2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Amelie01
Haftamiz ayni. Ins hastanede ilaclarla ignelerle tedaviyle duzeleceksin. Hic moralini bozma. Stres yapma. Kendimi inandriyorum ben ins 32 denbonce dogmayacak diye Allahim izin verirse. Sen de hep oyle dusun. Allah yardimcimiz olsun canm

Lillypot
Ablana dikis atilmis miydi.
Hayır dikisi yok. İkimizin de daha önce bir kaybı var. Bana doktorum serklajın da bir çok eksik yönü var narkoz alıyorsun sen de bebeğin de su kesesinin patlama ihtimali enfeksiyon kapma ihtimali vs var dedi. Ayrıca yapılan çalışmalara göre 28.haftadan önce 25 mm altına düşmamisse serklaj önermiyoruz yatış öneriyoruz dedi. Daha doğal bir süreç enazıyla. Ablamın şuan 20mm doğumu bekliyor inşallah.

Lillypot
Cevabin icin tesekkur ederim canm. Icim rahatliyor olumlu ornekleri gordukce. Cunku bende de dikis atamadilar 27.haftaydi fark edildiginde. Ins ablan da sen de tum bu sorunu yasayan bizler de sag salim saglikla bebislerimize kavusuuz. Her an korkuyla yasiyoruz inan

Çok yorucu değil canım işim ağrım olduğunda falan gitmiyorum ama son zamanlar zorlamaya başladı.Bu hafta yıllık izindeyim 15 ekimdede doğum iznim başlıyor

İyi akşamlar hanımlar. Jokerde sabaha kadar indirim varmis beslenme ürünlerinde. acaba piyasa nasıl bilginiz var mi? Avent in biberonu almayı düşünüyorum ama karar veremedim hangisini alsam.

İyi akşamlar hanımlar. Jokerde sabaha kadar indirim varmis beslenme ürünlerinde. acaba piyasa nasıl bilginiz var mi? Avent in biberonu almayı düşünüyorum ama karar veremedim hangisini alsam.
Ben baktım indirim güzel. Nukun biberonunu almıştım 61 liraya aynısı 45 lira şuan jokerin indiriminde mesela

Lalekiran çok geçmiş olsun insallah dayanırsınız bebisinle son haftalara kadar. Sen okullar açıldiginda çok stres ve zorluk yaşadın. Yat ve dinlen güzelce, hic bir seyi kafana takma, bak güzel örneklerde var senin gibi durum yaşayıp son haftalara kadar dayanan. Allah zamaninda saglikla doğurmayı nasip etsin sana ve hepimize.

cok gecmis olsun zamaninda gelsin insallah bebis

kizlar okurken tirstim biraz serviks uzunlugunu doktor bana hic demedi.yani bu konu hakkinda hicbisey demedi.
en son randevuda rahimin kapali korkma dedi rahatladim.
bu aralar bebegin ayaklarini sadece kasiklarimda hissediyorum tekmelerini hep kasiklarima atiyo.bu bi sorun mu

Aynen öyle canım benim kendi annem dahil herkesin rahatlığı sinirimi bozuyor 30 yıl önceki şartlarla şimdiki bir mi hormon yiyoruz eksoz dumanlarıyla yaşıyoruz stres hayatımızın parçası binbir hastalık türedi bi bu konuda kocam anlayışlı sen nasıl istersen öyle doğur en rahat nasıl olacaksan yemek yapma yürüme vs vs sanırım o da daha önce doğurmadığı için bilgiçlik tarslayamıyor:)) bu arada sen nasıl oldun çıktın mı hastaneden bebek nasıl ne dedi dr tehlike geçtimi

Benimde öyle bütün tekmeler kasıkta başı midemde yada yan duruyor kafa sağda tekmeler solda dönüp duruyor demekki rahiö boyun normal doktor riskli bişey olsaydı söylerdi ama sen genede sor tabi kısa olması sıkıntıymış erken doğum riski olurmuş benimde 4 e yakındı

Annemi çağırdım artık kızlar yapamıyorum oğlum 1 e başladı ders yaptırıyorum ev topla yemek çamaşır ütü pazar market çocuğu okula götür getir beslenme hazırla hergün bir çeşit bittim ya banyo yapmaya zor vakit buluyorum annem zaten gelmek istiyordu ben Doğumdan sonra daha çok lazım olur sıkılmasın diye erteliyordum ama bugün pazarda ağrı girdi artık çok korktum eşim çok çalışıyor esnafız izin günü Yok destek olamıyor kaynanam ölmüş Yok idare edecem artık Allah hepimize son haftalarımızda kolaylık versin sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Amelie01
Haftamiz ayni. Ins hastanede ilaclarla ignelerle tedaviyle duzeleceksin. Hic moralini bozma. Stres yapma. Kendimi inandriyorum ben ins 32 denbonce dogmayacak diye Allahim izin verirse. Sen de hep oyle dusun. Allah yardimcimiz olsun canm
Amin canım inşallah, ben de dua ediyorum sürekli Rabbim zamanunda kavuşmak nasip etsin diye. Ama ilk hedef 32 sonra gittiği yere kadar artık. Allah'ım kabul eylesin dualarımızı inşallah...

Sağol canım benim inşallah sorunsuz geçer zaman hepimiz için

Hastanedeyim kuzum, sabah çıkış oluur galiba, iki kez nst ye bağlandım doktor normalde gece 4 tek ikinci akciğer geliştirici igneyi vurun demiş ama onu ertesi gün 4 e çekti.24 saat arayla olacak yani. Hemşire ye sormadım ama muhtemelen sancı yok nst de. Progestan koydurdu yatış tan beri iki kez.
Eşin ne güzelmiş, hep öyle olsun inşallah. Benimki de iyidir ama son zamanlarda rapor almak istediğimde biraz kem küm yapmıştı maalesef

Canim korkma ama dikkat et. Yani kendini yorma gerçekten. Ayakta çok kalma. Bir de bende başı tam rahimdeydi yani alttan bakınca hemen yuvarlak kafa önümüzdeydi. Azıcık sağda bile değil. Benim o yüzden kasıklarımda çok acı olmuştu cuma günü ağlamıştım hatta. Seni rahatsız edecek kadar değil ise rahat ol.

benim randevuma daha 2 hafta var.o zmna insallah bi aksilik olmazsa sorcam cnm.
ama en sonki randevuda bi agrim olmjatu kasiklarimda yerimden kalkamamistim ama buyuk abdestten sonra boyle bisey basima gelmisti doktor da bunun uzerine oyle dedi erken dogum riski gozukmuyo dedi benim de icim rahatladi.ama soruyum yine de bekki olmuyor dimi bi an iyiyse dueuma gore kisabiliyor sanirim oyle mi ?
yani erken dogum riskin yok dedi ama bu hic olmicak anlamina gelmiyor sanirim ?
basinin nerde oldufunu ben daha hic anlayamiyorum malesef benim kizim pek hareketli degil anlasilmiyk sadece tekmelerini anliyorim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…