2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Benimkiler de ince ama terlik işte rahatça giyilir o kadar bol olmaz bence. Beyazı olsa kesin alırdım ama hiç bir şey bulamazsam artık gri alırım ben de.

Kızlar bu arada mide yanmasını ben uzuuun süredir yaşıyordum ama ayakları mideye dayandı artık normaldir diye düşünüyordum. Yeni doktorum başka bir demir ilacı verdi, şimdi o yanma hiç kalmadı çok şaşırdım. Meğer demir ilacındanmış

Saclarini boyatan var mi kizlar? Su an saclarim 3 renk. Boyatmamayi dusunuyodum ama cok bakimsiz duruyor böyle saclarim. Dayanamicam sanirim:/
Ben sürekli dip boya yapıyorum ama eskiden 3 haftada birse şimdi 5-6 haftada bir yapmaya çalışıyorum. İlk üç ay boyatmadım sadece.

Dun depend emici kulot aldim nasil bir sey oldugunu bilmiyordum. Bildigimiz cocuk bezi gibi bir seymis ici kocaman bir ped :) bir de lohusa pedi aldim.
Canim bunun beli sezeryan dikisini acitmiyor mu ki. Ben ilk cocugumda böyle kulot bez gibi degil de hasta bezi diyorlar sanırım yanlardan cirt cirtli almistim

Saclarini boyatan var mi kizlar? Su an saclarim 3 renk. Boyatmamayi dusunuyodum ama cok bakimsiz duruyor böyle saclarim. Dayanamicam sanirim:/
Canm benimkide aktı kapalym ama yinede rahatsz oluyorm ama bekliyorum boyatan duymustum 3 ay dan sonra yapan dr na sordn mu cnm o onaylarsa yaparsn:)

Kizlar gece ilk defa mide yanmasi yasadim fokur fokurdu uyutmadi ve etkisi hala devam ediyo. Doktora gitmeme daha var sizlerde yasayan var mi nasil gecer ilaci hapi vs. Aliniyo mu boyle doguma kadar durulmaz ya.
Valla canim ben hep bu durumdayim. Gece yattigim anda iyice aziyor reflum. Gaviscon kullaniyorum ama bir ise yariyor mu hayir. İlk hamileligimde de 9 ay kusarak midem yanarak gecirmistim. İns sen bi çözümünü bulursun gecmis olsun

Kizlar sabah sabah aksiyon yasadim:/ dun yazmistim bebek sanki vajinama tekme atiyor gibi bir basinc, zonklama hissediyordum. Bu sabah da olunca doktora yazdim, hastaneye gec nst ceksinler dedi sanci olmadigindan emin olalim dedi.

Gittik basta kalp atisini bulamadi ebe korkudan ölecektim.. nst icin daha kucuk haftalarda oldugu icinmis. Sonra doplerle bakti buldu sanci cikmadi sukur

ilk defa nst'ye baglanmis oldum. Kalp atisini dinledim 20 dk kizimin o sirada bayagi hareketlendi masallah

Basta nst deyince korktum ama doktorun tedbirli olmasi hosuma gitti. Insallah su zonklama hissi de gecer. Idrar tahlili de yaptik bol su ic dedi. Dogumhanede sanci ceken bir kiz vardi ondan biraz gözüm korktu Allah yardimcimiz olsun hepimizin.

Hamile kalmadan once asla dip boyayi ihmal etmezdim.ama aylardir boyatmiyorum hamile kaldigimdan beri. Organik boya mi kullaniyorsun?
Evet vanim organik aliyorum hep, iki doktorum da kanitlanmis bir zarari yok dedi. Genetik olarak bembeyaz benim saclar maalesef, az bir sey olsa boyatmam ama kendi sacim da siyah zaten cok kotu duruyor.

Canim bunun beli sezeryan dikisini acitmiyor mu ki. Ben ilk cocugumda böyle kulot bez gibi degil de hasta bezi diyorlar sanırım yanlardan cirt cirtli almistim
Sezeryan olursa kullanilmaz sanirim. Ben normal dogum olursa diye almistim. Baby&me nin lohusa pedini de aldim o da bayagi buyuk bir sey sezeryanda kullanilabilir. Ikisinden de koyarim hastane cantasina.

güle güle sağlıkla kullanın canım kaça algınız bebek arabasını? beşik nasıl birşey aldın

evet bende de oldu hatta ağızıma geliyor bazen doktor bana rennie duo şurup verdi günde 3 defa ama ben genelde akşamları içiyorum rahatlatıyor canım
Bende yazdim doktora ayni surubu demis aldim eczaneden ama kullanimini bilmiyordum yanma oldukca mi icilcek yoksa düzenli icmeli mi
Benim ilk gittigim doktor boyatabilirsin demisti 12.haftada normal boyayla boyattim sonra doktor degistirdim simdiki doktorum kesinlikle karşı 37.haftadan sonra organikle boyatirsin dedi cok israr ettim. Ama ben organik yaptirmicam sacim rofleli tutmaz yine normal boyatirim. Yani kac aydir ben de boyasiz duruyorum aslinda bisey olmaz diye düşünüyorum ama doktor ve annem cok vicdan yaptirdilar boyatamadim.
Valla canim ben hep bu durumdayim. Gece yattigim anda iyice aziyor reflum. Gaviscon kullaniyorum ama bir ise yariyor mu hayir. İlk hamileligimde de 9 ay kusarak midem yanarak gecirmistim. İns sen bi çözümünü bulursun gecmis olsun
Sanada gecmis olsun canim bana renie duo yazmis icmeye baslayim etki eder insallah.
J

Canım güle güle kullanın. Arabanın başka aparatı var mı yoksa bu üstündeki puset mi var sadece?

bence düzenli kullanmak daha iyi yoksa etkisi olmaz onu fark ettim sadece yanmada içiyordum ama içtikten sonra etkisi olasıya kadar da zaman alıyor o yüzden günde üç kes iyi bence canım ama herkesin bünyesi farklı debemen gerekir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…