2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Amin canım inşallah. Artık evden çıkmam ben. Birkaç eksik var, bir kısmını netten alırım. Diğerlerini de eşim alır artık. En azından 32 yi geçmeyi nasip etsin Rabbim.

Maşallah canım bence gayet iyi bende dün gittim 28+1 sim 1230 du zayıf dedım daha ne olsun nasıl doguracan yoksa dedi benımde rahım boyu kısalmamış şükür 4 cm çıktı sen dinleniyormuaun aürekli ben genelde yatıyorum dikişi dogumdamı alacak bide neden seZeryan dedı

evet haklısın canım =)

Ameli01
Aynen canm ya. Ben de 32 yi goreyim en azindan diye simdilik dua ediyorum. Saglikli dogabilsin bir sey olmasin ins diye. Sen kac haftaliksin simdi

Gecmıs olsun vücüdun sana çoktan sinyali vermişti ve doktorlarda anlamıştı askında herşey de normal olmuyor hamılelıkte allahtan daha dırenmedın canım şükür ki bundan sonra onlemını alırsın bu rahatsızlık bırden oluyor bende rahım ağzı yetmezlıgı hastasıyım ve yatıyorum gecmıs olsun çok ciğer geliştirici vurmalarımda çok iyi olmuş

Ben malesef çok dinlenemiyorum canım işe gidip geliyorum sadece akşamları uzanabiliyorum.Dikişi sezeryandan sonra daha senin bacakların uyuşukken alacağım dedi. Benim rahim yapısından dolayı sezeryan olacak çift rahim var geçen senede septumdan dolayı ameliyat olmuştum. Biz senin dikişini bile zor attık onun için riske atıp normal doğuma zorlamıcam dedi

Dikişliyken iyi çalıştırıyor yorulmuyormusun benım ki lafını bile ettırmıyor çalışmanın sürekli raporluyum yenı yenı evde kendı yemegımı suyumu alıp tekrar uzanıyorum genelde yanımızda birileri oluyor kızım var 5 yasında mecbur kımse olmadığı zamanlar onun işleri için kalkıyorum en büyük lüksüm hastane kontrol sonraları yemeğe gitmek

Canım benım hap kullanma bıttı 30 da kesmem gerekıomus bn unutmusum doktorum kes dedı kestım ıgnemı vuruluyorum sadece onu da doguma kadar kullanacaksın dedı bakalım hayırlısı

Onceki muayenede bisey demedi doktorum. Bakalim 30+1 olucam muayenede ne diyecek. Herhangi bir degisim oldu mu kan akiminda falan canim.

Çok geçmiş olsun ablamın 25.haftada 24 mm 28.haftada 18 mm çıkmıştı şuan 37 hala doğurmadı. Ben de evdeyim dinleniyorum çalışmıyorum. İnşallah zamanında alırız bebişlerimizi kucağımıza

Allahim bebegini ve seni korumus canim. Tedbirlerin alinmis insallah daha iyi olursunuz.

Maalesef başından beri tedirginlik yaşadım hamileliğimde, ama aslında bir kimyasal gebelik yaşadım onun etkisi ve bir de 2 aylık Ken kanama alanı vardı onun yüzünden. Ama eşim çok relax birisi. Bir yandan iyi beni hep rahatlattı. Ama bu son dönemde benim abarttığımı düşündü. Ve keyfi olarak çalışmak istemediğimi düşündü.
Neyse artık olan oldu. Keşke yine her şey yolunda olsun isterdim ama hayırlısı buymuş. İnşallah sağ salim kavuşmak nasip olsun hepimize.

Amin canım inşallah ben de o haftalara kadar gelirim

Oooo geçmiş olsun canım açılman yokmuş ya ferah tut yüreğini şaka zannediyorlar herkes doğuruyor ne varmış diyorlar ama her hamilelik özel ve farklıymış rabbim korusun sizi sağsalim zamanında gelsin bebişin

Amin kuzum inşallah. Ah işte kimse anlamıyor. Mesela 3 hafta önce doktor dinlen dediğinde kaynanam a söyledik eskiden doktor yoktu diyor hem hareketli olmak daha iyi diyor. Yani anlamıyor insanlar kendi bildiği doğru geliyor insanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…