- 22 Kasım 2010
- 11.317
- 20.335
- 598
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #25.041
Dun doktorumla konustum hep sola yatmaya calismaktan vucudum agriyo dedim nasil istiyosan oyle uyu dedi. Cok da takilmamak gerek hrlde. Gerci bebegim sagda oldugu icin istesem de saga yatamiyorum ben.Benim gerginde olmuyor öyle rahat ediyorum ki ister istemez hep sırtüstü uyanıyorum ve bebeğim için korkuyorum doktorumla konuşcam ya geceler kabusum oldu oğluma hamileyken sol pozisyon çok rahat ediyordum bu öyle değil solumda rahat değilim
Geçtiğimiz kontrolde doktor bana miden nasıl diye sordu iyi dedim bu aylarda midede sıkıntılar başlar özellikle yanmalar ona göre ilaç verecektim dediKizlar gece ilk defa mide yanmasi yasadim fokur fokurdu uyutmadi ve etkisi hala devam ediyo. Doktora gitmeme daha var sizlerde yasayan var mi nasil gecer ilaci hapi vs. Aliniyo mu boyle doguma kadar durulmaz ya.
oğlumu 6 sene önce sezeryan doğurdum şimdide normal istiyorum ama devamlı vazgeçiyorum korkuyorum canım cesaret Yok
Benim geçen ay kontrolde başaşağı dönmüştü doktor iyi birşey sorun yok dedi. Ağrı kasılma falan birseyse yok suana kadar. Persembe buay kontrolü var. Bakalım durumlar ne cok merak ediyorum.Kızlar bu aralarki kontrollerinizde bebeğinizi baş aşağı görmek sizi korkutmasın artık yavaş yavaş baş aşağı olacaklar bazının Doğuma kadar olmuyor ama bu haftalarda beklenen bir durum yani
Canım benim nadiren oluyor yanmam. Ilk aylardan beri ama 15-20 günde falan 1 kere anca cok sorun degil yani. Rennie vermişti doktor günde 3-4 tane kadar kullanırsin yanma olunca demişti. Fark edince atıyorum ağzıma.Kizlar gece ilk defa mide yanmasi yasadim fokur fokurdu uyutmadi ve etkisi hala devam ediyo. Doktora gitmeme daha var sizlerde yasayan var mi nasil gecer ilaci hapi vs. Aliniyo mu boyle doguma kadar durulmaz ya.
Oylemi normal o zmn olmadi doktoruma mesaj atiyim bari versin ilac sagol cnm.Geçtiğimiz kontrolde doktor bana miden nasıl diye sordu iyi dedim bu aylarda midede sıkıntılar başlar özellikle yanmalar ona göre ilaç verecektim dedi
güle güle kullan canım. Ben pijama takımı aldım ama gecelik alamadım daha. Hersey cok süslü geliyor. Sade birşey bulursam alıcam. Terlik falanda almak lazım hastane için. Twigyden falan normal pufidik terlik alsam diyorum sonra evdede giyerim. Sevmiyorum lohusa terliklerini. Olur dimi?Pijama ve gecelik bu sekilde. Bir tane de gri spor baykuslu almistim evde giyerim diye. Fazla oldu ama neyse artik :)Eki Görüntüle 2193475
Depend 1 paket bende aldim gecen ay. Icinde 9-10 tane falan var sanırım. Yanimizda bulunsun ne olur ne olmaz.Dun depend emici kulot aldim nasil bir sey oldugunu bilmiyordum. Bildigimiz cocuk bezi gibi bir seymis ici kocaman bir ped :) bir de lohusa pedi aldim.
Canım ben bunu geçen ay doktora sormuştum oda fazla kasmana gerek yok istediğin gibi yat dedi. Sadece uzun süreli gun içi uzanmalarinda solu tercih et demişti. Geceleri zaten en az 3 kere uyanıyorum. Her seferinde sola dönük yatiyorum kalktığımda sagda yada sırt üstü oluyorum. Sorun değil yani.Yine sırt üstü uyandım ben anlamıyorum en rahat sırtüstü yattığımda uyuyorum yazıları okuyunca anne fenalaşır kan gitmez tansiyon düşer falan yazıyor ben niye bukadar rahat oluyorum yan yatmayı sevmiyorum ya
Kizlar gece ilk defa mide yanmasi yasadim fokur fokurdu uyutmadi ve etkisi hala devam ediyo. Doktora gitmeme daha var sizlerde yasayan var mi nasil gecer ilaci hapi vs. Aliniyo mu boyle doguma kadar durulmaz ya.
