- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #25.101
Benim ozelde nasipse ama hic dusunmemistim goturmeyi.Biri goturuluyor dedi de gecen bilemedim.sanırım herkes özelde doğum yapmayı düşünüyor. ben kızımda yattığımda hep değiştiriyorlardı hergün o yüzden götürmicem canım
Doktorum net boyama demisti. Yoksa çoktan boyatmistim bn de.Canm benimkide aktı kapalym ama yinede rahatsz oluyorm ama bekliyorum boyatan duymustum 3 ay dan sonra yapan dr na sordn mu cnm o onaylarsa yaparsn:)
insallah hepiniz gule gule kullaaniriz cnm aldiklarimizi sagokasinÇok iyi almışsın canm güle güle kullanın.
bilmiyorum canım için rahat etmezse götür ama ben şahsen doğumdan sonra o kadar çamaşır yıkamaya fırsatım ve gücüm olmayacak kimsem yok gelmeyecek doğuma o yüzden bunu da düşünmek gerekir.Benim ozelde nasipse ama hic dusunmemistim goturmeyi.Biri goturuluyor dedi de gecen bilemedim.
cnm almaya gerek yok askinda sana dar geken ya da bol gelen pantalonun varsa terziye ver boyle hamilekik pantalonu iatiyorum de yapsin.Hamileler icin normal pantolonları kullanabilmek icin aparatlar varmış onlardan kullanan var mi? Şu tarz şeyler ;
https://m.n11.com/bellaband-hamile-karin-bandi-bel-bandi-P157075110
Bunun Turkiye de satışı yok galiba. Bellybelt miş adı.
Orda varken neden götüreyim ki. Hergün değişiyorlar zaten:)Hastaneye kendiniz icin nevresim pike vs goturecek misiniz?
cnm ben de bu arada zoferi biraktim doktordan baska ikac yazmasini istedim deneyim belki iyi gelir de birazcik icim rahat eder diye.dramamine kullaniyorum gunde 1 kez.en azindan herkesin kullandigi bi ilac diyerek kullaniyorum.insallah ona da gerek kalmazValla canim ben hep bu durumdayim. Gece yattigim anda iyice aziyor reflum. Gaviscon kullaniyorum ama bir ise yariyor mu hayir. İlk hamileligimde de 9 ay kusarak midem yanarak gecirmistim. İns sen bi çözümünü bulursun gecmis olsun
Güzelmiş canm. Ben sadece üzerindeki puset var sandım da kısa süre kullanılır gibi gelmişti. Sağlıkla kullansın minnoş arabasını inşallah:)Eki Görüntüle 2193666
Bu sekil canım ayak ortusune kdr var
Yok canm götürmeyeceğim. Doğum yapacağım hastanede daha önce arkadaşlarım da doğum yaptı nevresimleri baya temiz oluyor. Kışın yorganın üzerine battaniye de veriyorlar. O da çok şık ve temiz. O yüzden götürmeyeceğim.Hastaneye kendiniz icin nevresim pike vs goturecek misiniz?
hic isim olmaz cnm onu da hastane degistirsin bi zahmetHastaneye kendiniz icin nevresim pike vs goturecek misiniz?
Ben mama almayı hiç düşünmedim. İnşallah gelir sütümüz yahic isim olmaz cnm onu da hastane degistirsin bi zahmet
peki kizlar bebek icin yaniniza ne olur ne olmaz mama alcakmisiniz insallah gerek kalmaz ama ben alicam ya.sutum gelmezse denicem her saat basi emsin geksin diye gogus pompasi da aldim onu da goturcem onunla da cekim yapicam belki gelir diye ama ona ragmen gelmezse mecbur mama vermek zorunda kalirim ac kalir bebek diye akicam yanima.
bir de gogus pompasi aldim gogus ucum cok yok ekstra gogus ucu cikarici almak zorundamiyim pompayla cikartamazmiyim
ben de boyatmak istiyorum.saclarimi boyatinca ozguvenim geliyo kendimi cok iyi hissettiriyo daha bi bakiyorum kendime.ama simdi bi boyatirsam annem esim kaynanam soylenirler hic ugrasamam kimyasal boyayi da solumak istemiyorum ben de vicdan yapiyorum.organik boya diye bisey de yok malesef heosinin icinde kkmyasal madde var.amaaa boyatmayiver olmezsin diyorum kendime.Doktorum net boyama demisti. Yoksa çoktan boyatmistim bn de.
hastane vermezse bi de ben alicam cnm ya insallah gerek kalmaz ama en kotu ihtimali de dusunmek lazim mecbur :-(Ben mama almayı hiç düşünmedim. İnşallah gelir sütümüz yagelmezse hastaneden de veriyorlar mama bildiğim kadarıyla. En kötü ihtimalle eşim gider alır. Ama göğüs pompasını ben de götüreceğim.
