2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Çok geçmiş olsun ağrı fln mi vardi rutin kontroldemi anlaşıldı

kızlar ne güzel hepiniz yavaş yavaş izne ayrılıyorsunuz. Ben 37'ye kadar çalışmak zorundayım. Kasım sonunda izne ayrılıcam daha 2 ay var
Ayni durumdayim, iznim dogum sonrasina kalsin diye düşünüyorum ama simdiden hafiften agirlasmaya basladim. Daha 30larda bile degilim nasil olacak bilmiyorum

Ayni durumdayim, iznim dogum sonrasina kalsin diye düşünüyorum ama simdiden hafiften agirlasmaya basladim. Daha 30larda bile degilim nasil olacak bilmiyorum
aynen ben de iznimi doğum sonrası kullanmak istediğim için 37'ye kadar beklemeyi planlıyorum. İnşallah bir aksilik olmaz da çalışabiliriz canm.

Çok geçmiş olsun canım bayadır sıkıntılısın izne ayrılırsan senin adına cidden çok sevincem, eşinde hiç düşünce yok gibi maddi sıkıntılar ara ara olur ama can ön plana alınmalı Rabbim ikinizinde yardımcısı olsun zamanda gelsin inşallah bebeğin, tekrar tekrar cooookkkk cokk geçmiş olsun

Canım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşalkah evladında zamanını doldurunca hayırlısıyla gelsin allaha emanet olsun

Geçmiş olsun canım

Kizlar bu arada bende aritmi var ama bugune kadar herhangi bir ilac kullanmadim, ciddi bir sikayetim de olmadi.
Doktor bir kardiyolojiye gorun ve normal dogum yapabilecegine dair onay al sonra problem olmasin dedi.

kızlar doktor ne kadar aralıklı çağırıyor sizi artık? benimki bir ay sonra dedi ama bundan sonra biraz daha sıklaşması gerekmiyor mu?
valla benimki de 1 ay sonra dedi dilimin ucuna geldi yuhhh demek :) ama demedim. 1 ay bence de çok fazla ama napcan doktorlar ne diyosa ona uyuyoruz. hemşirelere sordum 10 günlük kontrol randevularına illa doktorlar mı çağırması gerekiyor biz kendi isteğimizle gidemiyomuyuz ultrasoında görmek için diye gelebilirsin dedi. illa doktor çağırması gerekmiyormuş. en kötü kontrol seansına çıkcam gitcem o kadar para veriyoruz :)

Çok geçmiş olsun canım inşallah vaktinde sağlıkla kucağına alırsın

Banada 3 haftayı geciktirme 2 haftada da gelebilirsin dedi. Şimdilik 3 hafta sonra gidicem bir şikayetimde yok çünkü. Sonraki kontrollerin peşine 10 gün içinde giderim belki zaten meraklıyım hep :) kızımı görmüş olurum

Canım bunları nereye yaptırdın ve fiyat nedir acaba çok güzelmiş
CANIM BUNLARI NERDEN VE NE KADARA ALDIN. BAYILDIM
Saol canm
Sunum takimini instagramdan "almilastore" sayfasindan 200 tl ye aldim canim.
Kapi susu melek kanadini yine instagramdan "metalisimlik" sayfadindan 95 tlye aldim. Taki yastigini annem dikti ben cicekleri harfleri alip ustunu susledim=)

geçmiş olsun canım inşallah vaktinde doğar minigin
kızlar ne güzel hepiniz yavaş yavaş izne ayrılıyorsunuz. Ben 37'ye kadar çalışmak zorundayım. Kasım sonunda izne ayrılıcam daha 2 ay var
ben de senle aynı durumdayım hiç okula da gidesim gelmez oldu çok yoruyorlar beni ama izin doğum sonu lazım olacak o yüzden sabrediyorum

Kızlar benımde bugun karnım acayip gergin cok zorluyo beni acayip bi rahatsızlık hissi var bebişte sürekli artık ayağı mı kolumu bi yerini dayıyo semsert elime geliyo sonra kayboluyo kasılma gibi değil . Neden böyle acaba bebek iyice buyudugı icin mi

Kızlar hepinize çok teşekkürler. İnşallah hepimiz sağ salim zamanında kavuşuruz yavrularımıza . 3 hafta önce doktor başının aşağıda olması nedeniyle rapor yazmak istemişti ama ben iyi hissediyorum diye almadım rapor. Geçen hafta da yüzünü görmek için başka bir hastaneden randevu almıştık, işte o doktor da dinlen demişti çarşamba günü. O gün 3,4 tu serviks uzunluğu. Ben kasıklarımda agri ve baskı hissettim pazar günü canım acımıştı ayağa kalkarken , birkaç iş yaparken zaten o zaman eşime dedim ben artık işe gitmeyeceğim dedim. Normalde doktorum izinli olmasa daha erken gelmiş olurdum ama bugüne kalmıştım.
Evet pimpirikliyim maalesef ama en azından açılma olmadan doktora gelmiş oldum cok şükür.

Evet normalde rahat olmak en güzeli ama bazen de ihmal etmemek gerek. Yani en azından kontrol e gitmek lazım. İyiyse tamam deriz ama problem varsa da önlemi alınır.

Amelie01
Canm cok gecmis olsun. Keske keske doktorunun sozunu dinleseydin. Ayni sorun bende de var. Benm de rahim agzi uzunluhum(serviks)25 mm. Ki 20 cok dusuk bir uzunluk. Cok dikkat et. Acilma olmamasi yetmiyor malesef bzm gbi sorunu hastaligi olanlarda. Bizde her an erken dogum riski var. Doktor bana da dayanabildgi kadar dayanir ins diyor. Her gun dua ediyorum ve gun sayiyorum. 5 gun hastanede yattim canimdan can gtti aglamaktan. Yani bu hastalik tehlikeli. Cok dikkat et ve de dinlen bol bol. Ben 1.5 haftadir bugun ilk kez mecburiyetten son alisverisleri yapmak icin disari ciktim. Onda bile vicdan azabi cekiyorum suan. Dinlenmedikce cnku 2 cm de kisalabilir. Cok gcmis olsun. Allah sana da bana da ins zamaninda dogan ve de saglikli bebek nasip eder insallah

Kizlar siz de muhakkak her kontrolde doktorunuza rahim agzi uzunlugunuzu sorun. Benm cnku tesadufen ogrenildi ve de asiri onemli bir seymis bu. Ve de doktorlar genelde bakmiyor veya fark etmiyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…