- 6 Şubat 2018
- 336
- 278
- 18
- 33
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #25.441
Çok geçmiş olsun ağrı fln mi vardi rutin kontroldemi anlaşıldıŞimdi hastanedeyim yatış yapıldı. Akciğer geliştirici iğne vuruldu . Serum veriyorlar. Serviks uzunluğu 2cm olmuş. Geçen çarşamba 3,4 cm di . Artık kesinlikle çalışamazsın dedi doktor.
Tek sevincim açılma yok çok şükür.
Bundan sonra sanırım evden çıkmayacağım. İnşaallah zamanından önce gelmez .
Hafta sonu eşime işe gitmek istemiyorum demiştim bana trip atmıştı resmen. İyi ki onu dinlememişim.
Ayni durumdayim, iznim dogum sonrasina kalsin diye düşünüyorum ama simdiden hafiften agirlasmaya basladim. Daha 30larda bile degilim nasil olacak bilmiyorumkızlar ne güzel hepiniz yavaş yavaş izne ayrılıyorsunuz. Ben 37'ye kadar çalışmak zorundayım. Kasım sonunda izne ayrılıcam daha 2 ay var
aynen ben de iznimi doğum sonrası kullanmak istediğim için 37'ye kadar beklemeyi planlıyorum. İnşallah bir aksilik olmaz da çalışabiliriz canm.Ayni durumdayim, iznim dogum sonrasina kalsin diye düşünüyorum ama simdiden hafiften agirlasmaya basladim. Daha 30larda bile degilim nasil olacak bilmiyorum
Çok geçmiş olsun canım bayadır sıkıntılısın izne ayrılırsan senin adına cidden çok sevincem, eşinde hiç düşünce yok gibi maddi sıkıntılar ara ara olur ama can ön plana alınmalı Rabbim ikinizinde yardımcısı olsun zamanda gelsin inşallah bebeğin, tekrar tekrar cooookkkk cokk geçmiş olsunŞimdi hastanedeyim yatış yapıldı. Akciğer geliştirici iğne vuruldu . Serum veriyorlar. Serviks uzunluğu 2cm olmuş. Geçen çarşamba 3,4 cm di . Artık kesinlikle çalışamazsın dedi doktor.
Hafta sonu eşime işe gitmek istemiyorum demiştim bana trip atmıştı resmen. İyi ki onu dinlememişim.
Canım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşalkah evladında zamanını doldurunca hayırlısıyla gelsin allaha emanet olsunŞimdi hastanedeyim yatış yapıldı. Akciğer geliştirici iğne vuruldu . Serum veriyorlar. Serviks uzunluğu 2cm olmuş. Geçen çarşamba 3,4 cm di . Artık kesinlikle çalışamazsın dedi doktor.
Geçmiş olsun canımŞimdi hastanedeyim yatış yapıldı. Akciğer geliştirici iğne vuruldu . Serum veriyorlar. Serviks uzunluğu 2cm olmuş. Geçen çarşamba 3,4 cm di . Artık kesinlikle çalışamazsın dedi doktor.
CANIM BUNLARI NERDEN VE NE KADARA ALDIN. BAYILDIMBen bu takimi instagramdan almilastore'dan aldim canim. Bence de sade ve şık duruyor. Ustune cikolata, sekerleme, hediyelikleri vs koyarim. Buna ek bir de sebil aldim lohusa serbeti icin o kadar.
Canım bunları nereye yaptırdın ve fiyat nedir acaba çok güzelmişBu ara kargo bana calisiyorkapi susumuz geldi taki yastigiyla uyumlu oldu sanki
valla benimki de 1 ay sonra dedi dilimin ucuna geldi yuhhh demek :) ama demedim. 1 ay bence de çok fazla ama napcan doktorlar ne diyosa ona uyuyoruz. hemşirelere sordum 10 günlük kontrol randevularına illa doktorlar mı çağırması gerekiyor biz kendi isteğimizle gidemiyomuyuz ultrasoında görmek için diye gelebilirsin dedi. illa doktor çağırması gerekmiyormuş. en kötü kontrol seansına çıkcam gitcem o kadar para veriyoruz :)kızlar doktor ne kadar aralıklı çağırıyor sizi artık? benimki bir ay sonra dedi ama bundan sonra biraz daha sıklaşması gerekmiyor mu?
Çok geçmiş olsun canım inşallah vaktinde sağlıkla kucağına alırsınŞimdi hastanedeyim yatış yapıldı. Akciğer geliştirici iğne vuruldu . Serum veriyorlar. Serviks uzunluğu 2cm olmuş. Geçen çarşamba 3,4 cm di . Artık kesinlikle çalışamazsın dedi doktor.
Canım bunları nereye yaptırdın ve fiyat nedir acaba çok güzelmiş
Saol canmCANIM BUNLARI NERDEN VE NE KADARA ALDIN. BAYILDIM
geçmiş olsun canım inşallah vaktinde doğar miniginŞimdi hastanedeyim yatış yapıldı. Akciğer geliştirici iğne vuruldu . Serum veriyorlar. Serviks uzunluğu 2cm olmuş. Geçen çarşamba 3,4 cm di . Artık kesinlikle çalışamazsın dedi doktor.
ben de senle aynı durumdayım hiç okula da gidesim gelmez oldu çok yoruyorlar beni ama izin doğum sonu lazım olacak o yüzden sabrediyorumkızlar ne güzel hepiniz yavaş yavaş izne ayrılıyorsunuz. Ben 37'ye kadar çalışmak zorundayım. Kasım sonunda izne ayrılıcam daha 2 ay var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?