- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #25.121
çantaya sığmaz canım battaniyeler senin kiyafetlerin vs küçük bir valiz yeterlidirHastaneye valizle mi gideceksiniz ufak bir cantayla mi? Cantaya sigmaz mi acaba gotureceklerimiz?
Valizle gidicem ben. Puseti alırız bir de. Yaptıracağım şekerlemeleri hediyelikleri falan da ayrı bir yere koyar götürürüz.Hastaneye valizle mi gideceksiniz ufak bir cantayla mi? Cantaya sigmaz mi acaba gotureceklerimiz?
Kesinlikle canim benimde sezeryan oldu epidural ameliyattan cikinca hemen geldi sutum masallah kizimda hevesliydi emmeye hic bir sıkıntım olmadi. Sutum gelcek mi diye dusunmek bile etkiler sut gelmesini.Benim sezeryan da ertesi gün sütüm gelmişti. Dogum sekliyle ilgisi yok bebegi sık sık memeye tutarsanız süt gelir. Kendinizi bu şekilde şartlandirmayin şimdiden. Pozitif düşünün.
Ben valiz götürücem canım süsliycem bide :)Hastaneye valizle mi gideceksiniz ufak bir cantayla mi? Cantaya sigmaz mi acaba gotureceklerimiz?
Siz de mi epidural oldunuz. Ben genel anestezi ile oldum 3. Gun geldi sutum. Tabi gelmedi diye emzirmekten vazgecmemek gerekiyor ben devamli emzirdim sut gelmese bileBenim sezeryan da ertesi gün sütüm gelmişti. Dogum sekliyle ilgisi yok bebegi sık sık memeye tutarsanız süt gelir. Kendinizi bu şekilde şartlandirmayin şimdiden. Pozitif düşünün.
Ben hem spinal hemde genel anestezi aldım sütüm çıkınca geldi şükür her zman pozitif düşünelim bol sütlerimiz olsun inşallahSiz de mi epidural oldunuz. Ben genel anestezi ile oldum 3. Gun geldi sutum. Tabi gelmedi diye emzirmekten vazgecmemek gerekiyor ben devamli emzirdim sut gelmese bile
Siz de mi epidural oldunuz. Ben genel anestezi ile oldum 3. Gun geldi sutum. Tabi gelmedi diye emzirmekten vazgecmemek gerekiyor ben devamli emzirdim sut gelmese bile
hayır hastanenin var zaten neden götürmeyi düşündün kiHastaneye kendiniz icin nevresim pike vs goturecek misiniz?
canım gerekirse hastane mama veriyor.hic isim olmaz cnm onu da hastane degistirsin bi zahmet
peki kizlar bebek icin yaniniza ne olur ne olmaz mama alcakmisiniz insallah gerek kalmaz ama ben alicam ya.sutum gelmezse denicem her saat basi emsin geksin diye gogus pompasi da aldim onu da goturcem onunla da cekim yapicam belki gelir diye ama ona ragmen gelmezse mecbur mama vermek zorunda kalirim ac kalir bebek diye akicam yanima.
bir de gogus pompasi aldim gogus ucum cok yok ekstra gogus ucu cikarici almak zorundamiyim pompayla cikartamazmiyim
Ben de dusunmedim bir yakinim soyledi goturuluyor diye şu süslü takimlardan. Ama ugrasamam ben de:/hayır hastanenin var zaten neden götürmeyi düşündün ki
Canim kac olcek icilecek 1 kasik mi 2 mi icinde 2 yaziyo.bence düzenli kullanmak daha iyi yoksa etkisi olmaz onu fark ettim sadece yanmada içiyordum ama içtikten sonra etkisi olasıya kadar da zaman alıyor o yüzden günde üç kes iyi bence canım ama herkesin bünyesi farklı debemen gerekir canım
1 ölçek 5ml canım kapağında var ya ölçek ondan içCanim kac olcek icilecek 1 kasik mi 2 mi icinde 2 yaziyo.
ben de biomiyorum cnm instegramda muhendisinoglu var o icerigini falan paylasiyo onun incelemesini bekliyorum belki incelerse ona gore alicamHangi marka almayı düşünüyorsun peki? Ben hiç araştırmadım hiç bilmiyorum
rezene falan zararli olmaz mi ben de duaundum onu da erken doguma sebep olur bisey falan olursa diye icmek iatemiyorum acikcasi bitki cayi.ama dogumdan hemen sonra su aldircam esime bol bol su icicem.Hastaneye mama götürmeyin, sut gelmezse ordan beslerler bebisi, zaten anne karnında beslendigi de bir müddet idare ediyor. Ben son haftalarda süt arttıran çaylardan icmeye başlayacağım, hastane çantamda da götüreceğim.
ben de pompa cikarir belki diye ekstra para vermek istemiyorum acikcasi insallah cikarir ya.Yani ben de hic goturmeyi dusunmedim. Ama bana soyleyen kisi temizliginden ziyade suslu puslu bir takimi kasdetti sanirim. Hani su lohusa takimlarindan
Bir de onunla ugrasamam ben de
tinyrose canim ben gogus ucu cikarici aldim benim de pek yok. Pompayla da cikar bence ama daha pratik bisey olsun dedim elimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?