- 31 Temmuz 2012
- 2.663
- 6.805
- 158
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #25.581
Heyecanlandım şimdiCanim hic merak etme cekistirme degil hafif bi baski zaten sen o baskiyi hisseder hissetmez bebeginin ağlamasını duyacaksin ve mutluluk gozyasin olucak. Cok kutsal bi an hemen sana gosterip yanagina koyacaklar opup kokliycaksin. Icerden yeni ciktiklari icin sicacik oluyorlar :)) bunu yasamak cok guzel bir sey ve emin ol birşey hissetmiyosun ben bile yaptiysam cok narin ve kandan bayilan biriyim sizler de hayli hayli yaparsiniz bi cesaret sadece.
Hoşgeldin canım. İnşallah sağlıkla alırsın sen de bebeğini kucağına. Ağrılarının olmaması çok büyük lüks, kıymetini bil :)Bu arada merhaba kızlar, ben uzun zamandır sizi okuyorum. ama hiç konulara dahil olmamıştım. aklımda kalanlardan bahsedeyim bende..
Benim ağrım sancım olmuyor daha.. iyiyim.. çok kilo aldım ben ama pilates fln da yapıyorum etkisi olur mu bilmiyorum. Takviye olarak; krill, ocean mummy ve demir takviyesi kullanıyorum. Bir de günlük magnezyum almam lazım, kramplarım oluyordu ama, sürekli almıyorum. bol bol kalsiyum almaya çalışıyorum.
Canım hic birşey olmuyor ben direk deterjan gözüne koyiyodum iz leke hic birşey olmuyorkızlar bu akşam ve yarın akşam iş çıkışı bebişin kıyafetlerini yıkayacağım. Cumartesi de annemle ütülerini yapıp yerleştireceğiz. Deterjan olarak Dalan Roxy Matik almıştım ama renklilerde ve yünlü polarlı kumaşlarda sabun izi kalırsa diye baby&me sıvı deterjan da aldım. Roxyi beyazlara kullanmayı düşünüyorum. Daha önce kullanan var mı toz olarak direkt deterjan gözüne mi koyayım, çamaşırların üzerine mi koyayım yoksa biraz sıcak suda eritip öyle mi koyayım?
bende de kan uyuşmazlığı var.. o nedenle 28. haftada yani geçen cumartesi ben aşımı oldum. biraz pahalı bir aşıydı. bir de doğumdan sonra bebeğin kan grubu benimkiyle aynı olmazsa bir iğne daha olacağım. ]
Yok cnm niye masa sallanmis ki hic bisey hissetmiyosun ki dikis en kolayi biran once bitsin de bebegime gidiyim diyosun.Heyecanlandım şimdi
İnşallah bende dayanırm bebegimi öperim hemen
Peki dikiş atılırken çekiştirme oluyomu masa sallanıyodu çekiştirme oluyodu ama agrı yok diyende oldu da
bende de kan uyuşmazlığı var.. o nedenle 28. haftada yani geçen cumartesi ben aşımı oldum. biraz pahalı bir aşıydı. bir de doğumdan sonra bebeğin kan grubu benimkiyle aynı olmazsa bir iğne daha olacağım.
tatlım ben izmirdeyim. Dr. Ersöz İnce'ye gidiyorum ve memnunum. İlgili bir doktordur. Tavsiye ederim. Gitmek istersen, özelden detayları paylaşırım.
Bende yıkıycam inş yarın. deterjan ne ölçüde koysak yeterli olur ki başla hiçbirşey koymuyoruz değil mi?Canım hic birşey olmuyor ben direk deterjan gözüne koyiyodum iz leke hic birşey olmuyor
Yok canım yeni lekesiz kıyafete çok koymaya gerek olmuyor ben göz kararı koyuyorum baya kopuruyor zatenBende yıkıycam inş yarın. deterjan ne ölçüde koysak yeterli olur ki başla hiçbirşey koymuyoruz değil mi?
aa süpermiş canım sevindim böyle olmasına. Çok teşekkür ederim.Canım hic birşey olmuyor ben direk deterjan gözüne koyiyodum iz leke hic birşey olmuyor
Kan uyuşmazlığı iğnesini devlet karşılıyor özelde de olsa. Ne kadar ödediniz ki?bende de kan uyuşmazlığı var.. o nedenle 28. haftada yani geçen cumartesi ben aşımı oldum. biraz pahalı bir aşıydı. bir de doğumdan sonra bebeğin kan grubu benimkiyle aynı olmazsa bir iğne daha olacağım.
tatlım ben izmirdeyim. Dr. Ersöz İnce'ye gidiyorum ve memnunum. İlgili bir doktordur. Tavsiye ederim. Gitmek istersen, özelden detayları paylaşırım.
