- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #23.901
Aynen cnmCanım hemen hemen aynıymış kilolalarımız. Ben çok dikkat ediyorum aslında başından beri yediklerime. Kuruyemiş de çok yağlı diye sadece ceviz yiyordum. Artık biraz daha fındık badem tüketeceğim.
Benim kızımdan sonra hiç dökülmedi kaldı öyle şimdi de iyice çogaldı benim dökülcegini hiç zannetmiyorumbenim de öyle malesef kızımda da öyleydi doğumdan sonra döküldü şimdi umudum yine o yönde
Canım ben a101e gelen makinadan aldım internetten baka baka dikiyorum ufak bakım çantası yaptım. oğluma evde giymesi için pijamalar diktim küçüğe dikiyorum simdi yavaş yavaş muslin falan aldım nevresim diktim annemle pazen battaniye yaptik onluk diktim netten bakarak yaptım hep bence izleyerek çok şey yapabilirsincnm ben dikis bilmiyorum makinada elde dikmeyi biliyorum
minik el dikis makinasi alsam kendim dikebilirmiyim istedigim seyleri.egitimini almadan
el aliskanligim yok cmm hep elde diktigim icin oyle kucuk seyleri yapabilirmiyim kiCanım ben a101e gelen makinadan aldım internetten baka baka dikiyorum ufak bakım çantası yaptım. oğluma evde giymesi için pijamalar diktim küçüğe dikiyorum simdi yavaş yavaş muslin falan aldım nevresim diktim annemle pazen battaniye yaptik onluk diktim netten bakarak yaptım hep bence izleyerek çok şey yapabilirsin
Yaptırdım cnm normal dedi doktorŞeker testi yaptırdınmı canım biraz çok geldi bana bebişin kilosu maşallah annesi
Canımm bir bilgim yok ama çok geçmiş olsun. İnşallah sağlıklı olursunuzKizlar ben de sizin gbi aralik annesiyim. Yani en azindan oyleydi(( 25.haftada kadin dogumcum baska yere gtti. Ben de daha gecen hafta ilk defa 26.haftamda baska doktora gorundum. Dun kontrolum vardi. Karindan ultrasonla rahim agzini tam goremedim alttan bakmam lazm dedi. Cok gerekli olabilir deyince tamm dedim. Baktiktan sonra iyi ki bakmisiz rahim kisaligin var dedi. 20 mm olctu.Hemen universite hastanesine acil olarak gonderdi ( bugun unide baska proftan randevu aldim. O da dedi evet ben 25 mm olctum ama erken dogum riskin var dedi. Serklaj icin de ileri bir hafta yapamam risk artar dedi. Yatis yapti hemen ilac serum igne yapiliyor. Sabahtan beri agliyorum. Aranizda boyle bir sey yasayan var mi. Bilen var mi ( cok kotuyumm
Canim cok tesekkur ederim. Ins aminCanımm bir bilgim yok ama çok geçmiş olsun. İnşallah sağlıklı olursunuz
Hiç bilmiyorum canım ama moralini iyi tut , Herşeyde bir hayırdır vardır öyle düşün.. kötüyü düşünüp bebeğinide kendinide üzmeKizlar ben de sizin gbi aralik annesiyim. Yani en azindan oyleydi(( 25.haftada kadin dogumcum baska yere gtti. Ben de daha gecen hafta ilk defa 26.haftamda baska doktora gorundum. Dun kontrolum vardi. Karindan ultrasonla rahim agzini tam goremedim alttan bakmam lazm dedi. Cok gerekli olabilir deyince tamm dedim. Baktiktan sonra iyi ki bakmisiz rahim kisaligin var dedi. 20 mm olctu.Hemen universite hastanesine acil olarak gonderdi ( bugun unide baska proftan randevu aldim. O da dedi evet ben 25 mm olctum ama erken dogum riskin var dedi. Serklaj icin de ileri bir hafta yapamam risk artar dedi. Yatis yapti hemen ilac serum igne yapiliyor. Sabahtan beri agliyorum. Aranizda boyle bir sey yasayan var mi. Bilen var mi ( cok kotuyumm
Sizinle ayni durumu yasayip 37. 38. Haftalarda dogum yapan bir cok ornek okudum. İcinizi rahat tutun, tedavinize eksiksiz devam edin hakkinizda hayırlısı olsun insalla.Kizlar ben de sizin gbi aralik annesiyim. Yani en azindan oyleydi(( 25.haftada kadin dogumcum baska yere gtti. Ben de daha gecen hafta ilk defa 26.haftamda baska doktora gorundum. Dun kontrolum vardi. Karindan ultrasonla rahim agzini tam goremedim alttan bakmam lazm dedi. Cok gerekli olabilir deyince tamm dedim. Baktiktan sonra iyi ki bakmisiz rahim kisaligin var dedi. 20 mm olctu.Hemen universite hastanesine acil olarak gonderdi ( bugun unide baska proftan randevu aldim. O da dedi evet ben 25 mm olctum ama erken dogum riskin var dedi. Serklaj icin de ileri bir hafta yapamam risk artar dedi. Yatis yapti hemen ilac serum igne yapiliyor. Sabahtan beri agliyorum. Aranizda boyle bir sey yasayan var mi. Bilen var mi ( cok kotuyumm
Canım çok geçmiş olsun ama üzülme lütfen aksine bunun farkedilmesine sevinmelisin bence. İnşallah sağ salim kavuşursun yavruna, önlemlerin alınıyor için rahat olsun. Bundan sonra moralini yüksek tut ve dinlenmeye bak.Kizlar ben de sizin gbi aralik annesiyim. Yani en azindan oyleydi(( 25.haftada kadin dogumcum baska yere gtti. Ben de daha gecen hafta ilk defa 26.haftamda baska doktora gorundum. Dun kontrolum vardi. Karindan ultrasonla rahim agzini tam goremedim alttan bakmam lazm dedi. Cok gerekli olabilir deyince tamm dedim. Baktiktan sonra iyi ki bakmisiz rahim kisaligin var dedi. 20 mm olctu.Hemen universite hastanesine acil olarak gonderdi ( bugun unide baska proftan randevu aldim. O da dedi evet ben 25 mm olctum ama erken dogum riskin var dedi. Serklaj icin de ileri bir hafta yapamam risk artar dedi. Yatis yapti hemen ilac serum igne yapiliyor. Sabahtan beri agliyorum. Aranizda boyle bir sey yasayan var mi. Bilen var mi ( cok kotuyumm
Ben alışveriş yapıyorum canım güvenilir. Joker zaten e-bebek gibi bir mağaza. Bu da mağazanın internet sitesi.
