- 3 Kasım 2012
- 6.741
- 8.403
- 198
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #25.421
hımm öyle yani benimkiler lise konuşsa konuşsa öğrenciler konuşur arkamdan o da Allahın emri zaten çünkü öğrenci milleti illaki konuşurSen kendini paralıyor olabilirsin herkes paralamıyor bence. Nasıl paralasın anlıyorum da insan ağırlaşıyor. İyi ki siz geldiniz hocam eski öğretmenimizden memnun değildik çok kızıyormuş çocuklara çocuklar eğlenmek istiyorlar oyun oynatmıyormuş öğrenemiyorlardı filan falan. Ben de hamileyken tabiki öğretmenimizin performansının düşmesi normal siz de annesiniz anlarsınız diyordum. İşimiz masa başı değil ve küçük çocukların enerjisini yakalamak zor. İnsanlar da elestirecek yer arıyor malesef
Bittigi gun derken canım? 33 olduğumuz zaman mı 32 ye girdiğimiz gün mü?32.haftada her halukarda bir rapor alıyorsun canım. Devam edeceksen çalışabilir raporu alıyorsun, çalışmayacaksan da iş göremezlik raporu alıyorsun. Son adet tarihine göre hesaplanan 32.haftanın bittiği gün alıyorsun raporu.
Canim hareketlerde su şekilde azalma vsr, evet 2 saati bulmuyor araliklari ama onceden pitpitpitpit sa şimdi pitpit o kadar :) ama daha sert hissediyorumcnm bence de ondan senin daha cok agriyo.duramayacak gibiysen git hani yerinden kalkamicak gibi falansan iskerini halledemiyosan git ama doger turlu gerek yok bence de doguma hazirlaniyoruz.agrisiz hamilelik geciren var mi ben zannetmiyorum.aylar gectikce agrilar da degisiyo
benim bebisin de hareketleri eskisi gibi degil azalma var sizde de oyle mi.nette omudum da yeri daraldigi icjn artik hareketleri eskisi gibi olmicakmis.sabah tekme atiyo aksam bazen atiyo bazen atmiyo.eskiden daha kuvvetliydi simdi hic kuvbetli hareketleri yok.
bi de sabah iki gundur kusmalarim geri geldi.aman 7 24 kusmayim da buna da raziyim napim.
aylar gectikce bedenimiz de farkli tepkiler veriyor demekki cnm
bu çati dedikleri neresi oluyor bebegim cikacagi yer mi ?
Hamile kalmadan once kasigimda cok siddetli bir agri olmustu, doktor eliyle muayene etmisti o zaman soylemisti canimMuayene mi etmişti nasıl çatın dar olduğu anlaşılmıştı zayıfmısın ondan mı
Evet benim de kalkip yurumeye basladiktan sonra geciyor ama o kalkis ani cok can yakuuorBahsettiğin aynı yerde benımde ağrı var cok tuhaf bi yer anlatsan anlatılmıyo neresi oldugu belli değil :) özellikle sabahları yataktan kalkarken öldürüyo ağrısı bi süre zor yuruyorum sonra hafif ağrı kalıyo gün boyu
Ya iyi ki yazmisim, bi bende var sanip korkmustum iyi ki varsinz kizlarAynı durumdayım. uzun süre oturduktan yada uzandıktan sonra kalkarken ağrıdan adım bile atamıyorum. bir müddet sonra geçiyor ağrı. Doktorum normal dedi sebebi büyüyen rahmin baskı yapması ve leğen kemiğindeki eklemlerin doğuma hazırlanmasıymış.
Benim doktorumun söylediğine göre tam 32+0 olduğumuz gün bana çalışabilir raporu verecek. Bundan sonra ne zaman istersen ayrılabiliyorsun ama en fazla 37+0a kadar çalışabiliyorsun. Ben 32+2'de 32ymiş gibi gösteremez misiniz hafta bölünmesin demiştim ama sistemde o şekilde girili olduğu için yapamam dedi. Adet tarihine göre veriyorlar raporu. 32den sonra da olur hasta falan olursan ve rapor alırsan doğum izninden düşüyormuş.Çalışan hanımlar 32. Haftaya girmek üzereyim. Bana akıl verin. 37. Haftayı beklemek istemiyorsak illa 32. Hafta da mı rapor almamız lazım. Ve doktora göre ben 31 haftalığım ama adet tarihime göre 30 haftalığım. Hangisine göre hastaneden 32. Hafta raporu çıkarmam lazım. Karışık oldu ama... lütfen bilgi verebilir misiniz
32+0'da canım.Bittigi gun derken canım? 33 olduğumuz zaman mı 32 ye girdiğimiz gün mü?
Tamam canım yazarim sana. Sanirim tekrar test isteyecek ve iğne yaptir diyecek. Bakalım bende merak ediyorum.Bende 2 kere indirekt coombs testi yaptım negatif çıktı. Perşembe banada haber verir misin canm senin doktorun ne dicek bakalım.
canım bildiğim kadarıyla hastaneye yönlendiriyorlar. Ben de özel muaynehaneye gidiyorum ama sgk veya işyeri muaynehane raporunu kabul etmiyor. Özel hastane yada devlet hastanesinden almamız gerekiyor raporu.Kızlar bir sorum var. 32. Haftada rapor alirken illa hastaneden mi alıyoruz? Yani ben özel muayenehaneye gidiyorum ya onun verdiği rapor sgk da geçiyor mu? Bilgisi olan var mi?
