem altina dedi. Ben de cok korktum erken dogum olur da kaybederim kizimi diye 27+2 deyim ins tutunur bana. Cok tesekkurler msjiniz icin. Dua edin lutfen
Geçmiş olsun. Üzülmeyin enazından erken farketmişsiniz. Ve önlem olarak serklaj yaptırma şansınız olmuş. Serklajla zamanında sağlıklı doğum yapan çok kişi var. Ben de gebeliğimin başından beri çok önemsiyorum rahim ağzı yetmezliğini. Ayda 1 defa ölçtürüyorum mutlaka. Benim 32 mm. Serklaja gerek yok şimdilik ama günde 1 tane progestan fitil kullanıyorum.Kizlar ben de sizin gbi aralik annesiyim. Yani en azindan oyleydi(( 25.haftada kadin dogumcum baska yere gtti. Ben de daha gecen hafta ilk defa 26.haftamda baska doktora gorundum. Dun kontrolum vardi. Karindan ultrasonla rahim agzini tam goremedim alttan bakmam lazm dedi. Cok gerekli olabilir deyince tamm dedim. Baktiktan sonra iyi ki bakmisiz rahim kisaligin var dedi. 20 mm olctu.Hemen universite hastanesine acil olarak gonderdi ( bugun unide baska proftan randevu aldim. O da dedi evet ben 25 mm olctum ama erken dogum riskin var dedi. Serklaj icin de ileri bir hafta yapamam risk artar dedi. Yatis yapti hemen ilac serum igne yapiliyor. Sabahtan beri agliyorum. Aranizda boyle bir sey yasayan var mi. Bilen var mi ( cok kotuyumm
Her gün mutlaka 1 tane muz yiyorum canım. Fazlası da çok şeker olur zaten.Doktorum cok sey sayiyor da en cok da muz ye dedi bebege kilo oluyormus canim.
Sen baya baya her yediğine çok dikkat ediyosun. Sakınan göze çöp batar derler. Rahat olsana biraz.Her gün mutlaka 1 tane muz yiyorum canım. Fazlası da çok şeker olur zaten.
senin de mi kızın olacak canımBuaralar duru ve damla isimleri çok hoşuma gidiyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?