2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
kızlar kızlarınıza hiç kulotlu çorap aldınız mı?
ben 2 tane aldım belki kışın lazım olur diye :)

Geçmis olsun canım bende ciger geliştirici iğne yaptırdım 24 sats arayla ignenin adi ne acaba
teşekkür ederim canım sanada geçmiş olsun. celestone chronodose iğnenin ismi canım sana hangisini verdiler aynıdır sanırım ama bana doktor 12 saat arayla dedi

teşekkür ederim canım sanada geçmiş olsun. celestone chronodose iğnenin ismi canım sana hangisini verdiler aynıdır sanırım ama bana doktor 12 saat arayla dedi
Benimde aynı iğneydi canim 24 saat arayla yaptırdım benimde kız 35 haftalık doğdu tedbir amaçlı yaptıralım istedi doktor bende yaptırdım çok iyi bir igneymis öyle duydum

Benimde aynı iğneydi canim 24 saat arayla yaptırdım benimde kız 35 haftalık doğdu tedbir amaçlı yaptıralım istedi doktor bende yaptırdım çok iyi bir igneymis öyle duydum
ne zaman yaptırdın iğneyi ve tekrar yaptırmaya gerek var mı ki? kızın kaç yaşında? bu bebişin cinsiyeti ne =) çok sordum

Kızlar ebebek’in internet sayfasında şöyle bir kampanya var. İnternetten 150 TL’ye hediye kuponu alıyorsun o kuponu mağazada 250 TL olarak kullanıyorsun. Eksiklerim olsaydı kesin alırdım ben. Çok iyi kampanya.

Pazartesi ve salı yaptirdim canım bir daha gerek varmı bilmiyorum kızım 2 buçuk yaşında karnimda ki de erkek sen yaptırdın mi
oy maşaAllah benim kızım da 33 aylık =) yok bana bugün verdi bir akşam birde sabah yaptıracağım iğneyi canım bakalım hayırlısı

Hanimlar merhaba sizin agri sizilariniz ne durumda benim bebegim hem 3 hafta onde hemde suyum fazla bu yuzden mi bilmiyorum ama asiri agrilarim var. Karnimin ici yirtiliyo sanki bazen oyle bir his. Asagida da agrilar var ozellikle ayaga kalkinca bi sure yuruyemiyorum. Yatarken saga sola donmek bile mesele cok canim yaniyor. İlk gebelik ne yapicagimi sasirdim boyle agrilari olan var mi?

Canım 3-4 gündür bu konu konuşuluyor sayfada :) hepimiz aynıyız. kimimiz idrar yolu enfeksiyonundan şüpheleniyor kimimizin sancıları yalancı doğum sancısı gibi. kiminin bebeğinin başı aşağıda omu baskı yapıyor acaba diyoruz.. daha kesinleşen bir durum yok. Herkes doktoruna sormuş bütün doktorlar normal bi durum diyor ama biz hala pırpır :)

benimde alt tarafım çok ağrıyordu dediğin gibi kalkarkene hele bu yüzden doktora gittim bugün ve bana proluton iğne ve progestan verdi birde akciğer geliştirici iğne erken doğumu önüne geçmek için. seni korkutmak istemem tabi ama istersen bi doktora görün.

Benim oglaninda hep basi asagida pek durasi yok gibi geliyor bana da o yuzden korkuyorum:) haftaya kontrolum var biraz daha sabredeyim en iyisi. Ne zormus ya allah hepimizin yardimcisi olsun

Sagol canim haftaya kontrolum var dayanilmaz duruma gelirse gidicem biraz da sorunlu gebelik cok ihmal etmemek lazim. Allah sagsalim vaktinde dogumlar nasip etsin hepimize

Benim oglaninda hep basi asagida pek durasi yok gibi geliyor bana da o yuzden korkuyorum:) haftaya kontrolum var biraz daha sabredeyim en iyisi. Ne zormus ya allah hepimizin yardimcisi olsun
Benimkinin de aşağıda, maalesef aşırı baskı hissi oluyor kasıklarda. Proluton iğne yaptırdım çarşamba günü farklı bi doktorun muayenesiydi. Çalışıyorum rapor vereyim dedi. Salı günü kendi doktoruma gidip kontrol ettireceğim yine. Ve rapor alacağım.

Calisirken de cok zor olur allah kolaylik versin. Ben evdeyken zorlaniyorum. İgne ne icin oluyor allah korusun erken dogum riski icin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…