Hangi marka almayı düşünüyorsun peki? Ben hiç araştırmadım hiç bilmiyorumhastane vermezse bi de ben alicam cnm ya insallah gerek kalmaz ama en kotu ihtimali de dusunmek lazim mecbur :-(
bilmiyorum canım için rahat etmezse götür ama ben şahsen doğumdan sonra o kadar çamaşır yıkamaya fırsatım ve gücüm olmayacak kimsem yok gelmeyecek doğuma o yüzden bunu da düşünmek gerekir.
Orda varken neden götüreyim ki. Hergün değişiyorlar zaten:)
Yok canm götürmeyeceğim. Doğum yapacağım hastanede daha önce arkadaşlarım da doğum yaptı nevresimleri baya temiz oluyor. Kışın yorganın üzerine battaniye de veriyorlar. O da çok şık ve temiz. O yüzden götürmeyeceğim.
Yani ben de hic goturmeyi dusunmedim. Ama bana soyleyen kisi temizliginden ziyade suslu puslu bir takimi kasdetti sanirim. Hani su lohusa takimlarindanhic isim olmaz cnm onu da hastane degistirsin bi zahmet
peki kizlar bebek icin yaniniza ne olur ne olmaz mama alcakmisiniz insallah gerek kalmaz ama ben alicam ya.sutum gelmezse denicem her saat basi emsin geksin diye gogus pompasi da aldim onu da goturcem onunla da cekim yapicam belki gelir diye ama ona ragmen gelmezse mecbur mama vermek zorunda kalirim ac kalir bebek diye akicam yanima.
bir de gogus pompasi aldim gogus ucum cok yok ekstra gogus ucu cikarici almak zorundamiyim pompayla cikartamazmiyim
Cnm o zaman hic yaptrma derim soncta boya kimyasal zarari olabilir dr da dedyseDoktorum net boyama demisti. Yoksa çoktan boyatmistim bn de.
Canim iyi yapmissin dramamine ise yariyorsa onu kullan tabi. Zofer cok da pahali bi ilac. Malum hepimizin paraya ihtiyaci varcnm ben de bu arada zoferi biraktim doktordan baska ikac yazmasini istedim deneyim belki iyi gelir de birazcik icim rahat eder diye.dramamine kullaniyorum gunde 1 kez.en azindan herkesin kullandigi bi ilac diyerek kullaniyorum.insallah ona da gerek kalmaz
sen de hala bulanti icin vitamin kullaniyor musun
bu arada umarim seni baskasiyla karsitirmiyorumdur
Canim hastanelerde elektrikli göğüs pompalari oluyor onlar daha güçlü cekiyor. İlk onunla da cekersin. Normal dogumda hemen geliyor sut sezeryanda benim 3. Gun dus yapinca geldi o zamana kadar mecbur mamayi veriyorsun çunku sarilik oluyorlar hemencikhic isim olmaz cnm onu da hastane degistirsin bi zahmet
Ben ilk bebegimde boyatmamistim hamileligimde. Dogumdan sonra da ek gidaya gecene kadaar boyatmadim bayagi bembeyaz saclarla dolastim. Bunda boyatcam diye gittim boya falan aldim. Esim de bu bebege haksizlik yapiyorsun deyince amann dedim beyaz sac ssiyah sac karisti kafam gri oldu. Gri sac da moda dedim. Kendimi teselli ediyorum yine boyatmiycam. Vicdan yaptim bi 8 ay daha boyleyim yaniben de boyatmak istiyorum.saclarimi boyatinca ozguvenim geliyo kendimi cok iyi hissettiriyo daha bi bakiyorum kendime.ama simdi bi boyatirsam annem esim kaynanam soylenirler hic ugrasamam kimyasal boyayi da solumak istemiyorum ben de vicdan yapiyorum.organik boya diye bisey de yok malesef heosinin icinde kkmyasal madde var.amaaa boyatmayiver olmezsin diyorum kendime.
ama su an aynaya bile bakmak istemiyorum makyaj yapasim gelmiyor.kendimden sogudum
bi yandan da taaa 40 cikinca mi boyatcam ben ya diyorum :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?