2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Son adet tarihine göre rapor düzenleniyor cnm.
Bir de 32 de bırakmak istemiyorsan 33-34-35-36. aradaki bütün haftalarda yoruldugun anda çalışamaz raporu alabilirsin.
Ben mesela 32 de çalışabilir alıp 35 de çalışamaz almayı düşünüyorum.ay sonuna denk geliyor.

benim de dün vajinanın ustu agridi aralikli sekilde kasik desem degil vajina desem degil ben dr anlayamadim.ama 2.5 ay kaldi doguma hazirlaniyoruz galiba dedim.
rahim buyuyo olabilir mi aklima o geldi.duramayacak kadar bi agrin varsa doktora gozukmekte fayda var cnm ama benim oyle degildi agri girip cikiyordu hafif bi agriydi ama rahatsiz ediyordu vajina olunca insan da bi tirsmiyo degil.ama gecince rahatladim.demekki bundan sonra ara ara vajina agrisi yasicam.ben vajina agrisini daha dogrusu igne batar gibi bi agriydi ilk aylar cok yasadim aralikliydi simdj de yasiyorum.bikini bolgesi mi tam anlayamadim ama bende neresi

Canim simdi biraz forumda arastirdim, cati agrisi diyorlar. Catilar doguma hazırlaniyormus. Pzt kontrolum var o zamana kadar dayanaym bakalim. Bir de bana taa gebelkk öncesi cati kemiklerin cok egri, cok dar demisti doktor. Belki de ondan bu kadar zorluyor

arkadaşlar merhaba, benim 3. doğumum ve ben çok korkuyorum
ilk doğumum çok zor geçti normaldi,
2. doğumum kolaydı böyle 100 tane doğururum dedim allah duydu sanırım :)
3. nasıl olacak aldı benim doğum korkusuuu

cnm bence de ondan senin daha cok agriyo.duramayacak gibiysen git hani yerinden kalkamicak gibi falansan iskerini halledemiyosan git ama doger turlu gerek yok bence de doguma hazirlaniyoruz.agrisiz hamilelik geciren var mi ben zannetmiyorum.aylar gectikce agrilar da degisiyo
benim bebisin de hareketleri eskisi gibi degil azalma var sizde de oyle mi.nette omudum da yeri daraldigi icjn artik hareketleri eskisi gibi olmicakmis.sabah tekme atiyo aksam bazen atiyo bazen atmiyo.eskiden daha kuvvetliydi simdi hic kuvbetli hareketleri yok.
bi de sabah iki gundur kusmalarim geri geldi.aman 7 24 kusmayim da buna da raziyim napim.
aylar gectikce bedenimiz de farkli tepkiler veriyor demekki cnm
bu çati dedikleri neresi oluyor bebegim cikacagi yer mi ?

Muayene mi etmişti nasıl çatın dar olduğu anlaşılmıştı zayıfmısın ondan mı

İkinciyide normal mi doğurmuştun maşallah 3. Tecrüben olacak ben napayım çok fena tırsıyorum ilk hiç bişey bilmiyorum ama okuduklarım duyduklarım gereksiz telaşa kapılmamı sağladı hala karar vermiş değilim sezeryanmı normalmi diye

Bugun kontrolumuz vardı 29+1 1385 gr 39 cm olmuş. Doktor normal dedi ama sanki kilosu bana biraz az geldi. İnatçı kızımız herzamanki gibi yüzünü göstermedi :) Ve eğer erken gelmek istemesse doğum tarihimiz 6 Aralık Dikişim olduğu için çok tedirgindim ama rahim ağzı 3.9 cm normal çıktı

Bahsettiğin aynı yerde benımde ağrı var cok tuhaf bi yer anlatsan anlatılmıyo neresi oldugu belli değil :) özellikle sabahları yataktan kalkarken öldürüyo ağrısı bi süre zor yuruyorum sonra hafif ağrı kalıyo gün boyu

valla inan norma doğum çok çok daha iyi en fazla çeksen çeksenbir gün sancı çekiorsun o da doğudan önce doğumdan sobnra hiç sancı kalmıyor normal insana dönüyorsun
sezeryan yapıralım dedi eşim maDEM ÇOK KORKUYORSAN DİYE ama ama sezeryanı düşününce daha kötü sezeryan yapamam sanırım.
YİNE EN GÜZELİ NORMAL DOĞUM cnm o da nasp kısmet
hayırlısı olsun hepimiz için

ilk defa duydum rahim ağzı ölçüldüğü
çok iyi maşallah

Canım banada doktor 28.haftada iğne olacaksın demişti. Daha önce 2 kere yaptık testi negatif çıktı. Şimdi tam 28 bitti ışte perşembe günü gidicem doktora bakalım ne diyecek.

32.haftada her halukarda bir rapor alıyorsun canım. Devam edeceksen çalışabilir raporu alıyorsun, çalışmayacaksan da iş göremezlik raporu alıyorsun. Son adet tarihine göre hesaplanan 32.haftanın bittiği gün alıyorsun raporu.

Aynı durumdayım. uzun süre oturduktan yada uzandıktan sonra kalkarken ağrıdan adım bile atamıyorum. bir müddet sonra geçiyor ağrı. Doktorum normal dedi sebebi büyüyen rahmin baskı yapması ve leğen kemiğindeki eklemlerin doğuma hazırlanmasıymış.

Canım banada doktor 28.haftada iğne olacaksın demişti. Daha önce 2 kere yaptık testi negatif çıktı. Şimdi tam 28 bitti ışte perşembe günü gidicem doktora bakalım ne diyecek.
Bende 2 kere indirekt coombs testi yaptım negatif çıktı. Perşembe banada haber verir misin canm senin doktorun ne dicek bakalım.

Sen kendini paralıyor olabilirsin herkes paralamıyor bence. Nasıl paralasın anlıyorum da insan ağırlaşıyor. İyi ki siz geldiniz hocam eski öğretmenimizden memnun değildik çok kızıyormuş çocuklara çocuklar eğlenmek istiyorlar oyun oynatmıyormuş öğrenemiyorlardı filan falan. Ben de hamileyken tabiki öğretmenimizin performansının düşmesi normal siz de annesiniz anlarsınız diyordum. İşimiz masa başı değil ve küçük çocukların enerjisini yakalamak zor. İnsanlar da elestirecek yer arıyor malesef

32de mutlaka rapor almalısın çalışabilir ya da çalışamaz şeklinde. adet tarihine göre rapor alınıyor bunu doktorun hesaplıyor zaten.ama 32de çalışabilir raporu alırsan bunu sonra çalışama da dondurebilirsin bu kolay. eğer 32de çalışamaz raporu alırsan o değişmiyor işte
çatı kemiklerin açılıyor doğuma hazırlanıyor korkma normal bir şey bu..benim çoktan var o ağrılar ta 3 aylıkken başladı
3. daha kolay olurmuş hiç korkma 2 tane normal doğurmuşsun zaten bunu daha kolay ve hızlı yaparsın ..kuzenim 3.yu hiç anladım demişti az az sancım geliyordu sonra bir anda gelişti az kalsın hastanenin kapısında doğuyordu bebek çünkü başını hissettim demişti koşa koşa doğumhaneye alındım girer girmez de bebek doğdu demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…