- 26 Eylül 2010
- 17.558
- 32.867
- 798
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #25.021
evet canım sağolGozlemle canim olmadi gidersin ama sanirim ignede ilacta falan biraz azalabiliyor.
canım aslında tek hasta bezi yeterli olurdu doğumdan sonra ilk gün kanama çok oluyor ondan sonra normal pede devam ediyorsunDun depend emici kulot aldim nasil bir sey oldugunu bilmiyordum. Bildigimiz cocuk bezi gibi bir seymis ici kocaman bir ped :) bir de lohusa pedi aldim.
Ne olur ne olmaz diye aldim. Fazla gelmesi az gelmesinden iyidir bir de ben normalde adet donemi bile uzun gece pedlerini arka arkaya yapistirip daha da uzatirim yoksa hep yataga gecer. Yani adet gibi olsa bile oyle yapacagima bunu kullanirim diye dusundum.canım aslında tek hasta bezi yeterli olurdu doğumdan sonra ilk gün kanama çok oluyor ondan sonra normal pede devam ediyorsun
Yine sırt üstü uyandım ben anlamıyorum en rahat sırtüstü yattığımda uyuyorum yazıları okuyunca anne fenalaşır kan gitmez tansiyon düşer falan yazıyor ben niye bukadar rahat oluyorum yan yatmayı sevmiyorum ya
Benimkinin 2 aydır başı aşağıda. Doktor normal dedi.Kızlar bu aralarki kontrollerinizde bebeğinizi baş aşağı görmek sizi korkutmasın artık yavaş yavaş baş aşağı olacaklar bazının Doğuma kadar olmuyor ama bu haftalarda beklenen bir durum yani
Benim gerginde olmuyor öyle rahat ediyorum ki ister istemez hep sırtüstü uyanıyorum ve bebeğim için korkuyorum doktorumla konuşcam ya geceler kabusum oldu oğluma hamileyken sol pozisyon çok rahat ediyordum bu öyle değil solumda rahat değilimYan yatmaktan belim sırtım agrıyor benimde düz yatınca da karnım gerginleşiyor hem ben hemde ogluşum rahatsız oluyor ne olacak böyle
Benimkide tam tersi nasıl olacaksa :))Benimkinin 2 aydır başı aşağıda. Doktor normal dedi.
Normal doğum mu düşünüyorsun canım? Döner daha ya çok var doğuma :)Benimkide tam tersi nasıl olacaksa :))
Evet canim normalde hangi beden giyiyorsam ayni beden aldim. Sadece beli lastikli oldugu icin ayni beden oluyor.cnm hamile esofmaninda bedenini her zmnki beden mi aliyorsun ?
ben normalde l ya da xl giyerim ama gobekten dolayi bi numara buyuk mu aliyim yine ayni mi aliyim.
baktim cnm bu arada 65 e de vardi nevresim takimi onu alicam sanirim.trendyola da bakiyorum belki bulurum diye.
oğlumu 6 sene önce sezeryan doğurdum şimdide normal istiyorum ama devamlı vazgeçiyorum korkuyorum canım cesaret YokNormal doğum mu düşünüyorsun canım? Döner daha ya çok var doğuma :)
Ciğer geliştirici iğneden sonra bi kaç günü hafeketlerı yavaslayabıkır ben ilk bebegımde de vurulmuştum normal bir durum olduğunu söylüyor doktorlargünaydın kızlar nasılsınız? ben dün sabah akşam akciğer geliştirici iğneyi yaptırdım akşamdan beri kızım hareket etmiyordu az evvel iki üç vurdu. çok hareketliydi geceleri bile acaba iğne ağır mı geldi bilemedim bugün gözlemlicem hareketlerine yoksa acile giderim herhalde çok korkuyorum
Canım Bende bunu düşündüm . Geçen bi yazı okudum sanıldığı gibi illa şöyle yatılacak diye bi kaide yokmuş. Yüz üstü haricinde nasıl rahat ediliyorsa öyle uzanın deniyordu. Sırt üstü çok uzun olmadığı sürece sakıncası yokmuşYine sırt üstü uyandım ben anlamıyorum en rahat sırtüstü yattığımda uyuyorum yazıları okuyunca anne fenalaşır kan gitmez tansiyon düşer falan yazıyor ben niye bukadar rahat oluyorum yan yatmayı sevmiyorum ya
tamam canım çok teşekkür ederim içimi rahatlattın sağolCiğer geliştirici iğneden sonra bi kaç günü hafeketlerı yavaslayabıkır ben ilk bebegımde de vurulmuştum normal bir durum olduğunu söylüyor doktorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?