Canım geçmiş olsun. 3-4 aydır ölüyorum reflüden. Doktorum gaviscon double action vermişti. Bazen şurubunu bazen emme tabletini kullanıyorum. İyi geliyor baya rahatlatıyor. Baharatlı bal yağlı salçalı şeyler uzak durmak ve yatmadan en az 2 saat evvel yemeyi kesmek gerekiyor. Ve 2 yastıkla yatıyorum mutlaka.Kizlar gece ilk defa mide yanmasi yasadim fokur fokurdu uyutmadi ve etkisi hala devam ediyo. Doktora gitmeme daha var sizlerde yasayan var mi nasil gecer ilaci hapi vs. Aliniyo mu boyle doguma kadar durulmaz ya.
4tane penye battaniye 3tane palzen bitane tiriko 2tane polar battaniye 4tane muslin var canım bendebattaniye olarak ne tür battaniye aldınız ?penye ,triko v.s
Kış bebeği olacağı için ikisinden de aldım. 2 penye 1 triko aldım, babaannemiz de 2 tane yün battaniye ördü. Yeter galiba. Battaniye sık kullanılıyormuş.battaniye olarak ne tür battaniye aldınız ?penye ,triko v.s
Oo baya çok almışsın:) bende Bi Müslin Bi triko Bi polar var.4tane penye battaniye 3tane palzen bitane tiriko 2tane polar battaniye 4tane muslin var canım bende
Bende penye battaniye yok ondan da alayim ama ne diye geçiyor göremedim hiç. Pamuklu battaniye mi oluyor penye demek pek anlamadığım için:)Kış bebeği olacağı için ikisinden de aldım. 2 penye 1 triko aldım, babaannemiz de 2 tane yün battaniye ördü. Yeter galiba. Battaniye sık kullanılıyormuş.
Ben normal gri bir gecelik almistim ama esim cok begenmedi. Onlarin aile peksuslu olunca bir de bunlardan aldik dantelli falan hic hos gelmiyor bana da aslinda. Crocs tarzi giyenler bile var bence istedigin gibi terlik alabilirsin.güle güle kullan canım. Ben pijama takımı aldım ama gecelik alamadım daha. Hersey cok süslü geliyor. Sade birşey bulursam alıcam. Terlik falanda almak lazım hastane için. Twigyden falan normal pufidik terlik alsam diyorum sonra evdede giyerim. Sevmiyorum lohusa terliklerini. Olur dimi?
Depend 1 paket bende aldim gecen ay. Icinde 9-10 tane falan var sanırım. Yanimizda bulunsun ne olur ne olmaz.
Canım ben bunu geçen ay doktora sormuştum oda fazla kasmana gerek yok istediğin gibi yat dedi. Sadece uzun süreli gun içi uzanmalarinda solu tercih et demişti. Geceleri zaten en az 3 kere uyanıyorum. Her seferinde sola dönük yatiyorum kalktığımda sagda yada sırt üstü oluyorum. Sorun değil yani.
Canım ben ebebekten penye jakarlı battaniye diye almıştım. Hatta 16 TL falandı. Böyle kendinden minik delikleri olan kumaşlar vardır ya onlardan. İnternetten almıştım ama çok güzel çıktı kumaşı. Düz renk beyaz aldım ama mavisi pembesi de vardı. Çok desenli resimli falan olanları sevmiyorum ben.Bende penye battaniye yok ondan da alayim ama ne diye geçiyor göremedim hiç. Pamuklu battaniye mi oluyor penye demek pek anlamadığım için:)
Canım şu gri örgülü olan nasıldı? Ben de internet sayfalarında gördüm alacaktım da güvenemedim. Mağazadan da bakma fırsatım olmadı. Eni çok geniş gibi görünüyor benim ayaklarım da ince nasıl durur bilemedim. Gerçi doğuma kadar şişeriz galiba4tane penye battaniye 3tane palzen bitane tiriko 2tane polar battaniye 4tane muslin var canım bende
Lcw nin nevresim takımını aldım 70 tl çok güzel kumaşı falan yumusacik yıkadım ütüledim ütü güzel tutuyo hemen kırışıklıklar açılıyo. Tavsiye ederim kesinlikle.lcw de baktim cnm esofman alcaktim bulamadimm hep yazlik vardi netten alicam artik.
ben havlu aldim da nevresim takimi alcaktim alamadim.netten alicam herseyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?