Çok geçmiş olsun allahım evladını sana bagışlasın inşallahKizlar ben de sizin gbi aralik annesiyim. Yani en azindan oyleydi(( 25.haftada kadin dogumcum baska yere gtti. Ben de daha gecen hafta ilk defa 26.haftamda baska doktora gorundum. Dun kontrolum vardi. Karindan ultrasonla rahim agzini tam goremedim alttan bakmam lazm dedi. Cok gerekli olabilir deyince tamm dedim. Baktiktan sonra iyi ki bakmisiz rahim kisaligin var dedi. 20 mm olctu.Hemen universite hastanesine acil olarak gonderdi ( bugun unide baska proftan randevu aldim. O da dedi evet ben 25 mm olctum ama erken dogum riskin var dedi. Serklaj icin de ileri bir hafta yapamam risk artar dedi. Yatis yapti hemen ilac serum igne yapiliyor. Sabahtan beri agliyorum. Aranizda boyle bir sey yasayan var mi. Bilen var mi ( cok kotuyumm
Azarlamaz tabi ben yaptırdım o şekilde sağolsun bişey demedi hatta daha fazlasını istedi tedbiren ilgilenmişti. Hamileliğin başındaki tetkiklerKızlar doktorum detayli kan ve idrar tahlili istedi. Aslinda saglk ocaginda yaptiracaktm ama aile hekimi mirin kirin ediyor cok tahlil yaptiriyormusum....
Devlet hastanesinde yaptiran var mi tahlillerini? Smdi orada bir doktora gidip benim doktorum bu tahlilleri istedi yapar misiniz ddesem doktor beni azarlamaz di mi:))
Bende elde dikme örmeye yatkinim onlara yatkın olan genellikle dikimede oluyor ben 350tl te almıştım annem 370tl te aldı 2ay onceel aliskanligim yok cmm hep elde diktigim icin oyle kucuk seyleri yapabilirmiyim ki
kaca almistin cnm ben de gelirse bakicam bi dahakine
ben de bebek icin kendim icin yastik kiliflari dikmek istiyorum cnm oyle giysi falan dikemem heralde
Sağol canım benim ya inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallahMinik bebis inşallah hayırlı haberler alırsın bende bugün senin bu bebeğinin hareket durumunu sorcaktım, canım ben senin kuzucuğunun çok uslu olacağını düşünüyorum, iyice bak usg ekranına sağlıkla gelsin meleğin insinşal..
Canım iyiki doktorun gitmiş sende başka bir doktora gitmişsin buyüzden çok şanslısın demekki enazından tespit edildi ona göre tedavi verilir doktorun gitmeseydi ne olacaktı bilmicektin hiç bol bol dua et Allah sana yardım etmiş dahada edecek inşallah sağlıkla al kucağınaKizlar ben de sizin gbi aralik annesiyim. Yani en azindan oyleydi(( 25.haftada kadin dogumcum baska yere gtti. Ben de daha gecen hafta ilk defa 26.haftamda baska doktora gorundum. Dun kontrolum vardi. Karindan ultrasonla rahim agzini tam goremedim alttan bakmam lazm dedi. Cok gerekli olabilir deyince tamm dedim. Baktiktan sonra iyi ki bakmisiz rahim kisaligin var dedi. 20 mm olctu.Hemen universite hastanesine acil olarak gonderdi ( bugun unide baska proftan randevu aldim. O da dedi evet ben 25 mm olctum ama erken dogum riskin var dedi. Serklaj icin de ileri bir hafta yapamam risk artar dedi. Yatis yapti hemen ilac serum igne yapiliyor. Sabahtan beri agliyorum. Aranizda boyle bir sey yasayan var mi. Bilen var mi ( cok kotuyumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?