2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Hastane için pijama takimi ve gecelik alanlar nereden aldiniz? Artik Bi an önce almak gerek onu da. Dün dagi ye baktim indirimde vardi. Çok da güzeldi ama üstümde sevmedim. Başka yerlere bakicam artık.

bana aralığa kalmıycam gibi geliyor baştan beri ama hiç bir şey hazır değil henüz yarın boyacı evi boyayacak :)
kasım 15-20 lerde gelecek minnoşun diyor içimden bir his

Hastane için pijama takimi ve gecelik alanlar nereden aldiniz? Artik Bi an önce almak gerek onu da. Dün dagi ye baktim indirimde vardi. Çok da güzeldi ama üstümde sevmedim. Başka yerlere bakicam artık.
ben toptancıdan aldım 200 den 100e üçlü takım. gecelik de var onun altına da ayretten aldım iki tane kan felan bulaşır diye.

Internetten bakarsan lohusasepeti ve pijama dunyasina bakabilirsin

bana aralığa kalmıycam gibi geliyor baştan beri ama hiç bir şey hazır değil henüz yarın boyacı evi boyayacak :)
sağlıklı olsun canım bende öyle hissediyorum kasım annesi olacakmışım gibi ama hayırlısı bakalım miniklerimiz ne zaman gelmek isterlerse artık =)

Maşallah 31 olmuşsun kesin kassım annesi olursun ilklerdensingeri sayım başlasa artık bebişlere kavussak sağlıkla inşallah

ben de bugün kontrole geldim şeker yükleme testi yapılacak 75lik şekerli içeceği içtim bekliyorum inşallah çıkmaz bir şey..bir de dün akşam benim oğlum bana biraz sancı yaptı onu soracağım

Bana da aralığa kalmaz gibi geliyor :) Kasım sonu kapıyı çalacak gibi

ben de bugün kontrole geldim şeker yükleme testi yapılacak 75lik şekerli içeceği içtim bekliyorum inşallah çıkmaz bir şey..bir de dün akşam benim oğlum bana biraz sancı yaptı onu soracağım
İyi çıkar inşallah canım sonuçların, sancıda uzun sürmezse drlar yalancı sancı diyo ona genelde,hersey yolundadır inşallah

Kızlar Arap sabununu çok övüyorlar lekeler için? bebek kıyafetlerindede kullanan varmı ben bebeğim yeni doğanken bitki çayı illa içiriyorum ve üzeri batıyo lekesi çıkmıyo ne yapabilirim en sağlıklı yönden,çamaşır sularıda aşırı alerjen???
İki haftaya da hastane çantamızı hazırlarım heralde kısmetse inşallah

Merhaba canım benim vajinal muayeneyi doktorum sancım geldiğinde sadece bir kez baktı sonra çatım dar ve açılmam sadece 1 cm olduğu için sezeryan oldum yani doktordan doktora çok değişiyor ki ben 41. Hafta Doğum yaptım hiç bakmadı doktorum son ana kadar .canım nts için sanki erken gibi geldi bana 30. Haftadan sonra hatta ben son ay diye hatırlıyorum

Merhaba kızlar bende kendimi Kasım sonu Aralık başı diye hazırlıyorum belli olmaz diye benimde artık vajinamda sızlama gibi ağrı oluyor neden bilmiyorum dün Uzun olunca tedirgin olmadım degil haftaya perşembe kontrolde soracağım Dr a vee herkes bana aldıklarını yıka yerlestir çantamı hazırla koy diyorlar ben aslında rahattim daha düşünmüyordum herkes çanta dedikçe kendimi tuhaf hissetmeye başladım bende gecelik bakmaya gideceğim yarın bir üçlü pijama takımı birde gecelik alsam yetmezmi

Canım benim ilk çocuğumda da kalbinde çok hafif parlaklık var ama korkacak bişey YÖK genelde geçiyor demişti ve çok şükür sağlıkla doğdu bişey çıkmadı inş seninkindede bir şey yoktur

Anladım canım inşallah hepimiz lohusa dönemini ağız tadıyla atlatiriz ben dün dayanamadım aradım kv yi konuştum çok şükür zıt düşmedik sıkıntı olmadi

tesekkur ederim cnm ben de galiba her odayi silemicem esimi ikna edemedim uyuzluk yapiyo silemem diyo.ben de bari 2 odayi silelim dedim oyle yapcaz artik.tek de yapamam koltuk cekilcek falan bi de yukarlari esime yaptirmam gerekcek.
Bencede kendini o kadar yorma canım doğumdan önce doğum zamanına dinlenmiş dinç ol anneme sordum Arap sabunu veya başka birşeyle silsende üstünde ıslak bezle tekrar geçmek gerekiyormuş dalga dalga iz kaliyormus yoksa

İyi çıkar inşallah canım sonuçların, sancıda uzun sürmezse drlar yalancı sancı diyo ona genelde,hersey yolundadır inşallah
aynen canım söyledim ayakta çok mu kaldın dedi ki evet çok ayakta kaldım çünkü oturarak ders anlatamıyorum oturmaya çalıştım ama ister istemez 9. sınıflar yaramaz olduğu için insan yoruluyor beni hem kıstırdılar hem de ayakta kaldım.çok şükür bir sıkıntı yok tahlil sonuçlarım da öğleden sonra çıkar

Ben internetten lohusasepetinden aldim bir pijama sabahlik takimi, bir de birolicgiyimden gecelik sabahlik takimi aldim. Beden de uydu begendim. Ama simdi de kalin biseyler alsam mi diyorum aralik malum kadife polar falan. Gerci hastane sicak olacak ben de sicaktan nefret ederim ama bakalim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…