- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #24.441
Muayene için değil dimi nst için her hafta çağırıyorlar.
bana aralığa kalmıycam gibi geliyor baştan beri ama hiç bir şey hazır değil henüz yarın boyacı evi boyayacak :)Günaydın arkadaşlar
kassım annesi iken eylül annesi oldu diğer topikler karışık erken gelen gelene
Bizde ilkler kim olucak acaba??Aralığın ilk ve ikinci haftası olan anneler sezeryen düşünüyosa kassımda bizdede anne bebiş olur Ama sağlıklı gelsinler yeterki Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah
ben toptancıdan aldım 200 den 100e üçlü takım. gecelik de var onun altına da ayretten aldım iki tane kan felan bulaşır diye.Hastane için pijama takimi ve gecelik alanlar nereden aldiniz? Artik Bi an önce almak gerek onu da. Dün dagi ye baktim indirimde vardi. Çok da güzeldi ama üstümde sevmedim. Başka yerlere bakicam artık.
Internetten bakarsan lohusasepeti ve pijama dunyasina bakabilirsinHastane için pijama takimi ve gecelik alanlar nereden aldiniz? Artik Bi an önce almak gerek onu da. Dün dagi ye baktim indirimde vardi. Çok da güzeldi ama üstümde sevmedim. Başka yerlere bakicam artık.
sağlıklı olsun canım bende öyle hissediyorum kasım annesi olacakmışım gibi ama hayırlısı bakalım miniklerimiz ne zaman gelmek isterlerse artık =)bana aralığa kalmıycam gibi geliyor baştan beri ama hiç bir şey hazır değil henüz yarın boyacı evi boyayacak :)
kasım 15-20 lerde gelecek minnoşun diyor içimden bir his
Maşallah 31 olmuşsun kesin kassım annesi olursun ilklerdensinbana aralığa kalmıycam gibi geliyor baştan beri ama hiç bir şey hazır değil henüz yarın boyacı evi boyayacak :)
kasım 15-20 lerde gelecek minnoşun diyor içimden bir his
Bana da aralığa kalmaz gibi geliyor :) Kasım sonu kapıyı çalacak gibiGünaydın arkadaşlar
kassım annesi iken eylül annesi oldu diğer topikler karışık erken gelen gelene
Bizde ilkler kim olucak acaba??Aralığın ilk ve ikinci haftası olan anneler sezeryen düşünüyosa kassımda bizdede anne bebiş olur Ama sağlıklı gelsinler yeterki Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah
Ya ben netten kıyafet pek alamiyorum denemediğim bişey. İade falan beni geriyor. Ondan giyip almayi tercih ediyorum.Internetten bakarsan lohusasepeti ve pijama dunyasina bakabilirsin
Valla ben çok merak ediyorum ilkleri herkesin kuzuzu zamanında gelsin inşallahBana da aralığa kalmaz gibi geliyor :) Kasım sonu kapıyı çalacak gibi
İyi çıkar inşallah canım sonuçların, sancıda uzun sürmezse drlar yalancı sancı diyo ona genelde,hersey yolundadır inşallahben de bugün kontrole geldim şeker yükleme testi yapılacak 75lik şekerli içeceği içtim bekliyorum inşallah çıkmaz bir şey..bir de dün akşam benim oğlum bana biraz sancı yaptı onu soracağım
Merhaba canım benim vajinal muayeneyi doktorum sancım geldiğinde sadece bir kez baktı sonra çatım dar ve açılmam sadece 1 cm olduğu için sezeryan oldum yani doktordan doktora çok değişiyor ki ben 41. Hafta Doğum yaptım hiç bakmadı doktorum son ana kadar .canım nts için sanki erken gibi geldi bana 30. Haftadan sonra hatta ben son ay diye hatırlıyorumKızlar merhabalar kendi doktoruma gidemediğim için başka doktora gittim şeker yüklemesi için doktor 28. Haftadan sonra nst için geliceksin artık dedi bi önceki hamileliğimde ne zaman girmeye başladığımı da hatırlayamadım doğru mu bu bi de vajinal muayenelere ne zaman başlanıyo bilen varmı ?
