- 26 Eylül 2010
- 17.558
- 32.867
- 798
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #25.081
Benimkiler de ince ama terlik işte rahatça giyilir o kadar bol olmaz bence. Beyazı olsa kesin alırdım ama hiç bir şey bulamazsam artık gri alırım ben de.Canım şu gri örgülü olan nasıldı? Ben de internet sayfalarında gördüm alacaktım da güvenemedim. Mağazadan da bakma fırsatım olmadı. Eni çok geniş gibi görünüyor benim ayaklarım da ince nasıl durur bilemedim. Gerçi doğuma kadar şişeriz galiba
Ben sürekli dip boya yapıyorum ama eskiden 3 haftada birse şimdi 5-6 haftada bir yapmaya çalışıyorum. İlk üç ay boyatmadım sadece.Saclarini boyatan var mi kizlar? Su an saclarim 3 renk. Boyatmamayi dusunuyodum ama cok bakimsiz duruyor böyle saclarim. Dayanamicam sanirim:/
Hamile kalmadan once asla dip boyayi ihmal etmezdim.ama aylardir boyatmiyorum hamile kaldigimdan beri. Organik boya mi kullaniyorsun?Ben sürekli dip boya yapıyorum ama eskiden 3 haftada birse şimdi 5-6 haftada bir yapmaya çalışıyorum. İlk üç ay boyatmadım sadece.
Canim bunun beli sezeryan dikisini acitmiyor mu ki. Ben ilk cocugumda böyle kulot bez gibi degil de hasta bezi diyorlar sanırım yanlardan cirt cirtli almistimDun depend emici kulot aldim nasil bir sey oldugunu bilmiyordum. Bildigimiz cocuk bezi gibi bir seymis ici kocaman bir ped :) bir de lohusa pedi aldim.
Canm benimkide aktı kapalym ama yinede rahatsz oluyorm ama bekliyorum boyatan duymustum 3 ay dan sonra yapan dr na sordn mu cnm o onaylarsa yaparsn:)Saclarini boyatan var mi kizlar? Su an saclarim 3 renk. Boyatmamayi dusunuyodum ama cok bakimsiz duruyor böyle saclarim. Dayanamicam sanirim:/
Valla canim ben hep bu durumdayim. Gece yattigim anda iyice aziyor reflum. Gaviscon kullaniyorum ama bir ise yariyor mu hayir. İlk hamileligimde de 9 ay kusarak midem yanarak gecirmistim. İns sen bi çözümünü bulursun gecmis olsunKizlar gece ilk defa mide yanmasi yasadim fokur fokurdu uyutmadi ve etkisi hala devam ediyo. Doktora gitmeme daha var sizlerde yasayan var mi nasil gecer ilaci hapi vs. Aliniyo mu boyle doguma kadar durulmaz ya.
Evet vanim organik aliyorum hep, iki doktorum da kanitlanmis bir zarari yok dedi. Genetik olarak bembeyaz benim saclar maalesef, az bir sey olsa boyatmam ama kendi sacim da siyah zaten cok kotu duruyor.Hamile kalmadan once asla dip boyayi ihmal etmezdim.ama aylardir boyatmiyorum hamile kaldigimdan beri. Organik boya mi kullaniyorsun?
Sezeryan olursa kullanilmaz sanirim. Ben normal dogum olursa diye almistim. Baby&me nin lohusa pedini de aldim o da bayagi buyuk bir sey sezeryanda kullanilabilir. Ikisinden de koyarim hastane cantasina.Canim bunun beli sezeryan dikisini acitmiyor mu ki. Ben ilk cocugumda böyle kulot bez gibi degil de hasta bezi diyorlar sanırım yanlardan cirt cirtli almistim
güle güle sağlıkla kullanın canım kaça algınız bebek arabasını? beşik nasıl birşey aldınEki Görüntüle 2193654 Kızlar bizde bebek arabamızla beşiğimizi aldık. Yeni bebek arabaları o kadar büyük ve ağır ki araba bagajına bile sığmaz ben kadarlar :) kanz city 4010 modelini aldım cok hafif kayıyo resmen yolda . Gösterişi yok ama en azından kullanımı rahat .
