2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
10 ekimde 32 raporu için gitcem nasipse çalışabilir alıp ekimi çıkarıcam yani 35 te falan bırakcam nasipse :) doğum sonrası çalışmıycam zaten ama bilmiyorum haklarımı alabilcem mi?

Kızlar benimde afederseniz ama genital bölgem de bugunden beri ağrı sızı var surekli . Kasıklarım dada hafiften ağrı var üşüttüm mü acaba sanki sürekli çişim varmış gibi baskı var sanki böyle bişey akıp gitcekmiş gibi . Neden olur bilen var mı :/

CNm sanırım Doğumdan sonra demişti ama gerçekten şuan tam hatırlayamıyorum ama doktor önemsiz bişey geçer demişti detaylı bakan doktor o yüzden çok takmamıştım ben Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah içini ferah tut

Amin canım inşallah. Saol canım yinede bilgilerin için. En azından böyle şeyler duyunca biraz olsun rahatlıyorum. İnşallah benim oğluşumda iyidir ve sağlıkla doğar.. rabbim uzun ömrüler versin yavrunuza ve bebeğinize..

çok da araştırmamak lazım işte yoksa insanın ici içini yiyor ben hiç nette araştırmadım çünkü biliyorum ki hep kötü senaryo..doktorum da kalbinde bir anomali oluşturmadığı için bunun önemsiz bir şey olduğunu söyledi ki alanında uzman çocuk kalp kardiyoloji uzmanı da dahil 3 ayrı doktor bunu söyledi ben o yüzden çok takilmadim ama tabiki de aklımın bir köşesinde hep inşallah sağlığını etkilemez düşüncesi var.tevekkül ettim sen de öyle yap dua et içini ferah tut Allahın izniyle sağ salim alacağız kucağımiza..
Ayrıca down sendromunun en önemli belirtisi bütün kemiği ve ense kalınlığı ölçümü bunlar normalse korkmayın

Anladım canım inşallah hepimiz lohusa dönemini ağız tadıyla atlatiriz ben dün dayanamadım aradım kv yi konuştum çok şükür zıt düşmedik sıkıntı olmadi
bakma sen simdi kv ler cok hevesli ilk bebegimiz olcak diye bi aglasa zirlasalar kacacak yer ararlar aman cok yaramaz amman cok agliyo falan
iki gun kucaklarina versek ay bana birakti gitti derler zaten vermem de kimseye.
iyi bari cnm sorun cozulduyse

tmm cnm cok tesekkur ederim.

ben de ayni sekilde uyuyum uyanayim hersey bitmis olsun istiyorum.epidural ya da spinal anestezi konusunda malesef guvenmiyorum hic bi doktora o konuda her doktorun tecrubeli oldugunu dusunmuyorum cunku.e 2 can emanet ediyorum sonucta o yuzden kendimce en risksizi genel anestezi diye dusunuyorum.
bi de yasim daha erken olsaydi belki cesaretim olurdu ama 27 yasinda ilk bebegimi kucagima alcam icin riske girmek istemiyorum.bebegime bisey olursa kendimi suclarim perisan olurum.ben zaten saglik sorunlarindan dolayi psikolojim cok bozuldu turlu senaryolar yazmakta ustume yok.bi an once son 3 ay gecsin de saglikla kucagimiza alalim insallah hayirli saglikli dogumlar yapalim insallah.ben ta hamile kalmadan endekslemistim kendimi sezeryane hamile kalirsam sezeryan istiyorum derdim nasip kismet cnm

Canım hiç üzülme bizim ayrıntılıda da parlama çıktı doktor hiç korkmamıza gerek olmadığını kendi kendine geçeceğini söyledi. Tek başına parlama bir şey ifade etmiyormuş. İlla içim rahat olmazsa fetal eko çektirebileceğimi söyledi. Çektirdik ve hiçbir sorun olmadığını söylediler. Fazla kalsiyum birikmesinden oluyormuş parlama yani sonra eriyip gidiyo o kalsiyumlar bence :)
Şuan bebeği 8 aylık olan bir arkadaşım var ona sormuştum doğana kadar geçmiş hem parlama hem de sağ böbrekte büyümesi varmış. Şuan çok sağlıklı ve tatlı bir bebeği var. Sakın kendini üzme inşallah sağ salim kucağına alırsın bebişini.

inşallah 37ye kadar sıkıntı çıkmazsa çalışırım çünkü asıl doğum sonrası izin lazım

idrar yolu enfeksiyonu olabilir benim geçen gün aynı sorunlar vardı ve malesef idrar yolu enfeksiyonu acile git ilaç verirler ilerlemesin

Evet üşütüncede böyle olur ama enfeksiyon da olabilir bi dra görün canım bence, çok çok geçmiş olsun..

Kızlar bu lohusa takimlari cok pahalı acaba ayrı ayrı mi alsak? Uygun fiyatli gecelik pijama satılan yerleri biliyor musunuz? Eminönü ne mi gitsem acaba

Kızlar çok utanıyorum ve çok afedersiniz ama bende basur oluştu aslında kabızlık şikayetimde yok. Ağrı yapıyor. Hamilelikte oluyormuş sanırım. Tecrübesi olan tavsiyesi olan var mı ?

Geçmiş olsun canım. Bugün benim de kasıklarımda ağrı oldu, iki defa sinirlendim gerildim sınıfta Şimdi dinleniyorum yarında kontrol var. Şu 32 ye gelseydik bi hayırlısıyla

Ben de isterdim ama şimdi 32 yi iple çekiyorum. 1 verdikleri için maalesef kurallarda sürekli sorun çıkıyor. Her gün sürekli aynı şeyleri tekrar ediyorum. Sınıfta da hiçbir teknolojik alet yok. Harflerin yazımını falan hep ben göstereceğim. o yüzden 22 ekimde izne ayrılmayı düşünüyorum her ne kadar eşim istemese de. Ya da rapor alacağım. Rapor alınca aktarılabiliyor mu bunu da bilmiyorum

Ben de 29 yaşındayım kuzum ve aynen ilk çocuk. Benim de kafamda sezaryen var, ona hemen ve zarar gelmeden kavuşmak istiyorum. Normal için bekleyip başka şeyler olmasını istemiyorum. Çevremdeki yaşlılar hep normal doğur diyor. Ama ben genel anestezi istemiyorum. O an kucağıma almak istiyorum. Allah ım hayırlısını nasip etsin hepimize inşallah.

Kızlar bu lohusa takimlari cok pahalı acaba ayrı ayrı mi alsak? Uygun fiyatli gecelik pijama satılan yerleri biliyor musunuz? Eminönü ne mi gitsem acaba
lohusa takımları çok pahalı ben kızıma doğum yaptigimda normal bir pijama takımı almıştım çünkü doğumdan sonra o lohusa takımları hiç kullanılmaz büyük gelir gibi gelmişti.normal pijama takımıyla rahat ettim ve yıllarca da kullandım verdiğim para boşa gitmedi yani.bunda da bir heves ettim önce lohusa takımı akşam diye ama sonra vazgeçtim şimdi çok güzel pijama takımları onlardan alacağım hem de yarı fiyatına lohusa takımlarına göre

rapor alamazsın sanırım canım çünkü 32.haftada çalışabilir raporu alıp 37.haftaya kadar çalışıyorsun. hem çalışabilir raporu hem de normal rapor birarada kullanılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…