2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Evet hersey pahali artik, Allah yardimcimiz olsun. Lcw bak istersen netten canim arada indirim de oluyor.

kızlar nevresim takımını diktirebilirsiniz ben bir çeyiz dikimevine sordum kumaş onlardan 50-60 lira arası fiyat çıkardı kadın bana bence hazıra göre ucuz ama ben hicbir sus istemedim yani dantel falan gibi onlar çocuğu rahatsız eder diye ki beni de rahatsız ediyor

bir de size tavsiyem bildik bebek mağazaları yerine normal bir bebek mağazasında her şey çok daha ucuz geçen e-bebekte 270 lira olan uyku setini sıradan bir mağazada 160 liraya gördüm markası aynıydı

Annenin veya kayinvalidenin elinden geliyorsa kumaş alıp yapabilirsiniz canım biz kendimiz nevresim yaptık hem oğlumda hem bebeğe 130tl tuttu 4 takim yaptık yanina emzirme yastığı kılıfı ve muslinde vardi
Canim muslin bez fiyatlari ne kadar. Ben gecen gun 6li mendil 25 liraya gördüm e bebekte. Bez alip alip dikeyim desim instagramda birine sordum 100x100 50 lira dedi. Cok pahali pahal mi. Siz nerden kac liraya aliyorsunuZ

Canim muslin bez fiyatlari ne kadar. Ben gecen gun 6li mendil 25 liraya gördüm e bebekte. Bez alip alip dikeyim desim instagramda birine sordum 100x100 50 lira dedi. Cok pahali pahal mi. Siz nerden kac liraya aliyorsunuZ

Canim ben geçen hafta soobe den aldım. Muslin örtü 36 liraydı sanırım. Altılı ağız mendili 26 liraydı yanlış hatırlamıyorsam. Bi de 15 liraya ikili satılan örtü vardı o daha mantıklı geldi. Bi tane de ondan aldim. Kasiyerdeki kız 15 lira olanın kalitesinin digerine göre daha dusuk olduğunu bunu alanların kesip ağız mendili yaptıklarını söyledi. Bana göre örtü olarak da çok rahat kullanılır gayet yumuşak yeri. Hatta 6 li ağız mendilini 26 liraya alacağıma keske bi takım daha alsaydım dedim çünkü kare olarak kesince 8 parça ağız mendili çıkıyor.

Valla canım ben umraniyeden aldım kumasini metresi 20tl idi eni 180di diye hatırlıyorum 1.5metre aldık iki tane battaniye 5tane ağız veya sırt mendili gibi yaptik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…