2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Dun doktorumla konustum hep sola yatmaya calismaktan vucudum agriyo dedim nasil istiyosan oyle uyu dedi. Cok da takilmamak gerek hrlde. Gerci bebegim sagda oldugu icin istesem de saga yatamiyorum ben.

Kizlar gece ilk defa mide yanmasi yasadim fokur fokurdu uyutmadi ve etkisi hala devam ediyo. Doktora gitmeme daha var sizlerde yasayan var mi nasil gecer ilaci hapi vs. Aliniyo mu boyle doguma kadar durulmaz ya.

Kizlar gece ilk defa mide yanmasi yasadim fokur fokurdu uyutmadi ve etkisi hala devam ediyo. Doktora gitmeme daha var sizlerde yasayan var mi nasil gecer ilaci hapi vs. Aliniyo mu boyle doguma kadar durulmaz ya.
Geçtiğimiz kontrolde doktor bana miden nasıl diye sordu iyi dedim bu aylarda midede sıkıntılar başlar özellikle yanmalar ona göre ilaç verecektim dedi

oğlumu 6 sene önce sezeryan doğurdum şimdide normal istiyorum ama devamlı vazgeçiyorum korkuyorum canım cesaret Yok

Ssvd yi bende araştırıyorum, sanıldığı kadar da kolay değilmiş, öncelikle her sey normal süreçte olmasi gerekiyor, suni sanci gerekirse bebegin doğum sureci uzarsa direkt sezeryana aliyorlar.

Kızlar bu aralarki kontrollerinizde bebeğinizi baş aşağı görmek sizi korkutmasın artık yavaş yavaş baş aşağı olacaklar bazının Doğuma kadar olmuyor ama bu haftalarda beklenen bir durum yani
Benim geçen ay kontrolde başaşağı dönmüştü doktor iyi birşey sorun yok dedi. Ağrı kasılma falan birseyse yok suana kadar. Persembe buay kontrolü var. Bakalım durumlar ne cok merak ediyorum.

Canım benim nadiren oluyor yanmam. Ilk aylardan beri ama 15-20 günde falan 1 kere anca cok sorun degil yani. Rennie vermişti doktor günde 3-4 tane kadar kullanırsin yanma olunca demişti. Fark edince atıyorum ağzıma.

Pijama ve gecelik bu sekilde. Bir tane de gri spor baykuslu almistim evde giyerim diye. Fazla oldu ama neyse artik :)Eki Görüntüle 2193475
güle güle kullan canım. Ben pijama takımı aldım ama gecelik alamadım daha. Hersey cok süslü geliyor. Sade birşey bulursam alıcam. Terlik falanda almak lazım hastane için. Twigyden falan normal pufidik terlik alsam diyorum sonra evdede giyerim. Sevmiyorum lohusa terliklerini. Olur dimi?

Dun depend emici kulot aldim nasil bir sey oldugunu bilmiyordum. Bildigimiz cocuk bezi gibi bir seymis ici kocaman bir ped :) bir de lohusa pedi aldim.
Depend 1 paket bende aldim gecen ay. Icinde 9-10 tane falan var sanırım. Yanimizda bulunsun ne olur ne olmaz.

Canım ben bunu geçen ay doktora sormuştum oda fazla kasmana gerek yok istediğin gibi yat dedi. Sadece uzun süreli gun içi uzanmalarinda solu tercih et demişti. Geceleri zaten en az 3 kere uyanıyorum. Her seferinde sola dönük yatiyorum kalktığımda sagda yada sırt üstü oluyorum. Sorun değil yani.

Ben hasta bezi almıştım 2 3 adet kullanmistim hastanede kolaylik olmustu fazla ayaklanamadigim için. Biri demiş bebek bezi, bende ilk günler cirt yerlerini kesip oğlumun bezlerini kullanmistim o da rahatlikti. Şimdi lohusa pedi falan çıkmış onlardan alacağım hasta bezi de tane işi satılan yerler varsa alırım bir kac tane. Ilk zaman iyi oluyor.

Canım geçmiş olsun. 3-4 aydır ölüyorum reflüden. Doktorum gaviscon double action vermişti. Bazen şurubunu bazen emme tabletini kullanıyorum. İyi geliyor baya rahatlatıyor. Baharatlı bal yağlı salçalı şeyler uzak durmak ve yatmadan en az 2 saat evvel yemeyi kesmek gerekiyor. Ve 2 yastıkla yatıyorum mutlaka.

Kış bebeği olacağı için ikisinden de aldım. 2 penye 1 triko aldım, babaannemiz de 2 tane yün battaniye ördü. Yeter galiba. Battaniye sık kullanılıyormuş.
Bende penye battaniye yok ondan da alayim ama ne diye geçiyor göremedim hiç. Pamuklu battaniye mi oluyor penye demek pek anlamadığım için:)

Ben normal gri bir gecelik almistim ama esim cok begenmedi. Onlarin aile peksuslu olunca bir de bunlardan aldik dantelli falan hic hos gelmiyor bana da aslinda. Crocs tarzi giyenler bile var bence istedigin gibi terlik alabilirsin.
Ben de bugun sunlara baktim

Bende penye battaniye yok ondan da alayim ama ne diye geçiyor göremedim hiç. Pamuklu battaniye mi oluyor penye demek pek anlamadığım için:)
Canım ben ebebekten penye jakarlı battaniye diye almıştım. Hatta 16 TL falandı. Böyle kendinden minik delikleri olan kumaşlar vardır ya onlardan. İnternetten almıştım ama çok güzel çıktı kumaşı. Düz renk beyaz aldım ama mavisi pembesi de vardı. Çok desenli resimli falan olanları sevmiyorum ben.

Hasta bezi bizede aldırdılar yatağa serdiler ameliyattan gelince ona doluyor kan zaten ilk gün lazım oluyor 3 tane yetiyor ben kalanları bebeğin altını değiştirirken örtü olarak kullandım koltuğa falan serip bebeği üstüne yatırıyordum bebeğin çantasında da mutlaka bulunduruyordum gittiğim yerlerde bezini değiştirirken mutlaka önce onu seriyordum ziyan olmuyor yani kalanlar

4tane penye battaniye 3tane palzen bitane tiriko 2tane polar battaniye 4tane muslin var canım bende
Canım şu gri örgülü olan nasıldı? Ben de internet sayfalarında gördüm alacaktım da güvenemedim. Mağazadan da bakma fırsatım olmadı. Eni çok geniş gibi görünüyor benim ayaklarım da ince nasıl durur bilemedim. Gerçi doğuma kadar şişeriz galiba

lcw de baktim cnm esofman alcaktim bulamadimm hep yazlik vardi netten alicam artik.
ben havlu aldim da nevresim takimi alcaktim alamadim.netten alicam herseyi
Lcw nin nevresim takımını aldım 70 tl çok güzel kumaşı falan yumusacik yıkadım ütüledim ütü güzel tutuyo hemen kırışıklıklar açılıyo. Tavsiye ederim kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…