- 14 Şubat 2015
- 1.636
- 3.634
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #25.001
lcw de baktim cnm esofman alcaktim bulamadimm hep yazlik vardi netten alicam artik.lc waiki ye de bak istersen canım sanırım havluyu ordan alacam ara ara indirim yapıyorlar
hemen bakiyorum cnm sagolasintinyrose .Ebebekte nevresim takimlari 69 lira ben en uygun orda gördüm şimdilik.
cnm lcw home mu bakiyim bizim burda home yok giyim magazina girdim de esofman alicaktim yoktuEvet hersey pahali artik, Allah yardimcimiz olsun. Lcw bak istersen netten canim arada indirim de oluyor.
Canım benim oğlumda 26.haftadan sonra başlamıştı herşey i yapmama rağmen olucaksa hiçbirşey çare olmuyor harita gibi oldu bütün vücudum bunda fazlası olmadı çok şükürKızlar kaçıncı ayda başlar çatlaklar tabi insallah hiç olmaz ama . Benım karnımda yok fakat baldırlarım ufaktan başlamış o kadar nemlendirmeye rağmensiz ne alemdesiniz
Başını aşağıya dönmesine doktorunuz birşey dedimiBugün kontrolumüz vardı 28+2de 1370gr 37cm boyu varmış oğlumun başı aşağıda idi yüzünü göstermedi pek doktor ugrasinca azıcık yandan gördük doktorumuz 38. Hafta bittikten sonra sezeryan doğum yaptiriyormus çok sevindim erkenden almamasına doğumun hemen arkasından da sünnetini yaptiricaz inşallah
Evet canim lcw home bir bak netten guzel seyler vardi en son baktigimda. Bu arada ben de lcw den esofman aldim bayagidir kullaniyorun bulursan al derim ben de.cnm lcw home mu bakiyim bizim burda home yok giyim magazina girdim de esofman alicaktim yoktu
Ben 24 hafta civarı çatlamaya başladım basenlerr ve bacaklarımda var catlak 10. Haftadan beri yag ve krem sürmeme rağmen insallah daha da artmazKızlar kaçıncı ayda başlar çatlaklar tabi insallah hiç olmaz ama . Benım karnımda yok fakat baldırlarım ufaktan başlamış o kadar nemlendirmeye rağmensiz ne alemdesiniz
cnm hamile esofmaninda bedenini her zmnki beden mi aliyorsun ?Evet canim lcw home bir bak netten guzel seyler vardi en son baktigimda. Bu arada ben de lcw den esofman aldim bayagidir kullaniyorun bulursan al derim ben de.
Güle güle giy cnm nerden aldın ? Ben de arayışa gectim bu araPijama ve gecelik bu sekilde. Bir tane de gri spor baykuslu almistim evde giyerim diye. Fazla oldu ama neyse artik :)Eki Görüntüle 2193475
Kadikoyden aldim canim indirim vardi gecelik ve sabahlik takimla alt ust pijamayi 160a aldim.Güle güle giy cnm nerden aldın ? Ben de arayışa gectim bu ara
Benim gögüslerde başladı canım ufak ufak. Aynen bende çok özenle sürdüm krem falan ama nafileKızlar kaçıncı ayda başlar çatlaklar tabi insallah hiç olmaz ama . Benım karnımda yok fakat baldırlarım ufaktan başlamış o kadar nemlendirmeye rağmensiz ne alemdesiniz
tamam canım netten daha uygun bulursun. Ben kızıma yastık kılıfı almıştım lc den gayet güzel malı.lcw de baktim cnm esofman alcaktim bulamadimm hep yazlik vardi netten alicam artik.
ben havlu aldim da nevresim takimi alcaktim alamadim.netten alicam herseyi
Aşağı ya çok baskı yapmadığı için bi problem yok dediBaşını aşağıya dönmesine doktorunuz birşey dedimi
Ben kacirmisim galiba ciger gelistiriciyi neden yaptılar erken dogum riski mi vardı?günaydın kızlar nasılsınız? ben dün sabah akşam akciğer geliştirici iğneyi yaptırdım akşamdan beri kızım hareket etmiyordu az evvel iki üç vurdu. çok hareketliydi geceleri bile acaba iğne ağır mı geldi bilemedim bugün gözlemlicem hareketlerine yoksa acile giderim herhalde çok korkuyorum
evet canım alt tarafım artık çok ağrıyordu cuma günü doktora gittim hafta da bir Pruloton iğne günde bir progestan ve işte ciğer geliştirici iğneyi verdi erken doğumu önlemek amacıyla ama hareketleri nerdeyse yok gözlemlicem bugün bakalım hayırlısıBen kacirmisim galiba ciger gelistiriciyi neden yaptılar erken dogum riski mi vardı?
Valla benimki agri kesici falan kullanirsam daha az hareket ediyor o dikkatimi cekti.
Gozlemle canim olmadi gidersin ama sanirim ignede ilacta falan biraz azalabiliyor.evet canım alt tarafım artık çok ağrıyordu cuma günü doktora gittim hafta da bir Pruloton iğne günde bir progestan ve işte ciğer geliştirici iğneyi verdi erken doğumu önlemek amacıyla ama hareketleri nerdeyse yok gözlemlicem bugün bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?