2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bu arada merhaba kızlar, ben uzun zamandır sizi okuyorum. ama hiç konulara dahil olmamıştım. aklımda kalanlardan bahsedeyim bende..
Benim ağrım sancım olmuyor daha.. iyiyim.. çok kilo aldım ben ama pilates fln da yapıyorum etkisi olur mu bilmiyorum. Takviye olarak; krill, ocean mummy ve demir takviyesi kullanıyorum. Bir de günlük magnezyum almam lazım, kramplarım oluyordu ama, sürekli almıyorum. bol bol kalsiyum almaya çalışıyorum.

Heyecanlandım şimdi
İnşallah bende dayanırm bebegimi öperim hemen
Peki dikiş atılırken çekiştirme oluyomu masa sallanıyodu çekiştirme oluyodu ama agrı yok diyende oldu da

Hoşgeldin canım. İnşallah sağlıkla alırsın sen de bebeğini kucağına. Ağrılarının olmaması çok büyük lüks, kıymetini bil :)

kızlar bu akşam ve yarın akşam iş çıkışı bebişin kıyafetlerini yıkayacağım. Cumartesi de annemle ütülerini yapıp yerleştireceğiz. Deterjan olarak Dalan Roxy Matik almıştım ama renklilerde ve yünlü polarlı kumaşlarda sabun izi kalırsa diye baby&me sıvı deterjan da aldım. Roxyi beyazlara kullanmayı düşünüyorum. Daha önce kullanan var mı toz olarak direkt deterjan gözüne mi koyayım, çamaşırların üzerine mi koyayım yoksa biraz sıcak suda eritip öyle mi koyayım?

Canım hic birşey olmuyor ben direk deterjan gözüne koyiyodum iz leke hic birşey olmuyor

Heyecanlandım şimdi
İnşallah bende dayanırm bebegimi öperim hemen
Peki dikiş atılırken çekiştirme oluyomu masa sallanıyodu çekiştirme oluyodu ama agrı yok diyende oldu da
Yok cnm niye masa sallanmis ki hic bisey hissetmiyosun ki dikis en kolayi biran once bitsin de bebegime gidiyim diyosun.

Canım bende yarın gidicem doktora bende de kan uyuşmazlığı var banada demisti asi olacaksın diye pahalı derken ne kadar merak ettim

Kan uyuşmazlığı iğnesini devlet karşılıyor özelde de olsa. Ne kadar ödediniz ki?

Dogru aslinda canim bir dusuneyim.

Alan var mi tulum kizlar? Aldiysaniz kac aylik aldiniz?

Canım acı eşiğin çok düşük sanırım inşallah kolay geçer doğumun

Dogru aslinda canim bir dusuneyim.

Alan var mi tulum kizlar? Aldiysaniz kac aylik aldiniz?
canm ben Koton'dan almıştım biliyorsun ama iade ettim hiç beğenmedim. Almayacağım sanırım. Polar tulumları falan var battaniyeyle idare ederiz artık bikaç ay.

Yok cnm niye masa sallanmis ki hic bisey hissetmiyosun ki dikis en kolayi biran once bitsin de bebegime gidiyim diyosun.
Öyle dediler diye iyice korktum sagol canım baya rahatlattın beni dikiş sırasında çekiştirme falan hissetmiyceksem iyi o zman sanırım yavaş yavaş karar veriyorum

Canım acı eşiğin çok düşük sanırım inşallah kolay geçer doğumun
Aksine agrı eşiğim düşük degil canım çok cesaretli hiçbirşeyden korkmayan biriyidim çok köyü şeyler yaşadım piskolojim bozuldu herşeye panikler oldum ve bu durumu düzeltemiyorum malesef o yuzden piskolojimi birşeyin etkilemesini istemiyorum agrı olmuyormuş zaten ben çekiştirme bile hissetmek istemiyorum beni çok etkiliycegini biliyorum ya tansiyonum düşer yada panikten bayılırım artık
Hayat hikayem çok üzücü bu bebegimi heyecanla beklyrz piskolojimi etkileyen şeyler oldugu için inan o bebegin dogdugu anı bile görmek istemiyorum dedim sabırsızlıkla beklememe ragmen ama bugun doktorum birax kafamı karıştırdı spinal anestezi al bana güven falan dedi bakalm neye karar vericem inşallah hepimiz dogum sürecini kolay atlatırız

Canim ben sivi deterjan aldim yarin yikayacagim ben de. Ama tozu da direkt det. gozune koyup yikamislar okuduklarim. Bir de yikama yapmadan once kazan temizleme yap istersen ben oyle yaptim. Makinede direkt kazan temizleme yoksa bos sekilde 70-90 derecede calistir istersen kirli suyu atiyormus makine.

Kiyafet etiketlerini kestiniz mi kökten söktünüz mü bir de?
canm ben Koton'dan almıştım biliyorsun ama iade ettim hiç beğenmedim. Almayacağım sanırım. Polar tulumları falan var battaniyeyle idare ederiz artık bikaç ay.
Evet canm hatirladim dogru polar tulumlar da yeter aslinda. H&m de polar tulumlar vardi olmadi oyle alirim ben de saol canm.

Canim benim ilk bebegim ama yakinlarim hep spinal yapti hepsi de cok memnundu. En kotu ihtimalle soyle düşün, spinali kabul et derim eger o anda kotu olursan zaten doktor mudahale eder bayiltirlar seni. Ama ben inaniyorum sen bebeginin dogacagi ana tanik olacaksin ve hicbir sorun olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…