2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bugün kontrolumüz vardı 28+2de 1370gr 37cm boyu varmış oğlumun başı aşağıda idi yüzünü göstermedi pek doktor ugrasinca azıcık yandan gördük doktorumuz 38. Hafta bittikten sonra sezeryan doğum yaptiriyormus çok sevindim erkenden almamasına doğumun hemen arkasından da sünnetini yaptiricaz inşallah

Kızlar kaçıncı ayda başlar çatlaklar tabi insallah hiç olmaz ama . Benım karnımda yok fakat baldırlarım ufaktan başlamış o kadar nemlendirmeye rağmen siz ne alemdesiniz

Kızlar kaçıncı ayda başlar çatlaklar tabi insallah hiç olmaz ama . Benım karnımda yok fakat baldırlarım ufaktan başlamış o kadar nemlendirmeye rağmen siz ne alemdesiniz
Canım benim oğlumda 26.haftadan sonra başlamıştı herşey i yapmama rağmen olucaksa hiçbirşey çare olmuyor harita gibi oldu bütün vücudum bunda fazlası olmadı çok şükür

Başını aşağıya dönmesine doktorunuz birşey dedimi

Ben 24 hafta civarı çatlamaya başladım basenlerr ve bacaklarımda var catlak 10. Haftadan beri yag ve krem sürmeme rağmen insallah daha da artmaz

Evet canim lcw home bir bak netten guzel seyler vardi en son baktigimda. Bu arada ben de lcw den esofman aldim bayagidir kullaniyorun bulursan al derim ben de.
cnm hamile esofmaninda bedenini her zmnki beden mi aliyorsun ?
ben normalde l ya da xl giyerim ama gobekten dolayi bi numara buyuk mu aliyim yine ayni mi aliyim.
baktim cnm bu arada 65 e de vardi nevresim takimi onu alicam sanirim.trendyola da bakiyorum belki bulurum diye.

Benim gögüslerde başladı canım ufak ufak. Aynen bende çok özenle sürdüm krem falan ama nafile

lcw de baktim cnm esofman alcaktim bulamadimm hep yazlik vardi netten alicam artik.
ben havlu aldim da nevresim takimi alcaktim alamadim.netten alicam herseyi
tamam canım netten daha uygun bulursun. Ben kızıma yastık kılıfı almıştım lc den gayet güzel malı.

günaydın kızlar nasılsınız? ben dün sabah akşam akciğer geliştirici iğneyi yaptırdım akşamdan beri kızım hareket etmiyordu az evvel iki üç vurdu. çok hareketliydi geceleri bile acaba iğne ağır mı geldi bilemedim bugün gözlemlicem hareketlerine yoksa acile giderim herhalde çok korkuyorum

Ben kacirmisim galiba ciger gelistiriciyi neden yaptılar erken dogum riski mi vardı?
Valla benimki agri kesici falan kullanirsam daha az hareket ediyor o dikkatimi cekti.

Ben kacirmisim galiba ciger gelistiriciyi neden yaptılar erken dogum riski mi vardı?
Valla benimki agri kesici falan kullanirsam daha az hareket ediyor o dikkatimi cekti.
evet canım alt tarafım artık çok ağrıyordu cuma günü doktora gittim hafta da bir Pruloton iğne günde bir progestan ve işte ciğer geliştirici iğneyi verdi erken doğumu önlemek amacıyla ama hareketleri nerdeyse yok gözlemlicem bugün bakalım hayırlısı

Gozlemle canim olmadi gidersin ama sanirim ignede ilacta falan biraz azalabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…