Şimdi hastanedeyim yatış yapıldı. Akciğer geliştirici iğne vuruldu . Serum veriyorlar. Serviks uzunluğu 2cm olmuş. Geçen çarşamba 3,4 cm di . Artık kesinlikle çalışamazsın dedi doktor.Açıkcası ben yerinizde olsam rapor alırdım kesinlikle öğretmen değilim ama sizin niyetiniz çok suistimal edildi okul tarafından ve bu sizin hakkınız serviks uzunluğunu göremeyecek kadar bebeğin aşağıda olması allah korusun erken doğum olsa kimin umrunda takmayın kafanıza milleti kendinize bebeğinize bakın hatta o müdürü velileri siz şikayet edin insanlık ölmüş gerçekten çok yazık
Canım benım hap kullanma bıttı 30 da kesmem gerekıomus bn unutmusum doktorum kes dedı kestım ıgnemı vuruluyorum sadece onu da doguma kadar kullanacaksın dedı bakalım hayırlısıKan sulandirici igneyi hic kesmeden kullanacakmisim zaten oyuzden sezeryan dogum olacakmis.ama coraspirin icin henuz bisey soylemedi. 6 ekimde randevum var 30+1 oluyoruz bakalim ne diyecek. Sana bisey dendi mi
canım bildiğim kadarıyla hastaneye yönlendiriyorlar. Ben de özel muaynehaneye gidiyorum ama sgk veya işyeri muaynehane raporunu kabul etmiyor. Özel hastane yada devlet hastanesinden almamız gerekiyor raporu.
geçmiş olsun canım inşaAllah daha iyi olacaksın eşini de boşver sen kebdini dinle onlar anlamazlar malesef bizde aynı sıkıntıyı yaşıyoruz malesef. bol bol yat dinlen hastanede olman daha iyi bence tekrar dan geçmiş olsun canım herşey güzel olacakŞimdi hastanedeyim yatış yapıldı. Akciğer geliştirici iğne vuruldu . Serum veriyorlar. Serviks uzunluğu 2cm olmuş. Geçen çarşamba 3,4 cm di . Artık kesinlikle çalışamazsın dedi doktor.
Tek sevincim açılma yok çok şükür.
Bundan sonra sanırım evden çıkmayacağım. İnşaallah zamanından önce gelmez .
Hafta sonu eşime işe gitmek istemiyorum demiştim bana trip atmıştı resmen. İyi ki onu dinlememişim.
Şimdi hastanedeyim yatış yapıldı. Akciğer geliştirici iğne vuruldu . Serum veriyorlar. Serviks uzunluğu 2cm olmuş. Geçen çarşamba 3,4 cm di . Artık kesinlikle çalışamazsın dedi doktor.
Hafta sonu eşime işe gitmek istemiyorum demiştim bana trip atmıştı resmen. İyi ki onu dinlememişim.
Arkadaşım eczanede çalışıyordu. Grip aşısı vuruldu o sene bir grip oldu iki ay iyileşemedi. Diyeceğim o ki grip aşısının faydasına pek güvenmiyorumGrip aşısı yaptıracak mısınız kızlar? Benim doktorum önerdi hem bebek doğduktan sonra bebeği de bir süre korur dedi. Yaptıracağım ben. Ama henüz eczanelere gelmemiş. Bir haftaya falan gelmiş olurmuş.
Cok geçmiş olsun canım. Başkalarını dinlememek lazım aslında insan kendini biliyor bir problem oldugunu hissediyorsa vardır bir şey. Neyse ki vaktinde gittin.Şimdi hastanedeyim yatış yapıldı. Akciğer geliştirici iğne vuruldu . Serum veriyorlar. Serviks uzunluğu 2cm olmuş. Geçen çarşamba 3,4 cm di . Artık kesinlikle çalışamazsın dedi doktor.
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin İnşaAllahŞimdi hastanedeyim yatış yapıldı. Akciğer geliştirici iğne vuruldu . Serum veriyorlar. Serviks uzunluğu 2cm olmuş. Geçen çarşamba 3,4 cm di . Artık kesinlikle çalışamazsın dedi doktor.
çok geçmiş olsun canım. ne kadar hızlı ilerliyor serviks kısalması. Benim de 1 ay önce 35 mm'di acaba şimdi ne durumda. Allah hepimize vaktinde ve sağlıklı doğum nasibetsin.Şimdi hastanedeyim yatış yapıldı. Akciğer geliştirici iğne vuruldu . Serum veriyorlar. Serviks uzunluğu 2cm olmuş. Geçen çarşamba 3,4 cm di . Artık kesinlikle çalışamazsın dedi doktor.
Geçmiş olsun zamanında gelir inşallah bebeğin insan herkesten daha iyi anlıyor kendini saglicakla kavuş yavruna inşallahŞimdi hastanedeyim yatış yapıldı. Akciğer geliştirici iğne vuruldu . Serum veriyorlar. Serviks uzunluğu 2cm olmuş. Geçen çarşamba 3,4 cm di . Artık kesinlikle çalışamazsın dedi doktor.
Canim cok gecmis olsun, Allah'tan gidip ogrendin onlem aliyorsunuz. Bundan sonra biraz yatisla gecer ama olsun sagsalim vaktiyle gelsin insallahŞimdi hastanedeyim yatış yapıldı. Akciğer geliştirici iğne vuruldu . Serum veriyorlar. Serviks uzunluğu 2cm olmuş. Geçen çarşamba 3,4 cm di . Artık kesinlikle çalışamazsın dedi doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?