Dogru aslinda canim bir dusuneyim.canım kozmonot tulum çok güzel kullanışlı oluyor da bizim bebişler aralıkta doğacak ilk 3 aydan sonra daha kullanışlı olur kozmonot tulum ama o zaman da bahar gelecek lazım olmayabilir ilk aylar battaniye kullanılıyor çünkü
Canım acı eşiğin çok düşük sanırım inşallah kolay geçer doğumunSpinal anesteziden sonra çok midem bulandı igneyi yaptılar uzandım o zman kusucam dedim yok bişey olmz kusmazsın dediler sende de mide bulantısı oldu mu ?
Karnında doktorun hareketlerini çekiştirmeleri falan hissettin mi ?
Hiç mi birşey hissedilmiyo baş agrın oldu mu sonrasında?
Dogumda ayıkmı oluyosun sersem gibi mi ?
Ellerin seninde baglımıydı
canm ben Koton'dan almıştım biliyorsun ama iade ettim hiç beğenmedim. Almayacağım sanırım. Polar tulumları falan var battaniyeyle idare ederiz artık bikaç ay.Dogru aslinda canim bir dusuneyim.
Alan var mi tulum kizlar? Aldiysaniz kac aylik aldiniz?
Öyle dediler diye iyice korktum sagol canım baya rahatlattın beni dikiş sırasında çekiştirme falan hissetmiyceksem iyi o zman sanırım yavaş yavaş karar veriyorumYok cnm niye masa sallanmis ki hic bisey hissetmiyosun ki dikis en kolayi biran once bitsin de bebegime gidiyim diyosun.
Aksine agrı eşiğim düşük degil canım çok cesaretli hiçbirşeyden korkmayan biriyidim çok köyü şeyler yaşadım piskolojim bozuldu herşeye panikler oldum ve bu durumu düzeltemiyorum malesef o yuzden piskolojimi birşeyin etkilemesini istemiyorum agrı olmuyormuş zaten ben çekiştirme bile hissetmek istemiyorum beni çok etkiliycegini biliyorum ya tansiyonum düşer yada panikten bayılırım artıkCanım acı eşiğin çok düşük sanırım inşallah kolay geçer doğumun
Canim ben sivi deterjan aldim yarin yikayacagim ben de. Ama tozu da direkt det. gozune koyup yikamislar okuduklarim. Bir de yikama yapmadan once kazan temizleme yap istersen ben oyle yaptim. Makinede direkt kazan temizleme yoksa bos sekilde 70-90 derecede calistir istersen kirli suyu atiyormus makine.kızlar bu akşam ve yarın akşam iş çıkışı bebişin kıyafetlerini yıkayacağım. Cumartesi de annemle ütülerini yapıp yerleştireceğiz. Deterjan olarak Dalan Roxy Matik almıştım ama renklilerde ve yünlü polarlı kumaşlarda sabun izi kalırsa diye baby&me sıvı deterjan da aldım. Roxyi beyazlara kullanmayı düşünüyorum. Daha önce kullanan var mı toz olarak direkt deterjan gözüne mi koyayım, çamaşırların üzerine mi koyayım yoksa biraz sıcak suda eritip öyle mi koyayım?
Evet canm hatirladim dogru polar tulumlar da yeter aslinda. H&m de polar tulumlar vardi olmadi oyle alirim ben de saol canm.canm ben Koton'dan almıştım biliyorsun ama iade ettim hiç beğenmedim. Almayacağım sanırım. Polar tulumları falan var battaniyeyle idare ederiz artık bikaç ay.
Ama bir his olmuyor yani dikiş atıldığını anlıyorsun sadece zaten o heyecanla cok da onu dusunmezsin:)İşte o çekiştirmelere dayanamam ben heralde bayılırım
rica ederim cnm ne demek
Canim benim ilk bebegim ama yakinlarim hep spinal yapti hepsi de cok memnundu. En kotu ihtimalle soyle düşün, spinali kabul et derim eger o anda kotu olursan zaten doktor mudahale eder bayiltirlar seni. Ama ben inaniyorum sen bebeginin dogacagi ana tanik olacaksin ve hicbir sorun olmayacakÖyle dediler diye iyice korktum sagol canım baya rahatlattın beni dikiş sırasında çekiştirme falan hissetmiyceksem iyi o zman sanırım yavaş yavaş karar veriyorum
Aksine agrı eşiğim düşük degil canım çok cesaretli hiçbirşeyden korkmayan biriyidim çok köyü şeyler yaşadım piskolojim bozuldu herşeye panikler oldum ve bu durumu düzeltemiyorum malesef o yuzden piskolojimi birşeyin etkilemesini istemiyorum agrı olmuyormuş zaten ben çekiştirme bile hissetmek istemiyorum beni çok etkiliycegini biliyorum ya tansiyonum düşer yada panikten bayılırım artık
Hayat hikayem çok üzücü bu bebegimi heyecanla beklyrz piskolojimi etkileyen şeyler oldugu için inan o bebegin dogdugu anı bile görmek istemiyorum dedim sabırsızlıkla beklememe ragmen ama bugun doktorum birax kafamı karıştırdı spinal anestezi al bana güven falan dedi bakalm neye karar vericem inşallah hepimiz dogum sürecini kolay atlatırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?