Bende yazdim doktora ayni surubu demis aldim eczaneden ama kullanimini bilmiyordum yanma oldukca mi icilcek yoksa düzenli icmeli mievet bende de oldu hatta ağızıma geliyor bazen doktor bana rennie duo şurup verdi günde 3 defa ama ben genelde akşamları içiyorum rahatlatıyor canım
Benim ilk gittigim doktor boyatabilirsin demisti 12.haftada normal boyayla boyattim sonra doktor degistirdim simdiki doktorum kesinlikle karşı 37.haftadan sonra organikle boyatirsin dedi cok israr ettim. Ama ben organik yaptirmicam sacim rofleli tutmaz yine normal boyatirim. Yani kac aydir ben de boyasiz duruyorum aslinda bisey olmaz diye düşünüyorum ama doktor ve annem cok vicdan yaptirdilar boyatamadim.Saclarini boyatan var mi kizlar? Su an saclarim 3 renk. Boyatmamayi dusunuyodum ama cok bakimsiz duruyor böyle saclarim. Dayanamicam sanirim:/
Sanada gecmis olsun canim bana renie duo yazmis icmeye baslayim etki eder insallah.Valla canim ben hep bu durumdayim. Gece yattigim anda iyice aziyor reflum. Gaviscon kullaniyorum ama bir ise yariyor mu hayir. İlk hamileligimde de 9 ay kusarak midem yanarak gecirmistim. İns sen bi çözümünü bulursun gecmis olsun
güle güle sağlıkla kullanın canım kaça algınız bebek arabasını? beşik nasıl birşey aldın
Canım güle güle kullanın. Arabanın başka aparatı var mı yoksa bu üstündeki puset mi var sadece?Eki Görüntüle 2193654 Kızlar bizde bebek arabamızla beşiğimizi aldık. Yeni bebek arabaları o kadar büyük ve ağır ki araba bagajına bile sığmaz ben kadarlar :) kanz city 4010 modelini aldım cok hafif kayıyo resmen yolda . Gösterişi yok ama en azından kullanımı rahat .
bence düzenli kullanmak daha iyi yoksa etkisi olmaz onu fark ettim sadece yanmada içiyordum ama içtikten sonra etkisi olasıya kadar da zaman alıyor o yüzden günde üç kes iyi bence canım ama herkesin bünyesi farklı debemen gerekir canımBende yazdim doktora ayni surubu demis aldim eczaneden ama kullanimini bilmiyordum yanma oldukca mi icilcek yoksa düzenli icmeli mi
Benim ilk gittigim doktor boyatabilirsin demisti 12.haftada normal boyayla boyattim sonra doktor degistirdim simdiki doktorum kesinlikle karşı 37.haftadan sonra organikle boyatirsin dedi cok israr ettim. Ama ben organik yaptirmicam sacim rofleli tutmaz yine normal boyatirim. Yani kac aydir ben de boyasiz duruyorum aslinda bisey olmaz diye düşünüyorum ama doktor ve annem cok vicdan yaptirdilar boyatamadim.
Sanada gecmis olsun canim bana renie duo yazmis icmeye baslayim etki eder insallah.
J
Bu sekil canım ayak ortusune kdr varCanım güle güle kullanın. Arabanın başka aparatı var mı yoksa bu üstündeki puset mi var sadece?
beşik de çok güzel canım çokda kullanışlı güle güle sağlıkla kullansın bebişin canım gayet de iyi almışsınız fiyat olarakEki Görüntüle 2193657
Beşikt bu canım . Normalde besik 890 tl araba 1000 tl idi . Pazarlıkla ikisini 1700 e kapaattık :)
sanırım herkes özelde doğum yapmayı düşünüyor. ben kızımda yattığımda hep değiştiriyorlardı hergün o yüzden götürmicem canımHastaneye kendiniz icin nevresim pike vs goturecek misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?