Canım benim ilk çocuğumda da kalbinde çok hafif parlaklık var ama korkacak bişey YÖK genelde geçiyor demişti ve çok şükür sağlıkla doğdu bişey çıkmadı inş seninkindede bir şey yokturMerhana hanımlar . Bugün moralim çok bozuldu. 25+3 üm. Daha önce radyollogta 19. Haftada be 21. Haftada detaylı usg yaptırmıştım. Birinde sorun yoktu. Diğerindede yoktu ama kalbini göremediö dönmüyor başka zaman gel bakalım demişti. Bugün gidebildim ve bi sorum yok ama bi parlaklık var takip edilsin dedi. Bebeğin herşeyi normal. Down sendromuyla ilişkilendiriyolar ihtimal olarak. Geçebiliyoda denildi ama okdr üzüldümki anlatamam. Böyle bişey yaşayan varmı acaba veya sonradan kendiliğinden geçen
Anladım canım inşallah hepimiz lohusa dönemini ağız tadıyla atlatiriz ben dün dayanamadım aradım kv yi konuştum çok şükür zıt düşmedik sıkıntı olmadiayni benim kv cnm cok alingandir.gecenlerde laf lafi acti telde konustum anne annem dogumdan bi hafta once gelicek kalicak dogumdan sonra da 2 hafta falan kalicak kanama vs durumlar olcagi icin annemle daha rahat ederim.ev de kucuk iki tarafin bi anda kalmasina gerek yok tabiki yine gelirsin ama kalmaya gerek yok dedim.annem 2 hafta kalicak zaten ondan sonra da sen gelir kalirsin sirayla olsa daha iyi olur dedim.kvde de tmm dedi.isterse alinsin pek tinlamadim.ama alinmadi sanki.evimde kucuk oldugu icin sanirim o da gerek duymadi.ama gunduz gelir onlarin da ilk torunu olcak cunku gelmelerine bisey diyemem.hatta gelsin az isin ucundan tuttsun.
ben simdi islerimi hallediyorum kimseye minnetim yok istemiyorum da yoksa surekli ben temilzigini yaptim ben yardim ettim falan kendini over.ama dogumdan sonra kilimi kipirdatmicam yardim etsin.ben zaten ikramliklarimi hazirlicam gelene verirler annemle.ama temizligimi yaptircam kaynanama bu sefer kalkmicam hic bebegimle ilgilencem.kalkabilcek durumda dahi olsam da kalkmicam dikislerimin acidigini bahane edicem.cunku bu sefer benim evimde bebekle onlar ilgilenir ben kalkip yemek temizlikle ilgilenmek zorunda kalirim ben dinlenicem guzelce.
Bencede kendini o kadar yorma canım doğumdan önce doğum zamanına dinlenmiş dinç ol anneme sordum Arap sabunu veya başka birşeyle silsende üstünde ıslak bezle tekrar geçmek gerekiyormuş dalga dalga iz kaliyormus yoksatesekkur ederim cnm ben de galiba her odayi silemicem esimi ikna edemedim uyuzluk yapiyo silemem diyo.ben de bari 2 odayi silelim dedim oyle yapcaz artik.tek de yapamam koltuk cekilcek falan bi de yukarlari esime yaptirmam gerekcek.
aynen canım söyledim ayakta çok mu kaldın dedi ki evet çok ayakta kaldım çünkü oturarak ders anlatamıyorum oturmaya çalıştım ama ister istemez 9. sınıflar yaramaz olduğu için insan yoruluyor beni hem kıstırdılar hem de ayakta kaldım.çok şükür bir sıkıntı yok tahlil sonuçlarım da öğleden sonra çıkarİyi çıkar inşallah canım sonuçların, sancıda uzun sürmezse drlar yalancı sancı diyo ona genelde,hersey yolundadır inşallah
Ben internetten lohusasepetinden aldim bir pijama sabahlik takimi, bir de birolicgiyimden gecelik sabahlik takimi aldim. Beden de uydu begendim. Ama simdi de kalin biseyler alsam mi diyorum aralik malum kadife polar falan. Gerci hastane sicak olacak ben de sicaktan nefret ederim ama bakalim.Hastane için pijama takimi ve gecelik alanlar nereden aldiniz? Artik Bi an önce almak gerek onu da. Dün dagi ye baktim indirimde vardi. Çok da güzeldi ama üstümde sevmedim. Başka yerlere bakicam artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?